Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
zkurvená bouřka!! - Klikni zde pro originální téma
panové tak sem si sliboval z letošní zklizně a vše je v prdeli z kytek mám řešeto no můžu dělat kýble mlíka prostě je to v piči!!!!!!!!!!!!!
enzo
dnes nas cakal podobny scenar, uplne nam to zdevastovalo kytky, ale je tu este stale sanca ze sa spametaju...
Dr.worry
tak to je mi lito, me to taky neminulo... zkusil sem trochu zastrihnout, prokyprit pudu a uz se to vzpamatovava ;)
uprimnu sustrast ...:( VIVAT INDOOR :bounce:
wOOkie
U nás zatim v klidu, ale asi pred 2 tydnama to byl fakt maso HC. Jel sem zrovna domů vlakem a už byla vidět rodná hrouda, resp. světla, a najednou záblesk a zelenej záblesk v dálce, a najednou nebylo po vísce ani vidu, ani slechu, celá dědina bez proudu. Na 5 hod. a veřejný osvětlení nefunguje ještě teď :D. Jj, bouřka je fakt swině :rocket:
Janxu
taky taky... pridu na pole, a kyticky rozmetany na celim policku. polamany, listy vsude... :( hruza :( asi budu brecet co ted budem My outdoorysti delat a hulit :confused: docela me to fakt moc jebe, a to sem si rikal, nez sem tam sel, ze me to nerozhazi...
peace
loeX
to nám se to vyhlo(nebo že bych spal?:)) to snad ne..no ještě sem tam nebyl ale pudu se radši juknout...mě zas ožrali spodní listy králící:( mrchy....
mcsow
kuva lidi nestrašte mně, sice jsem žádnou významnou bouřku nezažil, ale ani zažít nechci
seba
já mám ohnutou jen jednu větev, horší jestli tak bude v září.
wOOkie
minuleej podzim asi nebyl moc dobrej, nepamatuju si počasí. jinak samože doufám v pěknej podzim.
W3n3K
heh, ja si jenom vzpominam jak jeste na jare segra zakricela: KROUPYYYYYY.. fsichni metaly sklidit veci venku a ja sem zavratnou rychlosti vystrelil na terasu a okamzite kytky tahal domu,... bylo to o fous.. fakt bych to nechtel zazit, kazdej den jim vykladam poghadky na dobrou noc a hladim je a povidam si s nima pak nejaky posrany kroupy.. raci se asi zacnu modlit.. nebo pristi rok poridim pruhlednou strechu:D:D:D.. Jinak se mi furt stava ze prijdu a kytka je shozena na zemi, tak ji proste vezmu a zvednu, sem tam se neco utrhne -> rizek.. ale uz sem presadil 2 do opravdu velkych "qetinacu".. a dalsi 2 prijdou brzo na radu taky.. a kde jako bydlite, tady zadnej poradnej hurykan nebyl uz dlouho (olomoucko)
Kutas
no jo snad by pomohlo kdyby ste je nejak privazali predtim... u nas byly kroupy jen chvilku, ale horsi byl ten vetr. kytky byly uplne ohle a pokroucene a pak sem je evakuoval a uz sou zbrchane..
lidi sadte dom, v terenu je to nahovn,
loeX
no jo jenže když máš naproti panelák, kterej slouží jako ubytovna místním poldům tak se to za oknem moc vesele nepěstuje...mám 3 kytky na balkoně a 1 vdovku za oknem a to je všecko:( jinak samozřejmě skřín:) na tu mi neviděj:D
Dr.Katz
jestli ti po té bouřce zbyl alespoň stonek tak je to v pohodě. před pár lety byly u nás stoleté kroupy, to lítaly střechy a z mých kytek zbyly jenom HOLÉ stonky, úplně bez listů, půlmetrové. bylo to v srpnu. a ty holé stonky do měsíce tak obrazily a vykvetly, že jsem měl hulení na celý rok.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma