Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
joint = skryta sila?? - Klikni zde pro originální téma
joint
..na jak silny "zeli" tady narazime??

Pro me je dostatecne* potentni vzorek ze kteryho kdyz se ubalim, tak se nejsem sam schopen dohulit dokonce.
To zn. ze spek** zustane nedohuleny, a ja zacinam hasit*** high ktery sem zas jedou prepisk....

Takovyhle vrazedny modylky nejradeji konzumuji ve dvou**** stim ze se jiz predem mohu pripravit na smrt.
Pri koureni s prately se musi baleni jointu nekolikrat opakovat, a jak ostatni postupne odpadavaji, tak se stane ze to zase zbyde na me (ne, ze bych se nechtel podelit, ale.....) vsak to jiste znate.

a co vy? teda halvne vase vrazdy?? jak poznate ze ste narazily model kterej "fakt" dava??

...ted je rada navas :)
bye grizly joint
..........................................................
*vlastne teda vyborne
**delam to zridka a nerad
***rozdejchavat
****a poradny rakety at je to citit!!
Percepied
... jednim slovem - HIMALAYA
Seeder
tak tohle teda chlape nechnapu :((


________________________________
seeder the unknown grower and smoker
pan dan
material fakt dava, kdyz po prvnim prdu pri vydechu protocim panenky. Kdyz se po druhym prdu zacinam zubit a po tretim vydam zvuk ve stylu "eee heeeeeeee coooooooo? cozeee?"

pak se radsi vytratim od lidi nebo zacnu hibernovat
immolator
Já to poznám většinou tak, že se začnu trochu motat, začnu neovladatelně vydávat zvuky (takový zvláštní chechtání, úplně samovolný) a pak se řežu každý píčovině... :sun:
Deu
Mojí prioritou je zhulit se kvalitne, nikoliv nejvice. Proto preferuji stav cisteho high, kdy se rozsiri vnimani, aniz by bylo citit "narkoticke" pusobeni (sucho v držce, nemožnost pohybu, znáte to všichni :smoker: ). Ale také dovedu ocenit pořádnej prásk z vodního bongu, po kterym ihned v mozku víte, co je který model zač - skvěle se tak dá posoudit i více modelů - jointy z více modelů jsou "rozplizlejší", nevím jak kdo ale já už potom soudit konkrétní joint nedovedu, zvláště když je dosaženo úrovně THC, kdy každý další stav opojení moc nevylepší :sun:.
chico
když začnu pociťovat jak mi proudi krev ve tvářích a v lejtkách tak je to znamení že to hulení nebude vůbec špatný....
za chvíli mi ztěžkne celý tělo , atd...
Yaris
Qualitu stuffu poznám hned po prvním prdu,jenže čas od času se objeví tzv. SURPRISE-už z minovanvzorek typu Trojský kůn hulíš,hulíš nic ti nejni,ale po par minutach,nebo po tom co se zvedneš,to teprve pořádně začne,he he,že jo?Jinak ,co se týče jenoprdovejch nebo i čtvrtprdovejch vzorků ty nemám moc rád protože to si člověk ani moc nepochutná a už se stim stavem tzv. "pere"!



A Tribal sou stejně nejlepčí!
Lackyfree
No já musím souhlasit s DEU. Má taky rád takový ty trafky co jsou spíše pohodový a řiditelný. Měl jsem na letošek jednu kytku úplně neznámého původu - nevím kdo mi dal semínko. Taková mrcha, nechtěla moc růst, květy takový divný, a myslil jsem si že bude stát za prd. Dnes mě mrzí že nemám řízek. Tak pohodovou trafku jsem nikdy nekouřil, sice jsem nikdy neměl HERÁK, ale připadala něco na ten způsob - taková uklidńovačka (říkal jsem jí hérečka).
Spíše je to o tom na co mám náladu. Značkový modýlek je taky fajn, ale jaksi už mě nebaví čumět dvě hodiny do zdi. Je fakt že taky záleží na tom v jakým stavu jste před intoxikací marihuanou. Docela hodně oceňuji energi high - když se povede tak je to lepší než extáze, ale tancuje se na to hůř.
Pokud mám posoudit kvalitu modelu, posuzuji celý její průběch (dost často se to nedaří, protože toho za večer zhulím s kámošema dost různých modelů) což je:
délka ůčinku - působení na moji psychiku - nájezd - řiditelnost účinku - nakolik se zostří smysly - žravost - schopnost koordinovat své pohyby.....atd. Občas je fakt ready narazit na takové ty halucinogení.......toť můj názor.
juleni
Mam rad silny stuff, ktory pocitim uz po prvom prasku. Potom si dam pre istotu este tak tri, aby bolo do paru a vtedy mi uz ide roztrhnut hlavu. Tak sa mi to paci:D Este teraz mam niekde v 7-decke nejaky domaci slovensky matrosh. Taka pohodovka, ale inac ziadna extra vec. Posledne, ked som si z neho dal (a daval som vkuse), som ani nevedel, ze som nieco kuril. Rozhodne to chce zmenu! Radsej si teda zadovazim par znackovych modelov a potom to uz bude to prave orexove!!!
joint
..zravna sem narazil na Bubblegum, kterej ma nadherny palice, sladko/zvejkackovy aroma, kratsi high ale o to strmejsi.
Druhej model se jmenuje Romulan x 7 of 9. Palice jsou mensi, tmave a tvrde. Chut je tak trochu "lemon/grepova" se silnym narkotickym high.

Takze pres den hulim bubleguma, a vecer to dohanim Romulankem.... ,prilezitostne doplnuji high shitem :bandit:
Koblihostrom
zdravím,no já na sobě po pořádném a velice účinném prásku z dobrého modelu pozoruji:většinou to začne hučením v uších,hlavně když to hulení pořádně kope,a chytnu po tom drsný kašel,pak nic,tak na 2 minutky,a najednou buuuuuum mazec.To popisuji letošní stromový huleníčko,,má takové pozvolné,avšak později extrémní ůčinky,zvláště supercow se mi letos povedla,zahulit si ji přes kýbl,a dát si na to pivo je tak na pořádnou šavli he he.Jo a takhle se pořádně zakašlat,to je pak mazec no řekněte sami.Letos se mi povedlo vypěstovat vše jak jsem si představoval,ani jedna kyti není slabá,samý 1-5 prdovky,a brko? to si dám jedině tak nejméně se třemi lidmi,jinak ho pořád musím típat,a to se nedělá.Na pořádný celodenní zhul mi stačí tak 1g prostě se to letos povedlo huáááá
Drum´n´basstard
Souhlasim s tebou Koblihstrom, uuuplne jsi me navedl to atmosfery...wooow...ya jsem letos nic nepestil, ale zkusil jsem fuckt dost dobre vzory...huaa...zatim...zdarec!!!
chuck53
no jo me prijde kazda zhulenost dobrá..kazdy stavek ma neco do sebe ale je pravda ze nekdy je to daleko lepsí nez obvykle...docela sem mel v oblibe bilou vdovu protoze sme zahulili jednou a potom sme byli 3 hodiny uplne mimo.-)
no a kdyz je extremne dobry model a vidim ze sme dva lidi uplne mimo a speku jeste pulka...tak to vetsinou zhulime at to nabere nejake pořádné točky:punk:
Ježíš
tyvole ale kdyz mas takovy ty mazce u kteryho si das prvni plicky a 'uz vis' tak je to v pohode. ale ja ted vypestil nakyho hroznyho krizence orange buda a venkovni ganji ktera mi to oprcala minulej rok a ma to naprosto zradny stavy. hulim hulim stovkovyho johna, furt nic, taxi davas jako svine a dohulite a furt nic. zajdes ho hospy uplne strizlivej a nasranej ze to jako nezhuluje a asi po 10 minutach najede uplne psycho stav, zrudnou mi oci a nemuzu se prestat gebit cisnikovi do xichtu. jak by rekl Srstka: "je to krizenecek, takovej dynamickej" :D
Ondřej
Já nevim, teďkon jsem si smotl osobáčka z nějaký venkovky a jsem úplně kravsky zhulenej...a přitom to smrdělo jak nějakej Azurit tak jsem čekal takovou nějakou s*ačku...no a takhle je to pokaždý asi mi všichni cpou nějaký silný moc modely
Sp3k
:frog:Tak to teda čumím jak cip zkouřenej nad tím uvažuju ale vobec sem to nepochopil asi budu muset počkat do rána to bude moudrejší než ted:frog:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma