Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Zaštipovat ješte? - Klikni zde pro originální téma
Zdravím!

Zaštipujete ještě? Kdy hnojit na květ?
HerrFlick
Zaštipuju ještě a na květ bych hnojil až se začne nějakej ukzovat. Podle mě je na květ ještě brzo. Klasickej Czechmade outdoor by mě růst od května do konce září i dýl. No a pokud ti to už teď kvete nebo jak to mám chápat,tak je to celkem brzo. těžko říct esi je to dobře. Já sem naopak zasadil později a zrovna teď se ke mě blíží další řízky, takže nevím co s nima. Opačnej problém :o)
Právě že to vypadá, že už to kvete. Jak psal HerrFlick klasickej czechmade outdoor. Mám to na balkóně a začal jsem předpěstovávat někdy v druhý půli dubna.
tgm.amster
Dneska sem naposled zastrihl, na par kytis sem uz videl takovy ty prvni malinkaty blyznicky, takze ted uz budu jen chvili hnojit na rust( max 14 dni, spis tejden) a zacnu davat na kvet:jumper:
Dr.Katz
no já jsem si původně (naivně) myslel, že to zastřihnu jenom jednou, ale včera jsem byl donucen zastřihnout podruhé, protože už to mám přes dva metry vysoké a denní přirůstky jsou tak 10 cm, takže se obávám, že budu muset udělat ještě jeden střih. tady je ale zase problém s tím, že to ta rostlina neunese a budu to muset různě přivazovat, protože se to po každém dešti začne klátit...ono se to tak rozvětví, že to může tu rostlinu převážit. a až bude v květu, tak to bude ještě těžší...no a o tom to je:sun:
chuck53
heh taky bych si pral takove kytky:-Dty moje male co mam sou onicem..
Karakoe
mam to jeste smykat?
olin
ja mam na balkoně dvě kytky. jsou ze semen co jsem našel v pytli skera. jsou dost hustý. nevím jestli je mam prostříhat. potreboval bych poradit ale namam funkcní fotak abych pripojil foto.
frogo
karaoke: myslím že to už nemá moc cenu, kytka je dobře rozvětvená, ale můžeš, pokud ještě nejde do květu, tak bys tím neměl co zkazit.
HALUZAK
XEL BY SOM SA SPYTAT KED ZACNE RATLINKA KVITNUT TEDA ZACNU SA UKAZOVAT BLIZNICKY RASTIE ESTE DO VYSKY ALEBO IDE UZ VSETKA ENERGIA DO SISIEK?DIK
gona
rastie indika menej stiva brutálne:p:
Fakt roste? Doufal jsem, že už ne. Mám kytky na balkóně, taď maj tak deset až dvacet cm přes metr a to je na balkón tak akorát. První začala kvíst už na konci června (viz foto na začátku vlákna), dvě tak před tejdnem, jedna teď a poslední ještě nezačala. Asi už začnu hnojit na květ (Kristalon). O kolik myslíte, že by mohly ještě vyrůst než dozrajou?
Mr.goldie
2 Pu-erh:
Myslím, že kytky pojedou ještě tak 15 - 30 cm....zkus to jemně poohýbat, pokud to nepůjde, začni asi s hnojením na květ, kytkám bude trvat přibližně týden než se seknou v růstu. Chce to podpořit rozhodně nějakou hnojku...nejlíp N-P-K - 13_14. to je osvědčený
Pokud nechceš investovat příliš, doporučuji OBM...to je spolehlivost za rozumný peníz.
peAce
killlsmoker
no mne uz to taky zacina pomalu kvest... pestuju tretim rokem a zda se mi ze kazdej rok to zacina kvest drive. Asi to bude tim pocasim.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma