Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
stinitko z plexi? - Klikni zde pro originální téma
kenzo
no jenom takova otazecka jestli by vadilo,kdyby bylo stinitko pod vybojkou z plexiskla.jsem totiz v uk a pidil jsem se po sklenene trubici docela dlouho ale vypada to,ze budu muset na cooltube vyzrat jinac.

dik
vlček
jo slo by to ale ma to dwe ale a to za prwe plexi se ti muze tawit pri nedostatecnem chlazeni a z toho plynouci wysoke teplotea druhy a to je sporny a sice ze plexi ma udajne spatnou swetelnou propustnost (to newim zkus pozadat hyenu o werejne wyjadreni w tomto ma celkem jasno)
Dr.worry
hlavne jde o to, ze "plexi" exustuji ruzne druhy, takze se tavit muzou a taky nemusej... co se tyce propustnosti, je problem v tom, ze i nejslabsi sklo funguje jako slabej UV filtr atd... takze to plexi na tom bude o dost hur = nedoporucuju ;)
Thcmh
Nemám s plexi žádné skušenosti, ale raději tam dej sklo nebo si sežeň borosilikátovou trubici pokud tam chceš něco mít,ale nemusíš pokud máš nebo budeš mít dobrou teplotu v pěstírně.
PiosOne
kenzo: na plexi se vykašli a pořiď si pořádnou borosil.skleněnou trubici, případně alespoň desku (když už nebudeš dělat cooltube stínítko, ale stínítko normální). to plexi se ti časem stejně dostane do stavu kdy začne propouštět méně a méně světla a pak to řešit jeho neustálým vyměňováním je slepá cesta.
deno
Mno dyž nemůžeš sehnat rouru s půdorysem kružnice, tak si poslepuj s normál skla rouru s půdorysem čtverce.... Mrkni někde do mejch starších vjecí.. - taky sem to vyráběl a fachalo to dobře...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma