gustav makovec |
v pokusnictví....Kytka v prvním patře uschla a poskytla pár semen,vrch odstřižen,zbytek živoří.Paralelně pěstovaná kytka obrána z květů,revegovala,listy - palisty neobvyklé tvary mají,ale vypadá že žije a roste.. |
|
|
Zedy |
Hledal sem nějaký informace tady na G o přezrálých, překvetlých, nebo odkvetlých rostlinách a nic sem nenašel.
Zajímá mě totiž jestli jste někdo zkoušeli kytku jednoduše nechat vykvést a nesklízet, nechat ji bejt, co se s ní stane? Odkvete zase? Určitě zemře že? Ale jestli máte někdo nějakou dokumentaci, fotky, nebo informace, tak sem s nima. Zajímá mě co se stane s kytkou, která se nechá bejt a nesklidí se :confused: |
|
|
Hanulkááá |
citace: |
Původní příspěvek od Zedy
Hledal sem nějaký informace tady na G o přezrálých, překvetlých, nebo odkvetlých rostlinách a nic sem nenašel.
Zajímá mě totiž jestli jste někdo zkoušeli kytku jednoduše nechat vykvést a nesklízet, nechat ji bejt, co se s ní stane? Odkvete zase? Určitě zemře že? Ale jestli máte někdo nějakou dokumentaci, fotky, nebo informace, tak sem s nima. Zajímá mě co se stane s kytkou, která se nechá bejt a nesklidí se :confused: |
Co by se stalo? časem zhnije,nevidím důvod to dělat,proto jsi asi nenašel info,ikdyž tady 100% je:) |
|
|
Tayem de Tox |
citace: |
Původní příspěvek od Zedy
http://grower.cz/home/potw.php?...&photoid=135099
ta souška v popředí ;) |
|
|
Soul Rebel |
Zedy> kamarad mel kytku, ktera mu zacla za oknem kkvest nekdy v unoru. Nechal ji a na jare presadil na zahradu. Kytka stale ,,kvetla''. Na podzim z ni byla takova ,,zrudicka'', proste zadna poradna palice, ale samy maly listnaty. Ani jednou ji nestipal.
Dle toho, co jsem videl ych to nedoporucoval. CHut hnusna (ikdyz nevim, jestli to melo na to vliv-byla to jen nejaky seno), zhulovalo to hodne, ale strasnej vytuh. |
|
|
Zedy |
Hanulkááá:
dělal bych to pro rozšíření svých pěstitelských znalostí i když bych té kytky litoval :crazy:
Tayem de Tox:
ty jo, tak to je hustá součka:D jak si k tomu došel?
Soul Rebel:
kytku s tím spíš utrápíš co :( sám to zkoušet nechci, jen sem se s tím nikdy nesetkal a zajímalo mě co se stane a jak to vypadá;)
Tak díky moc lidi za odpovědi! |
|
|
|