Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Kouřit či NEkouřit ? - Klikni zde pro originální téma
Hawke
Zdravíčko lidi.

Rozhodl jsem se založit tenhle thread, protože by mě zajímalo, jak se Groweři staví ke své činnosti, jež s takovou oblibou provozují (mě nevyjímaje).

Chtěl bych vědět, jestli jste spokojení s tím, že hulíte, zajímalo by mě, jak často a co nejraději.

Thanks & Peace
Distillers
Já si dávam jen o víkendnu bud skunky nebo hash.Vždycky začínam už v 6 hodin podvečer.Takže přijedu do centra už pěkně nasračky.A tam s kámošema pokračujeme dokud se vše co máme nezhulí to bejvá tak do 9 hodin.Bejvá to tak 5-6 špeků zpravidla ve 3 lidech.Někdy víc někdy míň dle situace.V tejdnu si dam fakt málokdy a nikdy by mi nenapadlo si sehnat géso v tejdnu.Jo třeba si seženu a necham si to až na pátek.Člověk se pak víc těší a ten pátek si pak víc vychutná.Minulej tejden ale byl docela hc.V pátek 7 špeků,sobota 5,neděle 3, a výjímka v pondělí zase 2.Hulit fakt denně je o ničem.Člověk se pak cíti zhulenej mírně i když nehulí.
tiptop
no problem s hulenim nemam. ja osobne si myslim ze pri huleni to nie je iba o huleni ale aj o zivotnom style ludi okolo. a s tym ze sa potom citim celkom dobre tak som velmiiii spokojny. myslim si ze kazdy by mal mat nieco co mu pomoze uvolnit sa. priatelka, pivo, rychle auta, pocitacove hry, telefonovanie. da sa rozvinut vela veci pri ktorych je nam lepsie. ale pre mna je len jedna. viva la marihuana
ja osobne mam najradsej vodne bongo, alebo vodnu fajku. jointy mi moc nerobia dobre... kedze nie som aktivny fajciar cigariet tak ma to dost stipe a len potom mam sucho v krku. a taktiez si myslim ze riadny filter cez vodu urobi svoje a precisti mi trochu ten dym od niektorych nie moc chutnych casti ako je decht. po tyzdni mam vzdy na bongu riadny nanos hnedej latky - dechtu (a to nehulim kazdy den). neviem ci by som to tak lahko precistil ak by som to mal v plucach.
najradsej hulim pred jedlom alebo pred pokecmi s kamaratmi. taktiez ak idem na nejaku dlhsiu cestu autom. potom mam o zabavu postarane. minule som ukecaval policajtov aby nezobrali priatelke vodicak (ona nehulila). bola to celkom sranda.
Dan.Bass
Dřív jsem si dal jednou za dva tři týdny, ale to bylo ještě v době, kdy jsem nepěstoval. Po první bohaté sklizni to bylo cca jednou týdně, což je myslím dobrá norma. Po druhé ještě lepší sklizni se to drželo na zhruba dvou brkách za týden, z toho jedno bylo mé, druhé s někým jiným. A teraz ? No jelikož jsou prázdniny a já si užívám, jak krásně se mi povedly nedávné životní tahy (matura, přijímačky), hulím takřka každej. Jenže, není to rutina, protože vždy je to jinde při jiné příležitosti (po zkoušce, na vyhlídce, při grilování, v hospodě...), s jinými lidmi a jinej model (mám tři + kámoši další chutné). Jsem s tím zatím spokojený, kdybych ale měl práci nebo chodil do školy, bylo by to něco jiného.
Hawke
2 tiptop:

Súhlasim s tebú...ne, po slovensky mi to nejde...:)

Nicméně souhlasím s tebou i česky-je to vážně o životním stylu. Není to o tom kolik hulíš, je to o tom jak, jakým způsobem a s kým, ale řekl bych, že jde převážně o to, co si z toho stávku vezmeš. Jestli se pobavíš s kámošema, vyfrčíš si na knížce, ...nebo (jako po alku) jdeš, někoho zkopeš, něco rozbiješ.

Jinak to VIVA LA MARIHUANA máš ode mě, nebo jsi to napsal nezávisle na mě????
Marklar
Ja ked mam tak mi chuti kazdy den. Minuly mesiac som asi len 4 dni nehulil. Ganju mam velmi velmi rad hlavne v prirode na hubach, alebo na rybacke. a kebi neboly corkari tak bi to vizeralo asi velmo uletene.
Thcmh
Mám rád ten když si smotnu brčko nebo nacpu sklo či fajku a zhulím ji :D Jsou období kdy pořad se dá hulit a někdy vůbec :D
tiptop
ja som si inac tiez vsimol ze v poslednom case ma uz nebavi az tak samotny ten stav ako ta ceremonia predtym. ked s kamosmi sedim a kecam a nakoniec sa rozhodneme ze teraz ideme nacpeme sluka/fajku a tlacime... ale samozrejme nie som proti ziadnemu upraveniu vedomia :D

2 hawke: viva :) to isto nemam od teba. celkom spontanne myslienky co ma napadali v priebehu pisania. inac je to zarazajuce ze velakrat po zhuleni rozpravam veci resp. berem ludom priamo z jazyku veci ich slovami. neviem ako je to mozne sa tak dokonale vcitit do ludi okolo. mozno je to nejakou karmou ktoru okolo seba pohodova spolocnost siri. taku karmu hned kazdy vyciti.
W3n3K
Ja cadim dopohody, kdyz se mi chce tak s kamosema dame, kdyz vim ze mam dost (u me vecinou mala dafka) tak uz si nedavam.. staci mi treba 1-2 prasky z lampy a du do sracek tak na 2 hodky, coz je docela dobry pac dost usetrim a gecko mi vydrzi treba 2,3 tejdny.. kdyz vim ze sem zhulenej a dam si pak dalsi prasky, tak se vecinou prehulim a to je pak na picu.. nedavno se mi to stalo, byli sme na vylete v Radhosti a dali sme praska.. ja sel do kytek jenze kamosi driv nikdy nehulili takze jim nic nebylo i kdyz ja mel jenom asi 2 prasky a oni tak 5-10 kazdej (btw z hodne solidni lampy).. Pak sme sli do mesta a hledali nejkaej spajz.. ja byl uplne fklidu ale oni ze si chcou dat dalsiho praska tak sem jim nabil ze prej si mam dat taky.. mno, po delsim premlouvani (dost hnusna vec nekoho premlouvat at si zahuli..) sem si dal dalsi 3 prasky a to byl konec.. sel sem uplne do sracek.. totalni destruktivni koma.. zapadli sme do nakyho baru kde sme byli akorat mi nakej chlapek pac prselo.. na me sli depky a komata jedno za druhym.. stal sem v otevrenych dverich a lilo ze me jak z prasete a nejvic sem se klepal, takovej tresak sem jeste nezazil.. kamosi mysleli ze sebou slahnu.. no nic, na baru byl vetrak, tak sem lehl/sedl k nemu a prijeme se nechal ofukovat.. to byl absolutni luxus.. doporucuji vyzkouset na koma to zabira jak swina.. Mno pak sem se nak dostal do chatky a rano se jeste probudil s dojezdem a co sem nejvic nechapal asi za pul hodiny po probuzeni sem mel poprve v zivote flashback.. to byl masakr vylet.. Jinak vylozene jaxem rikal vecinou cadim do pohody takze kdyz je skola tak o vikendu jinak s kamosema kdy se nam chce.. Tkaze prumer 1-2x za tejden.. coz mi docela vyhovuje.. peace
fazole
ja hulim everyday :bandit: , ale vzdycky az po pracovni dobe. pomaha mi to od uporne bolesti zad, kterou trpim a hlavne mi to pomaha po praci relaxovat. vzdycky si zahulim a zacnu haluzit na kompiku a to je pak panecku uplne o necem jinem :afro:
takhle to delam uz nekolik let a rikam - po praci...:smoker:

jaky je rozdil mezi ...bavi me to .... a... sem totalne spokojenej????
me to bavi a sem spokojenej :)
tiptop
hm ked si sadnem aj zhuleny za pocik tak tomu hovorim praca :D a s tymi haluzami to je to iste
fazole
to tiptop: ja se na pocitaci zivim, ale po praci se treba snazim naucit ve 3D nebo si delam nejaky svoje graficky prace. a to me mega baviiiiiiiiii
herb,mrs. herb
Určitě je lepší hulit např. obden, nebo tak, protože je to každodení rutina,a takový brčko 1x za tejden určitě víc potěší...Ale pro mě je to každodení rutina,a až bude čas to omezit, tak se to snad omezí:smoker:
halperin
taky jsem měl období, kdy jsem hulil každý den docela dlouhou dobu, ale snažím se to omezovat, není už to potom ono, být zhulený každý den
Bido
Tak to brčko denně už je taková rutina:D Když dorazim z práce vždycky si ho dám na oslavu volného zbytku dne:crazy: Ale takových 4-5 brk za večer je moc. Člověka to pak už nebaví protože ty poslední mi příjdou, že už ani nic nedělal jak sem upravenej.
Gaba
No abych se pdělil taky já:Do 1. mojí sklizně jsem si dával brčko jednou tejdně pěkně v pátek v podvečer-po škole s kámošema-prostě taková relaxace,ale po sklizni se to všechno nějak změnilo-hulim každej den tak 3 špeky,což je na mě ukrutně moc-taky se to už snažim teď regulovat tak na špeka za 2 dny.Časem to chci zredukovat opět tak na pár brček v pátek s kámošema na vyhlídce,v hospě,nebo na nějakym fajn místečku...Nejhorší je,že teď hulim i sám doma před spanim-sou po tom úžasně přemejšlivý stavy-který ve společnosti nemůžu zažít,ale zase se tak nepobavim-spíš myslim,myslim.....a pak usnu...
katuš
ja hulim když je cohulit. Nekdy si dam lero treba kazdej den a ne jedno a nekdy třebe jedno za tejden ci ctrnáct dní. A neřikejte že po sklizni se nehulí nejvíc :))
KJR
Ja ted bydlim v jedny vesnici 16km od Praglu,je tu tak dvacet mejch vrstevniku a VSICHNI hulej....prakticky kazdej den se toci okolo huleni !!! a ty lidi co sou v tom kolotoci zajima jenom kdo ma na brko a kde sehnat 250 denne :grrr: ja uz du na brko maximalne sam ,s bratrem nebo se sousedem ...Od ty doby co takhle ziju me pride zivot mnohem vic pohodovější-zajdu si v klidku na ryby a nic me nezajima :flick: CIM MIN TAKOVEJCH NENASYTNEJCH PLICÍ TIM LÍP z takovejch zavislejch lidí se už časem bohužel stávaj kurvy :( :( :( P E A C E
HELLEN
souhlasím s mrs. herb
Já bych nejraději nekouřil páč mě kouř sere - chtěl bych vaporizér. Ale myslím, že smysl otázky byl trochu jinej - hulení je už součást mýho života a moc si nedovedu představit, že bych už nikdy thc nevtáhl do plic.
Kutas
ja jeste v zime kouril jen o vIkendu. Ale tak v cervnu sem to nehorazne rozhel, hulim skoro kazdy den, vetsinou jen tak z nudy... proc si nezajit s kamosem vecer nekam ven na speka zejo... Dost me sere ze to musim kupovat, vetsinou za tech 250/g a ani to za tu cenu nestoji :(. Nastesti mam vlastni kytky a ty me zasobuji pravidelne listim na mliko. Rikam si ze bych mel prestat, protoze co teprve po sklizni, to bude porad co hulit a ja se budu muset ucit na maturu :(.... ale co delat o letnich dnech, nez hulit :/ No a jinak to huleni jde znat hlavne na me pameti a obcas mam problem s lidma komunikovat, prote vyyhul :)
Hawk69
Ja hulim tak 2x tejdně,taky těd sem začal pěstit a bojim se že po sklizni budu hulit furt,snad to nějak trošku omezim:D
Peace:beer:

  • PEACE


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma