Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Doležal vs. drogy vs. LINUX - Klikni zde pro originální téma
Ahoj,
Nejprve jsme si o Doležalov myslel, že je fajn a hájí na veřejnosti trávu. Pak jsme ho chválil za jeho články v Reflexu (czechtech) a to vše než se v Reflexu objevil článek:
"Firefox nebo HUli?"
Se zájmem jsem se pustil do čtení, (už 2 roky používám Linux a 3 roky Mozilu). Tak prudkou kritiku něčeho, čemu Dol. ani pořádně nerozumí jsem už dlouho nečetl.
Celý článek je jen taková podivná slátanina polopravd.
Netvrdím že Firefox a Linux je to nejlepší, ale proč tak sprostě a nefér utočit na komunitu programátorů, ktečí ve svém volném čase ( noci ) vytvářejí něco zadarmo a pro všechny? Když se do ní ještě před třemi léty pokoušel začlenit??
Linux a Firefox od té doby prosel pěkným vývojem a rozhodně nezaslouží.
Co si o tom myslíte Vy?
Já :grrr:
jaman
praxer hoď sem ten článok , su tu ludia aj zo Slovenska a hovno som o to čítal....
Rád bych ho sem hodil, ale je jen v tistene forme reflexu. Muzu ho nafotit a pak ho sem poslat. Ale az rano.
http://www.reflex.cz/Clanek20704.html
andreez
Já si netroufám posuzovat Doležalova tvrzení že Windowsy byly první blbuvzdorný systém apodobně.

Ale taky se mi zdá že jistá část uživatelů linuxu apod. používá tyto systémy nejenom z praktických důvodů, ale taky z psychologických ať už sou to jakékoli, nemusí to být zrovna ten, co Doležal zmiňoval. Proč by jinak cokoliv co jen zavání kritikou podobných programů vždycky zdvihlo takovou vlnu nevraživosti. Někdy se mi taky zdá, že si neuvědomují, že každý systém má své klady a zápory a záleží na každém co mu vyhovuje.

Například když Doležal napsal že Mozilla nemá jednu nadstardantní funkci, která se nachází u jiných prohlížečů, navzdory tomu že to byla úplná prkotina část lidí se v diskuzi chovala jako by to byl ze strany Doležala osoní útok na ně,přízpěvky typu co si to ten Doležal dovoluje tvrdit, že mozilla je vadná a že je mnohem lepší než IE přitom Doležal nic takového netvrdil.

Věřím, že většina lidí užívá linux pro jeho nesporné výhody, ale u jisté části se Doležal s tou psychlogií strefil a proto ty tupé nadávky v diskuzích.
Já netvrdím že Linux je super. Tak é si myslím že Bill vytvořil první blbuvzdorný sys. pro klasickou architekturu PC ( jinak 3 roky před Bylovým Dosem měl Aple grafickou podobu, a malou chybovost a neskutečnou blbuvzdornost).

Jinak s těma bouřlivýma reakcema, Linuxáci jsou sepultura podobně jako vy tady na groweru. A pokud třeba někdo napíše článek rýpající do Konopí, tak nereagujete o moc lépe ( viz ečasopis dáma).A jeho věta o smradlavých tučnacich by se dala přirovnat k tvrzení, že tráva je sračka, smrdí, je vstupní drogou a zabíjí.

Firefox sice nemá od začátku moc rozšíření. Ale má jich mnohem více než ie po návštěvě www.czilla.cz kde si jich můžeš 100ky bezpečně stáhnout.

Nevím jaké jsou dnešní skušenosti Doležala s Firefoxem, ale pokud vím tak se o něj zajímal tak před 2 lety a to ještě nebyl zdaleka tak kvalitní.

Tak se mi zdá, že Doležal rýpe do všech stran....
Tak snad bydlí v Praze ne? to je nastestí od mojeho bydliště dost daleko.....
andreez
to praxer: Jo, taky si myslím že Doležal do linuxářů schválně trochu rýpe, ale to je podle mě právě výsměch lidem co s toho dělaj osobní záležitost. Lidem co užívají tyto systémy s praktických důvodů můžou být tady ty Doležalovy výblitky ukradený ne?

Jinak v jeho článku není nic o tom, že je jedno nebo druhý lepší, takže nemusíš Mozzilu obhajovat.
Kolik lidí ale od Linuxu a Firefoxu odradil? Přito Firefox zvyšuje bezpečnost! Takže je vlastně prospěšný pro internet.
ak.oc
citace:
Původní příspěvek od praxer
Kolik lidí ale od Linuxu a Firefoxu odradil? Přito Firefox zvyšuje bezpečnost! Takže je vlastně prospěšný pro internet.


Podle me neodradi vubec nikoho. Beznej user ma windows a k tomu zna jen explorer. A je uplne jasny ze si nikdy nestahne natoz ze by si nainstaloval firefox. Na to potrebujes vetsi skills a kdyz uz se v tom nekdo vyzna tak na takovyhlema clankama se jenom pozasmeje a ve finale pouziva at firefox, operu...uz davno.
Firefox zvládne nainstalovat každý user, sám ho doporučuju skoro všude. Jinak máš samozřejmě pravdu. Peace
snark
ale tak takhle přece vypadá klasickej píár článek ne???
za prachy nebo pocit osobní důležitost (to možná i spíš) bude Dr. Doležal plivat třeba i na korunovační klenoty
jinak aby to bylo pochopeno - Dr. Doležal prošel velmi tvrdým a bolestným vývojem
od přesvědčeného fašisty a skinheda přes chovatele bojových psů, vlajkonoše Microsoftu, konopného guru až po čističky odpadních vod a veverku huli - málem bych zapoměl na profesionálního udavače (určitě sem toho spoustu zapoměl) ve většině problematik se orientoval zhruba tak jako v konopí (jeho moudra typu uzlů na kytkách se staly takřka legendou stejně jako smutný život jeho pejska)
pro lidi tohoto typu je standardem obklopovat se skupinou "nohsledů" kteří fungují jako systém zpětného ověřování kvality řečnických výlevů stylem - plácnout píčovinu - naposlouchat si adorace a opěvování - a repete. Nejvěrnější z nohsledů jsou odměňováni zmínkou v článku nebo někdy i objevením se na fotografii někde v pozadí
tudíž se přimlouvám za to aby Dr. Doležal byl přikryt milosrdným závojem zapomění
mufin
zas takovej typicky JXDeckovej clanek .... kdyz pominu polopravdy a mezery ve faktech ( mozna tam sou zamerne , uz sem cet nejaky jxd clanky a je to celkem standard ) tak ale jakozto uvaha nad touto komunitou to vcelku vystih a to ze je nekdo nasranej protoze se najednou z undgroundovyho hipaka probudil do burzoazniho kapitalistickyho otroka je smutny ale bouzel v tom ma celkem pravdu ;) .... ale jinak linux nebo mozila z ciste praktickyho uzivani je ok .
PiosOne
koukám že to s jxd jde čím dál více z kopce. smutný konec jednoho vizionáře.
mufin
tak ho soupnou nekam do trafiky (uz tam mozna je protoze posledni clanky byli fakt B-ecka nejvetsi) jako to udely se spidlou ... to byl taky "hustej" vizionar ....
GanjaMill
uvedomte si jednu vec, cilem novinare je co nejvetsi ctenost a to se jxd dari dokonale, jeho clanky patrej k nejctenejsim, nikdo jinej nedokaze svym clankem vyvolat takovej zajem a hlavne takovou diskuzi
pred tim se jenom klanim a uznavam jxd jako kapacitu v tomhle oboru (v podstate to je socialni psychologie)

mimoto psychologii "lunuxaku" vychytal presne, jakmile slysej kritiku zacnou nadavat jak stary hysterky a tim se vracim k prvnimu odstavci ...
zkuste se na ty clanky podivat ne z obsahovy stranky, ale z pohledu psychologa a nejenom na clanky ale i na reakce ctenaru, ohlasy, pro psychologa to je uzasna vec a pripominam ze jxd psycholog je, proto je cekem na miste to takhle analyzovat

ja mozillu pouzivam uz par let, ale ten clanek sem si s chuti precetl a zasmal se :) a musim rict ze se mi libil (po jointu) :D a prave nejvic se mi libily reakce ktery jxd vyprovokoval a vsadil bych mega USD ze to byl jeho zamer a ten se mu nepochybne povedl za 1.
ja osobne nevidim duvod proc to obsahove resit, pouzivam to co mi vyhovuje

jinak k jxd - jasne, obcas trochu "ulitne" ale je treba si znovu uvedomit kolik toho vyhuli a jak dlouho uz huli :)

ad. spor smokie x jxd - znam osobne obadva uz par let a obadva sou ok, jenze taky obadva moc hulej a tak se u nich objevujou extremy, jenze jxd nanestesti stoji na druhy strane toho extremu nez smokie, vymejslet konspiracni teorie je prece blbost, stejne tak fanaticky bojovat proti linuxu,i kdyz v tohmle pripade jxd to ma jako obzivu, takze to takova blbost neni kdyz to profituje

abych se nestavel do role soudce, uvedu ze i ja hodne hulim a obcas hodne ulitnu :) a moc dobre si uvedomuje ze obcas nedelam veci presne tak jak bych mel, ale nevidim na tom nic spatnyho, nikdo nejsme dokonalej a delame chyby, nebo prestrelime sem tam s necim a nebo mame na urcity veci "alternativni" pohled
To jsem nevedel, ze cilem KVALITNIHO novinareje co nejvetsi ctenost, myslel jsem, za by mnel sirit a propagovat PRAVDU, a podavat NEZKRESLENY pohled na dane tema:confused: :confused:
gustav makovec
tak na něm je jasně vidět, jak člověk dopadne ,když se to přehání s hulením...........nebijte mě....Jinak Mozilu už používají raději i moji smradi...
GanjaMill
praxer: nic ve zlym ... ale to je dost naivni pohled na svet :)
Hudy
JXD je důležitej jako...
inf3cti
GanjaMill to celkom dobre vystihol, ale podla mna podcenuje stratu sudnosti JXD - ci uz nasledkom hulenia, alebo jeho predchadzajucich drogovych excesov, alebo proste dusevnou degeneraciou. K obsahu clanku (cital som ho pozorne niekolkokrat) sa prilis vyjadrovat nebudem, terminy a oblasti IT v nom spominane nie su jednoduche a jednoznacne ani pre IT odbornikov, nieto este pre laikov, ktori pod povrch tematiky nevidia - takze netreba vela prace a novinarskej zrucnosti prezentovat ich s lubovolnym zamerom. Aky je zamer JXD, to si netrufam odhadovat, ale musim povedat, ze jeho pocinanie zacinam sledovat s cim dalej tym vacsou skepsou .. bohuzial, stracame v nom dobreho, odvazneho, sikovneho, a nezaujateho (ak niekedy vobec bol nezujaty) cloveka a novinara. S jeho rastucou zrucnostou podavat informacie v (ucelovo) spravnom kontexte klesa podla mna jeho schopnost hodnotit veci objektivne. A Reflex pre mna uz davno stratil vyznam a vahu ako zdroj informacii, ked sa mi obcas dostane do ruk, precitam si ho skor zo zvedavosti, koho tam zase JXD zotrel, a co za perly su zase na konci hulicskeho ServisEX-u. Tymto nechcem znevazovat pracu ostatnych redaktorov, len naznacujem, ze 'vyplody' JXD silne devalvuju Reflex ako informacne medium, aj samotneho JXD ako novinara.

EDIT: predsa len do toho clanku trochu rypnem: Typicky Dolezalovskym stylom (rozumej stylom teleshoppingu) tu JXD bohapusto neklame, to nie - iba niektore informacie prezentuje v 'spravnom' kontexte, alebo opomina niektore dolezite suvislosti, takze vyzneju smiesne, trapne, hrozivo, uboho - podla toho, ako sa to JXD zrovna hodi do kramu. Takze clanok neobsahuje vylozene klamstva, skor by som povedal, ze obsahuje ucelovo podane fakty, polopravdy, infantilne urazky a tvrdenia prinajmensom sporne, ak uz nie vylozene scestne. A ano, JXD je rozhodne dobrym a skusenym psychologom, cielene utoci na citlive miesta citatela v snahe vyvolat ziadany efekt.

Mala ukazka, ktora ma vyprovokovala k tejto reakcii:
citace:
Ano - hanebně jsem zneuctil Bohy, modly animistické sekty a ani nevím, jestli je více dotčen rybinou páchnoucí tučňák, znak Linuxu, nebo naopak spáleninou páchnoucí liška Firefoxu. Podobná smršť odporu neprovázela žádné mé sebeožehavější drogové téma.

Pominuc fakt, ze vselijake 'pachnuce' invektivy naznacuju skor osobnu zaujatost JXD voci niecomu, co on zrovna hodla napadnut, JXD sa stavia tu sam stavia do role velkeho borca tabu, odhalovaca skutocnej pravdy, ktory sa nezlakne ani 'Bohov', nech uz si pod tym predstavuje co chce. Myslim, ze "smrst odporu" neprameni ani tak z ozehavosti danej temy (na tu si uz uzivatelia pomaly zvykaju), ale skor z podania danej temy, t.j. ze JXD drzo a verejne pise polopravdy o veciach, ktorym (ako vacsina populacie) pramalo rozumie - a tym, ktori sa v danej teme nevyznaju, je to skoro jedno, a este sa na clanku dobre pobavia.
inf3cti: souhlasim a podepisuji v plnem rozsahu..... :-}
snark
vo pálení ví doležal vo chlup víc než klasickej komerční konzument
inf3cti
2 snark: ja by som to snad este trochu spresnil - podla mojho nazoru toho vie JXD o huleni zhruba tolko, ako dobre informovany konzument, ktory sa zivo zaujima o zdravotne a spolocenske aspekty hulenia. Nemyslim si, ze by bol JXD komercnym konzumentom (t.j. nehuli preto, lebo hulia aj ostatni, a aby sa ukazal aky je cooool a v pohode, kaamo ..), takze ten literarny 'chlup' ktory spominas, asi nie je uplne zanedbatelny.

2 Omnihash: Pracujem ako IT manager, tazko povedat ci priemerny .. Co z mojho prispevku si nepochopil ? :D

Mas rozhodne pravdu v tom, ze je kravovina oznacovat Billa za debilla kvoli marketingovym tahom jeho firmy. Ako manager je Bill (+ jeho posadka) uplne skveli a maju vybornu marketingovu politiku. Problem je v tom, ze Microsoft drzi v desktopovych operacnych systemoch monopol nie vdaka tomu, ze je najlepsi, najlacnejsi, najspolahlivejsi, ale preto, ze vsetkych prevalcoval svojou obchodnou strategiou, obcas aj za pouzitia nie celkom korektnych tahov.
To co JXD oznacuje ako 'viral marketing' a vykresluje to v pomerne negativnom svetle, je podla mna skor propagacia motivovana vlastnymi dobrymi skusenostami a obacne dobrymi charakteristikami produktu. Keby Windows fungovali naozaj tak, ako su popisovane v marketingovych vyjadreniach spolocnosti Microsoft, nebolo by kvalitnejsieho desktopoveho operacneho systemu pobliz Slnka. Mam skusenosti s masovym nasadenim Windows i Linux, a musim priznat:

- Linux sa v naprostej vacsine pripadov a havarii chova jednoznacne lepsie a odolnejsie, proste ked je vsetko spravne nastavene, je s nim celkovo menej piplacky, narozdiel od Windowsov, ktore maju neporovnatelne vacsiu tendenciu rozhodit sa 'same od seba'
- Linuxove produkty su transparentnejsie, lepsie dokumentovane a lepsie sa v nich stopuju chyby
- uzivatelska podpora je u produktov Microsoftu tak nedokonala a nablbla, ze sa takmer vyrovna Linuxu, ktory ju prakticky ani nema
- co sa tyka masoveho nasadenia, tu tvrdo narazam: uzivatelia nepoznaju operacny system, textovy editor, tabulkovy procesor, internetovy prehliadac, postovy klient a podobne .. uzivatelia maju natvrdo zafixovane Windows, Word, Excel, Internet Explorer, Outlook... analogia podobna s tou, keby si vsetci s pojmom auto asociovali auta znacky Skoda. Problem je zjavny - konkurencia vedie ku zlepsovaniu kvality, monopol vedie k neumernemu predrazovaniu a stagnacii kvality. Podla mna jednym z aspektov, preco kvalita linuxovych aplikacii neustale rychlo rastie je sutazivost, snaha ukazat Microsoftu, ze za tie peniaze, ktore im ludia platia by mohli produkovat lepsi software - koniec koncov, za poslednych par rokov Microsoft zacal produkovat cim dalej tym pouzitelnejsie operacne systemy, a to podla mna hlavne vdaka tomu, ze im dochadza, ze ked budu dalej spat na vavrinoch, konkurencia im moze pekne slapnut na krk....
mufin
takovy maly ot:
to voidkomentar:
koukam zes vubec nepocopil podstatu clanku ale co ze? .... halvni ze vis co je win , linux mozila a ses najednou nejchitrejsi pablb kterej to osobe este velmi dichtive prohlasuje ;) (ja miliju tuhle prostou demenci)...... btw: rozdili mezi win/linux a win/mozila atd. ..... jsou jen "voditka" ale jirka se vubec nepokousel napsat neco jako recenzi nebo jak si vlasne tu esei pochopil ..... ci co .... fakt netusim co si timhle pulstrankovym textikem myslel ale vsadim se vubec netusis o cem byl vlasne jirikuv pohled na dannou vec .... tak sup do skoly a nauce se cist a pak to skus prelouskat znova ;)

BTW to all:
jen tak mimochodem jirka je sice zkurka ale neni tak velka jako 99% uzivatelu groweru a pobourenych ctenaru reflexu ...
mufin
OT:
a tys to proste musel vytroubit do sveta jakej ses omezenec ...... de ti to dobre jen tak dal !
Hyena
Když si projedu tvojepříspěvky, mám na tebe názor jako ty na voidmana ;)

K tomu Jiřímu :mutant::crazy::o
prenda
:D Nehas,co tě nepálí. :D
kafevar
Proste to byla od JXD dalsi vydarena provokace. Nic vic, nic min.
andreez
Jestli se JXD považuje za takovýho odpůrce open source software jak ho nazývají na začátku tohoto rozhovoru, tak je stejný pako jako ti fanatičtí linuxáři.

http://www.root.cz/clanky/jxd-boein...le-nepostavite/
mufin
hele vem si to tak..... byla to utopicka esej jednoho undergrondoviho zhuleneckyho readktorika, takze bych to zas tak nehrotil a von by te setrel ze by se smal celej sal ... mozna si o nem myslite ze je kreten ale jen kuli tomu ze se tu navazel docela i namiste do par lidi .... no boze tak si ho tu pomlouvejte, to je totiz to jediny co lidi na groweru umej ale a pak najednou vysumej proteze konec rause a sou jiny starosti ;) ..... jak ta cztk05 revoluce ;)

btw: on se tam ani nezminil ze by byl problem stim to ovladat (pro jeho osobu) ale o tom ze tu nekdo prodava produkt lidi kteri za to nedostavaj ani vyndru ale ten druhej na tom vydelava celkem slusne a celkem bez prace ... spis se vlasne linuxaku zastal ale utocnym zpusobem a vy ste mu na to skocili jak mali deti ;)
Hyena
!Bacha! mufin je djX !!! :D
r-man
mufin neni jxd, protoze neumi pravopis...
mufin
OT pardom :
to mikrof: hmmm zajimava demagogie .... spis si ty zjisti fakta nez nekoho posles do prdle .... nekdy by se ti to nemuselo vyplatit .....

r-man:
to by byl podarenej fake co ..... ;)
charta05
jxd už není člen grower.cz
je to jeho chyba
ego
:satan:
Omnihash > Jmenuje se to korektorka, ale obcas jí nejaka chybicka stejne projde....
Time4Tea
Na ten článek na reflexu jsem taky reagoval.
Dál to rozebírat snad ani nemá smysl. :(
JXD jsem bral za jeho názory a přístup, ale poslední dobou začínám mít pocit, že na něm to fetování ( jak jinak to nazvat) zanechalo znatelné stopy. Jak smutné...
StoneBud
nedavno v reflexu napsal moc dobrej clanek o ilegalnim obchodu s plazy v CR pres internet...dokonce tam konfrontoval osobne inspekci zivot.prst. cr....fukt prdel....sice z nich typicky udelal uplne idioty a nemuzes si byt jist kde pravda presne je, ale vzhledem k tomu, ze do toho celkem vidim, tak dokazu posoudit relativni objektivnost a dulezitost tematu :)

jenze to je asi tak vsechno pozitivni, je fukt, ze byl mel prestat zrat Prozac a Valium, bohuzel toho jako pseudo psycholog s titulem ma plne zasufky :)
jinak si myslim, ze uz to s nim asi lepsi nebude...videl bych to na pozvolny rozklad osobnosti a nebo nas ma jenom na haku a ma z nas prdel hehehe...ale to nevim nevim
Ježíš
JXD je zhulka jako svine, mel jsem to poteseni ho videt v jakemsi poradu o Landovi (haha) a takhle bych ve 40ti dopadnout nechtel..uz to jak mluvi, chlapec je slusne v prdeli. A ty jeho clanky v reflexu na me pusobi asi tak jako kdyby je napsal hodne zhulenej clovek kterej potrebuje neco odevzdat do uzaverky aby se nereklo, divim se ze jeste nedostal padaka (asi diky sve "dlouhovekosti" v reflexu a publicite). tak a du pokrytecky na dzonta :D
Jo to sem taky viděl a museli sme se s kámošem smát jak svině...:D:D Mě přišel dost komickej, ale pořád ví o čem mluví... Chvílema mi připadal, jako kdyby byl na houbách:D:D. Ale nic proti němu nemám a rád si počtu jeho reportáže v Reflexu....
cosecha
http://engine4.returnity.com/optusx...palit%20kacirku!%



Muzete verit temdle lidem, ze vytvorej normalni system? http://upload.wikimedia.org/wikiped...-Staff-1978.jpg



Podivejte se, co Microsoft zamestnava... http://www.ntk.net/media/dancemonkeyboy.mpg
ttthhhccc
koukám samé negativum na jxdéčko!A to co pro nás udělal?zas tak malo toho lidičky nebylo co,docela se i snažil chlapec.a to co píše ted:rocket: NO?třeba se stoho dostane? alespon já mu to přeji :)


Firefox stačí ale OPERA je o lepší :sun: pa
Tarrnaa
Mě by jen zajímalo v čem je Windows blbuvzdornej, když jdou smazat systémové soubory toho systému, který je na kompu nainstalovaný a z kterého ten průmaz děláte ;)) To když se udělá u Linuxu, tak se založí nový default profil a vše je tam zpět... v Linuxu nejsou syst. soubory(ty které jsou důležité pro chod kompu) ani vidět.
inf3cti
citace:
Původní příspěvek od Tarrnaa
Mě by jen zajímalo v čem je Windows blbuvzdornej, když jdou smazat systémové soubory toho systému, který je na kompu nainstalovaný a z kterého ten průmaz děláte ;))

v Linuxe to ide tiez, len treba mat tie spravne prava ....
citace:
To když se udělá u Linuxu, tak se založí nový default profil a vše je tam zpět...

cozee?
citace:
v Linuxu nejsou syst. soubory(ty které jsou důležité pro chod kompu) ani vidět.

COZEE? Co to mas za distribuciu?
No, spiše si myslím, že to bylo myšleno tak,
že ve widlich muže každá sekretařka skur*vit celý systém.
zato v linuxu to muže udělat leda root
Tarrnaa
praxer : No tak nějak. Měli jsme v internet cafe naistalovaný pokusně linux a ať to kdokoliv zprasil jak chtěl... stačilo se přihlásit jako root, to rozdrbané smáznout a udělat novej účet s omezenými právy. Windows může opravdu sprasit každý při rutinní činnosti(a co teprv když se hrabe tam kde nemá :))

PS: Byl to nějaký šílený linux co byl na 9 CD(na plně funkční instalaci ale stačilo jedno CD... na těch ostatních byly nějaké data navíc jako bonus)

inf3cti : Omlouvám se dost zmateně jsem to v rychlosti napsal ;) praxer to už myslím dostatečně vysvětlil.
inf3cti
zdar borci, ved ja nevravim, ze som to nepochopil. tusil som, ako je to myslene, ale reagoval som na to, ako je to napisane - nemam rad zbytocnu mystifikaciu. To distro na 9 CD bol pravdepodobne Mandrake, ale to len tak tipujem.
Nechcel som tu rozputavat nejaku Linuxovu OT debatu. Piss.
osobne jsem byl drive fanouskem JXD jeho knihy jako marihuana nebo zkourena zeme jsem jako 16.lety teenager hltal...jenze...kdyz si ctu dnes jeho clanky v reflexu msim osobne prohlasit ze dost upadaji nemaji hlavu ani patu...jirka vypada na pekneho schizofrenika chvilku veverka chvilku zelva...co se tyce tohodle clanku prijde mi to cele jako urazena jesitnost nekoho kdo to nepochopil ja teda pouzivam XP bo na linux zatim nemam zkusenosti..ale respektuju praci nekoho jineho (o te jiriho se to rict neda)
myslim ze ma vazne problemy s egem (grower,linux..a spousta dalsiho)....a kdyz uz jsme u tech legend co pro nas udelal jako pro hulice....da se o tom mluviti sopise v minulem cisle protoze ted jeho zjef spis budi domnenku ze marihuana asi zas tak nebezpecna nebude...
jinak totalni support snark a dr smokalot absolutne souhlasim bez vyhrad...jiri uz ma po sezonne a ROZHODNE TO NENI GURU!!
peace4all
Skreko
omg, na dolezalovej knihe mj 1993 som vyrastal, vdaka nej som ziskal trosku iny pohlad na hulenie, ale v poslednom case si vsimam, ze dolezal je stale viac a viac vypatlany, nic proti nemu, ale ked som si precital ten clanok, tak mi ho uz bolo iba trosku luto... podla mna to naozaj nema v palici v poriadku, a hulenie mu uz urcite neprospieva...
btw, co sa tyka linuxu a firefoxu, tak pouzivam debian a som uplne spokojny, zvykol som si tu robit veci, o kt. som na windoze ani nesnival, teraz ked si sadnem za windoze taq sa citim ako bez ruky... (a uplne OT, od kedy pouzivam linux tak napr. v zhulenosti chodim na PC odost viac, hh)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma