Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

Stránky: [1] 2 
Legion Etrangere aneb boj proti corkarum - Klikni zde pro originální téma
Ježíš
Cuzz. Vim ze zde existuje jeden podobny thread, ale tam se chudaci groweri spis sveruji se svymi smutnymi pribehy corek (citim s vama kluci). Po jejich precteni bych chtel zalozit tema jak se proti necekanym navstevnikum branit a to nejen brutalni silou (pasti) ale i jinymi prostredky (mensi kontakt s rostlinou, maskovani...).

Sam mam pouze jednu samici, ale zato paradni, taky to byla piplacka. Za tri tydny chci sklizet a pri predstave ze by ji zhulil nakej dement kterej nema dost vule, nadseni a schopnosti si vypestovat blby petunie mi beha mraz po zadech.:devil:

Proto pokud mate nejake navrhy nebo dokonce zkusenost podelte se s ostatnimi a corkari at utrou nos:flick:

Ja sam uz dlouho premyslim o vyrobe nejake pasti a nebo alespon zarizeni podle ktereho bych poznal jestli se mi na to nekdo nechodi divat.
Dalsi vec by byla vytvorit nejake zarizeni ktere by mi kytku zalevalo permanentne s vetsi zasobou vody, ne abych tam musel jezdit kazde 3 dny s PETkama a jednorazove to zalival, pri tom je nejvetsi riziko prozrazeni (cizek te uvidi JEDNOU jedinkrat a jsi v pici).
Tesim se na vase navrhy, mor na corkare!!!
caf , no ja si myslim ze najlepsie na corkarov je si vychovat tlupu divych vlkov alebo medveda pripadne ine drave zvierata nebolo by zle ani nake vtactvo [maju vatsi rozhlad] no myslim ze uz by si nikdy nemal problem s corkami mozno by si sa k urode ani ty nedostal ....

to je jedina vec aku ti poradim rozhodne neodporucam vyrabat pasti pri ktorych by clovek mohol prist k urazu pripadne o zivot ...
okrem pestovania omamnych latok by ti prisili ublizenie na zdravy.. ak chces len zistit ci tam niekto chodi tak je to ok... zi a nechaj zit PEACE...

drzim palec aby sa ti corky vyhli...
Ježíš
ja nemyslel to hned zaminovat, i kdyz to by bylo asi nejlepsi;) ale neco co by ho jen poradne bolelo aby vedel ze se to nedela kdyz mu to doma nevysvetlili.
Grow3r P0mp0
Zdravim .. uz sem to nekde psal ale napisu vam to znovu.. ja osobne sadim outdoorek zasadne do koprivi zaprve tam kde roste pekna,vysoka a zdrava kopriva sou idealni podminky pro sazeni conope pac maji na 85% stejnou genetiku a vyhovuji jim stejne podminki. takze staci ve vasem okoli najit peknej zahon ja to sazim do takoveho koprivoveho policka asi 20x20 m.. ale dejte si bacha nato aby ste si ktomu nevyslapali cesticku nazacatku dotoho vzdy skocte kousek od kraje (neco si oblecte ad vas to nepali i kdys je to dobry na reuma a jine kozni a reumaticky ochoreni..)) a nemyslim ze vam nekdo pujde dotoho i kdys bacha na stare baby ty to berou pro kacice (koprivu).. takze drzim palecky a peacee
Ježíš
http://www.sweb.cz/cizineckalegie/obrazky/vojak.jpg
kurva tenhle magor by nam urcite poradil...
xtraa
20 lidí na jaře udělá políčko každej svůj řádek(y) a zároveň postaví vedle zemljanku nebo něco kde se dá spát i za deště, nejlíp někde ve vojenskym prostoru nebo u hranic, kde je ultramálo lidí a tak 2-3 měsíce před sklizní si rozdělit hlídání, každej třeba 2-3 dny v kuse a úroda je v bezpečí, jenže když by tam náhodou přijely benga tak ten co to hlída zrovna 2 x v bezpečí nebude...
Ježíš
xtraa:tak o tom jsem uz slysel a je to na muj vkus az moc huste, to abych si vzal dovolenou jen kvuli kytkam? a co dalsi drogy?:)
DUL: hmm tak to je luxusni, ale nestihl jsem na co to beha? solarni panel to asi nema co?:) ja bych byl fakt nerad aby mi corky slohly krome kytky jeste takovy vybaveni...Ted neco sam vymejslim, az to budu mit tak to sem hodim:satan:
A co nejake ty nasrahy, nic vas nenapada? Sam tu kytku mam uprostred keru s ostny, pochybuju ze by tam zavital nejaky "civilista" takze bych byl ochoten nasadit i silnejsi kalibr...:flamer:
bBoOrReE
Ked som sa zacinal motat po priirode,nasiel som asi 5 policok.
Prve/nahoda/,ku dalsim dvom som sa dostal po vyslapanych chodnickoch ktore od neho viedli.
Tie dalsie stvrte som nasiel,tak ze som videl chlapikov ako vychadzaju z kriakov s flasami,tak som to omrkol a bolo tam.
No a piate som nasiel po ceste na moje..Vyzeralo ako zahradka od babky bylinkarky.Bol to opracovany obdlznik s malinkymi rastlinkami.


takze ak mozem poradit.
V ziadnom pripade by ste nemali byt na ociach.Ku fleku prichadzat cez les,kriaky,alebo sa plazit travou hi hi
Potom by nemal byt vyslapany chodnicek.Chodit podla mozno stale inou trasou.
No a dalej nemat vycistene pole ako na zahradke.
Opracovat a potom na hlinu,pomedzi rastlinky nahadzat suchu travu,alebo konariky.


.aby to nebilo do oci.


JA NA FLEK PRICHADZAM Z LUKY.NAJPRV TREBA PREKONAT POKRIVU,POTOM MALI LESIK A ZA LESIKOM MA CAKA PAR METROV PLAZENIA MEDZI KRIAKMI. {FLEK JE V KRIAKOCH}
VYSEKAL SOM TAM ASI TAKYCH 3v4 m a pjestim tam uz 3 rok a zatim noproblem.

dufam ze som kus pomohol
vsetci si berte priklad od bBoOrReE! nemozte mrzacit pre rastlinu! viem ze sa o to starame a tak... ale ublizovanie hmmm to nie! GROW PEACE NOT WAR!
TalShiar
to DUL:...sem zabrouzdal jen nahodou...a podobne tema uz tu existuje...a tam taky napadlo nekoho neco podobneho :wink: :frog:...nicmene tady to jeste neni :D :bandit:

...ty Tvoje ZELEZA bych ani nezkousel...teda jestli to nema doma na dvorku...pac co kdyz na to nekde v prirode slapne nekdo uplne "nevinnej"...co ani nevi, ze tam nekde nejaky zeli roste!!!?

Takovyhle rady bych sem ani nehazel! Sorry...nechci Te nasrat, nicmene Tvuj napad je trosku nedomyslenej!!!...MYSLI NA DETI :D :D :D...
TalShiar
P.S. Abych prispel svou troskou do mlyna...a nebyl tu jen za "kazatele" :sun: :D :D

...zkus kolem te kocicky rozlejt neco dost smradlavyho...kazdej z nas nekde nekdy narazil na rozkladajici se zviratko...a pokud mas jen malinko v poradku cich...tak se tomu puchu rad vyhnes...:wink:

...prirodni latka, ktera se jevi byti vhodna k tomuto ucelu jsou slepicince (peknej zkvaseny)...ale vono nakonec, kdyz das cokoliv vyhnit, tak bych to melo splnit ucel!!!
Ale na KRECKA, MORCE nebo mladsiho BRASKU ani nemysli!!!!!!! :D :D :frog:

TS :satan:
Ježíš
lidi znova opakuju-ta kytka je na miste kudy nikdo jiny krome corek nepujde. ja sam se na to misto vzdycky skoro plazim a i kdyz to mam vychytany pomalu jak kdyz v tech filmech kradou diamanty (preskakovani security laseru:) vzdycky si odnesu nekolik dost hlubokejch skrabancu. takze pokud nekdo dojde az na To misto musi to byt bud magor nebo corka.
zatim me napadla mala (ale hluboka) jama na jednu nohu kde by si ji ten hajzlik zlomil, ale spis pujdu do tech desek pobitych hrebiky ktery dam primo ke kytce.
na to upozornovani budou asi dobry velmi jemny nitky napnuty v urovni holeni ktery nepozorovane rupnou kdyz tam nekdo projde-jako nastrazny system upozornujici ze tam nekdo chodi.
ale uplne nejradsi bych si tam dal boobie trap, ta zabere 100%:satan:
Jay-jay
kdosi se tu jednou zmiňoval o rybářských háčcích připevněných silonem ke stonku kytky.přijde mi to jako dobrý nápad už jenom z toho důvodu,že při osobním kontaktu čorku hned odhalíš.taky si nemyslím,že by to po zajetí háčku do prstů ještě někde vůbec nesl.jenom kdyby k políčku přišel ve dne,tak si toho všimne.prostě stoprocent není nikdy.musíš si vycapat pořádné místečko...to je jediná ochrana
Pimpu
Hola
žádné místo není dost skryté. Už mi ukradli kyti z takových míst, že to snad není ani možné. Nečorují jen mladí kokůtci ale taky například jézéďáci, třeba i starší týpci, kteří sami nehulí ale natvrdo se pokouší to hulení prodat. Nebo myslivci, kteří když najdou kytice, tak je hned zlikvidujou a dobře jim tak těm feťákům a vůbec.
Ale k čorkařům. Napadlo mě už kdysi udělat takovou evidenci čorkařů. Normálně www se jménem, místem působení a třeba fotem. Průser je, že to je všechno tak lehce zneužitelné...Nevím, muselo by se to vymakat. pak už mě nic nenapada, jen u něktrých těch mladých, kteří čorují protože nemají grow-know-how, že bychom je mohli staří mazáci prostě zaučit, dát jim do začátku pár semen atd.
tož tak...
Ježíš
napad dobry ale ma trhliny-tohle muzes delat az to bude legalni pestovat. navic nevim jak bys chtel delat databazi kdyz corkaru je tolik a kazdy 13lety idiot uz vi jak to vypada a urve ti to treba ve 3.mesici.
Pimpu
jo, to je pravda, navíc jak by jsi chtěl zaručit že se mezi čorkaři neobjeví i tvá fotka, třeba z pomsty. Anebo co ti, kteří přestanou čorovat a začnou sadit sami. No a navíc právě ta naše zasraná policie, která terorizuje lidi s 2 kytkama a přitom po diskošce běhá týpek s 20g jedu v kapse. Ale víš co, čorkaři jsou vlastně chudáci. Tímto svým přístupem degradují ganju na úroveň zeleného fetu a rozhodně přichází o to všechno co patří k pěstování. Vůbec se začínají ztrácet rituály. Mám pocit že legalizace neudělá to co by tyhle věci chtěly: začít drogy používat a přestat je zneužívat.
TalShiar
to Ježíš and Jay-jay: :D :D ...co takhle bunkr s kulometnym hnizdem...nebo jeste lepe naslapnou minu...to pak mas jistotu, ze si corku pristihnul :D :D :frog:

TS :bandit:
Jay-jay
talshiar:
nejsem kokot,ale ty háčky jsou asi jedinou věcí,co mě z toho velkého threadu o čorkách zaujaly.Protože to ku*evsky bolí a taky to hned poznáš.Zárověň to taky nejsou hřebíkama pobité desky v zemi,kde k úrazu přijde i někdo,kdo by neměl.
TalShiar
to xSalaMx: Na takovy kurvy jedinej vyzkousenej recept...vozrat, zhulit, zavest za mesto, zmlatit, sebrat saty a at si chlapec poradi!

TS :satan:

P.S. Jen musis mit absolutni jistotu...:D :bandit:
Ježíš
jen bych byl nerad aby se to tady nezvrhlo na 8mi strankovej thread o minach, vrtulnicich a jamesi bondovi (neboli-o hovnu:)
Ja se dnes rozhodl a vyrobil si tu desku-drevotriska 30*40 cm probita 70ti uzkymi hrebiky. Vycuhuji tak 2cm, teniskou by to melo projet, ale sou uzky jen o trochu vic jak jehla takze to bude hodne bolet a krvacet ale nejaky hluboky (siroky) zraneni to nezpusobi. Na desku sem hodil Camo nater a zitra to tam hodim.
Otce dej abych si pri sklizni odnesl jak kytku tak nepouzitou desku. Amen.:frog:
Ježíš
ach jo, opakuji-je to uprostred trni kam normalni clovek proste jen tak N.E.V.L.E.Z.E. A ze by tam pobihala nejaka vysoka zver je taky blbost, jediny co sem tam za ten pulrok zahlid byli slimaci (pro ekology-nebojte se, ty se na tu desku nenabodnou). Ze by corovali znami se nebojim, pac nejsem tak blbej abych nekomu rekl kde mam kytku. takze jestli se na to nekdo napichne tak to bude jen dalsi vychcanej cizek kterejch je tady v Kocourkove hafo a na ty bohuzel cokoliv jineho neplati, ti se musi klepnout pres prsty nez jim dojde co delaji za svinarny. Ja myslim ze je to fer-mas huleni na par mesicu ale budes 2 tydny kulhat.
Jeste k tomu zraneni-to co pises je blbost, copak ty chodis naboso? cast hrebiku ti zustane v bote a ver mi kdyz slapnes na hrebik automaticka reakce je ze vyskocis a zarves takze cely to v noze mit nebude.
Ježíš
tak desku jsem tam vcera dal a jeste jednu vychytavku-nasel jsem doma takovou sikovnou nit ktera se vylmi lehce trha a na pristupovych cestach jsem dal vzdy 3 v urovni holeni-pokud se mi nekdo bude chodit koukat ny kyti tak to poznam, ale on ne protoze to ze nitku pretrhl ani neuciti.
FlickerBird
mě pspbně se hrozně zalíbily ty háčky na vlasci... omotané kolem kytky dole, nejlíp nějaké menší a tenší vlasec... kurva nejde kytku, čapne za stonek, zabare a JAAUUUUUU! a enjoy když jsou na nich zpětné háčky
taky by nebylo špatné natáhnouv vlasce s háčkama zhruba na úrovni ramen, za jeden konec přivázat na větev a druhý napojit na mechanismus s dělobuchem.... a nejlíp vychytat tak aby když čorka bude zdrhat tak ať nabírá čím dál tím víc vlasců a užívá si dojmu palebných (ve zkutečnosti slepých) nástražných systémů a pocitu mouchy v pavučině
Ježíš
ale to bys corkarum prisuzoval IQ zidle, ti chytrejsi muzou klidne chodit na grower a cist si tu (i kdyz o tom pochybuji). takze pokud tam corka nepujde v noci tak ten vlasec s hacky uvidi, ty si to snad predstavujes ze corka vidi kytku a hned po ni skoci a bude ji chtit vyrvat ze zeme? uplne nejlepsi by byla takova ta shranka s fotakem kterej spousti pohybovy cidlo-videl sem to v jednom dokumentu kde to pouzivali proti pytlakum. Udela to fotku vzdy kdyz to zaznamena vetsi pohybujíci objekt. a pak si jen vzit boxera a par kamosu a toho zmrda najit:)
papaja
citace:
Původní příspěvek od joeart
vsetci si berte priklad od bBoOrReE! nemozte mrzacit pre rastlinu! viem ze sa o to starame a tak... ale ublizovanie hmmm to nie! GROW PEACE NOT WAR!


nevím i shot sheriff bob marley
říkal, že mé kytky nemají vzrůst
že je mám zabít než vykvetou
zastřelil jsem šerifa:grrr:
Pimpu
hej plně souhlasím. Příjde mi, že jste asi jen tak o třídu víš neš ti co kradou. jasně že ukradení kytek mrzí, ale to co předvádíte, jaké máte názory a chuť někomu ubližovat mi přijde, že jste vlastně v podstatě náckové.není dobré žese z hulení stala taková masová záležitost. Nějak to nevede k tomu k čemu by mohlo, ale stává se z toho obyč oblbovák. Radši pijte piwo, týpci
igog
Hřebíky se mi sice HODNĚ nelibjej, ale stejně bych měl jednu připomínku: pokud dáš do desky hodně hustě hřebíky, váha čorky se rozloží, takže mu to nemusí ani tu botu propíchnout...
(v TV mužeš občas vidět něaky typky co choděj po hřebíkách...)

dál si myslim, že pasti nejsou řešení. Myslíte si že čorka nechá vaše kytky na pokoji, pokud kvuli nim krvácel???
Ježíš
pimpu:
to ze ho bude chvilku bolet nozicka je podle tebe neadekvatni k tomu ze se pul roku piplas s kytkou, vrazis do toho prachy a volny cas, tesis se z toho jak ti roste a ukazujes fotky kamosum a pak najednou v zari prijdes a najdes tam urvanej stonek? takovyhle pseudohumanisticky kecy si nech, to ze me srovnavas s corkama me vazne urazi. a stejne tak me urazi kdyz tu pises o nakym masovym huleni. komercni hulic je podle me ten kterej o tom nic nevi a jen kupuje. s takovymhle pristupem by groweri nestihali sazet aby corky mely co do jointa.
igog:asi mas na mysli fakiry. to me taky napadlo, ale to nezalezi jen na delce ale take na smeru hrebiku-trik fakiru spociva v tom ze vsechny hrebiky jsou dokonale stejne dlouhe a sviraji stejny uhel s podlozkou, jinak by to nefungovalo. a toho pri rychlem nabijeni hrebiku nikdy nedosahnes, navic jsem tam dal i par mensich a silnejsich hrebiku. no kazdopadne zadne vaznejsi zraneni z toho nebude, jen odkulha a bude si muset vymenit ponozku:)
kazdopadne minule kdyz sem tam byl tak sem cestou potkal dve dvojice potencialnich corek, zacinam se vazne bat...
Bido
Sem pro takový razantní opatření jako jsou hřebíky atp. ale pouze v případě, že máš kytky na svym pozemku. Dyk je to už hrůza:devil: Staráš se o kytíz půl roku a nakonec ti to ňákej ZMRD čórne:grrr: Když už ti v noci přelejzaj plot do zahrady, tak to už je moc a dobře mu tak. Eště mu nejradši pár ran na cestu zpět přidat.
Thcmh
Hoši je to fakt mrdat, dnes jsem zjistil na mým pozemku, ž e nějaký kokot už si mou kytku vyhlídl a začíná ulamovat :grrr: Mám v plánu hřebíky do desky a pod hlínu co myslíte :D Bude ho to kotel bolet toho hajzla co si neumí vypěstovat sám.

:death: Čorky :death:
Ježíš
myslim ze jsi lucky ze te na to ten nenechavej blbecek upozornil. dej si tam desky, doporucuju vetsi hreby a ne prilis mnoho u sebe. dnes jsem byl zalit kyti a nak sem ztratil balanc a dupnul na tu desku:flick: hned mi to projelo botou ale protoze sem jich tam dal hodne a navic na to nedupnul celou vahou tak mi ani netekla krev. btw ale stejne si tim nepomuzes, jen budes mit dobrej pocit ze to nemel zadara a MOZNA ho poznas ze kulha. lepsi by bylo soupnout za okno kameru a hlidat to. ale uplne nejjistejsi je predcasna sklizen:(
Ježíš
ja tam mam takovej nastraznej system z nitek a abych byl uprimny ted (2-3) tydny pred sklizni kdybych videl ze je jedina z nich urvana tak nepremyslim ani minutu a sklizim. je to na hovno ale lepsi nez nemit nic.
Thcmh
je to fakt, raději předčasně sklidit, ale kvůli nějaké mrdce to nenechat dokvést, je škoda, když mají takovou péči :(

:death: Čorky :death:
vojtaxxx
volovina - radši to mažu
Ježíš
brutalni lec pekne, taky si myslim ze to prezije ale dostane vychovnou lekci ze krast se nevyplaci. K+ k tobe leti a tesim se na fota, kvuli necemu takovemu sem ten thread zakladal.
vojtaxxx
mažu sorry
Marklar
Vojtaxxx: dobri napad stymi hacikmi urcite to pouzijem a aj klince v doske. dostavas odomna K+
vata
jednou sem boural starej balkon,a jedna takova deska tam byla.omylem sem na ni slapnul.podrazkou to projede ani nevis jak.au,au,au.jo a mne by se libyla past jakou delal arnold na predatora.takovou tu sit.prisel bys na pole a na strome by ti v siti
vysel divocak.
lipi
Všechno co se tu píše j edost drastický,ale ve srovnání se šokem, kterej zažiješ když přijdeš na pole (nebo ještě hůř, na svojí zahradu) a zjistíš že jsi pět měsíců dělal někomu kokota, je to nic!!!! Jen do nich do sviní,ale bacha na civilisty:-)
vojtaxxx
tak tohle je moje políčko a moje milé kytí. Dnes jsem tam byl snad po čtrnácti dnech a nemile mi překvapili dva samci už trošlilinku nakvetlí, no jo mam moc práce, nestíham a takhle to dopadlo. Aspoň bude mlíko nebo sušenky ještě nevim co ukuchtim.

Avšak zbylé holky, paní Hawai, slečna Master Kushovámi a holčina jménem Swazi mi udělali opravdu velkou radost, už kvetou a moc moc jim to sluší. No přece takovou nádheru nikomu zadarmo nenecham takže jsem se nakonec rozhodl to v květu přesadit což je jediná stoprocentní obrana proti zlodějum, snad to ve zdraví dojedou do konce. Do té doby to však musí ochránit nášlapná deska s háčkama, k vietcongu pasti jsem se nedostal protože jsem línej ale tohle snad taky bude fungovat, uvidíme.
Jo ta největší je hawai, fakt mraky vrcholků a fůra větví.







Ježíš
hmm nechci rypat ale nedals tam tech hacku nak malo? nechtelo to jeste trochu vyladit par hrebikama a nejakym peknym maskovacim naterem?;) ja to zamaskoval tak dobre ze na to vzdycky malem slapnu a to vim kde to je :)
Ježíš
jeste drsnejsi by bylo pomazat hroty pasti nejakym exkrementem (nejlepe vlastnim, tj. lidskym) aby z toho byla mensi infekce..ale ne to uz jsem prilis morbidni :)
kvasimodo
za tou deskou s hacikmi este vykopat jamu do ktorej dame slanu vodu a ked si corkar napichne nohu na hacky tak sa mu smykne do tej slanej vody ... nech to fajne vystipe :wink: hehe a za tou jamou este dat dalsiu desku s klincami a hacikmi aby ked sa potkne, aby drbol ksichtom na tu desku.... a najlepsie by bolo kebyze vsetky klince a haciki boli pekne zhrdzavete :rocket:nech to ma grady hehehe...
kvasimodo
a aby som nezabudol tak vsade naokolo ponapichovat do zeme ziletky ... taktiez zhrdzavete ... ked bude padat tak sa urcite bude chciet podopriet rukou ....
vojtaxxx
mažu
nevim,jestli nastrahy maji smysl.Jestli nekdo o tech kytkach vi a bude si tam chtit jit neco ustipnout udela to.S tim rozdilem,ze kdyz se tam zrani asi ho to nasere a rozdupe ti cele pole.A mozna i vic:-)
Ježíš
no nevim jestli te nekdy navstivily corky ale asi moc pripadu Arsenu Lupinu kteri by ti tam jednu dve kyti nechali abys nebyl uplne nasuchu neni. takhle budu mit aspon lepsi pocit (i kdyz samosebou radsi budu doufat ze past demontuju nepouzitou i s kyti :)
vojtaxxx
mažu
ragnar
to xerthon: a ked tam tie pasti nebudu, tak ho ani nic nenasere a este si aj s kludom odnese rastliny.
co z toho nasrani?fajn pocit,vim.Ale ten te stejne nezkouri a nejvic nasrany budes ty.A čorkar si bude kytek vazit,bo se o ne zaslouzil svou krvi:-)
Spis to chce vychytat dobre misto,chodit na nej sam,vypadat ze nejste v lese poprve a hlavne si hlidat zada.
Ježíš
hmm ale tohle ti bohuzel vzdycky nepomuze. ja kdyz du na svy mistecko tak naslapuju jak commando a otacim se furt, kdyz vylejzam z krovi vzdycky si jako zapinam poklopec jako ze sem tam byl chcat. jestli to pomaha si promluvime za tyden, az bude sklizeno..
Marklar
Ja mam celkom vpohode napad ako odplasit nejake corky abi kradly. urobte si kopiu plastyckej trhaviny z plastelyny. dajte dva sulky sivej a bielej plastelyny ku sebe a vtlacte do nich cerveny a modri drotik. tieto dva sulky prilepte elektrikarskou lepiacou paskou o uplne spodnu stonku a drotiky vedte nad zemou abi boly viditelne. tie drotiky potom len dajte do nejakej ciernej plastovej skatule. do skatule dajte trochu zelezneho srotu abi to hrkalo kebi to chcel zdvihnut. skatulu inak zamaskujte hocicim co vidite okolo seba. . . . . .co mislyte co biste si pomislely kebi ste videly travku chranenu plastyc. trhavinou?
a nebo rovnou na ostro s tou trhavinou:nebudu kourit ja,nebude kourit nikdo.Nebude kyticka a nebude ani čorkař,jen krater:D
Ježíš
hej to je good napad, jeste pridat nakou cedulku s varovanim (lebka s hnaty beware land mines :)). ale fakt nevim kdo by to sezral, to by se to muselo udelat fakt verne.
kvasimodo
ty vole jo poprdeli napad... len neviem ci by to fungovalo ale mozno aj hej
Ježíš
Tak se taky musim pochlubit-tenhle rok corky utrely nos!!!:sun: :sun: :sun: sklidil jsem svou krasavici a uklidil nastrahy svet je nadherny!! tak drzim palce aby jste se v brzke dobe meli jako ja :D
ragnar
Musim sa vam zverit, co sa mi dnes rano stalo, ked som isiel na policko.

Pozorne sa usadte a citajte: Takze okolo deviatej rano som si zmyslel, ze sa idem pozret na moje kvetinky. Moje policko mam na starej polnej ceste medzi dedinami a je to vlastne na starom velkymi burinami zarastenom a zabudnutom Hnojisku. Takze auto som si nechal medzi krovim, tak aby ho nebolo vidiet asi 100 m od mojho policka, nahodil som zelenu maskacovu bundu, ako vzdy, zavrem auto a kracam smerom na tu zabudnutu kopu stareho hnoja, a ako sa tak pozeram tak tam trci nejaka vysoka burina, ktora tam nikdy nebola, poznam to tam ako vlastne boty, myslel som si ze mam nejaku haluz z unavy, tak som zacal bezat, bol som odtial asi 100 m, ked som tam dobehol, tak som sa hned postavil na murik hnojiska a to co som videl, mi uplne zovrelo zaludok, az sa mi chcelo grcat, v momente sa mi nacele objavil studeny pot a puls som mal tak 150, po krasnych kvitnucich rastlinkach 4 diery, tak som sa znovu postavil na mur a pozeral som do strasne velkeho kukuricneho pola, ale nespozoroval som ani picu, tak som rychlo utekal k autu nastartoval a zacal som sa hore dole premavat po polnej ceste a checkovat, ci nejakeho hajzla nestretnem, ale nic. Tak som isiel naspat k hnojisku vystupil som z auta, znova sa postavim na murik a zapalujem si cigaretu, v tom mi udre do oci stary modry bicykel pohodeny na zemi na okraji pola s kukuricou, hned som bezal k nemu a v hlave mi preblezklo, ze ta kurva bude blizko niekde v kukurici a ze ta burina, ktoru som z dialky videl nahnojiskui trcat, ze to bola jedna z mojich rastlin a ze si ju akurat odnasal, tak som isiel preskumat kukurici okolo bicykla a boooom do oci mi udreli moje rastlinky aj s kyblami, boli asi za 10 riadkom v kukurici asi 6 metrov od bicykla, spadol mi zo srdca brutalny balvan, prisiel som k bicyklu vitiahol nozik a pneumatiky rozrezal tak na 20 stychov po kolesach som mu poskakal tak, ze uz potom vobec ako kolesa nevypadali a v amoku zlosti som dosireho kukuricneho pola zacal kricat, ty zebrak odrezem ti hlavu, zabijem ta, ked ta najdem a pod.
Nemal som pri sebe mobil tak som musel ist s autom rychlo domov a zavolat kamosovi, aby mi pomohol premiestnit rastliny, hned ako som mu zavolal, tak som bezal naspat, asi o 20 min, prisiel kamos, ktoremu som vsetko vyrozpraval a rastliny, okrem ineho strasne kosate 2 early skunky a 2 durbany sme previezli autom uplne inam , zalial som ich a vyzera to, ze sa vzchopia. Na bicykel sme sa boli pozret dnes v noci, a uz tam nebol, ale ja som si na nho spravil znacku na kostre, vyskrabal som do laku hviezdicku, lebo som tusil, ze si ho zebere naspat a ucinil som tak aj preto, lebo bicykel mi bol dost povedomi, a hlavne zadne koleso oblepene zltozelenou lepiacou paskou. Ked toho hajzla chytim, tak mu rozsupujem xicht a fotku poslem sem na grower, verim ze sa vsetci ocorovany potesia.

Zdar Ragnar
Ježíš
jj nahoda je blbec:) na mozna jsi byl az moc militantni, ale na corky bohuzel nic jineho neplati. tak at hezky dokvetou.
vojtaxxx
S policajtem na políčku

Tak jsem šel přesadit ty svoje holky abych měl konečně klid. Při vyrývání kytek mi docela překvapilo že vzhledem k velikosti kytek (2,5 m) zabírají kořeny celkem málo. No vyryl jsem bal, posadil ho na pytel a poponášel k novému poli jen asi 50 m daleko, byla do fakt makačka, lilo ze mě jak z vola jak jsem to protahoval 2 metrovejma kopřivama, nadělal jsem dost rámusu nadával jsem při tom jako špaček. Konečně zarývám lopatu k poslední kytce když slyším kroky.....Hned jsem si řekl že to musí být ten zmrd co mi to tam chodí drbat tak jsem se s lopatou schoval za keř a čekam kdo tam vleze....byl to myslivec s brokovnicí, asi mě viděl nebo slyšel a šel se mrknou co se děje. Hned se ptá "co tady děláte" já mu říkám "přesazuju kytky, nějaká kurva mi to tu krade" (co jinýho když máte v ruce lopatu a v druhý kytku) a von vytáhnul průkazku POLICIE ČR a řáká "víte co je tohle" já na to že asi průkazka do knihovny. nehnul ani brvou a chtěl po mě občanku, já mu řekám že když jdu do lesa přesazovat kytky tak že si ji neberu a tak mě začal šacovat, strkat ruce do kapes a tak. Fláknul jsem ho přez ruku a řikam že jestli se mu líbí mladý klucí a chce si sahnou že se teda jako můžem domluvi a ať toho nechá že v civilu ani ve službě a v munduru si tohle dovolit nemůže, že na přesazování kytek s sebou do lesa nenosím samopal ani granáty, že v kapse prostě nemam nic co by ho mohlo zajímat. Nechal toho a ptá se jestli je to přestupek nebo trestnej čin, já na to že to by snad měl vědět von když je policajt. A začal jsem mu jako vysvětlovat že to tak nějak není ani to ani to, že nevadí zasadit do země semínko kytky která tu roste už milion let a že to lidi pěstujou odnepaměti no prostě jsem ho chtěl naučit hulit :pimp: začal oblejzat okolo pole kde jsem měl vyšlapanou cestu k tomu novýmu políčku a cesta kopřivama ještě nebyla zamaskovaná, když se tam šel podívat tak jsem si řekl že spolu asi špeka nedáme tak jsem na něj zařval že tam stejně nic nestřelí sebral jsem bagl, kytku a hnal si to k autu a fofrem odjel. Byl celou dobu hrozně nepříjemnej a důležitej, prostě děsně nafoukanej policajt co odhalil toho drogového dealera přímo při výrobě těch omamných látek. Jestli tam ty kytky nechal nebo to rozdupal nevim. Musim se tam jít ještě mrknout a znova přesadit o větší kus dál, už vím kam. doufam jen že tam nebude na mě čekat zasahový komando, třeba mě pak uvidíte na nově ve zprávách.:punk:
Ježíš
hihi huste, ale podle jeho chovani bych ho spis tipnul na myslivce co si nekde sehnal neplatnej prukaz policie..komando tam na tebe cekat nebude, spis rozdupany kyti..
vojtaxxx
Neee fakt to byl fízl, zdál se mi nějak povědomej když tam přišel a o víkendu jsem ho zahlíd v policajtský káře. No moc nadějí těm kytkam nedávam
fakenick
hlavne si nekdo nemyslete, ze kdyz to budete mit na zahrade, ze je to v klidu. Ke me prisli dva dny pred sklizni. Z osmi kytek mi nechali spodky ctyr. Aspon neco, ale stejne k nasrani. Takovy pekny tmavy pocukrovany byli. Do skleniku samozrejme vlezli.Kua
Ježíš
hruza, fakt v cechach kdyz neni neco prisroubovany 15cm do betonu tak to nekdo driv nebo pozdejc corne..
jezis: ani beton .Dyt uz se u nas kradou bankomaty ze zdi :-)
Ježíš
to sem videl, parada ulet. kurva to je amerika!:D
vojtaxxx
jo jo, krade se a krást bude. Nejtěžší na pěstování ganji je najít pro ni dobrý místo, ale těch je hrozně málo lidi lezou všude, nejradši bych se na outdoor někdy vykašlal a pořídil lampu ale když mě to pěstování venku tak baví, já snad normálně radší pěstuju než to hulim.

Hele a nevíte o někom kdo shání docela zánovní bankomaty, pár bych jich ještě měl, je to docela dobrá dekoračka do obýváku
rociik
mno zahradkarska osada kde pestuji prevazne starsi lide semi osvedcila...ty zajimaj jejich merunky a broskve a na ganavu serou...jinak balkoon je luxusni zalezitost kde to neukradnou...pak sem pestoval na tahradce s rajcatama u my chajdy u reky...proste ostatni lidi akorat vidi rodinku co se tam jezdi koupat a nikdy by je nenapadlo ze tam maj nekde u chajdy ganavu:)
elanius
Tak napríklad ja mám štastie, že mám brata ktorý stráži od rána do večera moje rastlinky :popcorn: :frog:

...De opresso liber...
Ježíš
tyvole co ho ty svine komoussky ve vietnamu naucily kourit opium tak takhle blbne :vampire:
rociik
hehe luxusni fotozek:)
kvasimodo
sakra aj ja chcem takeho brata !!!
haluzzak
Ja chránim svoje polícko tak ze mám iba jednu pristupovu cestu a
tam je na strome láhev s kyselinou. O tu láhev sem uvázal rybárske
lanko. Tak když nekdo de na mé políčko dostane kys. rovnou do ksichtu.
A mam to osvečeny.
sika1
:eek: jako osvědčený jak?
haluzzak
Jednou sem šel na fleka a flaska bola na zemi.a za 3 dni sem zistil že múj teď už BÝVALÝ kamarát ma celej ksicht opálenej od kyseliny.A když dostal na držku tak se k tomu priznal.
sika1
tak to je teda dost hustý!!! A nedošlo ti, že můžeš ublížit někomu, kdo tam jde jen tak? Já měla kyti taky venku a čorkli je - ale i kdybych někdy znova sadila venku, takhle zabezpečit - to URČITĚ ne!!! Nedovedu si představit, že bych pak potkala třeba místního myslivce se spáleným ksichtem, asi tak...:rolleyes:
haluzzak
Tak to mne nanapadlo asi to zrusim je to dost nelidske skusim neco ine
sika1
:smoker: rozumnej přístup;)
kvasimodo
to haluzak: hehehe haha ha super super len tak dalej treba zlikvidovat tie svine .... nam porozpravaj viac o tom kamosovi... ty si mu to miesto ukazal? s tou kyselinou ... fakt super napad!
rociik
mno fakt je ten ze bych nikomu nechtel nicit oblicej...jenom pesti....ne kyselinou
ExTip
me se letos vyhli vsichni corkari obloukem:)-mel sem stesti, lidi sazejte i tam, kde by nikoho nenapadlo, ze tam neco muze rust.....proste to je ale na tom outdooru to nej. ten pocit kdyz je to uz "pod strechou" a nikdo to uz nesebere....
Jay-jay
extip:
ano,ano..je to jako hra
Ježíš
haluzzak: jestli je to co rikas pravda tak jsi kreten, tohle uz je MOC!
jayjay: ano je to jako hra, ale asi nejsem dost hrac, mit moznost tak jedu hned lampy, nebavi me mit sediny pred tricitkou. Ale je to pravda, kdyz sem si vezl svoji dvoumetrovou krasavici na kole domu tak sem prozival euforii :D
Pan Ker
Souhlasím s Ježíšem...podle mě si taky kretén haluzzáku...no comment!!!
CAESAR
s tymi klincami ste to tiez moc nedomysleli. vonku klince rychlo zhrdzaveju a ked sa niekto o ne zrani, tak moze skapat na otravu krvi
vojtaxxx
No...když tak přemýšlím nad problémem se zloději tak jsem nakonec dospěl k názoru že nejlepší je když zjistíte že někdo o poli ví ho prostě přesadit, dá se to v klidu i v květu a stačí jen třeba o 50 metrů.
I když jsem zkoušel ty háčky, stejně to kytky stopro nezachrání a bůhví co se tím komu může stát. Nebudu už riskovat že ty všelijaké pasti sklapnou na nějakém nevinném myslivci nebo srnce. Prostě si najdu hodně dobrých míst a udělám víc políček - to je jak se zdá jediá jistota že něco sklidíte.
Byl jsem nasranej že mi to někdo češe tak jsem volil brutální opatření, měl jsem tam ty háčky jen asi čtyři dny než jsem to přesadil a pak jsem byl uplně klidnej
Roumec
Lidi ja bych to nehrotil normalne sypte kolem svejch uuran a ony obzivnou a kdyz se s nima skamaradite tak se o corkare postaraj takova kyticka si chce taky urcite zahuit a takovej susenej corkar s poradnejma dredama pro ni neni k zahozeni

KEEP SMOKINGhttp://grower.cz/forum/images/icons/icon11.gif
Setth
Nečetl jsem sice celý téma, ale já si dle zkušeností vytvořil několik zásad:

1) Pole:

Mělo by být na nějakém nečekaném místě

(v křoví na poli, na stromě, zkrátka tam kde by ho hledal jen blázen, protože by musel mít buď štěstí nebo by musel prohledávat každej keř nebo ten strom)

nebo místě, kde se dá těžko najít

(kukuřice, těžko přístupné oblasti s co nejmenší hustotou obyvatel na km2).


2) Cesta na pole:

a) Při cestě na pole vypadat a chovat se tak, jako že s trávou nemám nic společnýho. Spousty lidí hulí a člověk si lecos domyslí, když na jaře u prostřed přírody potkáte typaře s dredama, báglem a lopatou v ruce. Zkrátka je třeba už na první pohled vypadat tak, jako že tam jdu za jinym účelem.

b) Čím blíže jsem místu, kde rostou kytičky, tím více je nutné vyhýbat se jakémukoliv kontaktu. To znamená, že vás nesmí nikdo vidět už ani v blízkosti toho políčka. Spousty lidí zná své okolí a pokud vás uvidí můžou si domyslet, že jdete na pole a budou se ho snažit hledat. Kromě toho buďte podezřívaví, protože to vám a vašim kytičkám rozhodně neuškodí.

c) Samotné pole by mělo být situované tak, že dokud nepřijdu přímo k němu, tak není odnikud vidět. Je to důležitý nejen proti čórkám, ale i proti náhodnejm kolemjdoucím.

d) Na návštěvy choďte v tu nejméně pravděpodobnou dobu. Buď ráno, když jsou všichni v práci a ve škole nebo před setměním. Minimalizuje to tak možnosti střetnutí s neznámim člověkem.


3) Sklizeň:

Pokud máte auto, tak vyrvěte celou kytku, zabalte do igelitovýho pytle, kterej neprodyšně uzavřete a hoďte do kufru. Jeďte jakože se nic neděje. Nesmíte upoutat pozornost, protože když vás zastaví cajti, mohou být kytky i zkrz igelit stále cítit.
Pokud jste pěšky, pak nezbude než vzít krosnu a kytky si rozřezat na paličky, dát opět do pytle.
Vyhýbání se zbytečným kontaktům je opět potřebné a jinak se chovejte v pohodě. Připravte si pro případ nutnosti nějakou verzi proč jste kde ste a co tam děláte. Ať už s autem nebo jen tak s krosnou.

No musim už padat ven, dyžtak jestli si na něco vzpomenu, tak dám vědět.
Ježíš
jj, pekne jsi to shrnul, presne takhle jsem to delal a mel jsem kliku :) nekdy jsem se musel az sam smat, mel jsem to promakany jak james bond. Nejhorsi bylo v lete kdyz jsem tam sel s krosnou a v ni 7l vody-neustale jsem potkaval tak 20lety pejskare a ke kytce jsem se dostal taky az na 3.pokus-kdyz sem videl potencialni mladou corku se psem, zmenil jsem smer chuze, zasel si, udelal kolecko a klido znovu, nikdy jsem nesel TIM smerem kdyz byl nekdo v okoli. Jo a muj tip-kdyz vylejzate z rosti na nejakou cesticku kde by mohl nekdo nahodou jit, zapinejte si naoko poklopec jako ze jste tam byli chcat, je to lepsi nez zacit zmatkovat a upozornovat na to ze jste tam delali neco "nekaleho" :D
::mIOk::
natdar.jediny napad ktory ma napadol pri huleni je asi tento:aby som nikomu nemusel ublizovat...,-co ja nerad-.,,.vyhaluzil som vec ktora vam sice neuchrani urodu ale urcite budete vediet ci vam niekto chodi pozerat na urodu.mal som out a okolo bolo par krickov proste som vzal nit a omotal ju okolo krikov....dal som ju do vysky asi 10cm....ale vysku si dajte aku chcete....ked som ju nasiel 2krat roztrhnutu tak som si rastlinku radsej presadil..a oplatilo sa lebo par metrov dalej kamosovi vycorovali vsio co mal....nit nesmie byt moc vydno proste ju musite schovat....je to halluz ale funguje
Jay-jay
no jo,ale přetrhnout ti to může i srnka.nejdůležitější je mít zašité a slunečné místo,toť vše o co tu kráčí :D
kvasimodo
a k tomu trocha stastia
Ježíš
::mIOk::jj to taky pouzivam, davam na pristupovy ceste 2 za sebou, abyse limitovalo nahodne pretrhnuti. A chce to dat velmi jemnou nit, aby to corka necitila ze neco pretrhla.
Pan Ker
to miok: Zajímavej nápad...příští rok to určitě použiju! K4u
Pan Ker
Efrít: JJ, takovýhle místa jsou nejlepší... Jen bych tam ještě šoupnul svoji hlínu, pže ta v lese zrovna ideální není... Taky na příští sezónu plánuju něco podobnýho...na jaře vezmu pilku, pokácím pár stromků někde v lesní školce a jde se na to;)!
vojtaxxx
jo jo souhlasím s kerem, hlína z lesa je kyselá jak šťovík a i když tam přidáš hnojivo a dusíku kolik chceš tak nikdy nebudeš mít kytky jako v dobrý hlíně. Ale místo to bude určitě dobrý
::mIOk::
kamos mal skovanu palicu jak skrina odrodu somango mal to obrastene krikmi apichliacmi dalo sa tam len podplazit 10m dlhym tunelom a kurvy coorky mu ju cmajzli........... oni ked chucu tak najdu niekedy mam pocit z su to tajni agenti nasej skvelej pilicie a chodia so sonarmi na ganju a pouzivaju aj helikopotvoru.....
kvasimodo
kde by na to vzali prachy... ale jedneho kamosa raz nafotil fizel jak polieva policko.... pruser
::mIOk::
hustooooooooooooooooooooooooooooooooooo stomed hustoooooooooooo
kvasimodo
no hej ale tak nenecham predsa psa niekde v lese .... sak by mi ho cigani zjedli :)
Vážení přátelé, vidím, že být malým dítětem je dneska poněkud rizikové. Jako děti jsme si hráli PŘESNĚ na místech, která asi jsou vyhledávána out pěstiteli... těžko přístupná, skrytá. Bylo to boží, útočili jsme blátem na nepřátele bránící svou skrýš, pořádali jsme bojovky, hledali jsme schované poklady (často je představovala něčí čepice). Soutěžili jsme, kdo se nebude bát prolézt trním, kdo se kam prodere, kdo je lepší.
Jsem ráda, že nevím, jak by se cítila moje mamka, až bych jí jednou přišla s nohou probodnutou hřebíkem nebo ležela někde v lese se zlomenou nohou nebo řvala bolestí zmrzačená kyselinou.
Je-li to na vašem pozemku, máte právo vstupu bránit jakkoli, kdo tam leze neoprávněně, přijímá všechna rizika. Co přijímá člověk, který se z nečorkařského důvodu plácá na těžko přístupném místě a zůstane tam, protože někdo řekl TO JE MOJE A NIKDO MI SEM NEMÁ PRÁVO LÍZT? Když jste se tam dostali vy - jaká je JISTOTA, že se tam nedostane nikdo další? Aniž by cíleně šel krást? Jistota není žádná, jen malá pravděpodobnost? Nebyla malá pravděpodobnost spousta neštěstí, která se přesto stala? MALÁ PRAVDĚPODOBNOST VÁM DÁVÁ PRÁVO ROZHODOVAT O ŽIVOTĚ JINÝCH??? Je jedno, jak je malá - JE.
Máte-li to na svém, je to vaše věc. Nemáte-li to na svém, hrajete si na bohy.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma