Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Pestovani v PET pod LED - Klikni zde pro originální téma
ges
zdar chtel bych se zeptat jestli by se dala udelat miniaturni pestirna z 2l pet lahve. V petce by byla na dne hlina a v ni jedna kytka na kterou bych svitil zhruba 50ti LED diodami. Chtel bych si to udelat, protoze za chvilku skonci prazdniny a ja pujdu zase na intr kde bych si udelal tuto pestirnicku. Nechci to na nejake velke vynosy, ale chci se jenom divat jak to roste,protoze pestovani je momentalne moje nejoblibenejsi cinnost.

Chtel bych se zeptat jestli takove mnozstvi led bude stacit na jednu malou kytku?
rek bych, ze tady nejde o male nebo velke vynosy, ale spis o zadne a male :) je to opravdu strasne maly prostor... nicmene pokusum se meze nekladou a vzhledem k nizkym nakladum na stavbu to klidne muzes zkusit :)
Ant
Pokud jseš na koleji tak bych doporučil něco většího. .. ( za elektřinu tam stejně neplatíš ) :) a tuhle lahev bys musel mít taky v nějakym boxu tak zvaž zda by nebylo lepší investovat třeba do 50 W ..... určitě by ti to dělalo větší radost .... :pimp:
ges
na koleji nejsem, jsem na intru a to je neco jineho, tam nas hlida vychovatelka 24hodin, takze si nic moc velkeho nemohu dovolit Ty ledky tam chci kvuli tomu ze se nezahrivaji, nezebiraji moc mista a hlavne chci vyzkouset jak to pod tim roste.
hele... zkus a uvidis, mam pocit, ze tady nikdo nic takhle malyho nedelal, takze budes prukopnik :)
ges
jo a nevidim duvod proc by ta petka mela byt v boxu
imho aby tam neprosvitalo svetlo a nerusilo umelou fotoperiodu
Jahudka!
Ber to tak ze je to proste maly.Najdi si thread kde se nekdo ptal jestli by slo pestovat minibonsai v krabicce od filmu..Radsi bych to zasadil ven nebo to dal na okno.Jinak pokus je pokus ale tezko prijdes na to az to neporoste jestli je to malym obsahem hliny nebo ledkama a tudiz to nebude ani obektivni pokus.Fakt bych chtel videt uz konecne pod tema ledkama poradny vypestky.Porad se o tom jen mluvi ale jaksi skutek utek a zatim sem nic poradnyho nevidel..
jaman
zatocil som hlavou ,pozri si led a male priestory ,je to len sranda...,pestuj sukulenty
Kramar21
No včera jsem tady taky koukal na ty ledky a zdalo se mi to jako super nápad asi do toho skočim taky ale ta flaška nevim ta ledka přeci jen dává taky nějaký to teplo a jak budeš větrat petku?No každopádně to pokoumej a dej vědět už taky plánuju tak peace


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma