Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
THC a horká vana - Klikni zde pro originální téma
hejbatu
Onehdá, sem zkusil zkombinovat THC s vanou. Bylo to ffakt vyberovy (vhodny synonymum "jakostní").
10 minut vejram na dlazky a pak zjistim, ze vlastne lezim ve vane a zamejslim se nad vecma, jejichz vyznam se muj mozek opakovane snazi dat do sirsich souvislosti.
Samozrejme nesmi chybet dobry set v podobe dobry muziky (triphopik, dabik, pink floyd ..)
Horka voda dokaze cloveka huste nakopnout aizrelativne slapsim modýlkem lze udelat slusnej vylet "jinam".
---ted me napada, jedna masochystiská vanovka, uz sem si na gandze nebyl dlouho zaplavat!!
Co vy nato?

Vysmátá cyklistka
Horkou vanu s THC praktikuju bez vyjímky každou noc, je to můj obřad.
Do vody si dávám Radox ( sice je drahej, ale stačí ho fakt málo a bublin je hafo, takže to vlastně drahý neni),
zhasnu světlo a zapálím svíčky.
Pak si tam hovím, a přesně jak říkáš - myšlenky se rozvíjí do širších souvislostí, na který se kupodivu dokážu plně soustředit, a ba i co - POCHOPIT!
Dveře mám pootevřený, abych slyšela hudbu ( nejraději Peter Gabriel, Passion).
Vodu mám fakt horkou ( víc než bych snesla "normálně), a taky se mi po THC neuvěřitelně zlepšuje sluch, takže slyším každý jednotlivý zapraskání bubliny ( víte jak bubliny vydávaj ty praskavý zvuky).
Každej večer se takhle odpoutávám ( od práce, placení účtenek, zpráv z TV) a soustředím se sama na sebe a své myšlenky, a pokaždý se cítím neskutečně free.
Relaxing my soul, finding hope.
:cool:
kastan
PRESNE TAK!
tak tohle praktikuju uz asi rok,vetsinou kazdou nedeli si dam raketu ulehnu do vany ve ktere samozrejme nesmi chibet nejaka pena nebo olej,a jen se tak rochnim,posloucham hudbu vetsinou (hip hop) a je to strasne krasnej pocit,vrele vsem doporucuju,ale bacha nekdy se hercna rozbusi az moc takze s vrelou vodou opatrne.
------------------------------
preji krasnou relaxaci!!!
------------------------------
pan dan
Jasne, vana plna horky (opravdu horky) vody je moc dobra zalezitost a s jointem/slukovkou se zazitek umocnuje. Do vody si davam taky Radox (ten vlastne posledni dobou, jinak se spokojim s jakoukoli trochu prijatelnejsi chemkou) hudebni background nepotrebuju i kdyz, kdyz je, nemam proti nemu nic. Jen tak se valim, zasekavam se na bublinach a na zklidnovani hladiny, pripadne vychytavam mnozstvi bublinek v houbicce aby se volne vznasela ve vode, no myslim na blbosti a obcas jsem se takhle vzbudil ve vane plny studeny vody, uplne rozmocenej, ble :)
crap
Hele nebojíte se třeba někdy že se utopíte? Kdybych byl ňák hodně zhulenej, tak bych to možná radši neriskoval. Ale po jednom slabšim špeku.. proč ne
amph
no ja muzu doporucit i postup spek, zaplawat, sauna....wynikajici, ale po tyhle kombinaci sem zralej tak na postel :)
hnut
ve vane se nebojim, ve vane se valim, strkam hlavu pod vodu a posloucham hudbu chvili pod a chvili nad hladinou, rozvaluju se a uzivam si, ze su chvilku tolik tolik lehky... nekdy si udelam uplne tmu a rikam si, ze v mamince to nemohlo byt zase tak jine --- prijemny navrat :)
Croaty
Hmmm to budu muset vyzkouset :).Ale musim nekde sehnat kacenku bez ty to urcite neni wono :)To s tou muzikou musi byt luxusni - taky zkusim.ta sauna asi musi byt brutalni - VEDRO!
hejbatu
.....dalsi vec, ktera muzebejt taky dost cool je smyslova deprivace, proste zhasnout a nechat mozek vytvaret svou vlastni realitu...1duse receno.
ono gdyz zhasne to svetlo venku, pak se proste logicky rosviti uvnitr a neni to zadna nuzna 50 hz blikacka ze zarifky. Jeste sem to nezkousel,alegdo mel negdy tripika vi oco mi de - ....staci jen qwalitne potahout z vodnika, nebo co je kazdemu libo.

......Yo Quiero Fumar.....
hh-top
Jak vás tak čtu, zdá se mi, že bych měl přehodnotit svůj vztah k hygieně. Doposud jsem ji bral jako společenskou nutnost, která vás zbavuje pracně nabytých vrstev ochrany, ale vy to popisujete tak romanticky...!

P.S. Zkuste někdy jointa a potom flotační tank. Faaaar away, my friends, faar away.
Dude
hh> máš nějaký osobní zkušnosti s floatingem,kde,za kolik,jaký?Jenom jsem o tom četl a musí to bejt nářez (viz Lilly a ketamin...)
majklovec
hh-top: Rozhodně se zkus mejt s pocitem pohody a příjemnosti a vymizí ti nepříjemný pocit nutnosti. Navíc budeš i čistej :)

Vážně je to super, moc příjemná je taky vana ve dvou, jednou jsme se takhle ve vaně zasekli cca 4 hodiny. Kůži už jsme měli jako krokodýli, ale nebyli jsme schopní vylízt ven.
prophet
THC a VODA,to je moooc fajn,rád si dám brko a pak jdu řádit do bázenu/Hostivař/,potápím se a plavu jak divej-voda má pak trochu jinou konzistenci.Jako když si poletuješ kosmem.
troll
Čau,
to já si ho ve vaně občas vyhonín, asi kdekdo, akorát o tom nepíše. Jednou mně slyšela máma a ptala se co dělám :D
hh-top
Tak já to tedy zkusím,ale kdyby něco, je to na tebe!
hh-top
Zkušenosti mám z Austrálie, kde jsme takovou firmu provozovali a tady jsem flotační tank viděl v přízemí budovy nakladatelství Olympia, to je rohák Revoluční- Klimentská. Je to skutečně zážitek a myslím, že si za to tady říkali 300 Kč za seanci.
maestro_007
Jo, jo je to v pohode, zahulit jit si lehnout do vany, bublinky, pak dat vylezt ven dat jeste jednu fajku a sup do postele, walkmana do usi, pustit Boba Marleyho zavrit oci a je to nasup jak Hajzl :-)
Pablo Honej
Sqělá debata. Tak vidím, že nejsem sám, kdo si vychutnává vanu alá thc. Bohužel jsem doma tak jednou za tři týdny a na kolejích aplikuji jen sprchy , no o to víc si vážím teplé vany :). Na přemýšlení (o všem a o ničem) je to fakt ideální.
No nějvětší úlet co znám jsou bubliny. Ne, ale ty bubliny z pěny (kterou samozřejmě také používám), ale z tekutého mýdla. Tadle pěna má mnohem větší povrchové napětí a tak při hrách s prsty či celími končetinami se Vám podaří udělat bubliny velikosti A4 (těžko ale toho tvaru :D). No a co je na těch bublínách tak zvláštního? No přece, že když se na ně podíváte ze strany (ve správném světle) uvidíte pohyb řad molekul. Tak zvaný brownův pohyb (znáte z fyziky), ale oproti tomu co se bere ve fyzice, je tohle fakt úlet. Vydržím to sledovat klidně hodinu. V dobrém světle to má výborné barvy - připadám si, že sleduji optické halucinace jako vystřižené z papíru (LSD). Fakt doporučuji. D´ BEST zážitek. :) :) :)
(Možná že kdyby se lidi kolem sebe víc dívali tak nemusí brát tolik drog :))
Mr.Proper
Tuhle vychytavku praktikuju delsi dobu, ale s vodou a THC si nejvic uzivam venku v prirode. Nejlepsi zazitek jsem mel v mori, zahulil jsem na skalach a pak plaval a potapel jsem se a pozoroval rybicky. Vyborny!
Pak doporucuju vanu a houbicky. Tepla voda, svicky, hudba, houby. Co dodat?
NoM
Kdosi se tu ptal, kde je moznost zajit na floating. U nas v Podebradech ho delaji, ale ve 4hvezdickovym hotelu (Bellevue), cemuz odpovida i cena - 500Kc. Vice o tom na http://www.bellevue.cz/balneo.htm
Jinak, mamka na tom byla, ale nejak ji moc nesedla ta relaxacni hudba, co je poustena na pozadi...
Liprd
ano je to pro mně naprosto uklidnující ale musí se před tím povést celý den a nebo je lepší si to dát už ráno a ten den před vámi je už povedenější.
Můj úlet ve vaně: byl jsem s kamarádem na degustaci lysohlávek a po návratu domů jsem se šel lehnout do vany a tak ležim a koukám na tu krásnou zelenou stěnu a pak se podívám do vody a kolem mně si to šine ponorka , strašně jsem křičel
WiB
Vanu moc nemám rád, víc než jednou za měsíc mě do ní nedostanete! Mám radši sprchu, ale zkusím si předtím zahulit a uvidíme...Sympatizuju s hh-topem.

Jinak občas chodíme s kamošem do sauny pěkně vyhulení a je to dost úlet! Jednou jsem tam vydržel 18 minut při 106 stupních! Obyčejně vydržím něco přes deset... Jak jsem tam tak seděl, tak jsem se sám sebe zeptal: Kolik je mi let? Odpověď zněla 18! No ale v tý době mě bylo 17 :D Prostě absolutní dezorientace. Jee to sice o zdraví, ale zatím se nic nestalo a ještě jsem tam neomdlel, což jsem si už párkrát myslel...

Jinak moře+potápění je NÁŘEZ! Zkuste si zahulit, vzít masku a ploutve, ponořit se do cca 3 metrů, obrátit se břichem vzhůru a pak dělat něco jako delfína,ruce máte furt před sebou. Je to taky dost nebezpečný, ztrácel jsem pojem o prostoru a čase, takže jsem mnohdy uplaval pěknej kousek a vynořoval se i z 5 metrů, ale je to krásný pokochání!
hany
tak sem se rozhodl ze k ty vane neco malo pridam.
semlelo se to asi takhle:
loni v lete, mel sem naky volno, protoze jsem byl v rekonvalescenci po vyndavani mandli (dost pruser....), sem si vecer sednul ke kompu :) (co jinyho ma clovek delat, dyz nesnese zadnou namahu:D). najednou byly asi dve rano, v baraku fsichni spaly, a co ted? ubalil sem si jedno light brko. a sel sem si ho dat ven. bylo nadherny pocasi (akorat trosku zima, jinak hvezdicky a tak...), a tak me napadla supr vec. Za barakem mame (spis rodice) ovalnej bazenek (dylka/sirka/hloubka//7,5/3,6/1,5), tak sem si v nem rosvitil svetlo, a v klidku si dal brko. hned po nem sem si do nej hupnul, a jal se cachtat. zima v kombinaci s chladnou vodou ten skanour uplne utlumila, a ja byl akorat nasranej ze nic, taxem vylez a sel dom. byla mi zima tak sem vlezl do horky vany, a tam se zacaly dit divy.. takovej najezd zhulenecky pohody sem fakt nezazil (po vic jak mesici nehuleni se neni cemu divit). no kdyz sem se vratil zpatky do sviho vyhulenyho telicka tak bylo o hodinu a pul vic.... a to je dost huuuuustyyyy, proste sem hodku a pul resil naky veci, o kterejch dodneska nevim. taxe jestli mate nekdo nakou takovouhle moznost, tak DOPORUCUJU!!!!!!!!

PS: pak sem spal jak mimino. :)))
majklovec
Také se přidám s jednou malou radou: zkuste špíčka po sauně ... je to paráda.

Bůhví čím to je - možná zvýšený tlak, ale high je potom velmi energické a čisté.
nemo
Pro zájemce o Floating: v Přerově je taky (v hotelu u kurtů) a v Brně prý taky ale nevím kde.
Jinak je to paráda i bez THC.
Ale až se k tomu dostanu znovu zkusím dát pár prdů. To bude báááájo!
d@bel
miluju tuto kombinaci...... je to krasnej relax.
Graetar
Většinou to řeší sprcha, ale když je vana, tak je to mazec. A k tomu ještě masážní bubliny, to teprve nastává haló :D

Kdysi jsem byl taky překvapenej, jak se dá plavat. Šli jsme s kámošem v Roudnici k řece a cestou jsme potkali známý s jointem. Bylo parádně - nejdřív jsem si ulít na takovejch "secesních" lavičkách na plovárně, civěl jsem přes řeku na nádraží, kde projížděly elektrický vláčky, na mělčině se rochnily ryby, a hlavně to plavání... To nebylo plavání, to byl let! :sun:
downer
Cháá. Vana a hulení je pěkně zrádná.
Jednou sem se myl zhulenej (a uz to víckrát asi neudělám... (na mytí se tak zmastit!)).
Jednak sem se myl asi hodinu a smyl sem ze sebe všechnu kůži, ale když jsem potom měl zastavit vodu.... ... Prostě ty dva kohoutky zvládnout bylo nad moje síly a málem sem vytopil barák !
hh-top
Bacha na to kluci a holky!
Sám účinek flotačního tanku je docela hustý kafe. Po své první seanci jsem vyšel zpět mezi lidi na chodník a po pár krocích to napálil rovnou do pouliční svítilny. Takže kdo z vás se k flotaci dostane, zkuste tu první bez jointa. Stejně se vždycky snaží vám prodat blok několika seancí a tak budete mít na brčko příležitost příště.
A když už mermomocí musíte, nebo jste zhulený pořád, vynechte relaxační hudbu i nabízené obrázky a vychutnejte si špeka ve vesmíru sám. Bez jakýchkoli vnějších podnětů, jen vy a váš pulsující svět. Endorpiny v kombinaci s trávou jsou schopné vás ve zcela bdělém stavu přenést až na hranice poznání původní jednoty.
Přeju hezký výlet a bezpečný návrat všem Growerům a Growerkám.
To Majklovec: Tak jsem ti to zkusil s tou častější hygienou a nějak mi to člověče nefunguje. Vrátil jsem se tedy ke starým zápachům a zvykům, které k nim vedou. Everything is OK now! Chlap má smrdět potem, tabákem a vodičkou po holení. John Wayne
WiB
Byl to takový pěkný den, večer jsem si dal 2dcl svařeného červeného vínka, protože jsem celý odpoledne mrzl ve vinném sklípku, kde jsem nepožil ani kapku alkoholu. No "svařák" byl trochu překořeněnej. Tak jsem začal napouštět vanu, přidal bublinky a nadžgal si faju Hempstarem. No zahulil jsem si a pak hned vlezl do tý vany. Všude zhasl- absolutní tma a ticho. Říkal jsem si, že si udělám takovej výlet jinam. No půl hodinky mi bylo celkem dobře. Pak mě to už ve vaně nebavilo a tak jsem se zvedl a rozsvítil. No stihl jsem se ještě osprchovat, ale v sedě. Pak jsem tak 10 minut rozdýchával situaci. Poté jsem usoudil, že to nemá cenu a šel jsem na záchod. V rychlosti jsem se přinutil zvracet. Nemyslete si, že jsem jeden z těch, co to každou chvíli přeženou a jsou ve sračkách. Jsem spíš pravej opak- hulím málo, do pohody. Ale ten den to byla taková souhra věcí, že jsem to nevydržel. Taky jsem si již po druhé potvrdil, že po jakémkoliv množství vína(třeba koštovačce) si nemůžu zahulit. Prostě na to nemám stavěnej organismus. Toť poučení pro ostatní.
Následující rady neplatí pro každého, mají radit nezkušeným, každý má jinou sensitivitu na různé podněty:
1. Když chlastáte, nehulte na to!
2. Když jste high ve tmě a horké vaně, tak nevstávejte(hlavně pokud máte nízký tlak, jako já) a nesnažte se za každou cenu rozsvítit a osprchovat se vlažnou či dokonce studenou vodou.

Poučte se z mých chyb, i já se učím z chyb druhých.

Opravná zkouška čili podruhý...:D
Takže asi před půl hoďkou jsem si dal opravku:)
Změny oproti minule: žádnej chlast, stejně skaňoura, mlhavé světlo, přiměřená teplota s trochu bublinkama a hudba! Bylo to daleko lepší a bylo mi velmi dobře, respektive ještě mi je velmi dobře! No nechce to chlast a to mi vůbec nevadí...:)

[Edited by WiB on 18-04-2002 at 10:09 PM]
Protiva
Jsem nevěděl o že je tu tak silná wanová subkultůra. Ale uplně jste mně naladili. Rozjedu to v pátek, kdo se chce přidat.
Jsem totiž milivník takovejleh vodních radovánech. Do místního bazenu to chodíme věčně rozplavávat. A do sauny jsem snad nešel v jinym stawu než po 2-3 špíčkách:girl:
ThomasK
Tak jste mě tak inspirovali, a dneska jsem s kámošem byl v bazénu, totálně zhulený, a pak ještě do sauny, no bylo tu hustý!
Všem doporučuju
ges
no lezt do vany zkouřeny jsem jeste neskousel, ale docela casto se zkořeny sprchuji ve sprchovacim koutu. Je to neco uzasneho, ve stoje se opřu hlavou o stěnu a pouštim na sebe co nejteplejši vodu. Zavru oci a posloucham hukot dopadajici vody, často se v te sprše seknu tak že upne zaponu ze spchju a oddavam se premysleni, ktere me dostava do tranzu.
4HT4
noo, tak to je inspirace jak svina, hned co dojedu domu z koleje, tak asi zkusim powerplantik&vana..
Time4Tea
Našel sem floating v Brně:
http://www.volny.cz/floating/

Jinak se těšim na pátek, kdy vyzkouším vanu a svůj nový bong!
Miksa
Tak ted ste me teda naladili...po dvoutydenni pauze si ted du napustit vanu, zapalim nejake ty svicky a samozrejme odpalim...:)
jude
Ked sme naposledy blicovali zo skoly, lebo sme chceli chripkove, tak som bol s kamosmi na byte. :)
To dopadlo...sme sa skurili cez natahovku a potom sme hrali skovky(v jednoizbovom byte;)).
Potom som isiel busom dom. V buse mi bolo fakt zle...som myslel ze vyskocim cez tie divne okienka, kt. tam su. Ked som uz prisiel a vystupil, slahol som jedno midle brcko a slapal domov.

No ked som prisiel domov ani neviem ako, ale dostal som sa do vane a tam sa este len zacali veci....Zdalo sa mi ze dycham vonu a ze na vzduchu sa dusim a tak. Este som jedol bublinky...
Potom som este vystartoval do inych galaxii a zistil som ze mimozemstania tie hulia a ze maju fakt perfektny matros.

Ozaj, zdalo sa vam uz niekedy po huleni ze hulite, ale v tom momente v skutocnosti nehulite(aj ked je dost tazke rozlisit realitu)?
Konopník
Zkuste se někdo pořádně zkouřit a pak jit na hajzl !!!! Je to fakt brutalni .... Jednou sem normalně hodinu čuměl do dveři od hajzlu a pak sem si pro jistotu zapoměl vytřit prdel fakt parááááááda !!!!!!!
weider
kurnaaa. Ja som myslel ze to iba ja mam taku uchylku.Priamo to zboznujem,a keby som sa raz nahodou nechtiac utopil,tak by som umrel stastny a bez starostiii.Aaaaach ako fajn


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma