Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
sklerotismus - Klikni zde pro originální téma
Kutas
.. je obecne znamo, ze ganja zhorsuje pamet, ale mne uz vazne zacina srat, jak ztracim sklenenky, zapalovace atd... skoro na kazde hulidbe neco nekde necham nebo mi vypadne zapalovac z kapsy a tak. Jednou sem si koupil tryskovy zapalovac, jeste blikaci, no mel sem z nej velkou radost, ale vydrzel mi jen jednu noc.Pak z nej mel radost zas nekdo jiny.
Fakt nedokazu se ovladat, to bych musel porad v jednom kuse myslet na to abych nekde neco nenechal. Taky se mi pokazde kdyz sem zhuleny stava, ze nemuzu neco najit po kapsach a pak z toho mam schyzu, ze sem nechal na lavicce energitku, a pritom ji mam v nektere z kapes :).
Jo a jeste dobre bylo, v dobach kdy jeste rodice nevedeli ze hulim, jak sem balil speka na zachode zamknuty a nechal sem ho polozeneho na zrcadle :)
tak by me zajimalo jak je to s vama..? :D
Medvidek Pu
heh :slizoun: prichazeni o veci, jejich zapominani, ztraceni to jsou presne ty disciplinky ve kterych ja naprosto exceluji :sun: On to totiz byl problem jeste za dob co jsem slovo spek a hulit neznal a ted mam pro to alespon omluvu. Takove veci jako cepice, mikina, rukavice, zapalovace...OK..zaboli, ale to se jeste da. Ale jednou jsem takhle sel zhuleny jak taska u nas ve skole na pocitacovou ucebnu na net a mel jsem i sve krasne dioptricke bryle. U pocitace me to nejak nedelalo dobre a tak jsem si je sundal :) No a je to myslim jasne :p: samozrejme jsem je tam nechal a prisel jsem na to az druhy den. Rikal jsem si jak je to v pohode, jsme preci na VS, tak nejsou tady takovy Karlici aby me nekdo bral dioptricke bryle :frog: JASNE! vedouci ucebny, uklizecky, na vratnici...zkratka nikde nebyly. A tak si rikam ze ted nekdo chodi s myma brylema, asi si vybil ty skla, dal si tam nove a tak vlastne vydelal na obrouckach. NO ale moje chyba :punk:

...druhy story je trosku se stastnejsim koncem, ale taky nas pobavila. Byly u me na navsteve my dva kamosi z VS a byly jsme nekde kalit. Meli jsme jen jeden batoh, at se s tim nemusime tahat a protoze jsme poskakovali na nejakem koncerte, tak jsme tam meli vsechny penezenky, klice a telefony....pri skakani nekomu na hlavu se to jen prece muze vytratit :p: Po akci asi tak kolem 3 hod si to tak masirujeme domu, zastavime se asi 1 km od domu na lavicce, debatujeme, dymkujeme a je pohodicka :bandit: Asi tak po 20 minutach dorazime tedy pred barak a.......BATOH neni :frog: Takze samozrejme radost jak cip a je nam vse jasne ze je to na lavicce. NASTESTI to tam jeste bylo a zachranilo nas to od te jundy prijit o klice, penezenku a telefon na jeden zatah :girl: .......takze......mame vsechno? jsme vsichni? :slizoun:
Kutas
joo to sem rad ze nejsem sam :). nejhorsi ze se mi to stava i kdyz sem nezhuleny. proste odlozim nekam nejakou vec a vubec si to neuvedomuju a za 20s vuubec nevim kam sem ji mohl dat
brada
tajto ztraceni zapalovacu a ruznejch beru uz jako samozrejmost, dokonce sem jednou zapomel venku fotbalovy mic a nemoh sem si vzpomenou kde sem ho nechal , nebo stava se vasm taky ze chcete vedet kolik je hodin tak sahnete do kapy vytahnete mobil mrknete se na cas , zandate mobil do kapsy a za 15 vterin se musis kouknout znova protoze sis vzpomenul ze uz nevis kolik je :)
virgill
jo kdyz rodice nevi ze hulite tak to urcte znate disciplinu "kde sem to nechal" (hulo, nabity sklo ubaleny zvaro). zacina se exponovanyma mistama (kde by to mohli najit) a konci stastnym nalezem (zpravidla v kapse, ruce apod.)
jaman
no ja som zvykol zabudnut na Eriku2
mno u mě se stalo samozřejmostí, že dávám svoje draze zaplacený věci kolovat. A ani to nesouvisí s hulenim, spíš jsem je nechávala v hospodách po troše alkoholu. Přišla jsem o walkmena, o milovej kšilt, milovanou mikinu a spoustu jinejch milovanejch věcí. Ale lepší, než kdyby mi je někdo ukradl. Tahle můžu nadávat jen sama sobě.

Erika2 je ta současná? Na přítelkyně se ale nezapomíná!:vampire:
jaman
to wood :tiež minulá , ale som na nu nezabudol
jaman
Erika1 =bývala manželka, Erika2=bývalá družka
Kutas
mami, nevidelas takovou tu sklenenou trubicku? :D
loeX
no tak já taky furt na něco zapomínám...hh ted sem zapomněl co sem vám chtěl napsat:D....no tak aspon vám napíšu co se mi stalo před chvílí...sem na dojezdu špeku a tak lehce zmatlaný a psal sem matce objednávky kde zadáváte 6ti místný čísla a já nebyl schopnej si je všechny zapamatovat:D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma