Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
bez problemu na strese?levne?jde to! - Klikni zde pro originální téma
langos
Takze tim to bych chtel pozdravit vsechny co milujou tuto zvlastni druh growingu.Byl bych mocrat kdyby nekdo po precteni udelal to same.Touto metodou sem pestoval do te doby nez prisla corka....nebo spiz spravce...:frog: ale pecu na nej pristi rok si to tam dam znova ale nejen k nemule ale jeste ke znamejm kde mi ted jeste nejake ty kyticky jedou.....Nejprve v pripade ze nemuzete pestovat na strese vlastniho pribytku bych doporucoval najit si strecho ktera neni nadohled ze zadneho baraku za zadne zastavky--->tim sou prave vetsinou rozpadle baraky tovarny ale i nejvyssi panelove doby{v mi pripade}.Vetsi na strech maj bud plechove taskove nebo asfaltove strechy {v mim pripade plechova ta je asi nejlepsi hodne slunicka teplicko proste parada} asfaltova je spatne ze pritahuje az moc tepla a tasky?s tema moc zkusenosti nemam ale kamos nani pestuje a pod kytky si dal nasikmo takovou plechovou desku aby se ze zdola odrazelo svetlo.




ted prejdeme jak nato ja si vymyslel ze si udelam dvojtej kybl koupil sem si oba Hornbachu jeden musi byt velky ve tvaru sudu proste ten obvykly ale ten druhy je ve tvaru rotacniho kuzele ten se mi dalo praci sehnat ale po usilovnym hledani sem se domluil s chapkem z horbachu ze mi ho obedna hodnej chlapik jeste jich tam asi dvacet maj je to Hornbach na Cernym Moste v Praze 14 je to u zastavky na Metru B prejdete silnici a uz vidite transparenty.
Konstrukce je velmi lehka musito zvladnout kazdej kdyz se to povedlo me:sun:
musite vybrat ten druhy kvetinac tak aby zuzena strana byla smerem dolu a siroka strana aby presahovala velky kvetinac asi o deset centimetru{viz foto 1} a proc? to aby tam bylo misto udelat do toho velkeho diru o polomeru asi 3 cm.,bude to potom na podobnem principu jako hydro ale bez vzduchovadel a tak proste ten velky kybl bude tvoti neco jako Velkou podmisku.Jo a nezapomente ze spodni kybl nesmi prosvitat aby se vevode neschromazdoval sliz,{ten vrchni kyblik musi byt ve vode namocen alezpon po 3cm}


Jako substrat sem pouzil Keramzit,Kokosove vlakna {ty protoze drz nejlepe vlhkost} a trochu substratu pro kaktusy a sukulenty. Hnojva davejte mene nez na normalni out protoze tohle je pro kytku vetsi zar a tim mene snasi spaleni hnojvem verte mi.Hnojvo sem dety pouzil trchu Wuxalu super a Krystalon start a na plod Krystal plod a kvet.




A ted tu mam jeste neco takovy eso v rukavu kdyz nekam jedete a nemuzete se kytku postarat a voda se po par dnech vypari tak jsem si sesavil takovy zavlazovanicko.Nejvetsi pomoc mi to pomohly udelat kapacki {jestli nekdo nevite kde je sehnat napizte mi PM kamarad dela ve sklade v nemocni tak vas muzu MOZNA podarovat}
Vtomhle ma vyhodu ten co pestuje na panelovem dome jelikoz kazdy panelovy dum ma takovy vchod a ktery tvori takova budka tak ta budka hraje velkou roli na tu totiz je nejlepsi dat kanistr ze ktereho vedou kapaciky{kapacky musi byt pod urovni kanistru}A cim vetsi kanistr{tez kupovan v hornbachu} tim lepe provas.Kanystr oblepte Takovou tou tapetou jak se dava za topeni kdyz chcete aby odrazela teplo od steny dobytu tak vam zustane voda vzdy v trozku vlaznejsi ale vphode proste.Staci uz jen potom napichat kapacky do kanystru {ja mel dve a pohoda}jestli pichnete jehlu od kapacki nejak blbe tak to oblepte nejakym lepidilkem v mim pripade Byzon na boty udela to takovou gumu.-->a druhy konec kapacek dat asi 1cm nad hlinu to aby se neucpala tryska na kapackach je takova rucni regulace toku a ja doporucuji abych ste to nastavili na mele kapani a si v interavalu tri vterin.
{wiz foto 2}
Ke kytce dej te tlusci tycku protoze jinak foukne vitr a kytka pryc a taky na tu ticku plilepite hadicku od kapacek.

A vitr? toho se nebojte vitr nikdy neni tak silnej aby vam smetl takovy velky kvetniky a jestlli je to u vas horsi tak dejte naspod kvetinace nejaky zavazicko a kolem kvetinace to oblozite treba kamenama jeden kluk mi psal ze kolem dal nejaky kuli ale nepochopil sem jak je tam pribouchal.


To by melo bejt asi vsechno takze piste cemu nerozumite nebo vase nazory atak....uz se na ne moc tesim:popcorn:
langos
zkusim dat ty fotky
langos
jo a growerici vemte na pamet ze tohle je muj prvni takhle dlouhy thread takze na me budte hodni!!A PESTUJTE NA STRESE!!!:punk:
r-man
Ta kapacka je dobrej napad, K+ ti leti.
langos
lidi piste.......
loeX
jak se dá dostat na střechu toho paneláku? není to zamčený? já bydlím taky v paneláku ale ještě sem to nějako nekoumal:)
r-man
U nas je to uplne v prdeli..strecha je super, obrovskej prostor a dokonce ma zavetrne barikady (vypada jako bazen s 1,5m stenama), akorat ze je na ni BTSka T-mobile a par dalsich veci, tagze klice ma domovnik a nikoho tam nepusti.
Ježíš
taky me to napadlo, pac kdyz zijes v pze tak tezko muzes uvazovat o policku ze. ale vsichni znami co zijou v kralikarnach (ty 7mi patrovy) tak rikali ze na strechu je celkem snadny se dostat. minimalne parkrat za rok ti tam zajde domovnik zcheckovat jestli se netrha lano od vytahu a ses namydlenej. kurva at uz to legalizujou zmrdi, takovejch nervu je s tim:frog:
langos
cuss groweri ume je to tak ye bydlim v ctyrpatrovym panelaku,klice od poklopu do ktereho se leze ma clovek ktery byl v nejvysim patre je to neco jako spravce je to mamcin kamarad a ja mu rekl ze mi tam sapdl lytaci talir ,on mi pujcil klice ja bezel do CCM a tam sem si nechal udelat kopii.A takhle mam svuj klic.A bat se jestli tam chodi?rikal mi ze tam nikdy nebyl.A abym me nezcekoval kdyz tam sem tak si vzdy od mamky ¨zjistim jestli je pryc a jdu doplnit kapacki......:D tod vse..:punk:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma