Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Oznámení

 
Protest proti postupu Policie vs. CzechTek 2005 - Klikni zde pro originální téma
carlos
Vyzýváme všechny členy Groweru, aby se aktivně postavili ke kauze CzechTek 2005, neignorovali ji a sehnali si veškeré dostupné informace a udělali vlastní názor.

Dle našeho mínění se jedná o jasné porušení ústavních práv člověka, největší od 17-tého listopadu.

Nenechme prosím případ vyšumět do ztracena, donuťme zodpovědné osoby nést důsledky svého jednání!

Sledujte kauzu zde na Groweru, v médiích (doporučuji www.rozhlas.cz a www.idnes.cz), na stránce www.policejnistat.cz a v TV.

Přijďte vyjádřit svůj nesouhlas na demonstraci k ministerstvu vnitra dnes, tj. v pondělí 1.8. od 15:00 a vezměte s sebou své kamarády, známé i rodiče!
carlos
Dance before police come!
kusher
ja se bohuzel nedostanu :( ale doufam ze dojde co nejvice lidi a pekne jim to natrete!!!! CONSPIRACY 23 AGAINST POLICE!!!!
Splif
http://www.k-ultra.com/cztk/
Bido
Pánové držim palce. Hned bych jel, ale musim do 5-ti tvrdnout v práci. Tak snad až pak, byl bych tam na 6. Má to eště cenu? Nechápu proč takhle zasahovali. Vždyť před lety byl Cze.. bez povolení místa a prošlo to. Teď když souhlas maj, tak dělají problémy. Nechápu potom jejich přemejšlení.
Taker
je to fakt hnus
opravdu hodně dlouho mě nic nenasralo tak, jako tahle devastační akce policejních jednotek :flick::mad::grrr:

Podporuju na dálku všechny, který se protestních akcí účastní - a zároveň jim taky moc děkuju - díky lidi :bravo:

Zdar a sílu :punk:
uf0un
Předpokládám že už to všichni víte, ale přeci jenom:

kdy: úterý 2. srpna 2005 v 18:00
kde: Brno - na Čáře (křižovatka ulic Česká a Joštova)


Shromáždění proti policejním lžím, násilí a bezpráví se koná v úterý 2. srpna od 18 hodin v Brně na Čáře (křižovatka ulic Česká a Joštova). Půjde o klidnou demonstraci proti policistům a politikům, kteří mají na zodpovědnost nepřiměřený policejní zásah proti účastníků CzechTeku 2005. Akce nemá politický charakter. Bubínky a transparenty s sebou.

kdy: úterý 2. srpna 2005 v 16:00
kde: Ostrava - před budovou Ostravské radnice (Prokešovo náměstí)


Demostrace proti brutalnímu a neadekvátnímu zásahu policie na soukromém a legálně pronajatém pozemku! Ostravská radnice 2.8.2005 v 16:00... Přijďte s přáteli, známými, rodiči...
Akce je nahlášena a povolena od 16 do 22 hodin. Podporuje Rádio Helax — zúčastní se také TV. Radio Helax tiskne 30 billboardů na Severní Moravě... více zde...

kdy: středa 3. srpna 2005 v 17:00
kde: Praha - před budovou Ministerstva Vnitra ČR (ulice Nad štolou)
Thcmh
Paroubek Bublan atd... :flick: :flick: :flick: :flick: :flick: :flick: :flick:
Protiva
Podle mne si musíme začít zvikat. Demokracie je o nesvobodě menšin. Což nevyřeší odstoupení nějakýho dílčího kokota.

Ale stejnak ať vyděj že se dokážem ozvat.
FUCK OFF POLICE BASTARDOS
Pinky
Hlavně je třeba aby tohle hned nevyšumělo a sem rád že se do toho lidi takhle obuli.Nejsem sice teknař,ale tohle co předved ten zamindrákovanej bezmozkovej fízláckej dobytek to je vrchol.Doufam že to pořádně podřeže křesla tejdle vládě pupkatejch prospěchářskejch dědků.Se divim že se nemenujou Česká strana diktátorů.Vepřouni tupý.Na takovýdle prasárny,stíhačky a OT-čka prachy najdou.Ale silnice a nemocnice sou v řiti a to neni zdaleka všechno.
CAESAR
dajte im bastardom, nenechajte sa sikanovat.
Morgan
jenom pridam pro Zlinaky:
Zítra 3.8.2005 se koná protestní shromáždění proti policejnímu zásahu na Cztk2005 ve Zline na Náměstí míru!

Takze je to od 17.00-22.00 ,budou se promitat videa,fotky atd

MOTHER-FUCKERS CZECH COWBOYS POLICMENS
thc.cwock
2:morgan...stavim se --- nezijem preci proto aby nas nejaky uniformovany V*L buzeroval......A.C.A.B
sonner
Podobna akcia ako CzechTek ma byt aj na slovensku,tak dufam ze sa to neskonci ako u vas.V kazdom Pripade to fizlom ukazte nech vidia ze narod to znasat nebude.
Odkaz pre policiu CR::flick: :flick: :flick:
abstraxik
sonner : hej slovtek snad bude ale netusim kedy. skusim sa popytat ludi. inak teraz v sobotu je beefree 05.
rastajohn
slovtek ma byt legal nekde 200km vychodne od bratislavy bratja :).
Jinac dnes demoska v opave od 15:00 . A ve Zline nevim od kolika ale do 22:00 na namestri se budou promitat zabery afotky z cztk05 a bude zrejme hrat i hudba.Takze dondete kde se da.Ja idu na oboji :)
Pinky
Tak to sem zvedav co budou dělat fízlovbé u vás,no mohlo by to bejt v pohodě,myslim že si takovou sviňárnu jako tady nedovolí,nebo aspoň ne teď:confused:
sonner
To je debilizmus.Mlatit ludi ktori sa chcu bavit,to ani zo zlocincami tak nezaobchadzaju:(
Pinky
Teda taky mi ukrutně sere,že furt takový ty vychlastaný tykve tady v hospodě maj plnou hubu smažek,přitom je to jeden dobytek jako voni,ale zapomínaj na tu podstatu,na to že si platíme debilní bouchače,bez mozku,bez jakýhokoli úsudku,jenom takový zmršený,nabouchaný ovce,kerý budou svýho pána milovat,dokud jim dává nažrat,a nikdy u toho koryta nebudou přemejšlet,a chovat se alespoň jako dobytek.
Shamy
benga sou svine, ale vse je postavene na dohode... muze mi nekdo rict, proc mnoho jinych "festu" probiha v naprosto relativnim klidu ? .. stejne je to jen politicko medialni zasterka, aby se nepsalo o opravdovych problemech a nejaky ten hlas se taky hodi .. z vlastni zkusenosti vim, ze mladi lide na politiku celkem kaslou .. i kdyz, jak obcas slysim ty jejich kecy, tak bych se na to taky nejradej vysral ..:bandit:
sativa
jak se nekdo zminoval - stihacky tam nebyly....
....jen ty vodní děla, OT, vrtulník a tank....
....žekne mi někdo, k čemu ten jeřáb a tank byl???
Thcmh
Asi předpokládali, že tam vznikne 3.světová tak se raději chtěli pojistit :D Jeřáb asi na to, že chtěli pomoct na nějaké stavbě :D :D :D Prostě blby a nevěděli co by si ještě dovezli...
sativa
http://www.hypno.cz/cztk05/p7307884.html
na tom webu je plno zajimavych fotek ...
DjMeo
Je to jak hra na vojáčky... :rolleyes: mam pocit že poliši se na cztek teší víc než většina za zabavou směřujících lidí. Neni nad to, oblíknout se ala starwars a vrhnout se do davů ve směs né zrovná střízlivých teknařů . Nechápu co víc by chěli:grrr:.... když už se tek vzdal svého nádechu nelegálnosti a sepsala se smlouva tak to nikoho nezajímá? kde to žijem? :eek: když už policajty tak pro udržování pořádku a ne pro vyvolávání zbytečných konfliktů... jsem mladší generace a až ted jsem si uvědomil ten pocit bezmoci, když se horda natěšenejch policajtu postavý nad zákon.pls. Never more!
Hnědojed
Jenom se teism jak budou obhajovat tu cenu tehle srandy. Vite ze jedna hodina letani vrtulniku stoji asi 30 000 kc? Jinak co se tyce meho nazoru nechci vypadat zaujate ale kdyz sem videl ty videa tak sem mi z tech zakuklenej zkurvenej prqsat chtelo blit ...

A co se tyce zataresni cesty jednoho zadrzeni vpusteni pak "vymlaceni" z pozemku. Odvolani ci neodvolani povoleni majitel atd... Co k tomu dodat...
Hnědojed
Carlos ma pravdu chce to nasi ucast i kdyz se nebojim ze by to slo do straecna. neska to bylo projednavane i v nasi "pojistce demokracie" :)
LuB
Ludia, kto viete nieco o Slovteku, neposlete mi pm, pls?
jumpp
aspon vidime jak se upevnuje politicka moc a moc tech, co se zivi na ostatnich lidech, sme spolecnost co jest na kolech, co k propasti se riti, ...............a pak ...............budem vsichni v riti,.. kdyz si z nas delaj ovce, tak proc jim neerrikat nahlas prasata=policie+vlada
ted budou vsichni obhajovat ze ONI ne, oni se neangazovali to CSSD a ty zase ne to ODS a do kola......... a zridily zvlastni tym na projednani cele tehle skutecnosti a kdo jim bude obestoupen zase jen flojdi a chachalousi ze zhora, tak at uz jdou do prdele a nechaj nas napokoji=normali lidi.
jumpp.
Hnědojed
Víkendový policejní zákrok u Mlýnce na Tachovsku při technoparty CzechTek se dostal jako řádný bod na pátečním jednání Senátu. Senátoři po více než pětihodinovém jednání, jehož části se zúčastnil i ministr vnitra František Bublan, přijali usnesení, ve kterém označili zásah za nepřiměřený.

5.8. 2005 09:53 - 14:55 -
hnědojed: já sem měl senát vždycky rád :)
Hnědojed
hmm pro deset milionu lidi (coz je asi jako v NYC) je jiste nezbytnosti :slizoun: :) ale o tom to tu nenií .... nicmene neska se chlapci mohli pretrhnout spravedlnosti ... jen jeden tam tise "bublal" :)

P.S. - vsimli ste si jak se toho vsechnny media chytli ? Zase maj ty tuny plechovej drstek o cem zvatkat cely mesice...

P.P.S ne ze bych se nepridal :)
W3n3K
Hejjj fsichni dobri lidickove z Olmika, pritte v pondeli na demonstraci v 17 hodin asi pred radnici, nejsem si uplne jistej ale mysim ze to tak bude.. jinak jesi ste jeste neslyseli tak tady.. http://transcat.vsb.cz/krize/nohavi..._bijou_deti.mp3
satansmaster
MILUJU tenhle server ale mam k nemu urcite vyhrady. monitoring medii konci 230305. pak jste na to hodily bobek a ted si honite triko? proc neni cely grow cesky a proc nikdo neradi mladym pestitelum?(to jste cely engine ukradli a je vam zdechlo ho prelozit?( vazne jsou mezi nama lidi co neumi ani zblebtnout) jen je vsechny mrdate za blbe otazky a odkazujete na FUCK nebo faq. jdete do padous. (je mi lito ze jsem se musel vypukat abych vam rekl ze se chovate jako ti lidi ktere kritizujete) GROW by mnel byt o souzneni a solidarite a pochopeni a spolupraci................. ne o zabanovani a aroganci vas vsech. uz pestim prez 10 let ale vy jste zaroven studna moudrosti a taky studna hadek a zlodejin a urazek. kurva to se ani mi hulici nedohodneme? je to nas svobodny boj za legal travky a nejdeo to ze vam decka zaserou forum. je tu web master a jestli na to ma tak to neni problem.lidi jestli hulite tak si nenechte diktovat o cem a jak.(.chtel jsem posledni vetu vosolit ale nevim jak. neumim angl.a grower takovymnepreje) MILUJU TENHLE SYERVER ALE MAM K NEMU URCITE VYHRADY.................


P:S: cekam ban
satansmaster
sory ze jsem tohle napsal sem ale je to diskuze kterou budou cist vseci. vazne mi vadi ze je grow v takovem stavu.
¨
Deda Mraz
satansmaster: budeš to asi brát jako další "buzeraci", ale nechápu, co má tenhle příspěvek společného s CzechTekem 2005?
A ještě pár reakcí k tvému výlevu. Monitoring médií byl doposud záležitostí jediného člena Grower teamu a pokud ten na to nemá z jakéhokoliv důvodu čas, tak je to jeho svaté právo. Myslím, že už se "namonitoroval" až až. I proto byl monitoring médií upraven tak, že je již snadno přístupný každému moderátorovi a tudíž můžeš určitě brzy čekat další příspěvky.
Co se FAQ (neboli ČKD) týče, tak je hloupost neustále omílat stejné věci dokolečka ve fórech jenom proto, že je tu někdo nový. V Často Kladených Dotazech najde začátečník odpovědi prakticky na všechny otázky, tak nevím, proč ti to vadí. Uvědom si, že je tu přes 10000 členů a kdyby se kvůli každému mělo probírat stejné téma znovu, nebyl by Grower víc než smetiště příspěvků, kde dobrat se něčeho opravdu podnětného by byla zlatokopecká práce. Tudíž tvoje stížnost, že nikdo neradí mladým pěstitelům je neoprávněná. Odkaz na FAQ je totiž hodně dobrá rada, lepší než ignorace, kterou by si takové dotazy "mladých pěstitelů" mnohdy zasloužily, protože je to zase jenom o aroganci a neochotě těch lidí, kteří mají hypertrofované ego a čekají, že na jejich dotaz jim MUSÍ někdo odpovědět a je jim jedno, že ten někdo už to třeba psal dvacetkrát a po jednadvacáté se mu to už psát prostě nechce. Pak je odkaz na FAQ ještě hodně slušnou reakcí...
Dále, pokud tu byl někdo zabanován nebo odstraněn, tak jedině pro hrubé porušení pravidel slušné chování, tedy toho, co ty si asi představuješ pod tím "souzněním, solidaritou, pochopením a spoluprací". Většinou to byli lidé, kteří buď hrubě (a mnohdy bez příčiny) napadali jiné členy, naváděli ke krádežím, propagovali jiné než konopné drogy, a nebo se ukázalo, že jim není ještě 18 let.
A co se enginu tohoto fóra týče, věz, že se jedná o freeware php kód nazývající se vBulletin, viz v patce stránky text "Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited." Takže tvoje výroky o "ukradení" sis mohl odpustit. Pokud máš zájem celý kód kompletně přeložit do češtiny, stáhni si jej z www stránek Jelsoftu a dej se do toho, ale nemůžeš nikoho nutit (ani mu to vyčítat), aby zcela nezištně ve svém volném čase dělal něco pro tvé pohodlí, ostatně velká část už do češtiny přeložena byla.
Celkově mi tvoje výhrady přijdou neoprávněné, ale protože nemám patent na rozum, tak ti můžu dát jen jednu radu: pokud máš pocit, že by něco mělo být uděláno jinak, lépe, tak to tak udělej a neznechucuj prosím lidi, kteří tenhle server drží na trochu solidní úrovni, a to navíc nezištně.
rastajohn
tedka sem dojel ze slovteku a polijajti byli byli uplne fklidu.Kriminalka si stale chtela pokecat.ALE pripadlo mi ze je tam vic reporteru nez policajtu fuckt kotel! a rodinky z okoli se taky myslim dobre pobavily :)
strihorukyeduar
A.CSSD.A.B.....
strihorukyeduar
Paroubek viz.1.2. foto
van blade
zdarec
zkuste tohle:
http://zadost.mrkew.net/ písemný dotazy nemůžou ti šmejdi ignorovat. musí vám do 15 dnů odpovědět.. čím víc tím líp!!!
W3n3K
hele, lidi, teda cekal sem vas v tom Olmiku trosku vic.. No co uz. Trocha me to sklamalo..
cedra
Buzeranti sfetovaný dobře vám tak, měli vás postříkat iperitem a ne vodou. To co tady píšete je totálně vymaštěný po tom pervitinu, co si pícháte do žíly!
W3n3K
2cedra: lol, to je dost drsny:) lidi jako ty bych deportoval na sibir bez zpatecniho listku..
W3n3K
jo a piko se vecinou dava lajnou.. dyz us..
Bido
for cedra: jsi WŮL!!! Nic jinýho se nedá dodat.:punk:
Hnědojed
Neco o cedrovi ?

Hmmm. Prvni imbecilni kreten s mozkovou funkci topiky a duvitpem bedy travnicka co se zvladl (a ma tu chut) pripojit se na grower(doufam ze byl i zahy odpojen:)). No prosil bych minutu ticha za jeho posledni mozkove bunky (urcite jich ma min nez zdravych zubu:))
CAESAR
citace:
Původní příspěvek od cedra
Buzeranti sfetovaný dobře vám tak, měli vás postříkat iperitem a ne vodou. To co tady píšete je totálně vymaštěný po tom pervitinu, co si pícháte do žíly!


ty debilko bezmozkovy najskor sa nauc gramatiku a az potom do niekoho picuj, yperit je s tvrdym y ty vymel, inac tu je to skor o zelenine. honit kokot si si mal ist skor na pervitin.cz:flick:

HNED HO ZMAZTE, ja si to po sebe vymazem aj sam
DjMeo
:bravo:
*PSH*
cedra: si trapny, stydel bych se za sebe... :flick:
CAESAR
hm, tak to je divne, nemozem to po sebe vymazat
Marvin.x
Lidi nejak se ta diskuze zvrhava. Navratim se k puvodnimu tematu. Ted je 14. 8. 05 ma nekdo info o dalsich protestnich akcich?????? viz.czechtek05 Dikes.
CAESAR
len to co bolo na ta3. strasne malo ludi a civilisti s malymi detmi sa na nich chodili pozerat, ze ci su ozaj taky nepricetny ako im tvrdia v telke
d.trucker
ja byl demonstrevat dvakrat.

HLAVNE BEZTE VSICHNI K VOLBAM

NEVOLTE CSSD
d.trucker
cedra . PROC si nejdes prudit na stranky,ktery jsou tvym oborem. typuju te na zbabeliho skina pred vymrenim. jinak tvuj nick se dost podoba slovu kedro...i ty narkomannnne
odoctor
fuck police čr!!! Na cz3cht3ku jsem aktivne byl od patku di soboty cca 17.00, no pokoušeli jsme se tam dovalit pár balíku slamy jestli vite jak byla ta asfasltova cesta tak na jejim začatku byla zuženej tak cca 3,5m max., a 2 nebo 3 baliky za sebou by ji celkem slušne zablokovaly, a asi dalšich 8-15 typku valilo balíky na tu cestu, pointa byla jasna-znemožnit přistup chlupatejm zmrd*m na louku,ale bohužel jsme to nestihli včas, nekdo tam přikutalel s 1ks baliku,kterej ovšem stačili v klidku ty antony objet takže škoda. napočital jsem kolem 60-70 ks antonu po 8-10 lidech, a z druhy strany jely asi 2-4 autobusy atd... no mazec ale už ted se tesim na CZECHTEK 2006!!!
Fuck Paroubek, Bublan, Severa, a všichni co podporuji brutalitu a bezduvodny mlaceni svobodnejch ?? lidí ktery si platej dane!!! ale asi je už dlouho platit nebudu :-(((


peace
sorethroat
citace:
Původní příspěvek od cedra
Buzeranti sfetovaný dobře vám tak, měli vás postříkat iperitem a ne vodou. To co tady píšete je totálně vymaštěný po tom pervitinu, co si pícháte do žíly!


cedra: Co to meleš? Jakej pervitin?! Jaký píchání si do žíly?! - Co to z nás děláš ty zm*de! - jseš nepopiratelnej nácek kterej sem přišel prudit na základě nesmyslu co se zrodil v tvim malim birdbrainu :flick: You maronic dickhead :flick: bejt stejnej zmrd jako ty, tak bych neváhal a takový jako ty bych rovnou expedoval na Guantanamo drhnout crapperi :devil: tyhle keci si nech na nějaký ss fóra ty "stupido ineptus".

:flick: :flick: :flick: :flick: :flick: :flick: :flick: :flick: :flick: :flick: :flick: :flick: :flick: :flick: :flick: :flick: :flick:
:flick: :flick: :flick: :flick: :flick: :flick: :flick: :flick: :flick: :flick: :flick: :flick: :flick: :flick: :flick: :flick: :flick:
:flick: :flick: :flick: :flick: :flick: :flick: :flick: :flick: :flick: :flick: :flick: :flick: :flick: :flick: :flick: :flick: :flick:

:devil::devil::devil:
a uz to pomalu cele vysumiva a prasata sou porad popularni a ve svejch dobre placenejch kreslech.......NESMI JIM TO PROJIT!!!!!!!!!!
prosba grower teamu:vyhodte prosim toho nacistickyho hajlblba..kdo ma takovy nesmysly cist?rika si cedra(nebo ferda?)nevim ale urcite nevi ani jak vypadaj seminka a spletl si to tu s reichstagem>fuck off cedra>>23 revolution!!!!
odoctor
citace:
Původní příspěvek od cedra
Buzeranti sfetovaný dobře vám tak, měli vás postříkat iperitem a ne vodou. To co tady píšete je totálně vymaštěný po tom pervitinu, co si pícháte do žíly!


Pyčo! :punk:
Dude
he lidi, se Vam divim, ze natakovyhle provokace vubec reagujte - zbytecne plytvani elektrinou :D
Sinuhet
citace:
Původní příspěvek od odoctor
fuck police čr!!! Na cz3cht3ku jsem aktivne byl od patku di soboty cca 17.00, no pokoušeli jsme se tam dovalit pár balíku slamy jestli vite jak byla ta asfasltova cesta tak na jejim začatku byla zuženej tak cca 3,5m


Ta slama vam myslim nepatrila. Kradli jste ji tedy nekomu.
2 sinuhet:hele vsak policajtum ta louka taky nepatrila>kradli ji teda nekomu?jakym pravem vstoupili na legalne pronajatej pozemek?a jakym pravem mlatili do lidi na jejich pozemku?takze ta trocha slamy.............a mimochodem nekradli ji jen si ji pujcovali....policie KRADLA aparatury.......
Sinuhet
To ze nekdo vrazdi nic nemeni na to ze krades. Nemuzes svou kradez omlouvat tim ze druzi jsou horsi. Takze stale trvam na tom, ze manipulace s cizim majetkem bez souhlasu majitele je kradez a je uplne jedno zda v te dobe policie vrazdi.
Hnědojed
to deth. :jde o to ze se na to divash z lidskyho hlediska.- Jenz tady de o pravni hledisko. spravne kdyz polda dela neco tobe nebo tak tak ho musish nechat a teprve pak na nej podat stiznost.
no jo ale prece si od tech poldu nenechame posrat hlavy ne?jinak kradez je kdyz nekomu neco seberes k vlastnimu obohaceni ale nee kdyz hazis balik po klonovi s tim ze si ho nexces nechat_boze tohle prece neni skutkova podstata kradeze>mimo jine kdyz policie nedodrzuje zakon tak kdo uz sakra!ja taky nemam rad kdyz prijdu na pole a nic tam nejni!ale s balikama na klony souhlasim to nejni kradez ale neopravnene uzivani cizi veci (napr.nelegalni cesta sluzebnim autem) nic ve zlem peace
jinak policie cr uz davno neni neco co by se dalo respektovat :(( bohuzel oni sami by meli dodrzovat zakon ale nedelaji to jenom se mrkni na idnes a nestacis se divit jak vubec fungujounapr. pan komorous
Jebat
/
zaya.cz
jebat: to je diskuze o zasahu na czteku, a ja myslim ze tam huleni nezabavovali :D no kazdopadne je to jasne.vsude se to ojebava obzvlast v cr :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma