Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
(WW) PAPAYA: Venkovní rapsodie - Klikni zde pro originální téma
De la Vastierre
Rok se s rokem sešel, hlína pojala semínko a vtiskla mu život. Jaký bude je ve hvězdách. Na ukázku troška fotek některých mých WW, které mám nejblíže po ruce.
Semena z Nirvany, klíčivost 100%, poměr M/F se ještě ukáže. Ovšem, u těchto dvou mám podezření na spermonosiče. Uvidíme.
Není moc co komentovat, máte-li nějaký dotaz, vše rád zodpovím.
De la Vastierre
Na poslední fotce je 20 litrů Vermesfluidu, jenž se stane brzy rostlinnou potravinou. Fotky jsou staré 14 dní. Rostliny jsou díky pozdnější sedbě menší, než by měly, což jest ale v tomto případě vítanou výhodou (z důvodu rajčatového porostu).
Postupně doplním.
r-man
Moc pekny, jen at ti to roste a je z toho houstiii :-)
De la Vastierre
DUL: Jako substrát je použita jedna z nejkvalitnějších půd v ČR, dále pak hodlám použít pouze biologických a přírodně identických hnojiv. V současnosti to bude už zmiňovaný Vermesfluid (čistě biologický přípravek), a jelikož je WW ve venkovních podmínkách pravděpodobně náchylnější k plísním, použiju ho proto i postřikem jako biologickou ochranu. Dále pak v čisté formě a formě zkvašeného výluhu poslouží trus slepičí, holubí, králičí, koňský, kraví, prasečí a kozí, jelikož se mi tato kombinace v minulých letech velmi osvědčila (každý druh hoven má jiné složení, což zajistí výživu v plném spektru + stimulační efekt). Vyskytnou-li se nějaké anomálie co se týče vývoje (ovšem díky pestré výživě velmi nepravděpodobné), použiju ke korekci těchto Bi-algeen (taktéž plně biologický přípravek), což ale jak předpokládám nebude nutné.
WW jsem se rozhodl vyzkoušet venku, protože mě zajímá, zda je schopna v těchto podmínkách při dobré výživě a vodním režimu vytvořit kvalitní materiál. Je to spíše takový hokus pokus, pravděpodobnost, že nestihne dozrát je značná, a tak se nechám překvapit, co z toho bude.
100Thermal
Máš to naprosto krásný. Moc pěkný a zdravý. Tak ať to roste.
Dub-Teaser
Ahoj Vastiere:)

Pod rukama odborníka roste jak víno koukam:) Jen se neboj WW je plně schopna dozrát i venku,zvlášt s tak pestrou stravou. ten bi-algeen není špatnej nápad,nasadil bych ho s první květovou zálivkou,ať se řádně napapká,bude potřebovat trošku gas:D

GL :)

Dub
Noe
Krása, vitalita z nich jen čiší! Holt kdo umí, ten umí ;)
dritte
No joo no: Hodně sluníčka, vláhy a dobré zeminy.. Budou brutální (220-260) Podle toho kdy se jím bude chtít... hodně zdaru.
De la Vastierre
Jelikož se z vdov vyklubali vdovci, nadále zde budu prezentovat místo WW rostliny Papaye, přítomné tamtéž. Veškeré předchozí informace ohledně životních podmínek rostlinstva platí, pouze sledovaná odrůda se mění. Papaya je ze semínek z Nirvany.

SORRY ZA ÚPRAVU FOTEK :D
De la Vastierre
Přibližně plus mínus 12 dní kvetení
Delavastiere: kytky jsou pěkný a paličky taky. chtěl bych se zeptat na co je vhodnej ten vermifluid, jestli na květ nebo na růst. říkáš, že je to i ochrana proti plísním? to by se docela hodilo v případě, že by byl vlhkej podzim.
De la Vastierre
Pár fotek z dob začátku "cukrování"
De la Vastierre
futeW: Vermesfluidem můžeš hnojit po celou dobu. Používám ho spíše víceméně jako stimulátor zálivkou (hnojivo zastávají zvířecí exkrementy) a postřikem jako biologickou ochranu. Lze použít jako ochranu proti plísním, ale postřik by měl být včasný a pravidelný z důvodů preventivních.
De la Vastierre
-
De la Vastierre
-
De la Vastierre
Mládí
De la Vastierre
Rostliny mají po nutné redukci, bez které by se rozrostly do nepřijatelných výšin lehce nad 2 metry. Celkem jsou tři, jedna byla záměrně opylená výše zmiňovanými samci WW, semínka jsou již vytvořena a dozrávají, jsem velmi zvědavý na výsledného křížence. Máte-li nějaký dotaz, rád zodpovím.
De la Vastierre
-
De la Vastierre
V popředí 2 Papaye sázené později, dnes zaostalost dohnaly. Druhý obrázek ukazuje nejprve zelené pestíky, které postupně zbělávaly ještě před "cukrováním".
Obel
:D
kráááása pohledět, jde vidět s jakou péčí a láskou se o holky staráš, jen škoda že WW byly samci, byl jsem na ně tolik zwědavej.
každopádně si zasloužíš K+

PEACE

Obel
De la Vastierre
Taky sem na ně měl docela chuť, nu což, člověk míní..... :D
De la Vastierre
Pár fotek z přibližně plus mínus 20. dne květu
bBoOrReE
moc moc peknucke!
kladna odozva ti leti..
De la Vastierre
Plus mínus 25. den, první fotka jsou spodky ve 20. dnu
De la Vastierre
Na čtvrté fotce je vidět rozdíl mezi dvěma phenotypy, bílý a fialový - obě rostliny jsou stejně staré.
bBoOrReE
..no fakt paraaada!!
De la Vastierre
-
De la Vastierre
Na prvních dvou fotkách jsou bílé phenotypy Papaye, na třetí je porovnání barev s fialovým kultivarem. Rostliny jsou stejně staré a mají stejné podmínky, obě ze semen z Nirvany. Dále jsou fotky fialového kultivaru.
Fotky jsou plus mínus z 35. dne květu.
De la Vastierre
Dnes v noci ukradeno.
wad
tak to je v *** měls to fakt krásný... :( jak se tak dívám tak to měls v zahradě, to ti jako vlezly do zahrady :confused: ty čorky fakt už neví jak by k tomu zelí došly ! tohle je v ***
gona
všetko? ja už fakt asi odpadnem!!
expiry_date1
Tak to už snaď nie je ani možné,ako sa kradne!!!
A tak som sa tešil na report,lebo papayu mám aj ja(ale indoor) a NLxShiva tiež a potešil ma Tvoj report z minuloročného outu s touto genetikou.Strašná škoda:(
Obel
Tak to je fakt hustý,téměř většina galerií, které jsem sledoval a přispěl do noch jsou v pr**li. Letos je to fakt zatím nejhorší sezóna co se čorek nenažranejch týče.
umpřímnou soustrast

PEACE

Obel
Anonymer
Dalsi rok to bude este horsie pokial sa nenajde to najzasitejsie miesto...
Pokial wobec existuje....
Millanm
Nadherny kyti K4U a nezapomen zase prihodit naky foto vypada to fakt pekne !
expiry_date1
citace:
Původní příspěvek od Millanm
Nadherny kyti K4U a nezapomen zase prihodit naky foto vypada to fakt pekne !

??? a odkiaľ,z prázdneho políčka?
De la Vastierre
VZPOMÍNÁME :( (fotky již neexistujících živých rostlinných orgánů)


Nabídka výměny semen tohoto vzorku zkříženého s WW zde: http://grower.cz/forum/showthr...&threadid=19194
Jay-jay
Upřímnou soustrast.Před pěstitelem však smekám ten pomyslný klobouk... K+ pane
De la Vastierre
Díky moc.
Ještě pár fotek ukradených kousků.

IN MEMORIAM
100Thermal
Byly fakt nádherný, upřímnou soustrast. Asi nejhezčí venek, kterej jsem letos viděl... Zasraný čorky. Stihls aspoň ochutnat?
De la Vastierre
Dík, ochutnat sem stihl-chuť velmi silně ovocná a jinak klasický jednopšouk, trošku narkotického účinku.
De la Vastierre
Našel sem ještě pár fotek toho, na čem si teď pochutnává nějaké dobračisko. Fotky jsou odhadem z plus mínus 40. dne květu, ale za tuto informaci neručím.
Pokud by měl ještě někdo zájem, tak mám ještě pár semínek k výměně za řízky, více informací tady: http://grower.cz/forum/showthr...&threadid=19194
De la Vastierre
.
Ježíš
Kurvy, at shori v pekle. Tesim se na indoor raport, ja budu muset zase riskovat venku. K+
papaja
no hezkej report
konec smutnej
myslím, že nikde ve hvězdách nestálo a nestojí-jdi a kraď
k+
Jebat
Za takovouhle praci si rozhodne zaslouzis k+ skoda ,ze jsou mezi nama ku*vy ktery si to radsi ukradnou nez zasadi
Ps: taky s tim mam zkusenosti :(
kusher
ZMRDI!!! Ja vim co to je, rovnez jsem byl posledne okraden a je to velka rana,jak se tesite,ze kouknete na sve milacky, prijdete a.....:( A to ze si dovolili vlezt az na zahradu je uz fakt mooooc!!!!!USMAZIT V PEKLE!!!!to je kurva tak tezke hodit semeno do hliny a udelat si vlasni radost???nicmene kytky to byly prenadherne a posilam krychli.nazdar a uprimnou soustrast...
highmat
toto je urcite DA BEST co som tento rok na OUT videl, fakt smola...ja si proti corkarom uz robim obranu... ked ukradnu tak budu aspon na to spominat :flick:
G@nja M@n
kitky byli munstrooozni co?fuckt mazec ;)
Mesias
Já být tebou a to plně chápu jak to nasere, bych dal ven a to na stejné místo, letos aspoň jednu kytku. Ten zmrd beztak příjde znovu. Já vím, že mstít se nemá, ale myslím že Dudušek nebo někdo tady psali, že mají kolem zahrádky nataženou elektriku. Já být na tvém místě a mít takovou zahrádku, kde ti to tak krásně roste, tak bych se nevzdával. Natáhni tam elektriku a nebo rybářský háčky a ať si ten Čorkař příjde ještě jednou. (Tyhle metody proti čorkám sice nemám rád - může se chytnout nevinné dítě nebo tak, ale jelikož to máš asi u domu, tak bez okolku a tvrdě!!!)
pyroman.cz
tak to pekne nasere ,ale uz to tak musis brát , že lidi jsou fakt velký svině :( ..kytí byly fakt nádherný :) k+

jinak doufam ze te to neodradí , a pojedes dál ;)
sting
hele jstli prodas semena tak se mrkni...a napis na pm
400w
opravdu moc krásný kytky...K+ zaslouženě..jen škoda ty čorky:(
De la Vastierre
Mám ještě nějaká semena z těchto kytek, pokud by měl někdo zájem, tak PM.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma