Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
problem s lampama - Klikni zde pro originální téma
Lipid
Cau lidi,
mam nasledujici problem, ted sem pestoval potreti pod lampama a prvne sem mel problem s lampama. Po prehozeni casu na 12/12 se mi prestala startovat jedna lampa druhej den i druha. Nakonec sem musel dopestovat pouze pod jednou. Ta druha se uz nepodarila rozebehnout. Ty lampy sem odvez ze sklipku a vyzkousel doma
- naprosto funkcni. Nemoh by bejt problem ve vlhkosti nebo
v dilce dratu? Drat od tlumivky k lampe je asi 4m.
Lipid
este upresnim pouzivam analogovej casovac na 2 400W lampy
majklovec
JO, dýlkou drátu, by to klíďo mohlo bejt, meximální doporučovaná délka je 1,5m, při delším kabelu se může vysokonapěťový impuls vybít přes kapacitu kabelu.
viridis
2 Lipid - zkusim zateoretizovat: problem je ve vlhkosti a i majklovec ma castecne pravdu; mas totiz dlouhy privod vysokeho napeti ze zapalovace. Druha, vaznejsi vec je, ze dokud jsi svitil/TOPIL 18/6, tak privod VN byl jen 6 hodin v zime a vlhkost se v nem nestacila vysrazet. Problem se objevil az v okamziku, kdy jsi prepnul a kabel mel 12 hodin na to, aby zvlhnul. Pak ovsem 'sezere' napetovy impuls, nutny pro zapaleni vybojky, ta nezacne topit a privod VN zustane studeny/mokry/vodivy.
Pokud neudelas nic s dylkou, pouzij tlusty silikonovy vysokonapetovy kabel a oba konce dukladne zalij silikonem (co se pouziva na sparovani kachlicek). Nemuzes - li sehnat VN kabel, pouzij vnitrni vodic z tlusteho koaxialniho kabelu (NE drat, sezen si takovy, ktery ma vevnitr lanko aspon ze sedmi dratu!), vnejsi oplet nikam nezapojuj, jen ho ufikni a pak to zalij tim silikonem. :)
Lipid
diky chlapi to vypada, ze to je ten problem.
divny ale je, ze se mi to stalo prvne
viridis
Casem totiz ten plast v kablu degraduje - zvlast v tak nehostinnych(pro plast)/pohostinnych(pro qasinky,rasy,bakterie,plisne) podminkach :D

[Edited by viridis on 02-11-2001 at 12:46 PM]


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma