Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
odvlhčovač - Klikni zde pro originální téma
tofu
cau lidi potřebuju sehnat odvlhčovač vzduchu
MANHUNTT
čus,

to je takovej problém ho sehnat na netu?:confused:


TADY:
TADY:
TADY:

:bravo::bravo::bravo:
coprus
Hmmm.Ten mobilní,co ti na něj dal link Manhuntt je asi nej alternativa.Mám doma jeden,ale je na desetiny přesnej,a používal se ve státním archívu-zbytečně moc přesnej a taky drahej(35000)
Jahudka!
No je to jednak draha sranda (tak min 5000).Ma to silenou spotrebu ektriky (okolo 1500-10000w).Podle me je lepsi zabranit pricine vlhkosti nez to resit odvlhcovanim (pokavad to je realizovatelny).Kdyz budes mit okolo skrine trebas akvarka je jasny ze je tam vysoka vlhkost vzduchu.
tofu
zdravim všechny zahradkaře a dik za ty odkazy vypada to zajimave.muj problem je ze to resim ve sklepě a vzduch saju z vedlejsi mistnosti kde je 60% svetla to trochu srazi ale pod 50% se nedostanu a proto se tam dari viborne plisni husta mrdka tretina sklizne v prdeli.
tofu
jo jeste se chci zeptat ,je dobre odsavat pres stinidlo?mam to tak a myslim si ze kdyz naliju do hliny vodu,vsechnu tu vodu vytahne ventas skrz kytky a rozdilem teploty vody a vzduchu se na kytkach srazi a tim hnijou nebo plesnivi.
MANHUNTT
Čus,určitě jestli máš problém z nadměrnou vlhkostí,tak bych neodsával přes stínidlo,ale někde mimo lampu(co nejdál).Protože když budeš odsávat přímo od lampy,tak budeš mít vlhkost ještě větší.Přeci jenom to horko s lampy ti nějakou vlhkost spálí.
drtikol
servus,
misto odvlhcovace staci bud masivnejsi odtah a nebo takovy ty silikonovy kulicky co se davaj do baliku atd. na netu o tech kulickach urcite neco bude...
Co?
jo, jo, silikagel lze i ve vetsim mnozstvi z vodniho skla a kys.chlorovodikove=solne, dokonce se da spetnym zihanim recyklovat, ale dobra je i otevrena flaska s hydroxidem, ktery takto i zkapalni, stejne i chlorid vapenaty, sadrokarton, a nebo jak jsem to tuhle nedavno resil, proste zakrejt igelitem to misto odkud se to vyparuje - predpoklad je u korenu ze..? hi :-))
tofu
jo to stim y zakrytim kvetniku me taky napadlo ,nezacne plesnit substrat?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma