Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Co mam delat,zase corky!!!!! - Klikni zde pro originální téma
langos
Tak ja uz nevim kytku mam v jednom poli pobliz baraku,minule kdyz sem tam byl videl sem tam jit nejaky typky {bylo ctyry coz je hafo}byl sem tam sam tak sem se bal do akce proti nim asi v jednu nebo vedve rano ,hodinu na to co sem je tam videl sem sel se starsim kamosem vyzborjeny sekerkou slznym plynem a teleskopem presadit kytku,kytku mela asi metr a pul a sli sme sni asi trista metru do dalsiho pole v obrostlim lesiku ty typky sme bohuzel nepotakali.Ale to neni proc pisu ,pisu proto protoze sem byl dnes dat kyticce vodicku,kytka ma uz dva metry a je v obdobi kvetu ,popovidal sem si sni .rozloucil sem se sni a sel aco nevidim ty zasrany corky nastestime nevideli ale bylo mi jasny ze o kytcke vy protoze ty dementi vystrihali asi pet malejch palicek ze spoda kytky vsiml sem si toho jelikoz sem se zrovna koukal jak je tlustej stonek.......

Tak chci abyste mi poradili jak mam kytku presadit a jestli nebude mit kytka nejaky velky sok kdyz je v obdobi kvetu .je to model PwP a je vysoka asi dva metry a sirokametr a pul mozna vic proste takova kulicka mozna vic
Takze plz radte!!!!!!!!



[ja] = :flamer: ;) = [corka]
halperin
s přesazením ti moc neporadím, jsem začátečník, ale každopádně cítím s tebou, čorkaře by měli věšet, to se nedělá, každý má možnost si vypěstovat sám
D_2501
...myslim, ze ted uz ji jen tezko presadis vzhledem k jeji vysce a tomu, ze uz kvete.Osobne bych nikomu nedoporucil presazovat jiz kvetouci kytku.

Budes ty zmrdy muset asi sejmout!!Jelikoz rozbita drzka a pripadne zlomeniny, totiz nauci i nejvetsi muthafuckin corky komu kytka opravdu patri..that's all.

peace
ZEWL4K
Jj zabít!!!Zkus pěstovat někde na hodně odlehlim místě!!!Rozhodně nepřesazuj!!!to by se ti mohla pěkně pokurvit!!!:rocket:
langos
ok skusim je trochu postrasit ne ja ale spis dva kamosi do ma mam plznovku dokaze sve poradne je naucim smejdz corkasky..:D
D_2501
...sezvy kamose, pockej na zmrdy a udelejte mensi fotbalovej turnaj..:):)
Jinak z navstevy techto curaku mam taky celkem vitr, jelikoz kdyz to znici nebo sezere zver, tak to nasere.Ale z corky se mi zacne varit krev!!!

Ja jsem zatim diky bohu chytrejsi nez oni...:)

P.S: At to boli, ty zmrdy zkurveny! Vsechny a vsude!
brada
zdar, mir s vama, taky budu asi bez urody , moji prvni fazy sadby mi sezrala zver a uschla a druha faze jede ale z toho asi moc nebude , je to jen 5 kyticek , ale snad neco , klidne je pokos , krast deticky se nevyplaci jim řekni!!!!!!!§ PEACE!!
Bido
Radil bych ti jenom jedno. Rozhodně nepřesazovat. Jak už tady psaly, pozvy pár kámošů, pobuďte potichu přes noc a jestli se ukážou, ZNIČTE je zmrdy.:grrr: :grrr: :grrr:
Dude
ad presazeni vzrostle kytky zde - http://grower.cz/forum/showthre...&threadid=12417
ad corky - je tu thread na corky vo par radku niz ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma