Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
European Coalition For Just And Effective Drug Policies (encod) - Klikni zde pro originální téma
Mias
1. Shromaždování podpisů

Petiční kampaň bude trvat přinejmenším do konce června. Lidé budou mít možnost petici podepsat minimálně do 15. července. Číslo s počtem podpisů použijeme v tiskové zprávě při příležitosti setkání EU, na kterém bude vyhlášen nový Akční plán a při příležitosti valného hromady sdružení ENCOD, která se koná ve dnech 25. a 26. června v Berlíně.

V současné době máme z vaší země pouze 2001 podpisů. Bylo by jich ale potřeba daleko více! Můžete nám pomoci přeposíláním následující zprávy všem lidem, o kterých víte, že by to také mohli chtít podepsat. Prosím, rozšiřujte tu výzvu na vašich oblíbených internetových fórech, v mailing listech, nebo na vašem weblogu.


--------------------------------------------------------------------------------


Přejete si ukončení Války proti drogám?

Potom, prosím, čtěte toto.

V prosinci minulého roku Evropský parlament schválil tzv. "Cataniovu zprávu". Tato zpráva obsahuje doporučení pro základní změnu drogové politiky Evropské Unie. Nyní záleží na autoritách E:crazy:U zda budou tato doporučení respektovat při tvorbě budoucí drogové politiky E:crazy:U.

Zpráva vyjadřuje především podporu ochraně zdraví a ukončení zbytečné represe. Otevírá diskuzi o nahrazení dogmatu drogové prohibice vyváženým přístupem, založeným na vědeckých poznatcích a zdravém rozumu.

Evropští aktivisté za reforumu protidrogové politiky zahájili petici na podporu Cataniovy zprávy a vyvíjejí tlak na autority EU, aby jí zahrnuli do svých směrnic. Během jediného měsíce bylo získáno více než 40 000 podpisů pod tuto petici. Tato petice bude Evropské Unii prezentována 15. července 2005.

Pokud E:crazy:U přijme doporučení této zprávy, bude to krok s velkou symbolickou hodnotou, jak v rámci Evropy, tak i směrem ke zbytku světa. Cataniova zpráva mluví odlišnými jazykem. Pokud ovlivní drogovou politiku E:crazy:U, může odstartovat lokální debaty uvnitř jednotlivých států a ovlivnit praktiky jednotlivých národů E:crazy:U.

Připojte se k boji za odlišné drogové zákony. Prosím, podepište petici na adrese http://action.encod.org/ a požádejte ostatní, at udělají totéž. Cataniova zpráva je k přečtení na stejné adrese.


--------------------------------------------------------------------------------
2. ORGANIZUJTE SE!

Lidé všude v Evropě se účastní individuálních nebo kolektivních akcí za účelem vyjádření svého protestu proti stávající protidrogové politice.:crazy: Dokázali jsme, že toto volání po změně je dostatečně silné a nemůže být ignorováno. Pokud se chcete připojit a dozvědět se více o možných aktivitách, tak, prosím, kontaktujte ENCOD a navštivte stránky http://action.encod.org , kde najdete aktualizovaný seznam akcí.

3. Podporujte ENCOD:crazy:

ENCOD je síť aktivistů. Nemáme žádné možnosti jak získat zdroje financování z veřejných nebo soukromých fondů. Naším jediným zdrojem příjmů jsou členské :crazy:příspěvky a předplatné našeho oběžníku. Prosím, informujte se na stránce http://action.encod.org/support , jakým způsobem nás můžete podpořit. Na této stránce najdete také dokument o naši předchozí kampani z roku 2003.



:crazy:Doufáme, že se nám ozvete.:crazy:

Hodně úspěchů přejí
členové ENCOD

EUROPEAN COALITION FOR JUST AND EFFECTIVE DRUG POLICIES (ENCOD)
Lange Lozanastraat 14
2018 Antwerpen Belgium
Tel. 00 32 (0)3 237 7436
Fax. 00 32 (0)3 237 0225
E-mail: encod@glo.be
Website: www.encod.org

--------------------------------------------------------------------------------
Pokud už nechcete dostávat žádné další zprávy, týkající se naší kampaně, tak, prosím, zašlete libovolný e-mail na adresu action-unsubscribe@action.encod.org
Hasser_May
fklidushit malo podpisu..tak se smazte lidi
W3n3K
proste mala medializace, uz to rikam podruhy.. chtelo by to TV nebo aspon tisk..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma