Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
okrasna rostlina - Klikni zde pro originální téma
Index
Zdravim,
vzhledem k tomu, ze jsem se rozhodl svoje rodice k pestovani "zpracovavat" pomalu, uspesne jsem jim oznamil ze si vypestuju konopi jako ozdobu do pokoje,myslite si ze je to vubec mozne?Nezalezi mi,natom co vyroste,jestli sklidim,ale jen aby to rostlo....skrin se dela,ale zatim si natu kyticku musej trosku zvyknout......:)
Grow3r P0mp0
na rodice ktery sou zbytecne histericky musisopatrne neco jako moje mama a tata ... nadavaji mi ze sem u compu porad.. ses porad nemocnej pac ses jen u pc ses lenivej pac ses u pc boli te hlava pac ses u pc vsude berou do hubi pc .. ale kdys se mne mamka ptala co to mas zasazeni v tom kelimku?tak sem rekl conope a ona ani moc nereagovala a vedela co to je.. pokud je clovek spolehlivej (coz ja nejsem) a umi se kontrolovat a omi otom i presvecit rodice tak mu to schvalej.. mne treba vic bavi pestovani a nejake huleni je druhorade a i kdys hulim tak si davam bacha aby sem si nenicil zdravi..
Index
nevim,nevim..jestli byto pochopili kdyby byla kyti zavrena ve skrini,a za tri mesice by najednou "zmizela"...hehe,zatim bych chtela aby mne rostla v kvetinaci u okna..a casem az mi ji treba zacne matka zalivat,,tak zkusim rozjet tu skrin,ale chtel bych to delat legal...proste aby se nenasrali kdyby tu skrin nahodou nasli a nevedeli o ni..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma