Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Má to cenu ještě přesadit? - Klikni zde pro originální téma
BOOS_9
Chtěl bych se zeptat jestli má cenu ještě přesadit Early misty z kyble který byl zatim na balkoně do skleníku. Kytka má tak okolo 1m a je to docela keřík. prosim oradu
kavalera
zdarec.
Ak ti uz kvitne tak by som to uz nepresadzal, ale i tak si myslim ze je to zbytocne uz ti nejako moc nenarastie...
Sleepless
Rekl bych, ze v tomhle pripade hodne zalezi na tom, zda ji v tom skleniku doprejes lepsi podminky (vice slunce, tepla atd.). Pokud ano, vubec bych nepremyslel a soupnul ji tam > a neni prece problem ji tam dat v tom kybly;)
BOOS_9
Ale kdž bude v tom kyly tak asi nebudou tak velký pálky ne? Protiže tam nemá tolik míta pro kořeny si myslym. A spomalí jí to nějak kdybych jí přesdil a neporušil kořeny? Ty podmínky jsou tam jednoznačeně lepší i výc tam svítí.
BOOS_9: ako hovori kavalera ak uz kvitne.. nepresadzaj... zbytocne tej kvetine spravis stres a bude este mensi vynos ako by mal byt... ak su tam lepsie podmienky daj ju tam v tom kybli a hotovo iba jej davaj dostatok zivin ale neprehnoj... to je moj nazor ale aj tak je to viac menej na tebe a tvojom zvazeny tak prajem hodne zdaru... respekt
Wokap
Já bych udělal kompromis... Do skleníku jí dej určitě. Z kýble ji nevyndávej, pouze uřízni dno, aby mohly kořeny vesele cestovat, ale vše s naprostym klidem a opatrností. Ta kytka by neměla poznat, že je s ní manipulováno, ale tím co jsem napsal jí dopřeješ víc životního prostoru a bez ztráty kytičky:wink: . Udělal jsem to takhle minulej rok a určitě jí to nevadilo. Měl jsem Purple a 15ti cenťákový kartáče... Tak to je má rada a jak říkám OPATRNĚ!!! :bounce:
wokap: to by bolo asi najlepsie sila s tebou... :) peace
indicky-konopi
s early misty nemam zkusenosti a ani o tomhle modylku nic nevim, ale co vim je to, ze ve skleniku se bude mit na 100 pro lip nez na tom balkone! A taky bych se vubec nebal ji tam presadit natrvalo...mensi zasek to sice bude, ale jakmile se probere urco vyjede jak raketa a nakonec z ni bude vetši vynos než z balkonu....jen bejt tebou bych spis premejslel nad tim, jestli stihne uzrat...jak rikam. nic o tomhle modelu nevim, ale pokud z dozravanim nebude problem, tak ji PŘESAD:) peace
Sleepless
no myslim, ze ve skleniku by nemel byt problem z dozranim, proste ji tam necha, jak dlouho bude potreba ... samo je treba zajistit, aby nezacala plesnivet
jinak s tim presazenim bych se take tolik nebal, pokud je v kybly a jiz takto stara, bude korenovy bal takovy, ze ho z toho kyblu v podstate bez poskozeni dostanes > neboj se ten kybl polozit vodorovne (davej pritom pozor na kytku) a po celem obvodu ho poradne proklepat, pak proste vyndas kytku i z balem, kterej bude kopirovat presne kybl a nemusis pritom poskodit jedninej korinek;)
papaja
když budeš opatrný a proběhne to v klidu
jistě to přesaď
zvlášť jestli to není nad 5 týden květu
postni foto
to sleepless lépe bych to nenapsal:bravo:
warior
mám taky dotázek ohledně přesazení... mám venku shivy,které mi už nestihnou dozrát,má smysl je přesazovat pod 150w sodík???
indicky-konopi
Ja myslel, že ti nestihne jen jedna shiva dozrat.......hm no to uz je trojnasobne vetsi duvod je presadit pod sto pado...mas tri kyti ne?:D hele nevahej, moc pekny pocasi si myslim uz kyti stejne asi neceka a pod tou lampou jim bude lip nemyslis?:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma