Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
(s)pálení na kole - Klikni zde pro originální téma
DABZ
ČAU
Rád bych vedel jestli tu nekdo jezdí na kole:)
ale nemyslim jízdu po silnici myslim nějaký adrenalinový sjezdy nebo nějaký brutální jumpy
pište sem své zažitky z jízdy na kole
RESPEKT for EVERYBODY
UdL
JJ, jeden cyklista by tu byl. Spíš jezdim kombo - silnici a terén. Prakticky denně nebo když je prostě počasí a čas. ;)

Třeba včera jsem nestíhal a pospíchal na takovej srazík. Jel jsem hodně kamenitou polní cestou - celkem prďák! :D Ještě, že jsem měl nášlapy, nadskakovalo to tak, že se mi chvílema klepal obraz takovým způsobem, že jsem neviděl, kudy jedu...

Za chvíli jsem potkal nějakýho enduristu w protisměru a čuměli jsme oba! :eek:

Jinak doporučuju jezdit :frog: a pustit si k tomu nějakou gůt mjůzik! :D
D_2501
Tech cyklistu je tu urcite vic...:)Jinak ja si vzdy dam svou oblibenou sklenenku a muze se vyrazit, teda je zapotrebi jeste nepozorovane odcizit brachovo tezce opecovavane celopero. :)
To zminovane kombo je i muj pripad.Ve meste me v tom stavu bavi hlavne patniky, ruzne betonove vystrelky a schody.
Kolo vyuzivam i k navsteve svych policek, cestou k nim mijim takovou hardcore motocrosovu drahu, kdyz to v tech stavech pustim drahou doluu, tak je to dost brutal(da se tam litat i vic jak metr vysoko!!To pak jen dekuju bohu za dobre vyladene hydraulicke kotouce(imho zatim sem se tam ani jednou neroztriskal!!!)...pis
Cecylcompany
Já taky docela rád jezdím na kole: po silnici vyjedu na nějakej kopec a pak frčím dolů lesem!
barnie
najlepsi je sjizdet koryto nejakeho potoka kterým jeste tece voda a da se jet sotva krokem :jumper: takovy trial z kopce:baby:
UdL
Hehe - to znám lepší! Jel jsem na Jizerce korytem nahoru a najednou přibejvala voda. :eek: Jel jsem v domnění, že tam bude pěkná cesta a to bylo překvapení... :D
ShortyJR
jj kolo
ja jedu dycky se psem nekde si sednu zahulim a pak vychutnavam
potom zjistim ze jedu patnact kilaku kvuli psovy ktery si de kam chce a ja za nim
Firestarter
Taky krosim na kole a koukam, ze tady nejsem jedinej. Jumpnou si schody, nebo zajet tereny nikdy neodmitnu :) Driv jsem zkousel i mensi BMX, ale trial je trial. Ted jsem bohuzel bez kola a musim vyuzivat segry normalni horsky "old-school" kolo, ale planuju si do pul roka koupit nejakyho fakt dabla a zase se tomu zacit venovat vic.
ShortyJR
zdarec ty jezdis trial?? ja tez.je to super
Firestarter
Jo, jaks-taks se pokousim, ale je to velka bida bez dobryho kola :C/
ShortyJR
jj ja mam sice dobrou montynu al kamos jezdil na horaku a bylo to na howno
chuck53
Ja valim spis cross country a takove maratony jako MTB ale i tak si to davam ve sjezdech...kdyz nekde valim zhuleny tak treba prijedu mezi particku kamsou s SPD a jako by nic se zastaim.ale povetsinou zapomenu vypnou pedaly:-Dtak se tam natahnu jak P*ča..:-Dstane se no..jinak sjezdy si davam pomalu protioze se chci cumet po krajine ..akorat na nejaky dvoják si v ramci pudu sebezachovy na to dupnui at se tam nezničím....hojte
BomberMan
Mám rád terén ale většinou jezdím se závodničkou po silnici...
A HC určitě bylo jak mi tacháč ukazoval z kopca 57 km/h a já nevybral zatáčku dostal smyk vrazil do značky a po pár kotrmelcích skončil v potoce...tak jsem šel na autobus sedřenej mokrej špinavej...
A kolo? Nic moc vážnýho se mu nestalo...Jen zlomená přední vidlice a vykřivená osa...takže jsem si vzal tacháč a kolo zahodil...
HIND
No haluz, ja som tu nebol uz aspon pol roka az rok,ale tato tema ma zaskocila,haluz ze aj tu sa nato niekdo namotava ja mam doma strary bike author,kupil som ho za par supou dlho som sa snimtrapil pretoze komponenty zamoc nestali,ale teraz som si kupil koleso zadne dvojraafik prenitovany zo nerez spice na kolese vyhodil som zan asi 1200sk len za koleso ale ten bike sa zmenil na nepoznanie,jazdim nanom jak keby to ani nebol on brut rychlo a lahucko.akkurat som sa dnes natom onanoval jak brutalne sa my nanom jazdi.Jak teren tak cesta,clovek by neveril co uroby z bikom jedno zasrate koleso.ale uz pisem otom moc dlhe pikoviny,no skratka teraz ma ten bike STAAVUu,.
jezdim asi 5xtydne,vetsinou se psem takze hlavne do prirody.Nabite sklicko vzdy sebou.Mam hodne pohodlne,kvalitni,echt old school kolo :D Lidi ze me maji prdel,nevi co je stara dobra kvalita.Letos ma me kolo rovnych 70 let.
drinker hulič
xerthon: to je v pohodě, a nějaký brutální jumpy s ním děláš? :D
jumpy zrovna ne,ale na sjezd je to dost v poho. Nejvetsi brutal to je stejne na rovine to me taha pes.Ale i bez psa to ma prevod tak akorat,ze se s tim da vyjet kazdy kopec
TheHempCultivator
Jo na kole jezdim dost často. Tak v 95% případů in high. Sem spíš takovej klidnější jezdec i když občas si dávám i nějakej brutálnější sjezd/výjezd. Někdy se jedu odreagovat - třeba někam do lesa, nebo obecně do nějaký divočejší přírody, poslouchám nějakou pohodovou hudbu (např nějakej Jazz.. až Fusion.. nebo tak) a nasávám přírodu okolo... občas si pro změnu dávám nějakou rychlejší hudbu.. pokouřim nějakou sativu.. a dávám si něco akčnějšího... jinak kolo občas používám i jako dopravní prostředek.. taky je to v podstatě moje jediná "sportovní" aktivita... ty stavy na kole mám rád a to nejen proto, že na kole se krásně okysličuje krev a tim pádem mozek, což vede k jeho větší aktivitě ..no a už jsme doma :wink: mějte se :sun:
Dubinek
Taky jezdim :) Zakládal sem tu thread o adrenalinovejch sportech, měl sem tam i nějakou tu fotku... Jinak se věnuju lehkýmu freeridu, občas slabounkej trial... Někdy můžem vyjet někam do lesa :D
nozdra
Tagže i já se přidávám k milovníkům kol, v minulých dnech na dovolený jsem toho najezdil tolik, že mám nohy nafouklý jag Arnold:frog: Sjezdy, lesní a polní cesty to je moje. Samozřejmě na cestu požiju nějakej ten modílek. Prostě to miluju:punk:
Dežo
pochlubte se svym strojem-mam author kinetic v zakladu nemam moc penez na vylepsovani jj kolo je draha zalezitost...
Dubinek
No, já mam taky authora - a ganga, a.m., rok 02, hydr. kotouče (hayes SO1E - dopředu chci koupit deorko, až budou chechtáky...) všechno ale odchází strašně rychle :-/ Teď si budu kupovat novou vidli a děsně se těšim :) Jenom aby pak bylo hezky a já jí moh project..
D_2501
...Merida/Big Air_pro...hydra. kotouce, prehazovacka:Shimano Deore.
bez picovin typu tachometr,blatniky,odrazky,svetlo a drzak flasky:((Police na me sere, tak co?:)).Bohuzel jezdim i bez helmy.

p.s:zatim sem dojel vzdycky zivej.
blownancyblow
suprema / grizly - brzdy,sedatko,korman a tak .:wink:
Lung Killer
bike 4 ever. ale na bajku nehulim, leda kdyz jedu domu uplne sedrenej a rozmlacenej :death: a jinak jezdim freeride na svym milackovi :love: snad je takovejch groweru vic :)
Já mám bike triala, ale poslední dobou už moc nejezdím.
Spíš ho používám jako dopravní prostředek do hospody.
Občas si ale vyskáču na nějaké shody apod.
Jinak taky sjezdik.
Cus
Amigo Gonzales
Já jezdím freestyle BMX.Někdy se bojím nějákého triku a tak pohulim a de to samo...
Lung Killer
ja kdybych si dal brko pred nakym skokem nebo lavkou tak bych se asi zabil
kdyz sem nahulenej tak se vzdycky soustredim jen na jednu vec a aby me pri skoku zaujala nejaka vetvicka na strome tak to fakt nechci :D
Varuker
Kona scrap s vidlí marzocchi Z1 freeride 130 zdvih, brzdy hydraulické magura gustaw, zbytek komponentů da-bomb a truvativ.......sjezdíky, skočky, lávky, freeride. Spálenej sem si to hrozně užil loni napodzim - nádherné počasí, všude hromady zlatavého listí :love: občas je to celkem o hubu, páč se zvyšujícím se obsahem thc v organismu se jaksi opravdu vytrácí pozornost a často člověk snadno v zápalu hry zapomene, že má k dispozici brzdy a řítí se z kopce vysmátej jak lečo :D ale integrálka+krunýř+chrániče to jistí...s kámošem máme v plánu hned jak sleze sníh pokutit pár nových skoček a lávek, nemůžu se dočkat :)
ja vcera oprašil sedlo a dal si prvni letosni projizdku po asfalte.Uz at je v lesich sucho!
Lung Killer
a odkud jste? pragl?
LoWeR
zdarek ja taky valil na baiku Trial, stret, sem tam nějaky sjezdík freeride atd.... mam i vcelku fpoho kolo dost sem tomu věnoval prostě jak byl čas tak furt něco ale už to jaxi přešlo přestane to časem tak bavit omrzí ale jinak na hory si zajedu rad a pak fíííííííí dolu :)
Moje
JOOOOOO kolo,uz se nemuzu dockat!!!
Tuhle sezonu mam planu osedlat A-gang 24:00 toho novyho s tim cervenym ramem
kua uz aby to bylo,lavicky,schody,zidky!!!!jedeeeeeem
Varuker
novýho a-ganga sem videl na zadní stránce Dirtbikeru (myslim Kraus u něj dřepí) a vypadá dosti našlapaně, ta červená mu fakt sluší....kua štrýtek může být taky prdel, ale co v malym městě, těch možností na pojezd je tu žalostně málo a proto freeride rulezz :frog:

Lung Killer > sev. Morava...
Lung Killer
me streetek nikdy moc nebral. ale az usetrim 200 000 tak si koupim foes a to teprve bude mazec :D teda pokud uz nebudu davno mrtvej :)
chuck53
Začátkem května nás čeká v Moravské bráně AUTHOR Šela Marathon..Na malé trati bude prej i nějaký průjezd podzemím:-Dvše najdete na www.selasport.cz tak kdo pojede.I když tam už si radši prda nedám:afro:
Moje
citace:
Původní příspěvek od Varuker
novýho a-ganga sem videl na zadní stránce Dirtbikeru (myslim Kraus u něj dřepí) a vypadá dosti našlapaně, ta červená mu fakt sluší....kua štrýtek může být taky prdel, ale co v malym městě, těch možností na pojezd je tu žalostně málo a proto freeride rulezz :frog:

Lung Killer > sev. Morava...


Ja sem z maliho mesta!A mas pravdu tech moznosti tady opravdu moc neni ale bajkeri se dali dohromady a od lonska stavime svuj vlastni park,zadny stroje jen lopaty a krumpace
moswa
sice na kole nepředvádim nejaky supr kousky, ale mam ho fakt rada. naprosto nejvic se tesim na to , az si vyjedu, sama, budu mit na brcko, najdu si nakej peknej paloucek, zahulim si a zpatky dom si budu vychutnavat zkourenost a proudeni vzduchu :D kruci jak jak se tesim!!!! je to sqelej pocit. no nemyslite???? :eek:
Lung Killer
jo a jeste sem zapomel. na chate mam kolo ukrajina (ocelovej jednoprevodovej macek) a to je teprve jizda. jen na tomdle bajku si zakourim a to je pak jizda :D a jinak je taky kruty se zcadit na kolobezce :D
lung killer:taky mam jednu ukrajinu-krasna v puvodnim stavu jen parkrat jeta.Ale jezdit na tom je doslova trest(jako tank na slapatka:D ).Alespon ve srovnani s mym no.1-nemecke kolo torpedos s loziskem sachs r.v.1935
pyroman.cz
zrovna nedavno jsem si koupil nový kolo , a začínám jezdit streed , pak chci freeride , a až budu fakt dobrej tak downhill z kpce :D :D :D asi nereálnísenco ? :D
Varuker
....a za 2 roky dovolená v Bulharsku a za 5 let první dítě :D

ad downhill - vůbec to není nereálný sen, pokud nejseš línej, tak za prázdniny bys kliďánko mohl pár šlupek vydělat a ňákou ojetinu si třeba pořídit. Taky mám bajka přez inzerát. IMHO hrozně mě zaujala ta posloupnost - streeD :) , freeride a pak downhill.....raději si snad vyber pouze jeden styl, třebas ten štrýtek, kór když máš to nový kolo a tomu se věnuj naplno ;)
Lung Killer
at jde ze streetu na freeride a DH, bude tvorit novej styl. streetovy vychytavky v lese muzou bejt kruty :D treba takovy 180 barspin to fufanu na dropu :punk:
Ice_Man11
no ja mam taky takovej malej pribeh-jeli sme jednou s kamosem na kole a ze zajedem na tresne,tak sme se rozjeli a asi po 5km sme narazili na tresne:-)tak sme poradne nachalovali a dali ten nejakej puk:-D pak kdyz sme se rozhodli vyrazit zase domu tak sme byli jeste docela ve varu:-)a ja myslel ze me s te cesty praskne,ale nedalo se nif delat a tak sme vzali par tresni do tryka a jelo se domu.Po ceste domu sem jedl tresne a kamos si je nechal ze si je sni az doma.Tak sme slapali a najednou velkej kopec,musel sem si prehodit prevod a kamos uznal ,ze musi taky ale najednou mel prazdnou jenom jednu ruku,protoze ho nenapadlo dat si to triko do pusy a jednou rukou podrzet riditka a tu druhou rukou preradit:-)Takovou kvalitni DRŽKU sem nevidel hodne dlouho a je to zazitek na kterej asi nezapomenu.Dopadlo to tak ze mel vsechny tresne a trochu podreny koleno ,ale ta drzka byla solidni...:-D
Jojchi
Ja jazdim Freestyle BMX, hlavne street a niekedy ked som skureny sa fakt nahaluzim a dam aj take triky, ktore normalne nedam a skusam ich aj na takych miestach, kde by ma to normalne nenapadlo. Ale ked som moc skureny tak sa iba tak vozim po meste.
Varuker
Nevim jak jinde, ale na Sev. Moravě je dneska prostě nádherně.....héj na

svetě je stejně kurva krásně ! Od rána sem rejdil na kole a sem utahaný

jak pes. Po několika měsících sem zažil na kole takovou euforii, že sem

myslel, že se radostí poseru....menší sjezdík pešinama lesem, pár dropů ,

skočka ze srázu dolů a první letošní polety. Samozřejmě bylo brčko,

takže pohoda nejvíc :frog:

akorát nohy si zas musej zvykat, ale to je to nejmenší, hlavně že už se

dá jezdit po lese :bravo:
Konopník
hele ne mě nemate ja mam taky dobry kolo že mě saha sotva po kolena a ještě pro jistotu nebrzdi a někdy samo nepřehazuje a ma trosku polamane špice a je tak dobre že sa s nim neda jet ani po rovince takže ja jezděni na kole vynechavam !!!!!
moswa
tak jo, konečně. na kole už jezdim ale, dneska sem si řekla, že když je tak krásně, tak bych nebyla normalní a nevyužila toho. tudíž :D . sedla sem na kolo a jela docela dobrej kus na přehradu. tam sem se konečně letos vykoupala(k teplotě vody se radši nebudu vyjadřovat :eek: ). vážně skvělej pocit :) doporučuju. dala si špíka a jela back. no nádhera. české pole a lány...juch ;)
Varuker
moswo ahój;) celkem ti závidím to koupání, vodu já mám tůze rád..a toho špíčka ti závidím taky:D
minulej víkend sem si dojebkal kotník na nový lávce, co jeden známej postloukal, takže mám teď s kolem na pár dní utrum:( búúúúú(citoslovce breku):D
DABZ
HALOOO HALOOO hleda se nekdo z okoli JBC AZ LBC na biku na obcasnej sjezdiik
Protiva
Jezdim polabí. Brandejs-Nymburk. Nic moc nahoru dolů. Ale taky se tu najdou fakt dobrý Kamený sjezdíky :wink:
Firestarter
Tak co Bikeri, jak vyuzivate leto? Ja mam uz par mesicu nove BMX Specialized Fuse III a jako maximalni spokojenost, v SK8 parku jsem posledni dobou fakt pecenej-varenej a jezdim a jezdim :) Zatim toho moc netocim, ale snazim se to co nejvic kazdym dnem rozvyjet, aby to na konci sezony stalo za to :)
LoWeR
zdar hosi no ja jako byvaly Biker sem se na kolo už vcelku vysral už jen tak do hospody a spět! No a v těch hycach co tet sou se mi už ani na kole nechce tak sem si vykutil BABETU to je pohoda sednu vykuř jak cip přidam plyn a proberu se doma:) Bodovy system seru stejně na to nemam řidičak tak kdyš už mě maj chytit tak aspon pořadně najebaneho a skuřeneho:)
Erixon
Jo, postarší MTBéčko dostává celkem zabrat (plní funkci každodeního přibližovadla, ale jezdit jen po dobrejch cestách by byla nuda. A když to je po schodech kratší tak proč sesedat?).
Taky mě kdysi bajkovat bavilo,a to především bike trialek, u mě spíš takový street, jak skáčete po schodech apod.
V poslední době už mě to jaksik přešlo, teďkom beru kolo jako dopravní prostředek, ale triky co jsem uměl sem nezapoměl, třeba takových pedal kicků bych ještě takových 30-40 dokázal, když se zadaří.
A jinak bydlím u menší hory, takže když se někdy spečeme a není co dělat, vyjedeme k prvnímu krmelci, tam se spečeme znova a jedeme takovou úzkou cestičkou takový freeridek vystíhovaní jak nic. Já s pevnou vidlou dojedu dolů na cestu a ještě se mi klepou ruce.
Dubinek
Zdar... No já bych si strašně rád pořádně užíval na bajku - objednal sem si nový kliky a střed, jsou to dva tejdny a ještě to nepřišlo... Takže zejtra odjíždim s klikama, který maj vůli jak blázen a to mě pěkně štve... S těma starejma se dá skákat, i když to neni nejpříjemnější, ale to mi rozhodně v ježdění nezabrání ;)
Varuker
Dubinek: no jasne, dokud stary komponenty slouzi, tak proc je poradne nezrasovovat =D a copak to mas objednany, jestli se muzu zeptat? jaky kliky a jakej stred?
ChaoticRoman
tady je to samý freestyle, street a dirt jump, ale je tu někdo kdo jako já jezdí na silničkách: já mám z absolutního nedostatku vaty homemade kolo skládané z dílů co byly doma...v podstatě jde o jedinečnou favoritku se skutečně lehoučkým rámem a už téměř nefunkčními brzdami...jezdil jsem do školy (necelých 20 km), ke kytkám (to je skutečný hardcore na favoritce po polňačce, ale co) a teď už nerad vycházím z baráku pěšky... Kdyby jste viděli moje ruce...z cyklo rukavic mám opálené takové fleky na hřbetu ruky z větracího otvoru u zapínání...vypadá to fakt divně...
zlo3lec
život bez kola si nedokážu vůbec představit.Na kole jezdím snad každy den,zhulený i nezhulený,nemáme tady žádné kopečky jen samá rovina takže je to ok !!!
Varuker
http://youtube.com/watch?v=6JA0tW1V1p8

112km/h po prdeli, tomu říkám štýlo...stojí za shlédnutí!
Vladbur
Já jezdim na freestyl BMX,je to do skateparku na rampy,ale protože bydlim na vesnici,tak se na rampy jen tak nedostanu,tak občas jezdim street do města provokovat městskou policii:),to je takovej můj adrenalin,jezdim po lavičkách a po zábradlí, a někdy kudy se nesmí a na červenou,a jim to dost vadí:),takže mě už 3krát chtěli chytit,což se jim nepodařilo,takže moje jízda na kole znamená provokace a útěk policii,to mě baví:D:D:D:D:D:D
impozant
ja jazdim vacsinou len po ceste, ale neodmietnem ani kopce. no na mojom srote si tych kopcov vela neuzijem. ale cyklistika je kraasny sport. ako v telke tak aj ked ho vykonavam.
Dubinek
citace:
Původní příspěvek od Varuker
Dubinek: no jasne, dokud stary komponenty slouzi, tak proc je poradne nezrasovovat =D a copak to mas objednany, jestli se muzu zeptat? jaky kliky a jakej stred?


Střed je octalink od shimana a kliky jsou deore hollowtech... Nakonec přišly až po měsíci, ale sem rád, že je mám a doufám, že vydržej!!!
zdravim
mam v planu si poridit kolo. {sice na tom umim jezdit ale hooodne dlouho sem to nedelal} problem je v tom ze se mi zalibila tahle blbina.
chtel sem se zeptat skusenejch cyklistu.... vim ze to nejni nic na cem by slo ujet spoustu kilaku a ze do kopce to bude drina, ale zajimal by me vas nazor na ovladatelnost a narocnost. chtel bych to jen tak pro zabavu, obcas se jet projet na brko nekde podel reky po rovinach.
neni mezi vami nekdo kdo se primo s timhle kolem setkal?
jinak je vyabi nakej pan v hradci kralove.
http://www.colajinac.com/kola/index.php
kouknete na video.
east
Mad Lion: o něco více se mi líbí tento model, ale asi je to podobné, akorát v jiné barvě a asi bych si to nechal vytuningovat do plné palby..

edit: teĎ sem si všim, ze tam máš i link na jejich stránky..
Wejdas
No já jezdím streettrial na Adamantovi A1 mod. http://www.adamantbike.com/index1.htm Problém je v tom,že zkouřený trial jezdit absolutně nemůžu,protože mám strach se postavit na zadní kolo,natož drtit na nějakých zdech :D Při skákání mám rád uplně čistou hlavu....
Ale na horákovi jezdit kouřený je něco ůžasného.Třeba cesta,kterou jedete po sté se promění v Tour fe France apod :D
pinus> dik. stejne to asi budu muset jet pred koupi vyzkouset. nikde sem nenasel udaj o vaze....
east> jo tohle na fotce je v podstate uplnej zaklad.
ja si ho predstavuju matne cerny se svetle zelenejma ravkama, cernou springer vidlici, odpruzenou sedackou, 8rychlostnim razenim {na hlavici hlava frankensteina, stejne jako na ventilky. zadni svetlo z motorky ve tvaru zeleznyho krize a dopredu malou bodovku asi LED.
casem ozubenej talir nahradit jinym s zeleznym krizem a do vyplne ,,nadrze,, nakej vobrazek borise karlofa jako frankensteina.
budu se mit na cem vyblbnout....
wejdas:na tom se musí docela blbě sedět :)
Mašťák
Jezdim Downhil,freeride,dirt jump. A musim rict ze jen tak se projet mensim terenem spalenej je nejvetsi luxus, jen tak si jet, koukat jak kolem me vsechno plyne, ten vitr ve tvari. Nejvetsi pohoda, ale jet tvrdsi, agresivnejsi downhil nebo dirt jump spalenej je podle myho sakra nebezpecny. Mate zpomaleny reflexy, nemate tolik sily... Proste je to o hubu. Uz jsem se takhle parkrat osklive rozsekal... jinak fotky primo myho bajku sem davat nechci ;) ale mam neco podobnyho tomuhle :)
citace:
Původní příspěvek od Mašťák
Jezdim Downhil,freeride,dirt jump. A musim rict ze jen tak se projet mensim terenem spalenej je nejvetsi luxus, jen tak si jet, koukat jak kolem me vsechno plyne, ten vitr ve tvari. Nejvetsi pohoda, ale jet tvrdsi, agresivnejsi downhil nebo dirt jump spalenej je podle myho sakra nebezpecny. Mate zpomaleny reflexy, nemate tolik sily... Proste je to o hubu. Uz jsem se takhle parkrat osklive rozsekal... jinak fotky primo myho bajku sem davat nechci ;) ale mam neco podobnyho tomuhle :)

hodně hustý celopéro..kolik koštovalo?nebo to je homemade?:teef:
Mašťák
citace:
Původní příspěvek od quido

hodně hustý celopéro..kolik koštovalo?nebo to je homemade?:teef:

Rikam ze tohle neni moje kolo, ze mam jenom podobny, ze se mi sem nechce davat fotky primo myho... ale jinak kolik mohlo stat tohle?

tak hrubej odhad
RB Dragster DH: 25 000
Marzocchi 888RC2X 2007: 25 000-28 000
FOX DHX 4.0: 8000
kliky: 3000
E-13: 2500
Kola: 8000
BRzdy: 8000
prevodnik,hazka,kazeta,retez:3000
gripy,riditka,predstavec,hlavko,stahovak: 3000
stred,slapky: 2500
doplnky:1500
=90.000... ale myslim ze to slo jeste vis... zalazi na hodne, ja jsem treba do svyho bajka kdyz jsem ho kupoval od jednoho zavodnika investoval 35.000... coz byla sakra vyhodna koupe, vzhledem k tomu ze jezdeny bylo pul roku a novej takovej komplet by stal 110.000,- a postupem casu jsem do toho jeste tak 10tku dal... nekde neco narazis a rozbijes, ohnes, zlomis atd...
TractorDriver
hele tak to ja mam zase rad klasickou silnici :) mam na chate kolo postaveny na ramu ze staryho favorita. striknul sem ho do novyho laku, vytunil, promazal, oddelal vsechno nepotrebny a jezdi jako drak :))
minulej vikend jsem si dal za nadherne prosluneny soboty projizdku na takovej celkem velkej kopec. nahore me cekala vrcharska premie v podobe svijansky 11° v mistni hospode, brko na krasny louce s vyhledem na krajinu a sjezd dolu serpentinama po okreskach.. no byla to nadhera az sem si musel nahlas zarvat :D
Ortaniel
Tak letos jsem začal koupí nového kola, Avalanche GT 3.0 Disc 2008 a jsem spokojen. Nějaký extra prasečiny nepotřebuju, prostě jen kolo co se nebojí decentních sjezdů a tak. Zrovna v sobotu jsme jeli na naše pole, které je na vysokém kopci (5-6km do kopce) a pak zpátky svistot. 59,6km/h nebylo nejhorších, na začátek :D

Já sú spokojené :D
Specnaz
To ja si rád vyšlapem brutus kopeček tam malý vorázek s brčkem a potom fajný zjazd s vetrom v zadku to je ono
do_0b
To ja rad jezdim na kole pod vlivem LSD :) ... fakt narez ... a za nedlouho mi bude doma stat tohle http://www.author.cz/kola/katalog/&...1089&pid=603582 ... proste bavi me jezdit vsude mozne po lesnich cestach a vzdycky nejaky hec "Jeden z toho kopce dolu ? :D" ... jinak zadny DH,FR nebo DJ ... proste takova zabava jenom :D
Dan.Bass
Jezdim už třetí rok po Praze na ukrajině a to je vám někdy docela slušnej adrenalinek...
BASSINFECTION
To já dřív jezdil dirt jupm mněl sem dragstára 2004ku docela parádka duro DJ vidla hidrauliky shimano brzdy no proste bylo poladěný ale pak sem ho poslal kamosovy za 3000,- a proč asi ??? Už to svíťí :D
EDIT: Dan.Bass: sem se pěkně zasmál chlape a ještě se pořát směju :D:D:D ( lOl )


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma