Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Čím podpalujete? - Klikni zde pro originální téma
Lula
Nazdarek lidickove,

zajimalo by me cim upalujete spicka, jestli zapikem nebo sirkama? Ja osobne teda palim sirkama pride mi to takovy prirodnejsi, jako by se mi to k ty ganj lip hodilo. Ale zase kdyz fuka vitr, to je pak prdel este pred hulenim...
A co vy, jaxte na tom??

...Hulte dokud vam plice staci....
Wampyr
Myslim si, ze je to uplne jedno.Zkuste to nekdy prirodne.Bez sirek si rozdelat ohen a od neho zapalit brcko.To pak chutna jinak.

Good Luck
oton
to MrVoslik: jestli tě bolej plíce nech se vyšetřit, s tim neni žádná prdel!

doufám že to nic nebude!, abys nemusel tu naší rostlinu pouze pojídat :-)
pan dan
V sirkach je parafin a fosfor. V zapalovaci butan. (benzinaky fakt vynecham)

tak si vyberte...
hydrantek
Hlavne nikdy zipakem. To je smradu ze by se jeden posral.
Ant
Jo zipaky taky moc nemusim ale jinak je mi to vcelku jedno sirky nebo zapík v podstatě sem o tom nikdy nepřemíšlel!!
koles
svíčkou B-)
Kvetak
Jak kdy, většinou zapalovačem, sem tam sirkama a někdy kombinace např. nedavno piezoelektrickym jevem - teda tim sme zapálili sporák a od něj zapalovač (od toho sporáku taky sem tam zapalujem). Jo a bacha na plyn je to tak 14 dní co sme si pokouřili soft drink a pak sem si vařil něco dobrého a po par minutach sem zjistil, že mi chcíp oheň (nevim jak).
hydrantek
Nekde v nakym filmu jsem zahlid takovou malou letlampu - vypadala jako sprej s takovym malym horakem. Nevite kde se to da sehnat tady u nas? :)
Na fajfku by to bolo super.

Mate nekdo zkusenost se "zapalovanim" horkovzdusnou pistoli?
Kvetak
To Hydrantek:
Přímo tohle jsem neviděl, ale možná by stačila plynová pájka - dají se sehnat asi od 300.- měl by tam být i nástavec na hořák, ale tobě jde zřejmě o ten tvar atd. .
Ale ta letlampa by mě taky zajímala to by mohlo bejt fajn, jo a nebyl to Human traffic (ten film).
pan dan
Tak jsem lehce inspirovan mym (pro me trosicku znechucujicim) prispevkem o pripadnych splodinach pri horeni sirky vs. zapalovace vymyslel nasledujici:

LUPOU

je to teda dost narocny, ale pro ty, co nemaj doma vykonej laser postaci.
btw, je tu jedna podminka: musi bejt hezky :sun:

musim podotknout, ze po peti minutach hledani ohniska jsem si skutecne toho iontika zapalil
oton
jestli někomu vadí konvenční zapalovadla jako plynovej zapalovač či sirky, tak doporučuju elektrickou pájku (elektrický pájedlo), sám sem na to přišel když sem nemoh po baráku najít žádnej voheň vzpoměl sem si na svý elektrikářský mládí :-))))

a možná budete i pořádně hustý když si vyndáte z kapsy pájku strčíte jí v hospodě do zásuvky a zapálíte si s ní cígo ! :-))))))))))))))
Al-Ban
Tady by se to mělo přejmenovat na "čím vším jste schopni si připálit" :wink:.
Já jsem si jednou připaloval nad elektrickým vařičem. Trvalo to asi pět minut, hlavu jsem měl pomalu stejně červenou jako špičku toho brka, ale jde to :).
Jinak, abych taky seriózně odpověděl na otázku, tak za normálních okolností vede obyč firestarter za pět kč.
wolllf
Lula: Jo tak sirky se Ti zdají přírodnější..to jsi teda ekolog! Šetri lesy!!! :sun:

MrVoslik: Taky mam takový problém...už delší dobu, teď se k tomu přidalo i srdce...ach jo. :mad:
Držím palce-Tobě i sobě
pawn1
No, já preferuju zipák, i když smrad to teda je, ale je to klasika, a navíc je sbírám a přijde mi blbé mít je vystavené jen tak v poličce... : )
Lula
to wolllf:
jo to mas pravdu les...ale je to lepsi nez umelohmotnej zapik, kterej pak nekde vyhodis a ...

tak to si ale pak vem papirky, tam je taky kus lesu...:-))))
pan dan
tak si predstavte topolovej les...

ale nechci nic obhajovat ani nic pospinovat. Je to otazka choulostivosti nadprodukce...

btw papirky jsou i z ryze a konopi

a tohle je uz asi offtopic...


takze k veci....

zkousel jste nekdo (z nudy ci nouze) ziskat ohen alternativni cestou? (klacik+luk)

[Edited by pan dan on 05-06-2002 at 10:11 AM]
jsix
Zdravas...

oton >>> K+, v tej hospode by to slo :)))))

raz sme boli v prirode a ohen sme zapalili poslednymi zapalkami, tak kamos zapalil joint od vatry, par mesiacov nemal obocie :D
tofi
Sice trochu pochybuju,že tohle ještě bude někdo číst,protože sem sem zablooudil jen abych našel návod na levnou cestu do Nizozemska jak se správně má říkat.
Ale teď k tématu

=nejčastěji používám zippák ,,klasika

ale jinak

=sirky =sajrajt nejsem chemik ale fosfor a parafín jak
někdo už psal

= zapalovač =taky pěkný sračky

= zippo = trochu toho shořelýho bena =>sračky

= svíčka = největší sračky a navíc se řík, že odpálením si od svícky vemete někomu život

´=========
Nejekologičtější a nejčistší je sluneční energie z čehož plyne zkuste si někdy za slunečnýho dne odpálit brko lupou
TheHempCultivator
Já si teda normálně připaluju spíš normálnim zapalovačem ale když je hezky, nefouká vítr a mám víc času tak si dopřeju ty sirky.Ale proti ZIPPO zapalovačům taky nic nemám sice vobčas docela smrděj a taky se musej furt doplNˇovat ale je to zase něco jinýho. Jinak k těm sirkám.Teď je shánim ale chci začít vodpalovat takovejma těma sirkama který se daj škrtnou vo všechno. Jako v takovejch těch westernej kdy si tam Ňákej kowboj připaluje třeba vo podrážku nebo vo zábradlí.To by podle mě bylo fakt vostrý. Jo a ta svíčka jak tu někdo psal ta je taky super bohužel sem to eště neměl možnost vyzkoušet.

mějte se všichni 8-)
Tim
Totalne prirodni cesta k zapaleni jointa spojena i s nevsednim zazitkem.


To si takhle vyhlidnete nejvyssi kopec ve vasem okoli a
vyleze te na nej. Rozdelate spacak a cekate s pripravenym jointem. Jakmile se nad vami objevi veliky cernocerny mrak, vemte kovovou dlouhoutyc a zabodne te ji do zeme. Nato zujte boty(ne na tyci ale na sobe) {teda natyci taky}[pokud vase ma; moje sem obhlizel vsechny a stoji docela nahe].......kde sem to prestal?
AAaaaa jakmile bude te mit zute boty, poradne se omotejte kolem tyce i s tim JOINTEM v papuli a dale jen vyckavate moment kdy uderi blesk. Treba si myslite, ze to je jen zlomek sekundy a nikdy si nemuzete byt jisti kdy se dotkne,ale ja vim naprosto presne jak na to.
Staci jednoduse "citit" to napeti jak ve vas, tak v okoli...a jakmile uz to nebudete moci vydrzet, tak to okamzite prijde. Prudce se zacnete nadechovat a uvidite ze vas vysledek nezklame.
A kdyz vas to mine, to nevadi vzdysi noste zapalovac s pevnym plamenem, co hori i ve vetru a desti.:)

Jo a s tema botama to nezkousejte....to bylo z jineho navodu...staci kdyz date spicku jointa k tyci.....(amejte aspon 2msilne podrazky).

Zapalovani zdar a taboreni jeste vice.

PS> nezkousejte doma. Mohli byste ztratit signal od bedny.


Tom
tak tie letlampy, plynove "pajky" ci jak tomu hovorite sa v ba dali asi pred rokom kupit za 130 korun (vypadali strasne)a v kazdom obchode so zapalovacmi maju zapalovace na taky styl-jedna (dve) brutalne trysky a piezoelektricke zapalovanie, cca 300 Sk Ale udajne to ma vacsiu telotu ako normalny ohen, tak neviem. Ja som dostal od deda asi 40 rocny zapalovac-rohnson, vyzera jak zadok cadilacu z 50 rokov, treba ho plnit kazdy tyzden, ohen sa reguluje od 1 cm az po autogen 25 cm, ale je to od deda, tak ho vyuzivam jak len mozem :)
chobot
Nechapu, ze to tady jeste nepadlo, ale ja si brko zasadne pripaluju pomoci pyrokineze. Proste se soustredim na konec speka tak dlouho, nez chytne. :flamer: Chce to jen trochu praxe. Jediny problem je, ze u druheho (atd...) speka uz to soustredeni neni tak jednoduche.

chobot
Al-Ban
Jo máš pravdu, to je taky dobrej způsob :). Dřív jsem ho používal běžně, ale když mi párkrát místo brka chytly záclony, tak jsem se radši vrátil k zapalovači ;).
Kylik
...malem dostal schyzu, ze sem uplne neschopnej a nedokazu si zapalit brcko myslenkou :confused:
Hele a nezkousel ste nekdo pripalovat jointika a hlavne fajku takovym tim tryskovym zapalovacem (zmacknete a udela to pevnej plamen jak z letlampy)? Cet sem o nem, ze je to uplne skvela a pekne mastna machrovinka, ale ted sem videl (urcite napodobeninu,ale fakcila na zkousku perfektne) u tamanu jen za kilo (bohuzel sem si tam mezi nima nemoh roztahnout tak proto se ptam)
Shorty
[Tak brcka se musi taky necim odpalovat,protoze tezko se nam zapali samy.Ja odpaluju timhle,mam ho uz 2 roky.Muj treti zippak.Prvni me slohly stal me 1700.Jeste mam od Lucky Striku.Ale tenhle jsem dostal od pritelkyne.Zippo je fakt super,aspon pro me.AAle kdyz dojde beno je to shit.Nekomu chut benzinu muze nechavat ve speku pachut,ale me to kostuje.Pochlubte se taky s necim :flamer:
psilos
co takhle sirky?
Zewl
uz tady takovej thread byl a nedal si sem fotku
Mr. Knorr
Na špeky jsou nejlepčí SIRKY. Ale musíš nechat vyhořet tu síru, jináč je to fuck kentus. Zippo je mám taky ale na špeky nosim sirky.
Joe
Uprimne receno si myslim ze nekteri z vas se moc divali na McGywera ;)

2 Kylik: myslim ze tyhle ohne sou v klidu ja osobne ho mam taky a faka dobre jasne je to shit ale za mesic si stejne koupis jinej (za ty prachy proc ne) a jeste te nesere kdyz se ti ztrati a navic kazdy mesic okouzlis novym ohnem to je me reseni

2 Tom: podle mne ta teplota vyssi je jen zkus ohen se spiralkou dat k petlahvi je durch ani nevis jak klasickej ohen ti to jen rozpusti jo a je sranda tim udelat diru nekomu do piti a on se potom pobrynda (tak cista je ta dira ze neni videt)
FrenkyB
No prosel sem to tady a zadny takovydle tema sem tady nenasel tak sem ho zalozil... A ted Otazka cim podpalujete speka sirkama, normalnim zapalovacem nebo benzinakem, ci uple necim jinym?
Dude
oops frenky byl tu :D
pokud vam chybi nejaka moznost v ankete, tak napishte nez to ztrati smysl :wink:
lordWilliam
ja teda používám kovovej :-˚D tryskovej, dá se doplňovat hoří v mírným větru, při podpalování fajfky nebo bongu to nespaluje prsty, etc.
Dežo
plamenometem a obcas autogenem:D:D:D:D:D:D:D:D
sirky
Vseved
obyčejným zapalovačem
Co?
urcite prave kvuli prirode je lepsi pouzivat sirky....stromy dorostou...fosilni paliva ne....ale jinak kdyz je krize a neni nic, tak se da pouzit mikropajka 50w (to trva tak 1m) anebo 75w (to trva 30sec), no tady jak nekdo byl na tom kopci....tak sem si myslel, ze nahore vytahne lupu....a wono tyc...:-))
FlickerBird
zásadně tryskáčem, podpaluje špeky, fajky i vodnice a i ve větru... kámoš už nechce zapalovat cíga ničím jiným :D
ad zipáky: ty podle mě moc nesmrděj pokud se použijer dobrý benzín
ad miniletlampa: já něco podobného viděl v pořadech o vaření, fachčí to na butan a je to defakto přerostlý tryskáč
Lahvan_FlaskiCZ
muj nejoblibenejsi zpusob zapalovani jointu je odpalovanim od jointu predesleho. tim se nekazi chut a neplytvas si sve drahne nervy skrtanim sirek. ale jinak je nevetsi humus :death: ZIPPO :death:

_no one lives forever_
:smoker: :smoker: :smoker: :smoker:
Wokap
Já mám fajnovej TURBO plyňák. Je kovovej a kdyz jej otevřeš, bliká na něm lístek... Jsem z něho hotovej, kámoši mi ho berou... Nej na něm je, že má i žhavící spirálu, kderá po rozpálení(asi 2sec.) barví plamen do zelena, prostě úlet...:mutant:
Marklar
Turbo plynovi zapik je super.Iny ani nepouzivam. hlavne vo vetre na rybacke
virgill
plynovej zapik je imho nejcistsi z dostupnejch a kdyz si chcu doprat libovy zapaleni tak cisty sklo (jenom sklo a zeli samosebou :D ) a 150W halogen (pak ze halogen na nic neni) a zhavim dokud nekourim (prakticky ihned)
lordWilliam
2 Oton: ještě že jsi napsal o tý pájce, před chvílej jsem měl podobnej problém s ohněm a pak můj pohled spočinul na mikropájku s tepelnou regulacej :-D
Jinak jak někdo psal o tom rozdělávání lukem a klackem tak na tom nic není ;-) No možná pár tipů.
Jsou na to potřeba dva lidi, v jednom nemáte šanci
Tětiva luku musí bejt z kůže nebo něčeho co má velký tření
Díru v madlu vystlete mejdlem nebo něcím podobným, usnadňuje to práci a navic když to neuděláte tak má tendenci začít hořet dřív než dřívko co chcete podopálit.
V prkýnku co na něm chcete udělat jiskru udělejte zářez, jiskra se líp chytá.
Jiskru chytejte to přepálenýho plátna a na rozfoukání použijte koudel nebo suchej mech, koudel je možná lepší
Co?
bude-li nejhur....treba maloměsto...kde jediné co je otevřené je lékárna....tak si staci koupit "hypermangan" (manganistan draselny) a kapku glycerínu (glycerolu) jež kápnete do toho hypermanganu...a ono to začne za chvíli hořet samo....:-)))

ps s tou pajkou s regulací mě napadlo ještě....vapolizer...
THCjahoda
cybí v anketě autogen
Chemik
Nám kancům z Moravy stačí dvakrát škrtnout koulemi.
korkis
citace:
Původní příspěvek od hydrantek
Nekde v nakym filmu jsem zahlid takovou malou letlampu - vypadala jako sprej s takovym malym horakem. Nevite kde se to da sehnat tady u nas? :)
Na fajfku by to bolo super.

Mate nekdo zkusenost se "zapalovanim" horkovzdusnou pistoli?


jo horkovzdusnou pistoli jsem si nedávno shitoval sklo, a je to v pohodě, nic lepsího není, akorát to má jednu nevýhodu, že musíš být pořád u sítě, nebo si ssebou tahat centrálu
ja zapaluju timdle: http://www.conrad.cz/DetailPage.asp?DPG=50660
spokojenost!
moswa
Popel de Luxe černý nebo oranžový :frog:
4C3
nekdo tu psal, ze se rika ze pripalenim si od svicky vezmete nekomu zivot - zajimavy, delsi dobu jsem zil ve Spanelich, kde zase rikaji, ze pripaleni si od svicky prinasi smulu, ale tady jsme to koukam dotahli jeste dal, sakra velka smula, vzit nekomu zivot...
moswa
to viš. kuřáci se vyvraždí navzájem
liqueweed
viděl jsem na hodně fotkách, že používají konopné lanko pro podpalovaní bong nebo je to něco jiného ?
miravlak
nejlepší je přes léto lupa a bongo nebo turbíčko :) s normálním sklem to nepůjde :D
Anuvin
Já používám všechno co mam zrovna přiruce, ale nejčastějc zapalovač.

Kuriozita: placatou nabijeci baterii (z auticka na ovladani) na ktery je kus odporovýho drátku.

Ad svíčka: já zase slyšel, že připálením od svíčky zabijete námořníka.
rtepsky
Já když už kouř, tak zapálím sirkama, plyn v zapalovačích smrdí.

Pro liqueweed: máš na mysli asi tzv hemp wick, což je konopný provázek napuštěný včelím voskem, ten zapálíš a od něj zapálíš co chceš....

...
http://www.thebeelinestore.com/
http://humboldt-traders.com/buy-hemp-wick-lighters/
http://smartstiks.com/
miravlak
rtepsky: nwm řekl bych teda,že ty sirky sou 10x větší zlo než zapalovač...ta síra taky nebude 2x nejlepší :D
Machoman
Jednoznačně poslední bod v anketě! Vytrhat v bytě parkety, zapálit táborák a pak teprve odpalovat čoudy z travky.

A když nemáte parkety, hoďte tam kuchyňskou linku ;)
rtepsky
2míravlak:
::))
síru samozřejmě nechám odhořet a zapaluju, když je oheň cca v půlce sirky.....

Jinak nepsal jsem o zlu, ale o chuti – plyn smrdí víc, dřevo míň.
Pflusik
Co je po ruce...
Stoned_r41d3r
Já používám zapálený zvířata, ideálně ty chráněný.
miravlak
:D :D :D
Lord A.
No tak určitě nejlepší a nejekologičtější připálení je pomocí lupy, to je hlavní důvod proč nehulím v noci. Prostě bych si nedokázal připálit kusem hořícího dřeva, protože vím, jak je jeho kouř škodlivý a speka saju hned od prvního šluku. Zapalovač je určitě nejhorší varianta. Obsahuje totiž butan, který se spalováním mění na páru a oxid uhličitý (!!!). No a oxid uhličitý je přece nedýchatelný, to může člověka časem zabít.
Toť můj duchaplný příspěvek k vaší duchaplné diskuzi.
Přidávám videjko mě, když jsem jednou připaloval kámosům:
http://upload.wikimedia.org/wikiped...Feuerreiben.gif
TouchWood
hulim jen za bouřky. Ubalím , vyjdu na kopec do chatrče, kde mám připravenou kytaru a kombíčko s agrecem.

zapnu a zařvu

I AM THE GOD OF HELLFIRE, AND I BRING YOU.....FIRE! :frog:
Skaff
Zkoušel jste někdo zapalovat bong(brko, dýmku) nějaký 100mW (či silnějším) laserem? prej s nějakym modrym to jde, ale než si ho koupim potřebuju fakta. :D
asfalt
lasery nad 5miliwatt nepovažuju za vhodnou hračku pro nás zkuřky, popálenou sítnici nevyléčíš..
Hy3nA
citace:
Původní příspěvek od Skaff
Zkoušel jste někdo zapalovat bong(brko, dýmku) nějaký 100mW (či silnějším) laserem? prej s nějakym modrym to jde, ale než si ho koupim potřebuju fakta. :D


táta má laser, tedka nevim jestli 50 nebo 100 mW, každopádně když ho zaostříš, tak zapálíš sirku nebo propálíš mikroteňák, ale nevim, jestli by to podpálilo i trávu
Pflusik
citace:
Původní příspěvek od Hy3nA


táta má laser, tedka nevim jestli 50 nebo 100 mW, každopádně když ho zaostříš, tak zapálíš sirku nebo propálíš mikroteňák, ale nevim, jestli by to podpálilo i trávu



Prodávaj se i 1000mW a tím už propálíš takřka cokoliv, ale při tom svícení si na jointa by ses dost pravděpodobně oslepil :D
Hy3nA
citace:
Původní příspěvek od Pflusik



Prodávaj se i 1000mW a tím už propálíš takřka cokoliv, ale při tom svícení si na jointa by ses dost pravděpodobně oslepil :D


jó no. daj se celkem dobře sehnat přes nějaký čínský obchody na netu.
už ten co má táta svítí jak čert, to ten co má 1w musí bejt hroznej nářez, to bych chtěl vidět někdy
Skaff
Tak kdyby měl někdo zájem..
http://elektro.aukro.cz/laser-zelen...CFdEzzQodwS8ApQ
Já už na něj šetřím :D
ŽUŽU
Jestli tim cheš podpalovat brka tak si k tomu rovnou objednej tohle:D:D:D..
http://aukro.cz/svareci-bryle-i3137...CFYLwzAodAgIAFQ
asfalt
citace:
Původní příspěvek od Skaff
Tak kdyby měl někdo zájem..
http://elektro.aukro.cz/laser-zelen...CFdEzzQodwS8ApQ
Já už na něj šetřím :D



to bude podfuck, na 1w laser podezřele levný...
Pflusik
Taky mi to připadá divný. 1w se prodávaj tak za 10000...
asfalt
citace:
Původní příspěvek od Pflusik
Taky mi to připadá divný. 1w se prodávaj tak za 10000...

podle toho videa odhaduju max 200mw, ale spíš ohodně míň, 1W laser jsem měl v ruce a to je jinej kanón :D
Pflusik
Koukám, že tam jedou i 20000 mw :D:D

http://elektro.aukro.cz/modry-laser...3130350500.html
SN!P3R
Mám tohle http://aukro.cz/300mw-zeleny-laser-...3126120792.html při nový baterce dosvítí cca 4 km (-+100m) v tejdnu to s tím skusím ;) Btw. na ten 1w by už měli dávat zbroják ne? :DD
SN!P3R ;)
NoStress
vsechny tyhle lasery na aukru maji vykon ze ani nic nezapali. jediny v cem se lisi ze soudruzi z ciny tam nalepi samolepku s jinym vykonem :D sam mam "200mW". pokud neco lepsiho tak se to chce zamyslet nad tim ze dve mikrotuzky by tomu asi moc dlouho stavu nedavali :D na dx.com jsou docela pekny lasery a hlavne je tam i hodnoceni kupujicich + obcas videa jak s tim neco pali atd. ceny nejsou strasny. Pro bezny ukazovatko ten co maji na aukru staci, na hvezdy snim jde ukazovat, dela krasnou caru a je to videt na par km. Ten 1000mW laser bych typoval 50mW max
Mixerka
super je hemp wick, u nás není k dostání jen zde http://aukro.cz/show_item.php?item=5079809665
Dr_paradox69
mixerka:to je paradni vec!snad si to i vyrobis,koupis obyc konopnej motouz,u vcelare sezenes trocha vosku,roztopis,a namocis...musim to zkusit,jestli to bude fungovat...
MISHKA
BIC
dohtem1992
jednoznačne obyčajny zapalovač :D sirky určite ne a benzinak vubec :D
margyno
BIC :D jednoznacne
neslapatpotrave
zapalovače nemám rád takže sirky
Maxeaux
Nevim ci to tu je, ale ak budete mat moznost a vyjde pocasi, skuste bong/fajku podpalit lupou. Okrem toho ze neinhalujete butanove sracky, vasa ganja chutna lepsie, dokonca aj ucinky su rozdilne.
alesh
citace:
Původní příspěvek od Maxeaux
Nevim ci to tu je, ale ak budete mat moznost a vyjde pocasi, skuste bong/fajku podpalit lupou. Okrem toho ze neinhalujete butanove sracky, vasa ganja chutna lepsie, dokonca aj ucinky su rozdilne.

Jo a když to zapálíš laserem, stačí technický konopí a stejně tě to zboří.
Maxeaux
citace:
Původní příspěvek od alesh

Jo a když to zapálíš laserem, stačí technický konopí a stejně tě to zboří.


jojo, tu tvoju techniku si zapaluj trebars plasmovym kanonem :mutant:

no a pre tych co by mali zaujem, (okrem toho ze si to mozu vyskusat) sa o teme dozvedet vic:

http://www.420magazine.com/forums/g...est-way-go.html

http://boards.cannabis.com/threads/...r-toking.13081/

http://forum.grasscity.com/seasoned...ts-amazing.html

aj tu na growri sa to resilo - http://grower.cz/forum/showthread.p...081#post1068081
Hmictrf
citace:
Původní příspěvek od Lula
Nazdarek lidickove,

zajimalo by me cim upalujete spicka, jestli zapikem nebo sirkama? Ja osobne teda palim sirkama pride mi to takovy prirodnejsi, jako by se mi to k ty ganj lip hodilo. Ale zase kdyz fuka vitr, to je pak prdel este pred hulenim...
A co vy, jaxte na tom??

...Hulte dokud vam plice staci....
zkouseli jsme to slunce /lupa a taky parada jen to chce velkou cocku a chvili trpelivosti
celek
Něco k soláru i tady: http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1
ten_hodnej
taky prihodim jeden muj postreh pro lidi kteri odsuzuji benzinaky jelikoz tam v tom potahu citi benzin... mozna bude problem v tom ze ten konec brka strkate prilis blizko knotu (do modreho plamenu dole) coz je chyba, nejlepsi je zapalovat tim hornim zlutym plamenem, tam uz je benzin vypaleny... jinak nejvetsi zlo asi budou sirky kdyz je nenechate rozhoret a naopak nejzdravejsi na 100% lupa nebo mozna i ten laser kterej dokaze zapalit... ja kazdopadne zapaluju nejcasteji zippakem a vubec mi to nevadi :) ale obcas sahnu i po klasickym plynu
RoyalHarvest
Je mi to jedno, prakticky čímkoliv, co je po ruce. Neumím, narozdíl od doutníkářů, ocenit lahodnost připálení například cedrovým dřívkem. Přijde mi, že je to hlavně o chuti brčka, než o tom, čím podpaluji:)
TheLittleOne
obvykle normálně zapalovač, nikdy jsem nad tím nepřemýšlela, ale je fakt že už jsem si připálila od sporáku, od svíčky, od hořící čarodějnice (na čarodky na vesnici u kámošky)
Mard
citace:
Původní příspěvek od TheLittleOne
jsem si připálila od hořící čarodějnice


Tak to je dobrý, takový neotřelý :-) Dávám palec nahoru!
crazyben
citace:
Původní příspěvek od ten_hodnej
taky prihodim jeden muj postreh pro lidi kteri odsuzuji benzinaky jelikoz tam v tom potahu citi benzin... mozna bude problem v tom ze ten konec brka strkate prilis blizko knotu (do modreho plamenu dole) coz je chyba, nejlepsi je zapalovat tim hornim zlutym plamenem, tam uz je benzin vypaleny... jinak nejvetsi zlo asi budou sirky kdyz je nenechate rozhoret a naopak nejzdravejsi na 100% lupa nebo mozna i ten laser kterej dokaze zapalit... ja kazdopadne zapaluju nejcasteji zippakem a vubec mi to nevadi :) ale obcas sahnu i po klasickym plynu


Lupa / laser... teda slusny kvuli zdravi, kdyz pak do sebe tahas tolika dymu :D

Se zippakem taky nemam problem... na prvni zapaleni to stejne netaham do plic, takze to je jedno (vetsinou tam totiz zacejtim ten papirek... tfuj).

Jinak co zapalovac v aute? (Nee, vazne nehulim kdyz ridim, ale tak me to napadlo kdyz ste takovy gurmani... me osobne to je fuk)
kloferr
Nejlepší je konopný lanko nebo dlouhý zápalky (samozřejmě zapalovat až vyhoří síra :D ) . Zapalovač kazí chuť zbytkama plynu. Nemá to extrémní vliv na chuť ale jde to poznat.
gremlin101
K odpalu brk používám plynovej triskovej zapik od Colibri, vyšel na necelej litr, ale už ho mám takový tři roky a je pořád jako novej.
PaBlo
Zapalovaš u mě měl vždycky vliv na chuť, ale především u mě ovlivňoval i stav v podobě bolesti hlavy při vystřízlivění, začal jsem používat sirky, samozdřejmě až po vyhoření síry, ale i to mě časem přestalo uspokojovat tak jsem přešel na solární šlukování no ale problémem se staly dny kdy nesvítilo slunce a ja měl chuť na prda :-D Bylo to také dobré k tomu že jsem omezil hulení na slunečné dny :-D No ale postupem času jsem přešel Na vaporizaci, a teď už nic jiného :-D Vaporizuju všechny byliny které jsou mi dostupné a o kterých se něco dozvím :-D Kdykoliv mám nějaké neduhy, obracím se na bylinky :-) ;-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma