Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Elektronika a Technika

 
in a out teplota - Klikni zde pro originální téma
vata
mam takovy dotaz.mam teplomer s cidlem na dratu cidlo mam ve skrini.teplomer ukazuje venkovni i vnitrni teplotu.vnitrni teplotu mi to hlasi=25stc. venkovni 48stc.co s tech dvou je pravda?snima-li
cidlo teplotu ve svem besprostrednim okoli[nebo vlastne svou vlastni],jak zjistuje venkovni teplotu?nejakym prepoctem nebo co?
mam tam 3*70w metalhalogenid,mohlo by to byt vazne 48stc?dik.
Jahudka!
Jedno cidlo mas na dratku.To meri teplotu na tom dratku(u tebe ve skrini).Druhy cidlo je primo vevnitr v tom teplomeru(to meri teplotu primo toho teplomeru kde ho mas umistenej).A jako dost pochybuju ze bys mel 48 stupnu doma.
vata
dik.jak jednoduche,ale nenapadloby me to,ze to ma cidlo taky ve vnitr.takze vic vetrat .a uz to smazte.
Calzone
Já mám podobný problém, koupil jsem si tento teplo-vlhkoměr a teplota na čidle je vždycky vyšší. Někdy to je o pár desetin a někdy i třeba o stupeň a půl.

Už jednou jsem ho byl reklamovat, dostal jsem nový (před nima vyzkoušel a rozdíl byl asi 2 desetiny stupně), ale po příchodu domu tam byl taky rozdíl.

Řekli mi tam, že to čidlo neni v obalu, takže je citlivější a proto měří trošku jinak. Mě se to ale vůbec nelíbí, tak pokud obsence obalu na čidle způsobuje větší naměřenou teplotu, měli s tím výrobvi počítat, ne?

Řekli mi taky, že by brali jako věrohodnější teplotu spíš z toho čidla.. CO myslíte? Máte někdo tento přístroj? Jak vám šlape?
Crashik
Mám to úplně stejné jako Vy,pánové...Pokud dám teploměr někam,kde se nemění teplota,venkovní čidlo i vnitřní čidlo vždy ukáže s rozdílem...
Calzone
V groshopu mi řekli nakonec, že to je tím, že to čidlo co je v přístroji je jakoby izolované tím obalem přístroje a proto ukazuje trošku jinak, že přesnější je to externí čidlo.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma