Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
Dotaz - Klikni zde pro originální téma
Ježíš
cus mam takovy problem-mam par kytek ktery jsem nejprve pestoval indoor, ale postoj mych (stale) zivitelu me donutil zmenit na outdoor. tam se jim ari perfektne, chodim je hnojit a zalevat a jsou mi uz po prsa. horsi je ze mi je zacina ozirat nejaky zajebany skudce-vzdy kdyz prijdu jsou nektere (zvl. horni) listy prozrane a zustava na nich takova zaschla oslizla stopa, jakoby po plzi nebo hlemyzdi. ve faune se moc nevyznam, nevite co to muze byt (msice?) a pripadne jak s nimi zatocit? diky moc za pomoc a sklizni zdar.:sun:
Thcmh
Slyšel jsem, že když uděláš střípky ze skla tak by se měli poranit možna i :death: a snad by je to přešlo :D Nezkoušel, ale zkusit by jsi to mohl...
wolverin
daj tam okolo rastliny piliny a skrupiny z vajec a je to najekologickejsi sposob ako drzat slimaky od rastliny ;) mam to odskusane.
na vanish a sklo sa vykaslite a nezasierajte prirodu ......
Thcmh
ty střípky z vajec budou určitě ekologičtější než můj nápad sklo :D Raději to podnikni podle wolwerina :D má to odskoušené tak to bude v poho...
wolverin
aj tie piliny su ok, slimaci sa cez ne nedostan lebo si na nich moc ostre :D hehe sme normalne vzali slimaka, dali ho na tie piliny hned k stonke kde boli aj listy a slimak si ich ani nevsimol len sa zvalil na bok a snazil sa odtial hned dostat :flick: sa mu to aj nakoniec podarilo po dlhej dobe a pratal hned prec. a kto nevie kde zohnat piliny - stolarske dielne (tam vam ich daju urcite radi zadarmo )alebo v obchodoch pre zvierata. predavaju to u nas balene za cca 30sk.
Ježíš
Vsem moc dekuju za nazor a radu. Co si o tom myslim? Tu chemickou sracku tam davat nebudu a ani sklo se mi nezamlouva. Vlasu je mi lito obetovat a kadernice by to asi povazovala za nejaky novy druh uchylky kdybych ji o to pozadal. takze jim tam vybuduju nejakou prekazku vylepsenou o bodaky ze skorapek. jeste jednou dik moc, ted jdu zachranit co se da (to bude ale michanice cheche):satan:
Ježíš
Everobody wanna get high..(i slimaci)
Ježíš
taxem to tam dal a pristihl jsem jednoho stravnika pri cinu-obycejnej hlemyzd zahradni, nechapu jak se mohl s tou ulitou doplazit az nahoru. kazdopadne to pekne schytal zmrd, kdyz jde o kyti neznam bratra:)
Thcmh
Přesně tak ať si lozí na jiné kýtí :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma