Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Co je lepsi hulit? palice nebo kvetove listecky? - Klikni zde pro originální téma
Co?
...zdravim....
znate to: pred sklizni...clovek nevi co by... zasoby dosly....co je je lepsi huleni palice nebo kvetove listecky obalene pryskyrici (ale jina chut)? cemu davate prednost? neuskodi to kytickam pred sklizni?
cosecha
Jo chlape, to se musis rozhodonout sam, co ti chutna vic. Ale pred sklizni bych kytkam "kvetove listecky" nervala.
CHOURIS
Nechto a čekej. Poslechni mé rady já jsem pořád koštoval a koštoval a na těch co jsem nic neustříhl byla několika násobně větší úroda . Fakt nic nestříhej a nech si to
Co?
hi...ja vim............ ale co hulit....asi si vyberu jednu kytku a tu zhulim a ostatni necham....:-))

....ale ty listecky......pak pri sklizni ut takovy nejsou....:--))))
mirosk
no... ja som mal predvčerom lístočky a boli v pohode dve bongá a bol som nehorazne v p..či :)
chuck53
Lístečky sou precizní když sou krasně obalene bílou dobrotou....jo ja to vždycky ostřiham cele a potom dam zvlšt sušit listčky a zvlašt palice...myslim že i hromada tech hnedych zralych pestiku dava jine stavy takže vetšinou pestiky oškubam pinzetkou a jejich treeba filmovka a zvlast listecky a paldy...je to parada..kazda cast ma jinou chut :punk:
Co?
jojojo...to jsme delali s bliznama u outdoorovky....jo to byla ale chut..chutovcicka....
Ant
To : SYC

Je to hodně velkej rozdíl v samičí kytce.... zvláště pak v palicích se kondenzuje učinná látka THC. Ta je v poměru se samčí rostlinkou několika násobně vižší .
Takže prostě hulit palice = květenství samičky
Samec je dobrej tak na mléko :D
Co?
a nehlede na to, ze takovy samec si ukonci zivot treba uz za dva mesice, taky jsem jednou mel na balkone fakt peknou kosatou tak asi metrovou kyticku a nakonec z toho byl samec a sel z balkona...ani jsem se s nim nebavil...:-)
Ant
TO : SYC
Podívej se na jine fotky tady a G .... a porovnej :)
Co?
tady mam takovej malinkatej huuuuuuplne nejhusteji obalenej listecek
Kutas
nechapu jak muzete oddelovat pestiky zvlast -- dit je jich tam desitky. a kolem tech pestiku se pak udela takova """kapicka""" no a to by melo byt imho plnejsi thc nez listky okolo.
az bude sklizen, tak sem si taky rikal, ze ty listky z palic bych oddelil a pribaloval k danemu modelu misto tabaku :) aby to lip horelo
Co?
ne pestiky ale blizny....hele na toho jointa je vybiras pinzetkou tak pul hodky, ale stoji to pak zato....ta chut....:-------))))
chuck53
Jo no rpo me je to proste pestik odjakživa:-)jo je to paradička když si vlezeny nekde pod lampickou abys na to videla terba hodku vybiras jemnou pinzetkou ty "pestiky"das si potom dva prdy a pride mi to an ucinky upolne jine nez treba cela šiška....ma to vice smave učinky a el na kratši dobu.pro me teda...
Co?
no ...jo....neni tam zadny chlorofyl, je to skoro jak hasis....:-))
PiosOne
no já si v drtičce nadrtím pěkně paldu i s těmi lístečky a nemusím řešit dilema co z toho si dám :)
Co?
no ja to puvodne myslel, pred sklizní...jestli je lepsi rvát palicky nebo ty lístečky.....každopadně už jsem to před sklizní začal řešit takto: vezmu zrcadlo, sklo, proste nejakou takovou rovnou plochu...o níž otírám palice, no a kdyz otru tak 2-3, pak je dulezite to nechat den zaschnout, tak pak vezmu ziletku, udelam si takovou peknou žííížalku a tu hned strčím do toho špekoně a je to.....a nemusim nic trhat :-)))
Kutas
me treba nakvetlo passion uz v kvetnu a pak na stonku byly takove "pytlicky" s bliznou. na kazdem patru. no a to sem otrhaval a hulil a byla to dobrota, ale zhulilo to jen tak na pul hodky...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma