Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Záhady.Tajemno. - Klikni zde pro originální téma
tiptop
hm ja mam casto dejavu... ale to som mal aj predtym ako som zacal hulit ;-) ale je to haluz ked poviem ze toto som uz zazil. niekedy to ani nepoviem a riadne si to vychutnam ked viem ako ludia budu reagovat. ale nemam to stale. pred 20kou som to maval castejsie ako teraz :D mozno uz starnem a so mnou aj moja tajomna cast
Krishna
jo...s tymi 2kami sa mi to stava tiez......uz hodinky nenosim,ale ked som nosil casio digitalky,tak sa mi stavalo,ze : 22:22:22 ...alebo aj ine cisla,ako 00.00.00 ,alebo tak...Neviem preco,ale tie dvojky asi najcastejsie.
Ked som zil v cechach ...na vesnici Pri Tabore,tak som tram byval vo fakt starom velkom dome a tam bol duch tiez :)
Raz som tak relaxoval (bol som sam doma) a zaspal som uplne divnym spankom.Bol som si vedomi toho,ze spim,ale nemohol som sa hybat ani hovorit,lebo som "spal".Pocul som ako vedla v kamosovej izbe niekto chodi..a v mysli som krical,ze kto je tam?....ale iba tam stale niekto chodil a nic nehovoril.Potom som sa "prebudil na to ako som vykrikol (ale uz naozaj) ze kto je tam...jasne ze tam nikto nebol,ked som sa pozrel.Tak isto aj vecer chodieval po pude....Boli pocut kroky,ale nikto tam realne byt nemohol...
Potom nam ten duch (bol to pohodak :)) robil take veci,ze hocikedy sa stratiloa niekomu nejaka vec.Vsetci ju hladali ako besny a nic....Skratka ako keby sa (kazeta,cdcko,kluce,cokolvek) pod zem prepadla.Ked sa toto stalo,tak sme sa casom naucili,ze netreba stresovat a skratka vydrzat 1-7 dni a ona sa ta vec objavila sama niekde na uplne naajviac viditelnom mieste.Napriklad uprostred izby,alebo na stole...alebo na polici ako keby sa nic nestalo...No takze asi tak :)
tiptop
nj ked sa nahulim tak sa mi bezne stratia veci... takze to maju na svedomi duchovia? ja som vacsinou obvinoval priatelku (ci nahodou neupratovala, teda neprekladala veci z miesta na miesto) a ona mna (niekedy)!
Krishna
to tiptop: To netvrdim,ze vzdy ked sa ti nieco strati,ze to ma na svedomi duch,ale tam to bolo vemi divne....to by si musel zazit :)
Krishna
to Flagellation: nebyval s nami nikto,kto by to mohol robit....proste to tak bolo,my sme si zvykli ...aj na tie kroky po pude :)
Dežo
no to snad nee s tema dvojkama se mi to stava dost casto a na mem mobilu to vypada dost magicky...
a jeste neco,ale to sem asi moc nepatri ja sem videl po houbach prislusnika verejne bezpecnosti
loeX
No tak já mám v pokoji bedýnky který když nevypnete tak tam svítí zelená diodka...večer sem šel střízlivý spát a koukám na ty bedýnky a říkám se že bych je mohl vypnout páč to v noci nepříjemně svítí...no jelikož sem línej tak sem se na to vykašlal...jen tak sem ležel a nemoh usnout tak sem si furt tak přemýšlel o duchách a začínala mi bejt zima páč bylo otevřený okno...tak sem se rozhod že ho pudu zavřít a rovou vypnu ty bedýnky....sice sem okno zavřel ale bedýnky byli vypnutý....zíral sem na to uplně opařenej začlo mi uplně mrazit v zádech tak sem si šel radši hnedka rychle lehnout....řeknu vám že to byl hooodně nepříjemnej pocit...zvlášt po tom co sem koumal ty duchy:)
loeX
jaký médium:D to jako že umím vypínat věci přáním?:D
Krishna
vzdy ked si citam tento thread,mam mrazeni v zadech a stavaju sa mi vlasy :mutant:
tiptop
hm a co takto nieco ako ze nechapeme este vsetky veci co sa deju okolo nas. rovnako akoby ludia nechapali ukazy bohov ako su blesky, hrmenie a davali za to bohom obete. :-) nastastie uz nemusime obetovat panny bohom a chapeme ze panny a neskor slecny sa daju vyuzit aj lepsie a prijemnejsie ako na obetovanie.

mozno o par rokov (dekad, storoci, milenii) pochopime co sa to okolo nas skutocne deje.
Ondřej
No tohle sice není nic extra, ale budiž: Už třikrát za život se mi stalo, že jsem potkal černou vdovu, jako toho jedovatýho pavouka - v Čechách!!! A vim to stoprocentně že to byla doma, protože máme doma atlas pavoukovců. Nedokážu si ale vysvětlit, proč byla tady...když žije na jihu...Nebo je možný že se sem "zatoulala" ze Španělska? Záhada.
Winston Smith
Tak já taky něco přihodím, i když to na 99% záhada není ale co. Jednou se mi zdálo, když jsem takhle v noci ležel ve své posteli, že na mě začal padat duch jakési ženy. Strašně jsem se vylekal a honem přes sebe hodil peřinu, jenže to už jsem byl vzhůru. Člověk většinou takhle rychle nereaguje když se probudí takže si do dneška nejsem jistý, jestli to byl sen, i když nejspíš jo.
Distillers
Jak tady někdo psal s tim časem stalo se mi něco podobnýho v autě.Najednou kouknu na hodiny v autě a na nich 21:21 a eště k tomu 21 stupňu teplota.A prostě sem z toho měl dost.Celou dobu sem na to čuměl dokud tam nebylo 21:22 a když sem zhulenej tak si vždycky řikam že je to znamění něčeho co se má stát.
lakladno: nestačí ti jako vysvětlení, že je to tak? Že si slyšel něco, co naschvál způsobi někdo, koho nemůžeš vidět? mmm, ale takovej starej zámeček, to bych si dala líbit. Mě takový místa fascinujou.
K duchům-asi tomu nebudeš věřit, ale pokud sije někdo jistej, že má doma ducha, je dobrý kontaktovat člověka, co je umí "odeslat", je to lepší pro obě strany.
sorethroat
Taky už jsem za svuj život zažil spoustu nevysvětlitelných jevů :rolleyes:
Musim ale podotknout že to co mě zarazilo je u dost lidí ten čas 22:22 :rolleyes: mě se to stává už tak 4 roky 2-3* do měsíce..:eek: a pak vlezu do tohodle trýdu a tady píše x lidí že má stejnou zkušenost :) fakt mazec celkem by mne zajímalo jestli to má nějakej význam z numerologickýho nebo astrologickýcho hlediska? :rolleyes:

Jinak tady se chci sváma podělit o svoje 2 zážitky ohledně pozorování UFO :)

Pomatuji si když mi bylo tak 9 let (1991) Byl jsem s rodičema v srpnu v Itálii na dovolené někde u města Millano. Byla tehdy taková chladnější noc, byl jsem s tátou na balkóně v hotelovém apartmá a koukaly jsme na hvězdy protože byla vidět krásně jasně obloha, vedle na balkóně byly Slovenský sousedi a vedle nich byly zase Češi ... Tehdy si zcela přesně pamatuju jak ten Slovák od vedle říká "Vidíte taky támhle ty tři trojůhelníkovitý objekty!!!?" S otcem jsem vzhlédly na místo kam slovák ukazoval ... v tu chvíly jsme oba dva viděly zřetelně tři výrazně svítící objekty trojůhleníkovitého tvaru které levitovaly vysoko nad prostorem hotelu a byly rozmístěny do trojúhelníku přičemž pokaždé když se jeden přiblížil k tomu druhému tak ten druhý se zase přemístil k tomu třetímu a takhle se tam pořát točily asi deset minut! Okamžitě jsme přivolaly všechny známí aby se na to šli taky podívat, nakonec nás na to koukalo, dobrých 20 lidí všichni zíraly s pusou dokořán a nechápaly, mě lítal samosebou mráz po zádech protože to vypadalo fakt hustě (žádná laser show nebo podobný nesmysly) Otec kterej za celej svůj život co xkrát trampoval a xkrát spal pod širým nebem úplně sám a viděl padat spousty hvězd a viděl různé přírodní úkazy, dokonce i dělal velitele mechaniků na vojenském stíhacím letišti, říkal že nic takového nikdy před tím v životě neviděl a hned popřel že by se jednalo o jakou-koliv družici, letadlo, vrtulník nebo něco podobného, všichni co to viděly z toho měli spíš hrůzu než zážitek :( vypadalo to fakt magicky a strašidelně, v tý době to pro mě bylo si pomatuju celkme sci-fi/psycho:rolleyes:
chtěly jsme si to nahrát na videokameru ale zrovna jako na potvoru došla baterie :( a navíc ve chvílích pokusů o zapnutí kamery a vyždímání něčeho posledního z té baterie TO záhadně zmizelo! :eek: Nechápaly jsem z toho ještě tak dva dny potom a kromě těch patnácti Čechů a pěti Slováků to snad nikdo jinej asi z toho hotelu nebo okolí neviděl :confused: nebyly tam rozhodně žádný lunaparky nebo diskotéky se světelnou laser show atp. NIC! Prostě hustý!
Od té doby jsme se s otcem začaly zajímat o UFO a půjčily jsme si pár knih o této tématice, zhruba o 3 roky později se mi dostala do rukou kniha o pozorování UFO nad Evropou a jiných místech světa ... samozřejmě co jsme tam nenašli ... Fotku + popis: pozorování tří trojúhelníkovitých objektů které byly spatřeny při jisté levitaci 11.srpna 1991 v Itálii na severozápad od Millana! Tohle mě, otce i celou rodinu utvrdilo v tom že jsem nebyly samy kdo to viděl té noci a dokonce se to i někomu podařilo vyfotit!!! Fakt mazec... Tohle byla moje první zkušenost v 9-ti letech! :eek:

Od té doby jsem se o UFO dost zajímal protože tohle ve vás zanechá něco nad čím jen tak nemávnete rukou jako nad tim když uhodí blesk z nebe nebo když padá někde hvězdička :)

ale pokračujem dále...:vampire:

Moje druhé pozorování UFO nastalo min. rok koncem léta a začátkem září .. Byl jsem s kámošem a jeho holkou na jedný vidlácký diskotéce, skoro vůbec jsem ten večer nepil (max. 2 piva jinak nealko) + pár jointů v průběhu večera a v naprostém klidu, kámoš nepil vůbec jen trochu pohulil z jednoho špečka (řídil) a jeho ženská nepila ani nehulila prostě byla stoprocentně střízlivá. Po skončení diskotéky jsme venku na parkovišti potkaly jednoho kámoše kterého už jsem dlouho neviděl a on tam byl sám s autem (taky střízlivej) tak jsem se dohodly že ještě povyjedem někam za vesnici na brčko když jsme se tak dlouho neviděly :) zajely jsme na takovou louku tak 2-3km za vesnici a zaparkovaly na proti celkem masivní konstrukci eletrického vedení ... bylo tak 3:00 ráno a krásně jasná obloha ... balíme každej jedno brčko když tu najednou kámošovo holka povídá ... "hele koukejte támhle na tu hvězdu jak se hejbe!!"
říkám: "To je blbost ta hvězda se nehejbe to se ti zdá jak letí mraky a možná jak se točí zeměkoule :) výtlem"
ona: " Dopíči to se mi nezdá! Nejsem blbá to vidim!!! však se na to podívejte!!!"
Tak si říkám "co!?" stáhnu okýnko a vidim jak přímo před náma stojí to el.vedení a v pozadí vedle hned nad horizontem ale celkem vysoko jako hvězdy na nebi, ukrutně zřetelně bliká a rotuje opravdu mega mega jakoby hvězda ale nemohla to být hvězda protože to bylo jako trojnásobná večernice, která blikala zeleně, modře, žlutě oranžově, fialově a do toho se jakoby točila a stála na místě ... najednou jak kdyby to změnilo tvar na disk a udělalo to zničeho nic naprosto bláznivej a fascinující a nepopsatelnej manévr kterej ani nedokážu slovy popsat :( maximálně ukázat pohybem ruky :) najednou to bylo uplně někde jinde! Bylo to fakt jasně vidět oproti tomu el.vedení které stálo samozřejmě přibité na zemi a nikam se nehejbalo :eek: všichni po tom ukrutnym manévru totálně vykřikly "HEJ TY KRÁVO !!!! CO TO DO PÍČI BYLO !!!!????" v tu chvíly jsme na to zíraly s totálnim úžasem a hubama dokořán ... všem nám lítal mráz po zádech jako prase! To těleso, objekt nebo světélkující a manévry provádějící hvězda nebo jak to mam nazvat!? Tam lítalo a dělalo naprosto nepředstavitelné manévry opravdu šíleně ale šíleně ukrutně rychle!!! každou chvíly to bylo někde jinde ale furt v místech kde jsme to spatřily poporvé, furt to intenzivně bliklo těma barvama rotovalo a měnilo tvary + navíc to začalo mizet a různě jinde se to oběvovat... koukaly jsem na to fakt s totálním udivením a jen jsme společně říkaly, doplňovaly a utvrzovaly se v tom jestli to je najednou vpravo, vlevo, nebo zmizelo, objevilo a udělalo manévr a jestli to opravdu vidíme všichni 4!? ... bylo to fakt moc moc hustý .. nikdy jsem nic takového neviděl (to v tý Itálii bylo uplně jinačí) čuměli jsme na to a byly sme fakt vysraný z toho co to kurva je!? Když vidí člověk něco vyloženě neobvyklého tak mu z toho svím způsobem hrabe a má v některých shituacíh i pocit strachu ajn. Měly jsme jako fakt dost nahnáno protože to sme nikdo z nás nikdy před tim nevyděli, vypadalo to opravdu šíleně a už to trvalo tak dobrých 7-10min. kámošovo matka je ředitelka nějakých novin, říkal jsem ať jí okamžitě zavolá, ať pošlě někoho kdo to s kvalitní kamerou a stativem natočí! Kámoš ale samozřejmě nechtěl aby o něj matka neměla strach že ve 3 ráno po diskotéce někde vožralej řídí a vidí UFO :) tak se na to vysral a radči to dálkovejma světlama vyblikal kokot! V TU Chvíly jak začal přerušovaně blikat dálkovejma světlama směrem k tomu objektu tak ten objekt zmizel a nikde se tak 15 sekund nechtěl objevit...jaké bylo naše zděšení když jse objevil z ničeho nic jednou tak blíž k nám než byl !!!!! V tu chvíly jsme už byly totálně posraný z toho jak se to k nám šíleně přiblížilo!!! :eek::eek::eek: ... Týpek okamžitě začal startovat auto a mazaly jsem od tam tud hodně velkým fofrem!!! Jeho holka na něj řvala jestli je normální na to takhle blikat (měla z toho trochu větší paniku) ale ostatně to my všichni v tu chvíly!
Ujely jsme tak 6-7km a zastavily jsem vyloženě vedle takovýho stromu jako před tim u toho el.vedení aby jsem se na to znovu podívaly a přesvědčily se i z jiné strany zase v poměru toho stromu kterej samozřejmě stál rovně na místě ... opět jsme viděly to samý a zase sme dostaly velkej para-strášek :):(:) .. TO už bylo fakt totiž moc a kámošovo holka okamžitě začala že musíme někam do civilizace mezi lidi, páč tam nebyla nikde ani noha nebo pouliční lampa :( Fatk mazec ... bejt tam sám a bez auta by muselo bejt fakt psycho ... velice, velice nepříjemnej pocit a zážitek :(:rolleyes::(
Po cestě domu jsem samozřejmě neřešily nic jinýho ... bylo to fakt strašidelný a všichni jsme měly totální adrenalin ... připadalo mi že mi mozek maká a vytváří chem.reakce tak na 110% fakt nechutný ... doma jsem nemohl usnout asi do 6 do rána ... furt mi to jelo v hlavě a nemohl jsem se zbavit toho blbého pocitu a otázky: "CO ŽE JSME TO KURVA TOHO BRZSKÉHO RÁNA VIDĚLY !!??
...
Samozřejmě v nadcházejícím obdobím jsme to zdělovaly pár známejm a taky se nám dostalo neočekáváné odezvy a reakce lidí že to taky nejspíš viděly nebo že to pozorovaly jejich známý tu samou noc kolem 3 ráno jako my.. dokonce kámoš narazil na nezávyslého člověka kterej vyprávěl z té noci dost podobný pozorování...

Takže to je asi tak moje tajemství o dvojnásobném pozorování U.F.O :vampire: hehe... je to mazec a prej se to vidí jednou za život...já to už viděl asi dvakrát :rolleyes::mutant::rolleyes:

Přístě se s vámi podělim o mojí duchařskou tématiku ;)

peace...::vampire:
lakladno: no nevim, jestli je vhodný to vysvětlovat "spíš realistovi", ono to totiž vypadá, jako že jsem blázen :).
Ano souhlasim, že je to třeba něco, co ještě neznáme...ty to neznáš, já to znám, problém je, že ty to nevidíš a tak to pro tebe není.
proč by tam někdo dával něco jako kazeťák?
Znám paní, která se přímo na "odesíláním"(lepší výraz mě nenapadl) duchů specializuje. Lepší je to proto, že lidi z těch důchů obyčejně nemaj dobrej pocit a hlavně proto, že ty duchové tam nepatřej, z určitejch důvodů zůstavaj na některejch místech-tam, kde žili, nebo zemřeli. Nechtěj odejít i když by měli.
Těžko ti pro tahle tvrzení najdu dostatečný argumenty, to po mě nechtěj. Chce to uvěřit a zažít....nebo zažít a uvěřit.

sorethroat: č.22 např podle jedný z knížek, kterejm věřim : Mohutná energie osobnosti, která může být použita k dobru i zlu. Kariéra, chladná logika, intuice je překřičena rozumem. Člověk ale má zůstat člověkem. peníze nejsou všechno. Toto číslo je jako supernova. Osobnost může zničit člověka samého. Měl by se naučit klidu a lásce, chvíli se zastavit a pomoci slabším.
..no to je přímo poselství, ne?

Něco jako ufo jsem viděla jednou, taky jsem byla ještě malá, pamatuju si to, jako by to bylo včera, ale přestomě tahle tématika moc nebere. Tvůj dlouhej příběh si dočtu, až budu mít trochu víc času. A jsem zvědavá na duchařinu :)
lakaladno: Já tě ale nechci přesvědčovat, jen naznačit, že za vším nemusíš hledat techniku. Já se přímo o duchy nezajímám, ale o jemnohmotnej svět ano.
Nemůžu tě přesvědčovat už proto, že mnohem víc věcí nevim, než vim. Duchové odcházej prostě jinam, nechci spekulovat o tom kam, protože to prostě nevim, nevim jak to popsat a neumim si to představit. Ale duchem se většinou stanou oběti tragickejch nehod-takový duše si pak neuvědomujou, že už není jejich místo tady, nepřipustěj si, že zemřeli. Pak ale musej zůstat tady, místo toho, aby se znovu inkarnovaly.
Ti povídám, že to pro realiostu musí znít jako naivní pohádka. A když jsem psala zažít, měla jsem na mysli jakejkoli projev jemnohmotnýho světa...je to něco jako paralelní nehmotnej svět. Možná bysis vybavil něco zvláštního, cos viděl jako dítě a nikdo jinej ne. Některý děti jsou na to obzvlášť citlivý. problém je, že to v nich lidi potlačujou a považujou to za výplod fantazie.
lakladno: ne nepopírám...naštěstí není jen moje, jinak bych to tady snad ani nepsala. Kdyby tě to zajímalo, na internetu najdeš spoustu podkladů, kdybys to všechno přečetl, smysl by ti to určitě dávalo. Momentálně opravdu nemám sílu ani chuť to tady dopodrobna rozebírat. K tomuhle jsem došla po letech skládání střípků a stejně je to ještě velká neznámá. Opravdu ode mě neočekávej, že tě přesvědčim, že na něco takovýho máš věřit, na to musí přijít každej sám.
Ostatně je to thread záhady, tajemno, tak si myslim, že by tu měla být určitá tolerance a fantazie.
wolverin
Lakladno: ten odkaz http://howadoor.wz.cz/tribec.html
je fakt HUSTY, ze by to bol slovensky blairwitch?? :eek:
odporucam precitat kazdemu co je z okolia nitry...
Flagellation: Jistě, ale já ty zážitky mam, znám lidi, co je maj, zvláštní je, že i kdyby to všechno byla haluz, nebo jen bujná fantazie, najde se spousta lidí, který maj ty zážitkx podobný. Zvláštní je, že ti třeba nějaká paní z druhý strany republiky řekne přesně, co máš za nemoc a jak je možný to léčit, aniž by tě viděla a tobě to pomůže. To je jen příklad, nechci to vyvracet.
Většinou se pro to najde nějakej "logický" vysvětlení, který ale neni možný.
Vem si jen proutky. jak je možný najít s nima vodu? To se možná vysvětlit dá, ale jak je možný, že ti i řekne jak hluboko, jakto, že rozumí všem jazykům? Jakto, že funguje kyvadlo? Jak je možný, že 4 lidem z různejch koutů republiky vyjde to samý a přitom ani jeden z nich neví, jaká je skutečnost? To jsou ty drobný důkazy, co mě ženou dál. Jasně že mě napadá, proč to všechno dělám. Proč se prostě na všechno nevykašlat, přestat přemejšlet a víc si užívat?! Jenže potom vždycky přijde nějakej důkaz. Je možný, že je to všechno jinak, každopádně existuje něco, co nevidíme a nevyužíváme a ví to víc než my.

Jasně, že se nemůžem pochopit všechno. Myslim, že člověk v to vůbec věřit nemusí. Já věřit nepotřebuju, já vim, jen ještě hledám možnosti a souvislosti. Někomu se to zdá bláhový, ale já už si ani neumim představit, že by tu opravdu nic zzvláštního nebylo. Až věda dodá odpovědi na všechny moje otázky, co se týče záhad, který se běžně dějou, pak začnu pochybovat.
Jahudka!
Ze by fungovalo kyvadlo s tim jsem se zatim nesetkal,kdyz me nekdo neco predpovedel taky se tak nestalo,ze by nekdo rozumel vsem jazykum to slysim prvne,a mimozemstany jsem taky zatim nevidel.
Zabejvam se uz delsi dobu temahle vecma a porad touzim videt neco opravdu nevysvetlitelnyho.Trebas videt ducha,nebo at me nekdo ukaze jak na dalku pohne s predmetem,rozsviti zarovku bez elektriky atd.Jsem ochotnej za to i zaplatit:frog:
Jinak urcity tzv nevysvetlitelny veci urciite existujou ale zadny nadprirozeno bych v tom nehledal.Jen se zatim holt nepodarilo to zmerit,objasnit a vyvratit ducharsky teorie.
Lidi vlastne potrebujou zit v jakemsi neznamu a tajemnu,verit v posmrtny zivoty a tak.Kdyz by bylo vsechno znamy a zjistilo se ze jsme opravdu jen par atomu hmoty a nic vic pro dost lidi by zivot ztratil smysl..
wolverin
citace:
Původní příspěvek od cabik
Wratil sa ten typek z Tribecu???:eek:


vratil, ale podaktorí nie :D
Jahudka! : ale ty vycházíš z toho, že to neexistuje a nikdo to nepotvrdil, já z toho, že to existuje a žádnej vědeckej výzkum to nepotvrdil...ostatně vědci ze zabejvaj mnohem zajímavějšíma věcma. Škoda, že si nepamatuju, co jsem to nedávno viděla v televizi, ale tak blbej námět pro vědeckej výzkum jsem fakt neviděla.
Já nevim, kdo ti co předpovídal, ale pokud si zaplatíš astrologickej rozbor u nějakýho předního odborníka, budeš překvapenej. Dobrá kartářka ti taky řekne divy.
S těma jazykama jsi mi nerozumněl: základ je otázka a na ní dostaneš odpověď...ale je úplně jedno, v jakym jazyce si něco myslíš, nebo říkáš.
Kyvadlo funguje-je to skoro stejný jako virgule a o ní snad nikdo nepochybuje, proutkama se hledá voda od nepaměti.
Tvůj problém je, že ty chceš vidět něco úžasnýho a hlavně vizuálně-úžasný věci se dějou pořád, na vlastní oči jsem ducha neviděla, ale mám v příbuzenstvu dítě, který je vidí a příbuznou, která vidí zase jiný věci.
Ale žárovky, levitace a telekineze vůbec-to bys chtěl moc, nezná nikoho, kdo by to dokázal. Zkus si říct nějakýmu satanistovi, těm se takový zvláštní věci možná dařej.

Nadpřirozeno je taky jen pojem a když to teda je a nikdo to nezměří, tak může bejt i něco míň obvyklýho, taky se to nedá změřit.
Nemyslim si, že by lidi potřebovali věřit neznámu a tajemnu-takovouhle berličkou jsou většinou církve. Mým smyslem života není zavděčit se nějakýmu tajemnu, ale zavděčit se lidem, udělat něco pro svoje okolí, co nejširší okolí. V tom "tajemnu" jsem našla cestu sama do sebe. Do hloubky. Našla jsem svoje vnitřní problémy a jejich řešení, našla jsme svojí intuici, kterou jsem zamáčkla pod tlakem už jako malá a která umí dobře poradit.
Tak proč ne? I kdyby to byla všechno jenom nafouknutá drobnost. Ale já opravdu nemam v povaze věřit jen tak něčemu :)
Jahudka!
Na takovy veci verej hlavne zensky jak jsem si vsim.Pritelkyne to samy a porad se ji snazim vsemozne dokazat ze je to blbost.Nezavrhuju to a uverit v to chci.Jsem tomu plne otevrenej.Ale proste ty predpovedi kartarek,vysledky vselijakejch lecitelu sleduju a pak si to zapamatuju a za nejakej ten mesic si overuju jestli na tom bylo alespon neco pravdy.Kdyz budu chytrej lecitel nebo chytrej kartar vzdycky dokazu predpovedet neco co se castecne bude shodovat a jiny veci se shodovat nemusej.Oni ti taky nezarucujou ze se vsechno co ti predpovedej stane a v tom to je.Proutky fungujou to je pravda.Kyvadlo jsem zkousel a hejbu si s nim jak ja uznam za vhodny.Kdyz chci aby stalo proste stoji mno:)Jinak proc vychazis z toho ze existuje neco co nevidis neznas to a je to vlastne jen vec co by teoreticky mohla fungovat.Me to pripada takovy ujety.Ja samozrejme spis v takovy veci neverim ale nerikam ani ze nic takovyho neexistuje a chci neco videt at tomu muzu uverit a sirit tajemno dal.Jinak predpovedet ti muzu taky neco stejne jako jakejkoliv jinej kartar a urcite by se neco z toho splnilo:)Proste dejte sem kontakt na nekoho kdo me dokaze ze neco tajemnyho existuje a hned do toho jdu..
Jahudka! : jasný, to je samozřejmý, já nad tim taky dost uvažovala, abych nepodlehla nějakýmu bludu. Nemyslim celkově, ale třeba určitá část, co do toho "tajemna" spadá, jestli to není jen nějakej fígl. I s těma kartama. Ale sama je občas vykládám, mam přesně napsaný osnovy, co která znamená, dál je to jen o propojení a převedení do reálný situace. Pak přichází konfrontace s tim člověkem. Není to třeba " potkáte starou ženu, ta vám řekne něco důležitého...i když to může bejt.
Vrátim se k tomu zdraví. Já, jedna známá z diskuze, paní, co dělá přednášky a výklady a právě ta "specialistka na odesílání duchů" jsme řešily, co je jednomu mýmu blízkýmu příbuznýmu. Doktoři mu nic nenašli, přestože měl dlouhodobý problémy a vypadalo to s nim špatně. Všechny jsme se nezávisle trefily na stejný místo, způsob léčby se pohyboval mezi zeleninovou kašovi a vypuštěním bílkovin a tuků. POměrně přesný, bylo tam víc detailů a nakonec se to dalo dohromady a všechno se shodovalo. Dietu drží a je mu dobře, doufám, že už to znovu nepřijde. I on nakonec musel uznat, že na tom celym něco je a pomalu začíná pronikat do toho duchovního světa, ačkoli byl dřív silnej materialista(z čehož zřejmě vznikl jeho zdravotní problém-v detailech ohledně původu nemoci jsme se taky shodly všechny). Pro tebe to třeba důkaz není, ale pro mě teda jo a fakt si to neumim nijak vědecky vysvětlit.
Ondřej
To Jahudka! :
Nemůžeš čekat že uvidíš něco opravdu hrozně moc nadpřirozenýho...Mlůže se to kolem tebe dít pořád, jenom sis toho třeba zatím nevšiml...Nečekej nic velkýho, všímej si detailů. Jak mi třeba vysvětlíš, že už se třikrát vyplnilo co jsem předpověděl? :) Byly to sice nepodstatný kraviny, ale stalo se to a svědci byli taky..
wolverin
tak vcera večer sedim pred tv kuknem na mobil a tam svietilo
12:12 :eek: ale kedze som ho mal naopak v skutocnosti tam ale bolo
21:21 :eek: a hned ma napadol tento thread, ako tu pisete ze sa vam to stalo tiez....

kukam dalej tv a po nejake dobe pozrem znova na telefon a tam :eek: 22:22 :eek:
Flagellation: hele tak to si fakt na triko nevemu :) něco jinýho je pokus a zpětná vazba od několika zdrojů. Já to neumim, učim se a nejde to zrovna rychle. Na to kyvadlo je potřeba, aby byl člověk zdravej, měl dost energie, klid a odhodlání. To já mam tak jednou do měsíce. Ale zkusit to můžu, ale fakt jen jako pokus.
Jinak zážitky mám, ale vzhledem k tomu, že mě to nijak zvlášť nefascinuje, tak to zapomenu, vybaví se mi to, pokud na to v diskuzi narazim.
Jahudka!
Mno ja pujdu ke kartarce,nahraju si to a pak jsem teda zvedavej.Budu to sledovat krok za krokem a klidne vam dam vedet.:)Podle me je to stejnak blbost protoze vzdycky se neco splni a neco zase ne.Jinak duchy jsem jeste nevidel ale kdo vi co je to vlastne haluz ze jo.Treba je to otevreni vedomi do 3 dimenze:)
Jahudka!: nebo je celje život jenom haluz, jako sen :)
Jinak jestli se chystáš ke kartářce, tak si sežeň nějakou fakt dobrou, nejlépe na nějaký doporučení. Věřim tomu, že je mezi nima spousta rádobyvědem, kterejm jde akorát o prachy.
Ono se to často nesplní přesně na slovo, ale vznikaj hodně podobný situace. Já si myslim, že sám moc dobře poznáš, jestli to bylo střílení od boku, nebo jestli je fakt možný vidět skrz karty do budoucnosti, nebo do jádra nějakýho problému. ...ovšem jestli se k tý kartářce fakt odhodláš jít ;)
Ondřej
To Jahudka! :
Musíš umět "číst mezi řádky"
moswa
to s těma číslama mi příde trochu primitivní. zkrátka a jednoduše když se podíváte na hodinky a vidíte tam trošku podivný numero, tak si to zapamatujete. tečka nic víc nic mín. já to taky vidim a neřešim. to samý s pozávačkama aut-taky furt vidim nějaký 55 55 nebo 12 21 a tak...:rocket: no prostě mě to nebere. ale myslim, že takový ty kravinky s duchama nebo co to vlastně je, tak to je pravda. nebo myslíte, že všici lidi, který to zažili, tak si to vymysleli? ne. oni to prostě zažili věřej tomu a tak to je. nemáme pro to jediný vysvětlení tak si myslíme tohle (lidi). to je jako s dinosaurama a jejich vyhynutím:frog: taky je pro to hafec teorií. no i když to je trochu mimo... ale každopádně jak vysvětlíte třeba reinkarnaci. spadá to do stejnýho soudku a v takovym Tibetě je novej dalajláma vždycky reinkarnovanej (podle těch tibeťanů). musí poznat jeho věci a tak. jak by to bylo móžny, dyby nebyl reinkarnovanej.....:confused:

jo, já sem mooooc v p*či. tak jestli melu hovna tak sorry a jestli to má aspoň trochu hlavu a tu, no...PATU!!!jasně. no jestli je to má obě, tak byste se nad tim třeba mohli krapet zamyslet ne???:vampire:
kammo
co myslite....ak by nebolo vedomej-zijucej bytosti vo vesmire,existovalo by nieco?
LINKIN
to je jasný...
Ke-Guglimugli
Pridam neco, co mozna budete povazovat za "klasiku" v danem tematu a co jsem vlastne osobne nezazil, nicmene:
Mel jsem babicku (tatovu mamu), ktera bydlela ve vedlejsim baraku a byla na mne dost vysazena. Tim myslim, ze mne uprednostnovala pred ostatnimi vnoucaty (Snad proto, ze ostatni vnoucata jsou vnucky..:D). Loni pred vanocema po asi dvouletem boji s rakovinou babicka umrela. Shodou okolnosti jsem prave byl daleko od domova, tak jsem nebyl ani na pohrbu.. :( Po navratu mi moje holka, se kterou jsem tehdy chodil uz asi 3 roky uplne nahodou zacne vykladat zazitek ze dne, kdy sla doma vecer spat a dely se velmi podivne veci. Znate to, zvuky, kroky, dokonce z niceho nic upadl z policky hrnicek a jejich pekinez prej asi dve hodiny nezvykle knucel.. Co myslite, kterej den to byl? :D:eek::D Kdyz jsem ji to pak dal do souvisu, rekla, ze kdyby vedela, vo co go, tak by se snad slozila strachy..

to vsichni dvojkari: To same mam uz taky dlouho, jen s dvacetjednickou :)

to sore: Kamo, tahle tvoje experience je jako z Aktu X! Az ti ji zavidim, i kdyz bych se pri tom nejspis pos*al.. :D

Keep your spirit free! ;)
sorethroat
citace:
Původní přízpěvek od Ke-Guglimugli
to sore: Kamo, tahle tvoje experience je jako z Aktu X! Az ti ji zavidim, i kdyz bych se pri tom nejspis pos*al..


Díky za uznání ;) abych ti řekl pravdu nejni vůbec o co stát jelikož ty pocity po-té jsou velice smíšené a kolikrát i dosti nepříjemné...:(

Jinak chtěl bych trochu aktualizovat to co jse nám přihodilo tenhle tejden ...

Tenhle tejden ve středu jsem byl s tím samím kamarádem a jeho holkou se kterejma sem viděl to UFO min. rok na konci léta :rolleyes:
Byl jsem s nima ve středu kolem 22:00 večer a jezdily jsme v autě, potkaly jsme ještě jednoho kámoše kterej ten večer taky zevloval a jezdil v autě ještě s jednim typem. Dohodly jsme se že pojedem na špeka za město na takouvou strmou louku pod včelín...
Přijedeme tam, byla už pěkná tma a hned jak jsem tam přijely a zaparkovaly vedle sebe tak už jsem cejtil v sobě takovej blbej pocit ale ne nic extrémně zvláštního :rolleyes: začaly jsme točit dvě brka a kecaly jsme, když najednou zase ta jeho holka říká: "Hele támhle bliká nějáká hvězda" tak kouknu zpoza zadní sedačky zkrze přední okno a vidim klasickou hvězdu jak trošku poblikává (byla to jen klasická malinká hvězda) a říkám "Klídek tohle nejni to co jsme viděly min.rok, tohle je fakt klasická hvězdička, nestraš!" jsem jí ujišťoval. Když v tom najednou vidím v periférním vidění směrem v pravo od našeho auta šíleně silné modrobílé světlo jak kdyby někdo postavil vedle auta stěnu reflektorů nebo metalhalidovejch lamp a rozvítil jí. Chtěl jsem alespoň hejbnout očima vpravo a kouknout se co to je za záblesk ale jak mile jsem se snažil do toho podívat tak to zmizelo! Proběhlo to v setině sekundy a já nevěděl co to jako kurňa bylo!? Přišlo mi to fakt hodně divný tolik světla v takový tmě? Viděl jsem to já nebo ještě někdo z ostatních? Úplně jsem v tu chvíly přestal kámošovo ženskou ujišťovat že to co vidí je jen obyč. hvězda. Zasekl jsem se, a přemejšlel co jsem to v tý chvíly viděl za podivný světlo hned vedle auta? Koukal jsem na nebe (bylo nádherně jasný, žádná bouřka nebo blesky, prostě nic!) Říkám si v duchu "Tyvoe co to jako bylo? To se mi muselo zdát, protože by se ostatní ozvaly že to viděly taky, mam se jich zeptat nahlas jestli to taky viděly?" Nic, držel jsem hubu tak dvacet-třicet sekund po tom co jsem to viděl, když najednou kámošovo ženská začne "Tyvoe! Co to bylo!?" říkám "CO!?" ona "Takový šíleně intenzivní světlo, skoro jako blesk! Teď vedle našeho auta! Viděla jsem to v periférním vidění a než jsem stačila pohnout očima směrem do prava natoč otočit hlavou tak už to tam nebylo!!!" (vystrašená a rozklepaná) Já říkám "Cože!? To si děláš prdel!? Já to taky viděl uplně stejně jako jsi to teď ty popsala a myslel jsem si že se mi to jen zdálo!!! Opravdu jsi to taky viděla!???" Ona "Jo viděla a mám z toho uplně husí kůži! Vypadalo to jako kdyby někdo ve fotoateliéru vedle tebe rosvítil 4 reflektory a hned je zase zhasnul!!! Fůůůjjjj co to bylo!? Já mam strach" Já říkám "A do-prdele já viděl úplně to samý!" V tu ránu se kámoš otočí a kouká zadním oknem směrem do tý louky vzhůru k tomu včelínu a lesu ... Najednou z něj vylítne "A TY KRÁÁÁVO!!! JÁ TO TEĎ VIDĚL TAKY !!! UUUÁÁÁ, CO TO BYLO !!?" říkám "Co si viděl!?" on "ŠÍLENÝ MODROBÍLÝ SVĚTLO JAK LEVITOVALO NAD TOU LOUKOU A VZNESLO SE K TOMU VČELÍNU A TAM ZMIZELO DO LESA !!!!" (total panika zase) byl fakt vaplašenej a jelikož je to celkem flegmouš tak mě dostal tim jak nezvykle začal vyvádět, okamžitě začal startovat auto a že jedem pryč! Týpci ve druhym autě si hrály s mobilem a balily brko, ničeho si moc nevšímaly a byly celkem v klidu až teda na to, jak začal kámoš šílet že to viděl taky. Odjely jsem od tam taď, oni tam zůstaly, po cestě pryč říkal kámoš "Tyvoe já už jsme tam viděl něco blikat a svítit už od začátku když jsme tam přijely jak jsem se furt koukal do zpětných zrcátek a otáčel jsem se jestli na nás třebas včelař nesvítí baterkou ale TOHLE kurva nebyl ŽÁDNEJ VČELAŘ ANI ŽÁDNÁ BATERKA !!!!! TO BYLO INTENZIVNÍ MODROBÍLÝ SVĚTLO KTERÝ NESKUTEČNĚ RYCHLE A PODIVNĚ PŘELÍTLO CELOU TU LOUKU BĚHEM DVOU VTEŘIN A ZMIZELO V LESE!!!"
Mazaly jsme od tam taď pryč celkem vystrašený a s dost blbým pocitem že jsme zase něco viděly v tom samém triu jako min.rok to UFO :(
Kámoš mě vyhodil a jel domu spát, brnkul jsem těm druhejm kámošům co tam zůstaly a říkám hele kde jste já si u vás zapoměl drtičku jak jsme rychle zmizezly, oni "My jsme uplně od tam tud odjely do města na druhej konec! Já to světlo tam nahoře u lesa viděl totiž taky a okamžitě jsme dostaly stejnou paniku jako vy a musely jsem od tam taď odejt protože to bylo dosti nepříjemný!" :(
Pak přijely, byly uplně vyjukaný a asi dvě a půl hodiny jsem nedělaly nic jinýho než s údivem kecaly o tom co to asi tak mohlo bejt?

FAKT MAZEC! Nevim co si o tom mam myslet :(
Rozhodně to nebyl žádnej včelař s baterkou ale něco co z nás nikdo nikdy před tím neviděl!
Kurva já už fakt věřim na UFO i na duchy ... Tohle totiž nejni normální...:(:(:(

Jinak kámoška tohle vyprávěla doma a matka jí na to řekla že jednou když jel jejich táta od babičky z vesnice a sjížděl dolu do města tak najednou viděl jak u věže kostela lítalo taky nějaký modrobílý světlo, prej přijel domu vyvalenej jak puk, koulel očima a nemohl ani mluvit, prej z něj jen vypadlo že asi začne chodit pravidělně do kostela (že prej měl nějakou divnou intuici když to viděl) a od tý doby prej fakt chodí pravidelně a věří! :rolleyes: taky celkem mazec :)

Tak to by pro dnešek stačilo ne? Nechci už vás dál strašit...:rolleyes:
Příště už se snad vrhnu na tu duchařinu ;) zatim sa majte a buďte napozoru nevysvětlitelnejm záhádám a jevům ;)

Peace ... :vampire: ...
Ritch da Bitch
citace:
Původní příspěvek od lakladno
Asi před dvouma rokama jsem chodil s holkou co mají obrovskej barák (spíš zámeček) na jedný vesnici co kdysi patřil nějakýmu baronovi. Barák je teda v zoufalym stavu, ale to je jedno. Často jsem u ní spal, a oni se doma normálně doma s rodinou bavili o tom že tam maj duchy. Prostě to berou jako součást jejich baráku a dělaj si z toho víceméně prdel. Údajně se v tom baráku stala nějaká vražda, ale podrobnosti nevim, nechci si vymejšlet. V tom baráku byly onehdá i z TV Prima něco natáčet, a tenhle barák se objevil i v jednom nejmenovanej TV seriálu. Nicméně k věci: Jednou jsem tam spal, a slyšeli jsme naprosto zřetelně jak někdo chodí po schodech. (takový starý dřevěný) a takový tlumený bouchání. Prostě v baráku nikdo kromě nás nebyl, a oni říkali že je to normální, že je to takhle každou chvíli. Neměl jsem z toho dobrej pocit, ale po chvíli to ustalo a pak už byl klid. Jinak viditelně se prý nezjevuje, jen jsou prostě z různých míst v baráku slyšet kroky. Hlavně schody, půda, atd. Občas se prý v místnosti kde se svítí zhasne a naopak. Docela psycho. Kdo má pochyby ať nevěří. Jinak s tou holkou jsem se rozešel a už se nestýkáme, takže to je všechno co vím...

Napadá někoho nějaký logický vysvětlení takovéhoto úkazu? Mě napadlo akorát něco jako magnetickej záznam. Třeba jako se nahrává něco na pásku, tak se něco může nahrát třeba do zdi, a za určitejch podmínek to může být slyšet. Možná je to pichovina ale, nic rozumějšího mě nenapadá.... peace4all
pechi
az priste nekdo z vas uvidi UFO nebo jiny svitici objekty tak prosim nepanikarte ani to nevyblikavejte svetlama,ale bezte zjistit o co go....zvlast kdyz vas tam je parta.mate potom sanci,ze budete historicky prvni lidi,kteri navazali kontakt s mimozemstany (ucebnce dejepisu budou patrit vam).A hlavne tim presvedcite lidi,ktery takovy stesti nemeli a UFO nevideli ani jednou.
otazka nakonec-proc se UFO (videl ho kazdej treti) neproduciruje pred objektivem astronomu pripadne nekoho kdo nezpanikari?

.....proste az ho zase priste uvidite,vykopnete dvere od kosmicky lodi a capnete ETyho za koule :vampire:
Setth
To Sorethroat: Chlape, ty si vostrej. S tebou bych chtěl někdy někam vyrazit a taky něco takovýho skouknout. Už se mi to dlouho nepoštěstilo.

all: Taky bych měl něco na přihození.

Bylo to asi na začátku léta 1992, když mi bylo 7 let. Táta mě jednou brzy ráno vzbudil, že pojedeme ještě s dědou na ryby. Byla ještě skoro tma a mě se zároveň nechtělo vstávat. Ale tatík vydal rozkaz a tak mi nezbylo nic než ho poslechnout.

Děda krátce na to přijel autem a za nedlouho už jsme si to jeli po lesní silnici. V tu dobu už se rozednívalo, ale já měl furt tak akorát náladu na spaní a navíc mi byla celkem zima.

Vjeli jsme do takové zatáčky, poblíž které vedla trať za níž se snižoval svah dolů, takže bylo vidět skrze vrcholky stromů do široké krajiny. V tu chvíli mě oslnila záře slunce. Byl to celkem krásný pohled. Bylo velké asi jako pětikoruna, krásně oranžové a na jeho okrajích jako by trochu zářila taková modrá aura. Táta se na mě otočil a povídá: "hele sluníčko, podívej." Já jsem se tedy podíval, ale stejně jsem si pomyslel, že v posteli by to bylo lepší.

No, a tak jsme za pár minut dorazili až k řece. Byla zima a mlha vystupovala z vody. Nebe se už skoro rozednělo a my jsme začali chytat ryby...


Byla asi jedna hodina v noci, když mě najednou táta probudil ze spaní. Rozsvítil a zeptal se mě jestli mi na těch rybách nepřišlo něco divnýho. Já jsem řekl, že jen ta namodralá slabá záře, kolem slunce.

On zase řekl, že mu došlo, že když jsme jeli na ryby, svítilo sluníčko. Když jsme dojeli k řece tak ale nebylo nikde. Vlastně bylo ještě za obzorem. Vyšlo asi tak o hodinu později. Nakonec jsme i zjistili, že tam kde jsme viděli to sluníčko byl vlastně západ. No byli jsme z toho vykulený voba. Jen mamka nám nevěřila, ale pak přišel ten největší masakr.

Bylo druhý den ráno. Myslím, že to byla asi neděle. Rodiče připravovali v kuchyni snídani a měli puštěný rádio. Tam ale najednou začali říkat, že i spousty jinejch lidí i v jinejch městech v odstupu několika dní viděly podivnou oranžovou kouli vznášející se ve vzduchu a že údajně proti tomu v Budějovicích vyslaly i několik stíhaček, který ale samozřejmě nic nezmohly, protože to nabralo kurz někam směrem do háje, a hned to bylo pryč!

Na UFO jsem věřil už před tím, avšak od té doby už o něm i vím a beru jeho existenci jako fakt.

------------------------------------------------------------------------------------

Taky mám ještě jeden duchařskej, ale protože jsem teď trochu modifikovanej, tak další psaní nechám taky radši až na příště.
Setth
Tak jsem tady zase a přišel čas na ty duchy. Tááákžéééé:

Tato událost se odehrála asi tak dva roky po tom, co jsme viděli tu oranžovou kouli. Byl jsem s rodičema na takovym výletě a trochu jsme u toho i cestovali. Vždy jsme někam přijeli a pak jsme strávili noc v nějakym hotelu.

Oné noci jsem nějak nemohl usnout. Trochu jsem sice dřímal, ale často jsem se budil a převaloval se z jedné strany na druhou. Ležel jsem čelem ke zdi, když jsem najednou ucítil takový nepříjemný pocit, jako když za mnou někdo stojí a dívá se na mě. Ten pocit myslím známe skoro všichni, jenže tohle mělo poněkud delší pokračování.

Chvíli jsem tak ležel a když ten pocit trochu polevil, tak jsem se konečně otočil čelem do místnosti. Na protější straně byla postel pro dva lidi, kde spali moji rodiče a kousek od nich viselo na zdi zrcadlo. Chvíli jsem tak ležel, když v tom jsem zahlédl jakoby se něco v tom zrcadle mihlo. Zaměřil jsem tím směrem svou pozornost a pátral očima po tom, co to bylo.

A pak se to stalo. Fakt nekecám, já tam normálně začal vidět nejdřív něco jako mlhu, která se čím dál tím víc začínala podobat lidské postavě a krátce na to jsem tam tu postavu už viděl zcela jasně a zřetelně!!! Byla celá jakoby z mlhy, měla na sobě nějakej dlouhej hábit a přes hlavu to mělo něco jako kápi, takže tomu nebylo vidět do obličeje.

Stálo to vedle postele mých spících rodičů a pak se to nad nima začalo shýbat, jako když se to chce podívat blíž na nějakej detail. Nevím. Já byl v posteli pod peřinou, oči vykulený jak tenisáky a bál jsem se skoro i dýchat, aby mě to neslyšelo a něco mi to třeba neudělalo. Zkrátka jsem byl z toho vysranej jak svině.

Jenže pak jsem se nějak pohnul a ta věc normálně otočila hlavu a koukala na mě!!! Tak v prdeli jsem snad nikdy před tím nebyl. Ale pak navzdory všem mým očekáváním jsem uviděl, že mizí pryč. Trvalo to asi tak 30 vteřin než se to úplně rozplynulo a nic po tom nezůstalo.

Ještě nějakou chvíli jsem ležel nehnutě a když jsem se konečně konečně ujistil, že to fakt zmizelo, převalil jsem se na bok, protože už mě začínaly bolet záda, ale při tom jsem stále pátral očima po místnosti jestli se ještě něco nestane.

Ujišťuju vás, že mi trvalo hodně dlouho než jsem tu noc usnul. Furt jsem o tom přemýšlel a byl z toho hotovej, ale od tý doby jsem už nic takovýho neviděl. Rodičům jsem to ráno vyprávěl, ale oni ve spánku nic zvláštního nezaznamenali nebo si alespoň na nic zvláštního nepamatovali. Každopádně pro mě to bylo jako zkušenost dost drsný.

Tož to můj duchařskej zážitek.

To Sorethroat: Teď jseš na řadě ty, chlape.
mykee
mno teda ste husty mnje se nic takovyho nestalo ale zhulena se boim hrozne mam na jednu stranu rada ten pocit neznama ale sem hrozne posrana
CHOURIS
No a ted pár mějch příběhů
1)Když jsem byl malej tak kolem tý školky školy byl večer a strašný vedro tak jsem měl otevřený dveře do chodby a na konci chodby máme malý vokínko a pod ním je místo kde bude balkon.
No a jak tak ležím tak se večer v divným pocitu probudím a koukám tam někdo je někdo se kouká tím oknem dovnitř a ještě tam vobčas přelítne světlo.(no ten balkonek je asi 3m nad zemněj a dostat se tam lze jen oknem protože dveře se musej ješte vybourat. Já se ani nehnul abych na sebe nevzbudil pozornost. Abych pravdu řekl já se nemohl ani pohnout.
2)Sedím doma koukám na telku a najednou slyším jak se venku něco divně směje nebo tak nějak. Měl jsem otevřený okno. No tak jsem ho šel zavřít protože se mně zdálo jako že to něco je za oknem. Rozhrnu závěs a najednou něco skočilo dolů a zmyzelo to ve tmě.Já jen čumněl a rychle zavřel to okno. Je ve výšce 5m možná víc a před oknem já mám plechování od střechy já pám půdní pokoj.No stalo se to asi před měsícem
3) Jdu od kámoše domů a tak 6baráků a jsem doma najednou slyším psa štěkat otočím sea vydím jak ten pes štěká doprostřed cesty a jde dál kolem plotu. Jakoby na někoho štěkal a šel s ním dál. ale tam nikdo nebyl jen taková šed.Ta jsem přišlápl do kroku a byl jsem doma.
4)Vrzání půdy a jiný zvuky z půdy jsem si vysvětlil teplotou že dřevo vysychá a tak praská a teplotou se to roztahuje mrazem smenšuje tak od toho jsou ty zvuky.
5)Za náma v obylí se oběvily kruhy bylo tam zářivý světlo koukal jsem na to. a druhej den měli žně a na tom místě jim vždya zhasnul traktor.
No to dělaly asi nějaký týpci z latěj nebo z provázkem. No nevím. A to světlo to si tam asi svítily.Ale že jim zhasnul vždy traktor to nevím proč.
6)Kolikrát když jsem doma tak ležím a když je opravdu hustá tma tak koukám a mám pocit jako když tam něco nebo někdo je.
Jednou jsem se takhle probudil a koukám zdálo se mně jako že na mně někdo kouká. Já mněl pootevřený oči a vbono to bylo tak 30cm ode mně. Tak jsem se rozmách rukou a dal jsem tomu ránu. Místo toho abych ucítil náraz tak mně zalila ruka chladem a obraz zmizel.
7)Párkrát jsme seděli u rybníka a najednou v lese se oběvilo zářící modrobílý světlo ale nebylo moc vidět bylo někde v hlouby lesa.A Kolikrát se k nám přibližovaloí
8) koukám večer z okna než jsem šel spát a najednou vidím jak na rohu naší ulice něco černýho tmavýho chčije u sloupu. vypadalo to jak vlk nebo pes ale mnělo to větší hlavu. Najednou se to na mně podívalo a pak To uteklo do tmy ale strašně rychle to akcelerovalo jen se to votočilo a žádněj rozeběh prostě to začalo utíkat jako když pes je v plným běhu tak ono to takhle rychle vystartovalo.
No ted si už na nic nevzpomínám ale snad se mně ještě něco vybaví.
Jo chci vám říct že ani v jedný příhodě jsem nebyl v žádným stavu.
My bydlíme v obci co má 1700 obyvatel takže žádný velkoměsto. A bydlíme na okraji poblíž lsmíšenýho mini lesa řekl bych tak 400X400m
No doufám že moje příběhy oceníte
sorethroat
ARGENTINA: ZÁHADNÉ MRZAČENÍ DOBYTKA OPĚT NA SCÉNĚ

Tajemné případy mrzačení dobytka se opět vrací na scénu. Nejvíce případu bylo zaznamenáno v prostředí Spojených Států Amerických, ale ti kteří se touto kauzou zabývají detailněji ví, že pozadu nezůstává ani Jihoamerický kontinent. Konečně to dokládají nejnovější zprávy z prostředí Argentiny. Konkrétně jde o případ tří kusů zmrzačeného hovězího dobytka. Krátká poznámka pro ty, kteří nejsou blíže seznámení s touto problematikou. Hovoříme o takovém charakteru poškození těla zvířat, který se vymyká klasickému schématu zabití zvířete. Části tkáně bývají velmi přesně – doslova chirurgickým způsobem odstraněné z těla přičemž způsob naznačuje použití vysoce vyspělé technologie. Velmi častým průvodním jevem u těchto konkrétních případů je totální ztráta krve. Na místě ale nejsou mnohdy patrné žádné krevní stopy. Existuje velmi mnoho teorií, které se snaží tento neobvyklý jev vysvětlit, doposud ale bez valného úspěchu.

Tak tomu bylo i před několika dny v oblasti argentinské Idavi, kde byly nalezeny tři kusy hovězího dobytka nesoucí na svém těle neklamné stopy tohoto jevu. Zajímavé je, že před dvěma lety tu za záhadných okolností zahynulo mnoho set kusů tohoto druhu dobytka. Tenkrát šlo o velmi mediatizovanou záležitost do které se úzce zainteresovaly policejní vyšetřující složky bez valného úspěchu. I sebelepší ostraha nezabránila tomu, aby se každý den ráno nenašlo mnoho mrtvých krav.

Jedno z mrtvých zvířat se nyní nalezlo na farmě Luisi Garrone. U zvířete tak jak je charakteristické pro tento jev chybělo pravé oko a ucho, velmi precizně a přesně byla odstraněna kůže s tkání v oblasti pravé čelisti. Chyběl jazyk a na pravé straně za zátylkem se nacházel, také pro tyto případy velmi charakteristický otvor.

Na místo se dostavili policisté ze San Javier včetně zástupce šerifa a expertů z kriminalistického ústavu, kteří na místě pořídili fotodokumentaci a místo odborně ohledali. Policejní veterinář přišel na místě se zcela prozaickým vysvětlením s tím, že zvíře zemřelo normální smrtí a na místě byla mršina dodatečně z části ohlodána jinými zvířaty jako jsou např. lišky, fretky a nebo lasice. Každopádně to nic nemění na výpovědi majitele uhynulého zvířete, který je přesvědčen, že nic podobného ve svém životě neviděl.

zdroj: www.rense.com
Ondřej
Sorethroat: Hustý...co je reálnější? Útok mozemšťanů nebo přísně tajný vládní "projekt"? Asi moc koukám na filmy...
Distillers
Já mam taky storku ani nejde tak o tajemno.Jako o předvídání.Ted o výkendu jsme jeli eště s kámošem a jeho bratrem na náký koncíky byla tam i Zona A.Dost prachu sme utratili za skunky.Takže sme ani neměli na vstup a už předem sme věděli že musíme jít někde plotem.Před odjezdem busu sme si dali na cestu brčko.S tim že bude sranda a že tu cestu mezi ploty budeme hledat pěkně zhulený.Po příjezdu sme dali další brčko někde v poli byl hezkej podvečer.A že se vypravíme ke koupališti kde ten koncík bude.Ale řekli sme že musíme jít někde uplně okolo.Šli sme cestou kde byla kukuřice a mezi ní cesta.Já měl hroznej strach pač tam byli stopy od divočáků.Asi sme tak trochu měli strach všichni pač sme nák tak nevěděli ani kam jdem.Pole končilo a byla tam jen pešinka vyšlapaná v trávě.Já byl nasračky a jen sem řikal že ta pěšina je stejně od divočáků :).Pak sme se museli přebrodit přes potůček.Po chvíli sme našli přes něj prkno.A nák sme přešli.Měli sme pěkně mokro v botech.A hlavně sme vůbec nevěděli jak se to tam bude kontrolovat ty pásky na rukách pač sme je samo neměli.Objekt je rozdělenej jakoby na dva nahoře je koupaliště a trochu níž tak 50m se hraje.Na koupaliště sme se dostali uplně v pohodě.Tak jako že umotáme brčko.Tak ho tam hulíme.A přišel tam za náma kámošovo kámoš eště s nákou holkou.Chvíli tam kecali.A ted se dostanu k tomu hlavnímu.Všimli sme si že mají na rukách pásku že zaplatili a to při tom jsou skoro místní.Nijak sme se o těch páskách nebavili.Ale řekli sme si že to nikomu nebudeme řikat že sme tam načerno.A kámoš najednou k nim řek " a jak.........".Nic víc neřek a já mu řikam "drž hubu".On úplně nechápal.Já v tu chvíli sem byl naprosto přesvědčenej na co se jich chtěl zeptat.Chtěl se jich zeptat na to jestli to tam někdo kontroluje a jak jestli oni platili.A když sem mu to potom pošeptal co sem tim myslel opravdu to byla pravda.Pak sme dali dalšího špeka a čekali až bude trochu tma.A pak sme šli dolů.Pěkně sme si to tam užili zadáčo.Dokonce nás k ránu museli vyhazovat z místní hospy co se v objektu nachází měli sme ve 2 lidech celkem 7 špeků skunku.A než nás vyhodili z hospy tak eště řikam kámošovi jen tak z prdele. "Že vim na co myslíš?" a on řiká "tak na co" a já "no tamhle na tu holku co šla na hajzlík" a on že fakt jo.Jenže tyhle předpovědi vycházeli ze situace a musim říct že sme tak nák vždy mysleli stejně ve stejnou dobu.Řekl bych že zhulený lidi přemejšlejí tak nák stejně.
el_castillo
Tak ja vam taky teda jednu veselou z nataceni:D prihodim.
Zil sem asi 2 mesice v jeskyni v Granade na jihu Sp., nejdriv sme bydleli s jednou holkou u jednoho typa na terase pred jeskyni, a asi po 3 dnech sme vydeli, jak cigosi z jiny jeskyne nosej hafo nakejch hadru, nabytek, nadobi ze zdola z udoli. Kdyz sli vokolo nas, tak rikali, ze nemame spat pod sirem a mame se nastehovat do nove uvolneny jeskyne, ze ktery corili ty veci samo.
Tak sme se tam nastehovali, ubytovali ale stejne sme sami vod sebe v ty jeskyni nespali, venku bylo proste lip.
Rano sme se vzbudili a soused vodvedle z jeskyne nas prisel pozdravit a pozvat na kafe. Tam zrovna sedela vevnitr holka, co bydlela v ty jeskyni pred nama a rikala ze do ni nemame chodit bydlet, protoze v ni zije spatnej duch. Tak sme ji ujistili, ze udelame ritual a ducha vycoudime.
Fakt za ty dva mesice, co sem spal vevnitr sem se snad ani jednou poradne nevyspal. A to sme kalili poctive vinko atd..
Zdalo se mi tam hodne divnejch snu a i jinejm lidem, co tam spali jako navstevy a vo zlim duchovi nevedeli, tak rikali, ze to je fakt divny, co se jim v ni zda.
Jeden muj sen byl treba co si tedka vzpomenu: Valim si ji po dalnici v aute a najednou mam pred sebou postaveny auto, vyhnu se a hned je tam druhy, vyhnu se a je tam treti a to uz se vyhnout nejde. A v to okamziku, kdy sem to mel do toho auta narvat na me spadnul ze stropu asi 15 cm oblazek, kterej drzel pred tim jak pribitej. Dostat ji tenkrat do hlavy misto do zad, by se mi asi pekne rosvitilo.
Jo chtel sem se zeptat, jestli nekdo z vas nekdy zil v mistnostech ve tvaru kruhu?
bhang
To laktladno: Jsou to lidi, co v tom baraku zili, meli ho radi a pak chcipli a jejich energie tam proste zustala. Neco jako duse, chapes?
mykee
jo taxem sy vzpomnela na jednoho ducha :
to sem bydlela este u mamy a vona topi na uhli taxem sla jednou do sklepa aby bylo cim prikladat pridu tam uplne sama po takovy chodbě a slysim kroky!tam negdo normalne chodil ale asy jina forma hmoty pac sem tam byla sama!malem sem se pos..la...
jo a pak jeste hodiny to bydlela vedle mamy este gdyz sem byla mladsi jedna baba bylo ji asy 83gdyz umrela a mela doma hodiny,ktery ji mama dycky natahovala,tudiz v tom mela praxy.baba umrela,mama sy ty hodiny dala do kuchyne nad wchodowy dwere a dycky dyz je natahne tag dou asy tak 5 minut a paxe zastavi.dycky....
strihorukyeduar
Zdravím...
Tak sem vzpomínal na starý časy a vzpoměl sem si na jednu příhodu..
Od narození jsem jezdil na Slapy...Měly sme tam na jednom kopci hodně velkej a hodně starej barák...Žilo tam dost generací,praděda tam zemřel na bomardování (2. sv. válka) atd.
No..A jednou (bylo mi asi 13) jsem si šel do 3. patra vyčistit zuby (barák měl 5 pater,obývák byl v 2.) Čistím zuby,všude klídek,jen zespoda hraje televize.No tak čistím čistím,koukám do chodby a najednou vidím ,,ducha´´ Byla to silueta člověka,znášející se cca 20 cm nad zemí. Vypadl mi kartáček z pusy,utíkal sem dolu a brečel asi 3 dny. POZOR..byl jsem ve střízlivém stavu :D Rodiče mi sice nevěřili ale přesto povolali takovýho toho kněze co se tím zabívá a on říkal že tam cítí obrovskou negativní sílu...Ale potom co to tam vycákal svěcenou vodou a udělal nějaký rituály tak bylo zas vše ok. Už tam šla i kočka,neotvírali se sami okna atd.

Máte podobnou příhodu? Podělte se
Nebylo to zrcadlo, Eduarde?:D
strihorukyeduar
Bobek:Blbečku :D
OptieX
strihorukyeduar: Takže ty stojíš v koupelně, dveřma vidíš na chodbě ducha, vyděsí tě to a se strachem se rozběhneš pryč? To jsi ale musel proběhnout skrz nebo vedle něj. Pochybuju že by si se k němu při tom strahu přiblížil. Hmm?
Sciurus
Dost možná tam měl nouzový výtah, nebo tak něco:D
Bulb
Nedelejte si z nej srandu... me se stalo neco podobnyho, bud to byla shoda nahod nebo fakt to duchovno :eek:
Asi ve stejnym veku jsme s kamosem vyvolavali duchy, pak doslo i na satana a zacali jsme se vysmivat... jeho ten den srazilo auto a ja kdyz jsem prisel dom jsem mel takovej blbej pocit jako ze me furt nekdo sleduje a za par dni jsem dostal vzduchovkou mezi spanek a oko, mel jsem dost stesti.
Dalsi haluz u babi se po nejakym casi uplne otoci hrnicky co ma vystaveny... a kdyz jsem delal pruvodce v jednom sklepe tak tam bylo misto kde meli udajne fasisti oltar a meli uctivat nejakyho boha, na to misto nevlzl zadnej pes, a ti lidi u kterych jsem byl na brigade mi ukazovali fotky se stinama kulis lidi na zdech, a vypadalo to dost prave protoze na tom miste a podle rozlozeni svetel tam zadnej stin turisty byt nemoh... cucel jsem jak puk. :confused:
Erixon
Historky s vyvoláváním "zlejch" duchů a zlou událostí potom neberou v úvahu schodu okolností http://cs.wikipedia.org/wiki/Synchronicita

Bulb:
Ty hrnky se otáčej stále nebo to máš z dřívějška? Co to skusit průmyslovou kamerou monitorovat, v kombinaci s nahráváním záznamu a se softwarem na detekci změny obrazu by se to dalo potvrdit nebo vyvrátit.
JAHmaican
fox_tonnzo : vožralej jak hovado no :D:D:D

Mně se před dvěma, nebo třema rokama taky stala zvláštní věc...
Byla u nás na návštěvě sestra a spala u mě v pokojíku.
Šel jsem taky spát a měl jsem strašně zvláštní sen, prostě to byl sen, kdy jsem se probudil v posteli a nemohl jsem se ani hnout :eek:, prostě vubec a když jsem se snažil pohnout tak mě všechno bolelo, do toho mně najednou začalo bušit v uších, jako bych byl u starujícího letadla a na metalovým koncertě zároven, bylo to strašný a já sem to nemohl vubec ovládat.
Pak jsem se s tohohle snu najednou probudil do dalšího, kde jsem zase ležel v posletli ale byl jsem zimě oblečenej :eek: a najednou slyším, sestru jak mi starašně nadává, tak jsem vstal a začal jsem jí mlátit, ale nešlo to, jako bych mlátil do prázdna, tak jsem se na ni vysral a šel zase ulehnout..
No, ráno jsem se probudil celej spocenej a šel do školy, celej den mi byla staršná zima a pořád jsem nad tim přemejšlel, jestli to byl sen, či ne?
Když jsem přišel domů, tak mi sestra povídala : Prosim tě, cos to v noci vyváděl???!!!! no ty voe :eek: :eek: :eek:

No já si to vysvětluju tím, že byla zrovana houbařská sezona a tohle byl jenom takovej malilinkatej flashbacek :D (ještě že už mám ty časy za sebou :) teda snad..)

No, ale, teď mě tak napadlo, že to sem vlastně vubec nepatří....no to je jedno, přece to nebudu tedka smazávat, když sem se s tim psal, že... :rolleyes:
andreez
JAHmaican:

Asi vim o cem mluvis, ten stav kdy se v noci probudis a nemuzes se pohnout do toho slysis prisernej hukot jak kdyby pres tebe jel nakladak uz sem mel nekolikrat. Je to pokazde trochu jiny, nekdy vnimas co se kolem tebe v realu deje, nekdy se zacnes ponared do nakyho divnyho snu, nebo se to prolina, ale skoro dycky je to dost neprijemny. Nejvic si pamatuju, jak sem se jednou takle v noci probudil, nemoh se hybat a do miho pokoje zacali nabihat takovy cerny stiny, byl sem presvedcenej, ze me prisly rozcupovat nakousky, nejprve sem umiral strachy, ale pak kdyz uz byly u me a ja se stejnak nemoh hybat, tak sem rezignoval a rekl si at si me klidne sezerou. Nastesti to potom nak prestalo.

Videl sem nakej dokument, kde se o tom zminovali, ze se to nekterym lidem stava a ze pravdepodobne tydle stavy stoji za povestmi o sukubach.

Ja sem si nato uz docela zvykl. Kdyz to na me zacne prichazet, tak se snazim necim pohnout dokud se uplne neprobudim. Zda se mi, ze se to hlavne stava, kdyz neco rusi spanek treba nahlas pustena televize ve vedlejsim pokoji. Parkrat sem zkousel v tom stavu zustat jakoze lucidni sen, jenze cim sem tam byl dyl tim vic sem mel pocit, ze je neco spatne, jako by me neco vyhanelo, zacal sem slyset naky neprijemny stenani nebo tak.

K tem tajemnym prihodam: Jednou se mi na zdalo o nakych lidech, kteri asi spravovali koleje a kus tech koleji vyrizli. Jenze se po nich zacla ritit lokomotiva a jak dojela k tomu prerusenymu mistu, tak ju to jaksi vyhodilo na jednoho z tech lidi a vystriklo hrozne krve, bylo to tak brutalni ze me to probudilo. Pak sem asi zas normalne usnul. Noviny skoro vubec nectu, ale rano pri snidani predemnou nahodou jedny lezely, tak sem do nich nakouk a narazil na clanek kde psali, ze na trati po ktere sem v tu dobu dojizdel vlakem do skoly byl vazne zranen delnik pri posouvani vagonu... divna nahoda.
MadEGGA:()
..
Minulý týden ve středu jsem měl takové divné spaní... divné sny... bohužel pamatuju jen že jsem se vzbudil dost vystrašený z něčeho abstraktního... Celý den mě nějak trochu pobolívala noha... Jak tak koukám, nic tam není... Když už to bylo druhý den tak jsem to prohlédl pořádně a koukám mrňavý stroupek... hmm to je divné... sloupnu ho a nestačím se divit... vyklubal se z toho asi 2mm čistý řez a lochna tipoval jsem min. cemtimetr hluboká... tak jsem byl zvědavý a strčil tam sterilní jehlu a ono to mělo 2,1 cm :eek: To vypadalo skoro jako endoskopický řez ke kolennímu kloubu který se zastavil těsně před kloubním lůžkem... Tak jsem byl dost out of order tak jsem to jen zalepil... K nafocení jsem se dostal až dnes...Nějak to nechce zarůst jako každý nesešitý ostrý šikmo vedený řez a trochu se to otevřelo...Uvnitř netuším jak to vypadá nechci si tam zanést nějakou infekci... Je podivné že den předtím jsem nic nepodnikal, večer jsem se vrátil brzy, naprosto OK, kdybych na stehně něco měl tak bych to poznal při koupání... Fakt nevím co se té noci dělo a radši to vědět nechci... Ty sny byly každopádně jiné než jsem kdy jindy měl... Je to divné... k foto... Je to asi 2mm dlouhé, nachází se asi 3,5 cm nad kolenem na vnitřní straně stehna, ten otvor uvnitř co byl(nebo je) vedl(vede) směrem napravo(na fotce) šikmo dolů do hloubky... Sám jsem si to udělat nemohl, nemám vybavení...:eek:... ani vysvětlení...:eek::eek:
party_zan
clovece, nechci ti do toho remcat, ale nechces radsi skocit k doktorovi.
on by mozno prisel na to co se stalo a pak by jsi nam to mohl zdelit :)
X>
rentgen a pak koukej tu mimozemskou sondu co tam urcite mas vyndat. a nebo mas v pokoji zasrane velkyho komara. koukal ses pod postel? hehe


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma