Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
slunce a pak sodík - Klikni zde pro originální téma
Lagutoda
hoj , chci se zeptat jestli kytka prezije , kdyz ji ted dam tak na 2 mesice ven dokud je este teplo a pak ji na zbytek rustu strcim pod 200w sodikovou lampu.. zvykne si ta kytka na jinej druh svetla ? prezije ?
:slizoun:
seba
Rostlina přežije . Jaká je to odrůda ??????. Indor nebo Outdor.
Celé to ale nemá moc smysl ,venku není takové vlhko ,rostlina košatí a je velká pro skříň takřka nepoužitelná ,protože ještě několik týdnů poroste po přepnutí na květ. Nemá to podle mne racionální základ.
loeX
tohle má smysl jen když máš odrůdu která venku nestihne dozrát...jinak bych se na to vysral...
Lagutoda
jasne , je to celkem nelogicke delat s tim takovou vědu, ale dostal sem ted naky dobry seeds a nechce se mi cekat az na pristi out sezonu, protoze lampy uz mam obsazeny.. mam pod lampou jen nekolik kytek a dalsi uz tam dat nemuzu. a koupit novou lampu ted taky nemuzu.. do te doby nez bude pro kytky zima tak bych tu lampu prikoupil.. jen jestli by to ty kytky prezily
indicky-konopi
Lagutoda: Proste pokud si myslis, ze ti ty kytky nestihnou dozrat, tak je pak soupni podlampu...nic lepsiho udelat nemuzes...kdyz uz teda tohle udelas:)
Jinak psal si mi PM, chtel sem ti odepsat, ale nejdou mi to poslat...jaxi se ptal jestli je to trestny-urco vis vo co de...tak jasne, ze je to trestny...! celkem i logicky nemyslis? ale musis proste doufat ze na to nigdo nepride a jako ze nepride:), takze to nejak neresim!:D Mej se cuz
Lagutoda
indicky-konopi : no jasny, jen ze sem ted dostal od kamose novy seeds a nemam ted misto pod lampou. tak ze bych je dal na chvili do skleniku a pak tu lampu.. jen mi vrtalo hlavou jestli ta kytka prezije rpechod ze slunce na sodik.
a stou legalnosti - moc bych to neriskoval a kdyz jo tak jen s nakejma znamejma lidma... muze se najit naka svina co te treba praskne.. ale je to jen muj nazor. a je mozny ze toho typka znas .nicmene dik .

jinak dik vsem za odpovedi;)
indicky-konopi
Lagutoda: neboj se niceho nic:), ja udelam to samy, ted mam Afghana, Super skunk (out) a SAGE (to je jediny indoor co mam) taky ve skleniku (vsechny tri jsou ze seeds a navic samice)...chci je soupnout co nejdriv pod ctyr kilo, abych sklidil driv nez ty co mam venku...je dost mozny, ze to nestihnu, ale aspon si vyzkousim jaky je to pestovat pod lampou a budu srovnavat rozdily mezi super skunkem ze skrine a super skunkem venku....:D Tak at to roste, hodne stesti...!
Lagutoda
indicky-konopi : a za jak dlouho myslis ze to bude pripraveny ke sklizni..zajma me doba za kterou to asi budes mit?
myslis ze je klepsi kdyz je to pod lampou nebo kdyz je to ve skleniku ? docela by me zajmalo jakej je rozdil ve vysledni kvalite :bandit:
expiry_date1
Chcel by som sa spýtať(keďže s tým nemám skúsenosti a kvôli jednej otázke zakladať thread:D je asi blbosť),nedalo by sa začať pestovať vonku v kvetináči,robiť z toho bonsajku(teda držať ju na krátko,podľa veľkosti skrine),nech je silná(jednalo by sa o indoor odrodu) a potom ju na kvet šupnúť do skrine?Bola by to napr. v letnom období úspora za el. na raste a mala by možno lepšie podmienky vonku ako pod nejakým umelým svetlom celý život-nie som moralista.nemám nič proti pestovaniu čisto indoor:D len ma to tak napadlo.
tiptop
no ja som premyslal o podobnej veci... ze matku pestovat na balkone a rezy dat do skrine. myslite ze by to nebol tiez problem?
Lagutoda
tiptop : noo nevidim v tom zadnej problem.. myslim ze by to slo..
wolverin
expiry date 1 - da sa to . kamos pestoval na balkone nejaky model - asi ww (uz si nepamatam) a po cca 2 mesiacoch to supol pod lampu na 12/12. ake to bolo neviem lebo som z toho nic zial nekuril :(
expiry_date1
Díky za odpoveď,možno to vyskúšam,lebo na outdoor je už neskoro a nemal som skôr rezne:D
Lagutoda
Dekuju vsem za pomoc v tomto problemu.. este mam takovej malej dotaz kterej sem nepatri ale stejne to sem dam protoze verim ze mi na to nekdo odpovi.. za boha nemuzu najit v nastaveni jak si vlozim ikonu na forum ?


avatar vyresen.. dikes :jumper:
loeX
to tiptop: šlo by to za předpokladu že ke konci tohoto měsíce hodíš tu matku pod lampy 18/6 jinak ti začne kvíst a dělat řízky z vykvetené kytky de ale je to blbost...
indicky-konopi
Lagutoda: no hele tak před tejdnem sem švihnul ty kyti z toho skleniku (2xmazar, 3xChronic, 1x Afghan) pod 400w, samozřejme sem to vsechno stihnul jeste nařizkovat, takže pak udelam srovnavacku jakej je rozdil, kdyz sou uz od malicka ve skrini nez ze zacatku ve skleniku...ty Super Skunky mi bohužel kapanek přerostly v monstrozni bonsaje:D, takže zustanou i nadale ve skleniku...horsi je, že začli paličatit teprve pred tydnem...:(, takze asi palice budou shit:(
warior
mám taky dotaz,když už je tohle téma otevřený. Mám 3x Shivu a ani jedna z nich už mi letos nestihne dozrát. Myslíte,že je můžu hodit pod 150w sodík???
předem dík
indicky-konopi
Warior: No a proc bys nemoch? Ze vubec vahas...:)
warior
ok,už tam jedou ;)
TouchWood
jde to - viz stavba mé skříně

má early misty - outdoor sk. venku nerostl a tak byl šoupnut do case a vualá. (hlavně že outdoor)
b.bang
me tahhle blucko taky poradne nedozraje.
caseage
vím že to je staré tema ale nechci zakladat nové když toto vystihuje přesně to co mám na mysli

budete letos někdo dávat kytku z venku pod sodík ?
já bych chtěl ale nejdříve až tak začatkem zaří a tak mě napadá nemuže ji 12/12 pod sodíkem nějak zabrzdit ?nebo jaké sou vaše zkušenosti ?

přikládám foto at mate představu
Ja som to raz vyskusal neosvedcilo sa pod sodikom kytka dorastla na 15 Cm a pak sa zasekla v 10 dnoch kvetu 2 mesiace zila ale ani sa nepohla
chuck53
citace:
Původní příspěvek od killer69
Ja som to raz vyskusal neosvedcilo sa pod sodikom kytka dorastla na 15 Cm a pak sa zasekla v 10 dnoch kvetu 2 mesiace zila ale ani sa nepohla


To určitě nebylo přesunem pod sodík. Zrovna 150W má do slunce daleko, takže nějaký šok světlem bych klidně zanedbal.

Spíš si udělal jiné fatality o kterých ani nevíš nejspíš a proto to nešlo.


OT:

Pobavil mě tvůj podpis o selekci vlastní genetiky a čajíčku z trávy :)
caseage
tak tedy přesun by měl být bez jakýkoliv komplici ano ?nebo bych si měl na něco dávat bacha ?
bezdechu
citace:
Původní příspěvek od caseage
tak tedy přesun by měl být bez jakýkoliv komplici ano ?nebo bych si měl na něco dávat bacha ?


Při přesunu do indooru je třeba dát bacha, aby jsi si dovnitř s rostlinami nezavlekl škúdce. Postříkat insekticidy, nejlépe dvakrát ve 14 dením intervalu. Jinak jsem to už vyzkoušel s púlmetrovkama v květináčích a dokonce jsem i vyryl téměř metrovou rostlinu ze země, přesadil do květináče (sice pak pustila zopár listú) a pod sodíkem jsem ji úspěšně a pěkně dokvetl.
caseage
citace:
Původní příspěvek od bezdechu


Při přesunu do indooru je třeba dát bacha, aby jsi si dovnitř s rostlinami nezavlekl škúdce. Postříkat insekticidy, nejlépe dvakrát ve 14 dením intervalu. Jinak jsem to už vyzkoušel s púlmetrovkama v květináčích a dokonce jsem i vyryl téměř metrovou rostlinu ze země, přesadil do květináče (sice pak pustila zopár listú) a pod sodíkem jsem ji úspěšně a pěkně dokvetl.


no mam BAC ten by měl zabrat na škudce jinak tam žadne nejsou vidět ale jak píšeš prevence je lepší jak pak plakat :-)
sem rád že alespon někdo odepsal že to je v pořadku a nic jim nehrozí


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma