Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Balkón 05' - Klikni zde pro originální téma
TheHempCultivator
Zdravím..

Chtěl bych vám představit svoje letošní výpěstky. Rostliny jsou pěstovaný na balkóně kam svítí sluníčko bohužel jenom část odpoledne. Modely: Blueberry, Belladonna, Nebula (2X), Power plant, Ice a můj kříženec Nebula X NL x Shiva. Záměrně jsem je nechal vykvíst trochu dřív, protože přes léto jsem dost pryč a nemůžu se rostlinkám tolik věnovat. Další důvod je ten, že většinou (ne letos) bejvá sluníčko v červnu, červenci intenzivnější než koncem září. Letos bylo bohužel pořád zima, pršelo a bylo zamračeno, což se trochu podepsalo na tvrdosti palic.
Jinak rostlinky jsou všechny z řízků, zasazenejch 9. dubna. Zatmíval jsem od 25. května, flushing provedl 10. července a sklidil 26. července. Hnojeno do růstu Wuxalem a na květ Alga-bloomem, celou vegetaci pravidelně aplikován Phyt-amin. Substrát: Zahradnickej substrát + Agroperlit + Kokosovej substrát...

1/matky
2/koláž, řízkování, stav 1.května
3/koláž, 15.května
4/zatmívání
TheHempCultivator
Fotky z 29. května

1/Belladonna
2/Blueberry
3/Ice + Nebula
4/Nebula
5/Nebula X NL x Shiva
6/Nebula X NL x Shiva
7/Power Plant
TheHempCultivator
Fotky z 18. června

1-3/Belladonna
4/Blueberry
5/Power plant
6/Nebula
TheHempCultivator
Fotky z 18. června

1-3/Ice
4/Ice + Nebula
5/Nebula X NL x Shiva
6/Nebula X NL x Shiva
TheHempCultivator
Fotky z 27. června

1/Power plant začíná cukrovatět
3-4/ Celek
TheHempCultivator
Fotky z 3. července

1,2/Belladonna
3/Blueberry
4/Ice
5/Nebula
6/Nebula + Ice
7/Nebula X NL x Shiva
TheHempCultivator
Fotky z 3. července

1-3/Nebula
4-7/Power plant
8,9/Celek
TheHempCultivator
Fotky z 12. července

1-3/Belladonna
4/Ice
5,6/Nebula
TheHempCultivator
Fotky z 16. července

1-3/Nebula
TheHempCultivator
Fotky ze sklizně

1-5/Belladonna
TheHempCultivator
Fotky ze sklizně

1-3/Power plant
4/Blueberry
5/Ice+Nebula
6,7/Nebula X NL x Shiva
TheHempCultivator
Fotky ze sklizně

1-3/Nebula
4/Celek
TheHempCultivator
Skuff z listů
Rage
Ulpna nadhera ale mozem sa spitat co to je to Skuff z listu co to vlastne je co se da stoho delat ;)
TheHempCultivator
Další várka ...

No skuff je nějakym způsobem setřepaná pryskyřice z materiálu, většinou se dělá z listů (z palic je to škoda), která se nelisuje v hašiš (většinou to ani nejde). No co se z toho dá dělat ? Dá se s tim i vařit a nebo to můžeš prostě :bong: ... :D
vlček
2 thc: muzu se zeptat na twuj technologickej postup wyroby skuffu pac je jich ponekud wice a musim uznat ze to co predwadis je dost dobry a da se z toho cerpat inspirace ..............................k+
TheHempCultivator
No moje technologie výroby skuffu je velmi primitivní a nenáročná, přesto však účinná. Postup je následující : Usušený listy dám do plastový krabice na jídlo (s víkem) a tu krabici dám na cca půl hodiny do mrazáku. Pak jí vyndám a pár minut protřepávám. Po otevření krabice vyndám listy. Prstem setřu skuff, kterej se usadil na vnitřních stěnách krabice...
gona
ja sa chcem zas spýtať či sa tá kvalita zhulenia zo skuffu z listov dá porovnať ku kvalite zhulenia z tých šišiek?
TheHempCultivator
gona - no řekl bych nejen srovnávat .. vem si, že ta pryskyřice, kterou setřepeš je stejně kvalitní (potentní), jako ta na palicích, akorát její koncentrace v listech je nižší .. takže je to vlastně dost kvalitní extrakt.. navíc si připočítej fakt, že je to vlastně směs všech modelů, co jsem pěstoval.. navíc touhle technologií výroby se do toho nedostanou žádný kousky listů, takže chuť je opravdu delikátní... prostě taková třešnička na dortu :bravo:
Kutas
mam doma video s postupem vyroby hashe ze skuffu. delaji to tam stejnym zpusovem, palice daji zmrazit, a pak protrepavaji ma nejake latce (sito), krystaly propadnou dolu na igelit. pak to nacpou do sacku od cigaret, zabali do papiru, namoci do vody a daji zapect na 10min do trouby. pak to jeste rozvali valeckem, rozbali a uala - pekny kus hashe. prijde mi to velice jednoduche urcite to vyzkousim az bude z ceho - co vy na to?
na vyzadani to video uploadnu
TheHempCultivator
Jo to video mám taky. Já skuff vyrábim vlastně stejně, akorát že to neprotřepávám přes síto, ale sbírám to ze stěn celý nádoby... ale to lisování jsem zatim nezkoušel.. rád kouřim i skuff ... no vyzkoušej to a hoď sem fotky jak to dopadlo..
gza
Je to pěkné až moc pěkné . Já mám belladonna,white shark,sage
tntno
Panove me se nejvic osvedcila vec co vypada jako dva obaly od spacaku.
Menuje se to ICE - O - LATOR. Funguje to zpusobem oddelovani pryskyrice ve vode pri 5 stupnich. Takze spoustu ledu 2 hodky cas a tendle pytel rovna se super hasisek.
smooth
TNTno:mohl by jsi se o tom nak rozepsat ??
TheHempCultivator
smooth : Ice - o - lator je vlastně jedna z technik výroby hašiše, při který se (oproti ostatním) jako médium používá studená voda. Když budeš hledat, tak tu kdysi byl thread i s fotkama, ale v podstatě je princip ten, že se pomocí různě hrubejch pytlů oddělujou jednotlivý složky nadrcenýho materiálu, až zbyde jenom pryskyřice - pěkně kašovitá (nelepí se) v tý studený vodě. Docela zajímavej způsob, akorát musíš mít ty pytle s přesnejma rozměrama "ok" (nenapadlo mě vhodnější pojmenování, rozměry jsou řádově v setinách mm, nepředstavuj si nějakou síť). Ty můžeš buďto koupit (ne uplně nejlevnější záležitost, ale maj je i třeba v Growshopech v Praze) nebo si někde sehnat ty textilie a s víc lidma je nakoupit a ušít..to se tu taky myslim někde probíralo.. ale když už máš ty pytle, tak potřebuješ jenom trochu zázemí, času a vody.. a produkt stojí za to..

tntno : dva pytle? Já jsem se zatim setkal vždycky s třema.. šil jsi nebo kupoval ? a kde ?

No tak takhle.. snad jsem vám to alespoň trochu objasnil..
HALUZAK
mal si to aj pod lampou alebo hned od začiatku out?a čo výnos
TheHempCultivator
Měl jsem to od začátku ve finálních květináčích, takže by se mi to do matkárny nevešlo (jediná skříň co mám).. takže když bylo někdy v březnu moc zima, tak jsem je měl na oknech..pak venku.. a výnos ?.. no váhu nemám, ale většinou se výnos z jedný rostliny vešel do dvou sklenic 780ml.. gramy nedokážu odhadnout... :angel:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma