Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Konopné Umění

 
moje balkonovka sida rhombifolia - Klikni zde pro originální téma
brada
Zdar lidi tady vam chci predstavit moje 3 sidy jak mi rostou na balkone , muzete se na ne kouknout mate tu fotky ,sice nejsou nic moc ale neco na nich je videt :D:D :-)
Pohnojil sem to parkrat vermesfluidem ale jinak ne, zalivam nepravidelne , kdy me napadne a nijak extra se o to nestaram , jeste sem ani neskousel zastrihnout , ale uvazuju o tom a urcite udelam nejakej ten rizek , kdyby negdo chtel , muzu vymenit seminko za neco , nebo rizek za neco , co nabidnes ohledne growingu . tak PEACE! a at to roste!
brada
a abych predesel nejakejm blbejm dotazum , tak odpovim predem pro neznale , je to tropicka rostlina , kterou indiani pouzivaly jako nahradu konopi(kvuli podobnym stavum) , obsahuje efedrin , muže se z ni delat caj , pro povzbuzeni , nebo kouřit kvuli jinym ucinkum :-)
Co?
chem:
sida rhombifolia obsahuje alkaloidy cholin a l-efedrin, beta-fenethylamin, vascin a jine, vetvicky obsahuji jeste hipaforin a podobne indolove alkaloidiy. stimulujici ucinek je diky l-efedrinu. laboratorne se to zkouselo z korene, kde bylo efedrinu cca 0,1%. Caj se vari azi z 10-20 gramu korenu a ten ma zcela jiny ucinek...
jinak jsem ale nekde jeste cetl ze nejlepsi jsou mlade listecky ty obsahuji ucinne latky okolo 1.5 az 3% (australske poddruhy)

jeste pekne zlute kvete....cely zeleny ker je pak uplne obaleny kvety, ale jinak kdyz ji nedate na zimu dovnitr tak zmrzne...jo a jeste australsti aboriginci ji pouzivali i proti prujmum...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma