Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Magazín > Náměty a Ohlasy

 
Debaty Kanál, Kuřárna sloučit, nechat, smazat atp. atd. :) původně v Grower Team rozšiřuje své řady - Klikni zde pro originální téma
Pan_Mlha
Tenhle thread jsem (snad) četl asi pred 2 hod.. a tak mně napadlo.....registrovat nové členy, až poté co SPRÁVNĚ odpoví na dotazník nejčastějších otázek ............... pokračování zde





Byl jsem na padrť. :D
dzastel
sem pro prijde me to jako dobrej napad ale napsal bych to spis do nametu a ohlasu (:
jumpp
to Pan_Mlha
ty to neni vubec spatny napad a kdyz splni ucel tak proc ne:D
wad
To s tím spoplatněním groweru je trošku ůlet ne ? ?? Myslím že ti co si jen na něco budou hrát a myslet si že tady seženou dobrý pálo, nebo něco dostaly zadarmo a pod.. (nebyl by to jedinej případ) ty by to neodradilo, a odradilo by to spíš členy kteří by groweru něco přinesli. Já osobně držím půst :D abych měl na hnojky a teď dávat třeba 100,- za registraci..no to snad ne :confused:

btw: ne že bych byl až tak velkej sociál ale mě se to fakt moc nelíbí... to bych platil někomu za rady od jinejch... :(
cinzano
Pánejo vím (předpokládám) že je tato "seance"uzavřená ale nestačil jsem se divit. Najde se tu všechno od závisti přes diskriminaci až ke geestům přátelství. A myslím že dát tento celý thread jako povinnost si ho přečíst před závěrečnou registraví by nebyl špatnej nápad. A to z důvodu že mě přinutil se zamyslet nad důvodem proč tento web navštěvuju eventuelně zdali ho vůbec (hypoteticky) budu jako nový zájemce chtít navštěvovat. protože dacany který zastinujou podstatu groweru se urazej - dle výrazů použitých pro sousloví " nový člen " bych se ani nedivil - po pravdě i mě to trochu hýblo s duší ale pak jsem si uvědomil že i já jsem byl jeden z "nich" ale po chvilce rozjímání nad tímto threadem jsem si uvědomil mojí chybu ( i kdyz po dobrym spicku my to proste kecá a kecá respektive píše a píše aniž bych to mohl či chtěl jakymkoliv způsobem ovlivnit.) a do budoucna se toho již vyvaruju. Lidská duše časem roste a moudří takže se mi nezdá fér házet nový členy do jednoho pytle a to teď nemyslím jako nějaký babský kec ale proti mé nátuře vážně neboť i tím grower přichází o přínosné lidičky
peace a jen tak dál
with kind regards to grower team
Dude
1. kanal rozhodne nerusit
2. o cracku / tvrdym se tady az tak nepishe, takze bych to nevidel jako naprosto zasadni problem :)
3. prijde mi to prilis represivni :eek:
4. trydy smaznu, hned jaxe se vratim ;)
Dude
panjahoda - no kdysi kurarna a kanal byvali nerozliseny - kdyz nastoupil kanal, tak jsem byl leehce proti, ted jsem si zvykl - kanal je pro me takovej lehce bulvarnejsi, ostrejsi, zabavnejsi; kurarna jakoby serioznejsi, ale generalizovat nedobre :D
proc sloucit?
Dude
prave preto tu kanal je, aby trochu oddelil zrno od plev bez nutnosti nejake masivni cenzury :wink:
kanal je takovy pretlakovy ventil groweru :p:
Taker
...já bych to rači nechal tak jak to je... :angel:

(jenom bych zpátky vrátil seznam členůůůů plýýýz :))
cabik: myslím, že v každé komunitě je něco na způsob Kanálu potřeba. Pokud jsou stanovený pravidla, co tam nesmí být (drogy atp., jako třeba na Groweru), tak je to IMHO jak psal Dude - přetlakový ventil, tudíž docela potřebná věc :).
Jahudka!
A prave proto ze kanal je ten ventil tak me tam byly vsecky trydy smaznuty:D
Jako nic no jsem si chtel jen rejpnout:D
Dude
jaky thrydy zase :eek:
btw - jsme tu krute off-topic :-/
jsem to rozdělila, sice jsem našla několik threadů, kam by se kus hodil sem, kus tam, ale v jednom carlos psal, že když budeme psát svoje náměty furt v jednom threadu, tak se v tom za chvíli nevyzná

ostatní MODi, jestli vás napadá nějaký jiný umístění, libovolně přesouvejte atd.

Jahudka: to myslíš to Tvoje "šukání, polygamie"? To bylo původně Hlavou zavřený (a Hlava to tam JASNĚ napsal), protože na to už thread existoval (Ganja a sex) a bylo zbytečný dělat dupli thread. Tys to nepochopil a nasrals to někam jinam, to jsem přesunula já, Hlava Ti to pak po Tvým úporným bědování znovu otevřel.... takže.... JAKÝ SMAZANÝ THREADY?
Dude
jo tydle trydy :D
ty snad fungujou jeste, ne?
Jahudka!
Dude-ale jo fachaj:D Ale ty sily a energie co jsem musel vynalozit aby se zase otevrely:D
Jinak ja jsem pro zachovani kanalu.Prave tam se muzou resit takovy ptakoviny jako sukani atd no a kurarna me pripada spis takova uz serioznejsi a spis by se tam mely probirat veci okolo huleni jako takovyho.Pripadne uzivani konopi a jinejch bylin.
Houbicky:D atd.-I kdyz jsem cet ze se nekomu nelibi ze se tu probiraj i jiny drogy tak si myslim ze to zajima dost jinejch lidi a rozhodne bych to nerusil.
Grower je o pestovani jako takovym a myslim si,ze kdyz nekdo pestuje houbicky,durman,mochomurky salvej jsme porad na jedny lodi.
Pokavad sem nekdo sere syntetiku jako pecko atd to sem uz ovsem nepatri.
Tot muj nazor:)
Jahudka: hele, zkus se vyjadřovat poněkud srozumitelněji. Napsals "A prave proto ze kanal je ten ventil tak me tam byly vsecky trydy smaznuty"
Takže se znovu ptám, které thready Ti byly SMÁZNUTY.

A k tomu, že Grower je o pěstování jako takovým... no jestli máš pocit, že Magazín pro pěstitele konopí = pěstování jako takový, tak já se jdu vrátit na základní školu, aby mi vysvětlili rozdíl mezi zahradnictvím s mrkví a zahradnictvím s kytkama. Protože přece je to o pěstování jako takovým, ne?
Jahudka!
Grower je v prekladu pestitel,zahradnik asi tak.
Jinak trydy byly smyznuty moje nadherny temy co se tykalo ty elektriky ale nakonec sem to nechal po zavreni smaznout sam protoze by to udelal stejne nikdo jinej a co se tyce sukani tak to bylo presunuty ale thread tim padem zrusenej byl.Sice ne vymazanej abych to upresnil jen zrusenej.
Pak me to hlava kdyz jsem porad skemral obnovil.Snad to je vsecko na nic jinyho si nepamatuju.
No a koneckoncu i obchody co jsou na netu a nazyvaj se grow tak to prece nejsou veci pro pestitele konopi ale prodavaj tam i houbicky,kaktusy atd atd.
Proste v tom nevidim nic spatnyho pesteni jako pesteni v zakladu to je stejny a kdyz se podivas na thread o lysohlavkach tak se mrkni kolik tam je prispevku a kolik lidi ho cetlo.To znamena jen to ze zajem asi je a ne malej.Myslim dokonce ze je to jeden z nejctenejsich threadu tady.
Normalni magazin i kdyz by nebyl zamerenej na tuhle problematiku a slo mu o ctenare coz tady snad jde taky tak by byl pekne blbej kdyz by zrusil svoje nejctenejsi rubriky.
Mno nic no proste jsem pro pestovani tady cehokoliv kdyz to nekoho zajima.
Spatny thready stejne zaniknou sami v prachu casu.
Jahudka: já nemluvím o tom, co znamená grower, mluvím o tom, že Grower se prezentuje jako Magazín pro pěstitele konopí....

Pokud se nepletu, ten thread o elektrice byl o tom, jak oblafnout pHmetr, ECmetr, vlhkoměr a taky elektroměr, vodoměr. Takže k těm prvním třem už jsem svůj názor napsala, jestli máš potřebu oblafávat vlhkoměr, kterej Ti sděluje poměry v Tvé pěstírně, tak se na něj prostě nedívej, ještě lépe nepěstuj, s tímto přístupem. A co se týče elektroměru apod., tak to je prostě kradení elektriky, vody atp. Myslíš si, že pojistný ventil Kanálu slouží k tomu, aby byly ventilovány zlodějské nápady growerů? Thread jsem na Tvou žádost smazala. Zavřela jsem ho na základě svého úsudku, že kradení čehokoli nemá na Groweru co dělat, poslala jsem Ti PM a původně jsem se domnívala, žes ho nechal smazat proto, že to prostě byla <censored>.

Zkus příště přemejšlet, než začneš "jen rejpat", co se vlastně s thready stalo, o čem byl ten smazanej a kdo o smazání požádal....
Jahudka!
Jo dal jsem ho smaznout sam to je pravda..Hele uz to rozebirat nehodlam to se tahne do nekonecna a stejne to nikam nevede ze.
Ale smaznutej byl to je taky fakt i kdyz teda na mou zadost.Tu bych ale nepodaval kdyz by nebyl zavrenej:)
No nic no nechame toho...

A jinak elektriku nekradu a platim ji i kdyz vim jak by se dalo.Proste me to tema zajimalo.Jo a ty vodomery jak tam nekdo psal to je taky znama finta a taky to nedelam ze.
Hele je to podobny jako kdyz budu zjistovat jak otevrit auto.Vypada to sice ze chces nejaky krast ale vubec to tak bejt nemusi.Hodi se to trebas kdyz si zabouchnes klice a nechces rozbijet okno.
Jednou se mi to stalo a byl jsem v pytli,cachroval tam s dratem a nic.Kdyz bych to bejval vedel jako to vim ted usetrilo by me to dost prace a blbejch pohledu lidi co chodej okolo a ty tam cachrujes s dratkem:D¨

Jo a jeste neco-grower se teda muze specializovat prevazne pro pestitele konopi a ne jen pro pestitele konopi a hned by to vypadalo lip a tyhle diskuse by pak nemeli smysl.
Jahudka!
Kanal jednoznacne zachovat
Ant
Kanál bych taky zachoval .... již název napovídá že sou v něm ukryta samá .... :)
Kuřárna je tady od nepaměti a taky si myslim že na takové ty serioznější temata a přízpevky jsou pro ni přímo dělaná ..... kde by pak byla temata z ní ? A sice je Grower hlavně o pěstování ale jen pěstováním člověk živ není ...jde hlavně o ten kolektiv kolem :D
Co?
osobne me napadlo udelat skupinu kurarna a v te udelat sekce kanal a kurarna....si myslim, ze urcite nemazat ani jedno....

kdo z nas by nemel obcas nejake chute po jinych praeparatech, ale urcite sem nepatri nic o chemickych drogach, nehlede na to, ze takove zalezitosti by asi pritahli i nekoho jineho (viz. VB...a tak)

jinak to z poplatneni bych osobne taky asi nemel radost....docela by se ztratila anonymita....lepsi je asi furt hodit nejake fuckthready do kanalu....ale asi bych se prizpusobil...

kdyz to vezmete tak furt se tu (nastesti) resi takove BIO-věci jako je travka, salvej ci houby...to bych tu nechal....ale urcite bych tu fakt nechtel nejake chemicke veci (osobne jsem si s tim prosel a zavrhnul)
Taker
já bych spíš ještě v Kanále udělal podsekci MegaŽumpa, kde by se příslušný "thready" promazávaly automaticky třeba po měsíci nebo tak nějak :D
CHOURIS
No kuřárnu bych taky nemazal. No a kanál jak by smet.
Akorát mně štve že členové píšou věci co patří do kanálu do tý kuřárny Tam bych nechal jen to co se týká užívání konopí a věcí k tomu určených.
A ostatní bych nechal vyházet a trestal bych to.
No a co se týče těch hub a jinejch zmaštovadel já bych to tu nechtěl ale kanál bych rozdělil a tam by byla i žumpa a tam by to mohlo bejt takhle na okraji. protože kuřárna a kanál to jsou úplně jiný věci to akorát blbý členové co to tam píšou to dělaj nepřehledný.
Dubinek
Myslim, že udělat nějakej vstupní dotazník neni vůbec špatný, akorátže to dá strašně práce, a kdo to bude kontrolovat...?? Ale kdyby byl pořádně rozsáhlej, myslim, že by i nějaký ty debílky odradil.
lampiao
jsem pro zpoplatneni (zaplatim to i zpetne). i ta nicotna padesatikoruna, ktera by pro nikoho nemela byt problem (a groweru prijde kazda kacka vhod, za to usili, kua), spoustu "smejdu" odradi. alespon pokud to beru ze sveho pohledu - i kdyz to muzu vyridit (platbu) od klavesnice a zabere mi to radove minuty, tak bych se vykaslal na posilani penez nekam, kde chci jenom prudit ci neco podobneho. zaplatil by to jenom clovek, ktery ma skutecny zajem o vec (alespon v drtive vetsine)....

toliko nazor lampiaa


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma