Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Psychicke ucinky THC - Klikni zde pro originální téma
marylidone
Zaujimaju ma ucinky THC na vasu psychiku. Introspektivny pohlad. Rozsirenie zmyslov. Prezivanie okolitej reality. Suvislosti...
pan dan
ja osobne jsem za obdobi aktivniho huleni dosel ke dvema zasadnim zmenam:
1. vse v klidu, nezvysovat hlas, kdyz se najde nekdo arogantni, je mi trapne pouzivat jeho (i kdyz by to mohlo byt ucinne) zbrane
2. pozitivni nahled na svet. Nikdy neni tak dobre, aby nemohlo byt jeste lip.

Zacinam videt veci takove, jake JSOU ne jak se TVARI (reklamy, treba jakakoli na MT)
Nemam strach ze smrti, teda aspon ne takovej, jakej jsem mel v mym negativnim obdobi

Obcas citim jakysi spiritualni souvislosti mezi vecma, ktery logicky spolu nic nemaji, blbe se to popisuje, radsi zbrzdim abych to tu nezasral kravinama.
Ve stavu high vnimam svet jakoby vzdaleneji, prijemneji, s moznosti interakce mezi mou jednotou a roztristenosti sveta, nekdy pri tezkym opojeni i bez interakci. Kazdopadne je fajn cerpat ze svych zasob, praktikovat vnitrni turistiku po vyssich stavech byti...
marylidone
Popiste ucinky THC na vasu psychicku. Vnimanie subjektivnej reality. Rozsirene vnimanie. Suvislosti...
Limba,CsC
Na kolik stránek to má být a kdy to máme přinýst hotový.....???:D
torhorc
No to sa dobre popisat, len ked si dobre zkúr(v)ený. ...Chujovina, vtedy sa to vôbec nedá popísať. :-)))
StRanJaH
No spis psychycke ucinky by me zajimalo co vase pamet. Ja hulim teprve 5-ty rok a obcas, kdyz jsem byl treba na vojne, tak tam se hulilo furt :)), se mi stava ze sem tak trochu mimo, ale to jen kdyz sem byl treba tyden v kuse zkourenej. Tak nevim jak je to u vas. Treba kdo huli 10 let a tak jestli pozoruje nejake zmeny v chovani nebo co se kvality pameti a uvazovani tyce........ :)
hnut
co se paměti tejče, je tu celej špecial thread věnovanej brkum a paměti. hledej, šmudlo.
ihavenoname
tak sorry, nemalo to vyzniet ako rozkaz...iba namet na diskusiu...lebo mam pocit ze sa zabuda na to kvoli comu sa pestuje...a rad by som zhliadol pokusy uchopit staw HIGH pomocou klasickych linguistickych prostriedkov ...

a ked to nebudes mat do pondelka tak nebudes do konca tyzdna hulit! :)

zmenil som nick...
hh-top
Kdysi jsem pocitově poletoval od zdi ke zdi. Samozřejmě mě to vyčerpávalo a život si přitom šlapal dál jak chtěl a mě nechával za sebou. Pak mě můj guru naučil zvláštní věc. Naučil jsem se cítit nic. Ne otupět, ale procítit to konkrétní nic, které se mi právě děje. A tak teď někdy cítím docela ošklivé nic a někdy zase, jako třeba po trávě či hezkém lidském setkání, cítím velmi příjemné nic. Mezi těmito polohami je opět nic, dokonce bez znaménka. Dalo by se tedy spravedlivě říci, že tráva se mnou nedělá nic. Je ovšem nutné ihned dodat, že je to jeden z nejpříjemnějších niců na světě, který znám.

Nothing plus nothing leavs nothing. You got to have something, if you wanna be with me.
hh-top
Na křídlech z trávy, chci létat nad světem.
Tam dole nohy bolí a na duši se dělaj mozoly.
Jednu si dám a poletím, jenom tak,
podle své vlastní buzoly.
HELLEN
u mě začíná docházet k neustálýmu ztrácení a následnýmu hledání věcí, jako jsou klíče(no včera to bylo fakt psycho.....nemohla jsem najít klíče od bytu....jezdila jsem jako šílená v autě sem a tam, vzpomínala kde jsem všude byla, dokonce jsem před domem prohledala celej velkej kontejner na odpadky...stejně tam nebyly..no nakonec jsem je našla před vchodem)....dále pak vodítko na psa...mobil...atd..no a k tej psychice.......jsem hodně lítostivá, všecko mě hned rozbrečí....ale to asi hodně záleží na momentálním stavu.A jinak taky hodně přemýšlím, vidím věci alidi jinak, dívám se na to prostě z jejich pohledu a víc toho chápu. Jen za předpokladu, že nehulím jednoho špeka za druhým, ale tak jednoho až dva denně.Pak je to v pohodě.
Distillers
Ja se musim přiznat že mi to poslední dobu na psychiku nedělá moc dobře.Začínam si uvědomovat že život je jen osud a náhoda.Ale člověk ho může jen tak lehce ovlivňovat a s tim se nák nemůžu smířit.Taky mi vadí různý divadílka když sem zhulenej.Někdo něco řekne a člověk to pochopí úplně jinak.Nebo za něčim co někdo řekne hledam úplně něco jinýho.A totéž si myslim i o ostatních.Taky je divná hrozná schoda náhod at už jde o časi jako 21:21 a nebo o jiný věci.Zrovna včera sem byl zhulenej u kámoše na chatě.Chodil s jednou holkou dřív.A mě najednou problesklo hlavou že na tý chatě s ní určitě souložil když to řeknu slušně.A za chvíli mi řiká že jí tu párkrát měl.Přitom ani jeden sme se na tohle téma předtim nebavili.Jo člověk vidí věci a lidi jinak nejhorší na tom je že podle mě vidí pravdu daleko větší než v normal stavu.Dokonce vidim takovou pravdu že mam pro to argumenty.Člověk vidí hrozně spojitosti mezi jednotlivejma věcma a v tom stavu se to všechno poskládá a člověk má o někom jasno.Nejhorší je že si člověk za tou pravdou stojí a má proto i důkazy.Vždycky sem řikal kámošovi co si myslim a pak sem mu řek:Tak a ted mi to zkus nák vyvrátit.Tyhle věci se týkají většinou lidí který drbem.
dame mrda?
to Distillers:

Jo ta posledni vec co si psal je to same co zazivam aj ja.Ze clovek vidi hrozne spojitosti mezi jednotlivejma vecma a v tom stavu se to vsechno posklada.Jo je to pekny shit protoze sem uz par starejch znamejch vyfakoval ze sou proti me a ze vidi na me ze mi to leze nahlavu.Ale dodnes nevim co si mam myslet jestli to fakt byla pravda nebo nejaka moje iluze to fuckt netusim jeste dnes.A jeste se mi obcas stane ze kdyz si zahulim tag nad tim koumam ale snazim se uz na to vysrat a myslet si co chci a hlavne uz nic neresit.:)
Distillers
No vono je to někdy mazec.Nedávno sme se zhulili a já mlel hrozný sračky furt sem něco vyprávěl různý storky a tak.A nejhorší na tom bylo že to někoho bavilo a někoho ne.Docela dost mě to mlelo jako bych chtěl snad všechno říct aby to každej věděl.A furt se mě vybavovali další věci o kterejch bych mluvil.Prostě už sem věděl o čem budu povídat až tu storku dovyprávim.A to sem eště do toho přemejšlel co si o tom ostatní myslí.Přišlo mě to tak že sem ani sám sebe neposlouchal a bylo mi úplně jedno o čem mluvim.Prostě ty sračky ze mě lítali ven.
Leštěnka
Tak za prve se mi nehorazne od ty doby co hulim zlepsil cich a chut. Nevim, jestli se to nekomu stalo, ale ne me to nema dobrej vliv, protoze mi ted kde co chutna asi tak tisickrat vic. Taky uz nemam pocit, ze bych byla nejedena. A zhorsil se mi sluch...i kdyz to mozna neni hulenim, ale mozna, ze jo, mam takovou teorii, ale ta by vydala na vic stran.
A pak ty souvislosti, to jenom vkdyz jsem vypalena. A s tim mluvenim se mi to taky deje, proste musim lidem sdelit vsechno co me napadne.
No a pamet se samozrejme taky horsi, tezko hledam slova, veci atd..

Zatim Pa
kolo222266
Napr. ked sa zhulim tak mi postupne paralizuje tvar:neovladam oci,sanku............Ked sa zasmejem tak mi primrzne usmev...............
moswa
bojím se, že mi jednou hrábne....bude ze mě šílenec a maniak. bububu:satan:
FlickerBird
mě zase strašně zamrzá čas... pět minut může být třeba půl hodiny, uplně s přehledem, zvlášť bez interakcí, to se to pak táhne jak mr*ka :D a zajímavé je že mi to vubec nevadí čumět pár trávových hodin někam do dálky... tohle mi celkem zůstalo, jednou jsem takhle snad hodinu sledoval blížící se mrak (btw byl to luxusní chcavec jak se pak ukázalo), poslouchal hudbu a myslel že není hezčí činnosti :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma