Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
tedka palice bez skrine????? - Klikni zde pro originální téma
skunk
zdarec chceme si s par kamosema vylepsit vzhled nasich pokoju na intru a tak sme se rozhodli ze si zacneme pestovat na pokoji ,chci se zeptat jestli by to udelalo palice tedka na zimu nebo by vyrostli jen naky listy ,ale i tak je to nadhera :-)))))))))
oton
no jestli chceš pěstovat na intru za oknem, tak ti teď v zimě vyroste malá kytička a hned nahodí na květ a vyroste tam jedna palička nebo tak 4 paličky, hodně malinkatý a asi to bude dost k hovnu

jestli chcete pěstovat ves kříni pod lampou tak tvuj dotaz nechápu :-))
Lackyfree
Někde jsem četl že je možný použít CANABIS RUDEALIS (nebo tak nějak) a z ní vycházející vyšlechtěné odrůdy. Ale mám pocit že ji seženeš jen v seedbankách. Výnos však nebude vzhledem nedostatku světla dobrý. Možná kdyby jste ji přisvěcovali vhodným světelným tělesem (šikly by se i hodiny), a tím ji prodloužily den. Je však potřeba se zamyslet i nad spektrem. Ale co jsem čet o RUDEALISU mělo by mu to být fuk - teda možná, osobní zkušenosti sním nemám.
Roman Dirda
Tak v knize Květena ČR si najdi C.ruderalis a vyleze ti,že je to nebezpečný plevel,jehož výskyt je třeba bedlivě sledovat,neboť v okolí obce Drnholec(i jinde na Břeclavsku)vytváří mnohatisícové porosty.Bohužel má jednu výraznou vadu-nefunguje.To musíš vyřešit nákupem osiva od seedbanky,která to zkřížila s indikou nebo skunkem(Sensiseeds).


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma