Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
nejake dobroty od Plagronu - Klikni zde pro originální téma
Morgan
Na festivalu Mighty-sounds jsem byl docela prijemne prekvapenej stankem Plagronu,kde mimo spoustu letaku,fajek, atd atd meli taky vaporizer-na vyzkouseni zdarma.Vrele doporucuju.
Ale to to mi nejde.Do ruky se mi dostal letak s hnojivy od Plagronu.Mimo proflaknute Phytaminy a Alga bloomy jsem narazil na par zajimavych,pro me neznamych hnojiv.Jestli to nekdo praktikuje,napiste jak se vam osvedcili.

1.
Enza Forte
Enzymaticky preparat s molekulami proteinu,ktere jsou produkovany bakteriemi a plisnemi.Pusobi jakozto urychlovace ci katalyzatory bezpoctu biochemickych procesu transformace molekul.Napomaha rozkladu odumrelych korinku,uvolnuje ziviny.Mikroorganismy zvysuji absorbcni povrch korene.Jelikoz koreny absorbuji ziviny s pomoci mikroorganismu zijicich v jejich okoli je logickym dusledkem stimulace mikroorganismu zvyseni absorbcnií kapacity rostlinyDobry korenovy system ma mnoho mladych rustovych vyhonku.Je znamo ze prave v techto mistech prijima rostlina prvky jako vapnik,horcik a zelezo.Mikrozivot take poskytuje urcitou ochranu proti pruvodcum nemoci.
Pouziti :
v rustove i kvetove fazi:
Hlina:1ml Enza Forte na 1litr vody/1:1000/ vystaci na 50-ti litrovy pytel zeminy.
Zavlazovaci systemy:2ml Enza Forte na 1 litr vody/2:1000/jednou za tyden.
Morgan
Cropmax
Stimuluje produkci prirodnich substanci,ktere jsou nezbytne pro zotaveni po nemoci,soku/presazeni/.
Obsahuje smes vitaminu a rustovych hormonu.Aminokyseliny,podporuji rychle deleni bunek-rostlins rychle nabira hmotu.Vytvari mnoho novych postranich vyhonku,coz vede k vetsimu vynosu.Deleni bunek zbusobuje to,ze rostlina mohutni a roste rychleji.Je-li pozadovan masivni korenovy system,mel by se Cropmax aplikovat postrikem ve fazi vyvoje korenu.Je-li pozadovano silnejsi kvetenstvi ,mely by byt rostliny postrikovany pred zacatkem kvetu.Pouzivanim Cropmaxu muzete zvysit urodu az o 10-25%.
Cropmax je ovsem idealni i pri praci s rizky.
Pouziti:
1ml Cropmaxu na 2 litry vody,vystaci na postrik na dva ctverecni metry.Jednou tydne.Pouzivejte Cropmax jen ve fazi rustu.
-podle me velice zajimave,urcite stoji za vyskouseni.
BRAINDEAD
enza forte je v pohode-funkcni vec -*mam ozkouseno-nicmene enzymy v ruznych obmenach deaj vsechny firmy-bcuzz-atazyme,
ah enzyme+,bionova -bnzyme atd. osobne pouzivam s kazdou zalivkou
BRAINDEAD
cropmax mam ozkousenej taky pouzivam 2x v rustu =silnej korenovej system+luxusni stavba, patra nizko nad sebou,silne klouby jestli zvysuje vynos o 25% nevim ale vubec bych se nedivil.
Nejvetsi bomba je ted od plagronu GREEN SENSATION sice nejdrazsi produkt teto firmy,ale je funkcni takze mi tech 990,-/250ml nejni lito
pouziti je 1ml/l
prasal
jj Green sensation je plně funkční :-) jinak enzymy jedu taky od AH a na ten Cropmax se určitě chystám
Morgan
Green Sensation
Spravne vyuziti G.S. zajistuje vyssi vynos,vetsi produkci cukru a maximum aktivnich slozek ve finalnim produktu.Obsahuje hormony,vitaminy,aminokyseliny,fosforove a draslikove ziviny.Hormony zlepsuji transport molekul cukru a tim podporuji vetsi vyvoj plodu a vetsi vynos.Bunecna struktura se stane tvrdsi a celkova odolnost proti nemocen se zvysi.Pouzivejte G.S.poslednich 4-6 tydnu spolecne s normalnim hnojivem na kvet.Je vhodny pro vsechny substraty a systemy/puda,kokos,rockwool,mapito/.
Davkovani:
1ml G.S. na 1 litr vody
Nejdrive pridejte do vody G.S. a pote pridejte vase zakladni hnojivo az do dosazeni urciteho EC.
G.S.nejprve naredte vlaznou vodou a teprve pote pridejte do nadrze se zivinami.
Morgan
Royalty Mix /pestebni substrat/
Tento produkt je ciste organicka smes.Obsahuje ruzne druhy bile a cerne raseliny,perlit,humus,wormcasting,organicke hnojiva,stopove prvky,mineraly a vitaminy,bakterie a plisne priznive pusobici na rostlinu.Je kompletne predhnojen,obsahuje sostatek zivin na prvnich 8 tydnu a je 100% organicky.
PH 5,8-6,2
EC 2,1
velbloud
chtel jsem se zeptat, jak pohnojit, mam kytky v hline a koupil jsem alga bloom a green sensation, mam to vse dat do jedne zalivky ? jako ze dam na litr vody 4ml alga bloom a pridam do toho jeste 1ml GS ???
Morgan
to velbloud:
prvni bys mel nalit do zalivky G.S. a pak do toho sameho ten Alga-Bloom.Nevim jestli zalezi na poradi/myslim ze ne/.
matko291
a nema niekto skusenosti zo subtratom od PLAGRONU BIO-SUPERMIX...
velbloud
No a jeste jsem se chtel zeptat jak casto davat ten green sensation ? Mam kytky v substratu, a ec metr taky nemam a hlavne tam pisou ze je na kazdodenni pouziti tak jak casto ??? Prosim ,chci to rychle uz pouzit at kytky dostanou silu... :) dik za radu
r-man
To:Velbloud
No, Podle me Green sensation je proste do kazde zalivky, to je prece jasny :-)
Prikladam cenik z Prazskyho Growshopu, co jsem dostal a letak o novejch vecech od Plagronu (vse BIO!!!)
r-man
Toz tady je ten cenik, je tam i par veci od Advanced Hydroponics...
velbloud
jo fajn tak jsem to zalil :) a zjistil jsem jeste ze mam ph vody 7.5 asi bych mel ph te zalivky snizit ne ? Nekde jsem tu videl ph- na bazeny...
r-man
..Jo, PH 7,5 je hodne, melo by se udrzovat kolem 5,8-6,3 . Doporucuju ale objednat nejaky PH- treba z www.hydroponieplus.cz , nevim, jestli to PH- do bazenu bude vhodny na zalivky na kyti (ale prohledej Grower, treba je to OK.)
velbloud
tak jsem byl pro vodu ve studance a ma ph 5,3, co myslite muzu smichat vodu z vodovodu s tou vodou ze studanky a po dosazeni ph 5,8-6,3 zalivat touto smichanou vodou ? A co jeste co se tyce EC mam to nejak resit, kdyz mam normalne substrat ?
r-man
Jo, nebal bych se to smichat, davej pak ale pozor na kyti, jestli nemaji prebytek nejakejch mineralu...nevim co je to za pramen, ale nektery maji vysoky obsahy mineralnich soli..
r0uR4
Je pravda, ze se hnojivo muze po namichani s vodou po nejaky dobe kazit? Mam Plagron Alga Bloom a phyt-amin.
r-man
Nevim jestli kazit, ale neco se tam urcite deje...kdyz treba necham vodu tyden, zjistim, ze je na ni udelana pena...
Morgan
to hlava:
ne kazdy vladne natolik anglictinou aby to prelouskal
snark
r-man - mmmm pěna je normální i při B´cuzzovym kořeňáku - sou to aminokyseliny - nevadí to
Apofiss
Ahoj všem.Ještě by mě zajímaly vaše zkušenosti s Fish emulsion,Repro forte,Alga press a co jsou ty věci vůbec zač.Jinak Roots je jen slabší Cropmax???Díky


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma