Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Top 44 - Klikni zde pro originální téma
Ovečka
Zdar fšechny vás zdravím.Ted vám ukažu něco z mé pěstírny
Ovečka
Zdar lidi konečně jsem aspon tak trošku vyřešil svůj problém s fotky .Moji první fotky mého kytí najdete o příspěvek víš.Je to Top 44 ve 23 dnu květu . Bohužel jsem udělal chybu,která je zrejmá na obrázku.Vrchní listy mě zežloutly a já jsem přesvědčen že je to kvúli tomu ,že jsem zdroj nechal nízko nad kytkami(750w), je to škoda ,dřív jsem pěstoval pod 400w no a je to trošku o něčem jiném.Jo a ještě s těmi fotkami dnes jsem snížil rozlišení a stejně ty nejpěknější fotky nemúžu ukázat protože furt zabírají moc místa(520-800KB),zítra to skusím vyfotit úplně stím nejmenším rozlišením což by mělo být soprocentní.Fšechny rady,otázky, připomínky atd. jen a jen výtány.
Ovečka
Tak to to jsou mé kytky.Fotky jsou nic moc,protože mají malé rozlišení aby zabíraly málo místa a za druhé nejsem nějak moc skušený fotograf ,bude to ještě asi nějakou dobu trvat než budu přispívat takovýma krásnýma fotkama jak vy ostatní.Na fotkách jsou kytky z 23 dne květu .Teplotu udržuju kolem 26-29 stupnu a vlhkost 65-70 procent . Zežloutly mě vrchní listy , myslím si ,že jsem kytky připálil ,světlo jsem nechal příliš nízko.Po zvyhnutí světla zežloutlé listy opět začínají růst a od šišek mají zelenou barvu.Tak zatím čau a všechny rady a poznatky jen a jen výtány.
lubo
velmi pekné ovečka:-))
ako dlho si to mal na kvete? a kolko l sú tvoje kvetináče? dakujem a zelám vela zdaru.
Ovečka
Já taky předpkládám že to ještě pěkně voteče,kytky které jsou na fotkách jsou v púli kvetu, dnes jsou o 3,4 dny starší a změny jsou poznat každým dnem. Aby měli ještě víc světla, tak jsem dnes vylepil stěnu odrazovou folií , údajně ´by měla být lepší než primalex tak doufám,že mě nesklama (za ty prahy).Lubo:Kytky na obrázcích jsou ne 23 dnu květu , květinače mají objem 6l ,mám je naplněné Royal mixem .Jako hnojiva používám vše od plagronu a dávkuji podle návodú a rad skušenějších pěstitelú.
lubo
mas to fakt pekne.ja som sa ta zle spytal,chcel som vediet,kolko boli na raste.dakujem.
Ovečka
LUBO:TAK NA RŮSTU BYLY 15 DNÍ Z TOHO PRVNÍCH 10 POD 400W A ZBYLÝCH 5 POD 750W.A JESTLY SE TI KYTKY LÍBÍ, TAK TO SE TĚŠ NA DALŠÍ FOTKY (PRAVDĚPODOBNĚ O VÍKENDU ).
lubo
kolko za tých 15 -nast dní narástli?
a na tie foto sa sakramensky teším:-))
Ovečka
Stihl jsem to už dnes tak jse podívejte na změny .Kytky jsou ve 29 dni květu .jenom škoda,že nejsem moc dobrý fotograf(mám se ještě hodně co učit.Lubo po růstu měli kytky asi 30-40 cm, ted mají 50-70 cm,škoda že jse mě nepodařily menší výškové rozdíly mezi jednotlivými kytky bylo by to určitě lepší kvúli výšce světla.
lubo
zdar priatelu
tak rozdiel je to poriadny:-)) výškový rozdiel vyriešiš podloženík kvetináča,ale to aj vidno na jednej fotke,ak som nemal haluze a svetlo,ktoré používaš má efektívny dostrel asi 90 cm,lebo 600w má 80cm. držím palce
Ovečka
No a ted vám ješte ukážu fotky jednoho malého exprimentu.Na fotkách je sestřička těch co jsou pod lampou.byla tam snimi taky asi do jedenáctého dne květu.Rozhodl jsem se ji přemístit ven ,protože se ukázali malé příznaky hermafrodytu(nevím jak je to možé,protože u řízku by se to stávat nemělo,no ale přesto si myslím že vypadá docela dobře. Na rozdíl od kytek pod lampou jsem jí nechal skoro všechny listy, světla má dost.Tak zatím se loučím musím do faky.
Ovečka
No a ted múj poslední příspěvek.Na fotkách jsou kytky které míním sklidit asi za 14 dní .No jo je třeba hodně věcí zlepšit.Největší problém mám s teplotou, vše je Ok dokad je teplota venku do třiceti stupnú, ale jak se teplota zvíší aš na 35 jako včera a dneska má být ještě víc tak je u kytek až 36 stupnú což se mě moc nezamlouvá, no prostě průser.Na další sklizen bude líp , no ale každopádně by mě potěšili nějaké zajímavé rady jak si poradit s těmi hyci.Zatím čau
S.M.L.
Čus, tu teplotu neřes, kytky to vydrží. Bohužel při téhlé teplotě se daří různým parazitům. Držím palce bude to luxus ;)
Ovečka
No jo no určitě to do budoucna nějak vykoumám,ale ted už to budou muset nějak vydržet.No a ted konečně pohled na ně (asi 10 dní před sklizní).
Ovečka
Tuto si nemužu odpustit (asi moje nejpěkněji rozvětvená kytička).
Ovečka
Zdar lidi vse uz je sklizeno,ted probíhá příprava na druhou generaci , rozhodl jsem se ješte jednou pro ten samí vzor .Je to kvúli tomu ze jsem ho ted tak trochu poznal a jsem přesvědčen ze jde s toho vyštavit jeste mnohem víc nez jse me povedlo ted.Hlavně doufám že ustoupí ty horka.No a ted kveci .Jsou to fotky které jsou foceny den před sklizní(52 den kvetu).Je to Top44 až na tu jednu malou(znatelné na fotkách) údajně by to měl být White Shark,který jsem dostal od kámoše už před nějakým měsícem v květu trochu jsem s nim zahaluzil no a vyhaluzil jsem z toho malý keřík (skoda že nemám pro srovnání vyfocenou tu kytky tehdy jak jsem ju dostal (fakt obrovská změna)uz jsem se tady o tom zminoval myslím ze v nejakém príspevku( jak dostat co nejvíc ze svých spodních palicek ).No tak zatím cau
Ovečka
No ty fotky jsem tam vcera jaksi nedostal,tak se omlouvám a doufám ze ted to víde.
Ovečka
No a jeste nejaké fotecky
Ovečka
usatacibule:No já sem měl víšku kytek od 50 do 70 cm,ale myslím si, že se dají vypěstovat klidně menší i věčí, záleží na hodně konkrétních věcech jako například(zaštipování,vatáž světla,kolik bude dní na rústu,na objemu květináčů,na druhu pěstování atd).Na té výšce skříně až tak moc nezáleží,klidně to tam můžež vypěstovat.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma