Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Podejme žalobu! - Klikni zde pro originální téma
hh-top
Po "Vaříme s konopím" teď křižují Zítka a jím vydaný "neookomentovaný" Mein Kamf. Seňore Carlosi a ostatní vážení pardové a pardky, co kdyby G zažaloval ty vydavatele kuchařek, kde jsou recepty na buchty s mákem, tou vražednou plodinou, která poskytuje světu heroin, toho nejslavnějšího ze všech zabijáků. Třeba by stačilo poslat na nějakou tu četku oznámení, že takovou žalobu zvažujeme. Ať si to ti volové oloupou.
Co vy na to, nekouřil jsem hned po ránu moc?

Kdo nekouří s námi, ať si klidně kouří proti nám!
pan dan
Neexistuje zadna zakerna, spatna ci jinak negativne se projevujici informace. Existujou jen zakerny, spatny ci jinak negativne se projevujici lidi, ktery informace pouzivaj tak, ze diky nim zkonstruujou zakerny, spatny ci jinak negativne se projevujici interakce. Ne jeste jsem nekouril :). Nerad bych nekomu neco zakazoval (vysvetlovani je o necem jinym). Je smutny, ze je zakazovano nam, ale nechci bejt takovej hajzl, jako jsou ONI, neni me hodno pouzivat JEJICH zbrane. JA se ke svy informaci dostanu.
Jestlize je zde nekdo na rane kvuli produkci informace, jedna se o policejni stat. Informace je, MUSI zustat svobodna. Protoze jinak jsme v hajzlu.
A co s tou zalobou? Zalobu ne, kampan ano.
hnut
je pravda, že informace nemá kladnej ani zápornej náboj. chtěl bych ale abys nedávla rovnítko mezi zákeřný a negativně se projevující. protože negativně se projevující interakce většinou nejsou ze zloby ale.... z blbosti, polovičatosti .... a tak. ale to sem nepatří a mě to asi jenom uklouzlo.
pan dan
2hnut

jestli na dany objekt plati tato podminka
((zakerny nebo spatny) nebo (jinak negativne se projevujici))
je podle me receno vse OK
samozrejme ze nedavam rovnitko k pojmu "zakerny" a "jinak negativne se projevujici". Je to jednostranna implikace. Plati vyrok "Vse co je zakerne je negativne se projevujici", obracene to neplati
hmmm, sorry, musel jsem se ozvat :D jsem bohuzel uz takovej...
ale nix, vse OK, keep smiling
Schle
Ať je to jak je to, každý člověk je svobodný a jako takový má právo na informace jakéhokoliv druhu. To znamená že pokud se zajímám o klonování měl bych mít možnost získat o tom dostatečné množství informací. V opačném případě bychom dnes mohli podat žalobu na vydavatele Bible protože křižáci plenily ve svatém městě a papež světil zbraně Wehrmachtu. Stejně tak můžeme podat žalobu na vydavatele koránu, protože "Arabové" napadli Ameriku. Chci li si na něco udělat názor, a chci li něco odsoudit musím o tom něco vědět a jak se mám něco dozvědět když se o tom nemám možnost dočíst. Hodně to zavání bolševickým zakazováním duchovní literatury. Žaloba asi není řešení, ovšem protest by byl na místě. Vždyť do podobné situace se může dostat každý vydavatel čehokoliv až se vládní nomenklatuře znelíbí třeba ... černý rybíz:)
hnut
pan-dan>rozumim - a mas pravdu
weeno
Dneska jsem se rozčílil nad něčím podobným, koupil jsem si dva veliké obrazové atlasy léčivých rostlin, dá se v nich najít snad uplně všechno včetně máku i s návodem jak nařezat nezralou palici a chytat z ní opium - zobrazeno na perokresbě - je tam i čeleď konopnatých (jenom chmel), ale o konopí se tam vůbec nezmiňujou, já to prostě nechápu, co těm magorům na tý travce vadí, vždyť je to léčivka - ještě dodávám, že v těch knihách je i durman !!!!!!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma