Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Groweři na voďe - Klikni zde pro originální téma
xpapousek
Čaues Groweři.
Nikde sem tu nenašel téma týkající se trávení dovolené na našich(popřípadě na zahraničních)řekách,tak teda zakládám tohle.
Někde sem slyšel,že lidé v ČR tíhnou k tomuto způsobu zábavy a uvolnění nejvíce na světě(navim,ale je to možný)
Takže doufám,že si přečtu něco zajímavího z vašich zážitků s pádlem v ruce.
Já sem byl poprvé na vodě až někdy ve třeťáku se školou na výcviku,ale stálo to za to.V parťe několika "huličů"vod nás ze třídy(ke které sem se taky hlásil :o )dal každej 150 a jedna holka řekla,že už to zařídí.Mno ve vlaku votevřela ušus(byl na seznamu vybavení:))a ta vůně co se rozlila po celym kupé-no super.(bylo toho celej ten větší díl(čudráci vědí)takže nám to zbylo i na výlet na konec šk. roku(na Orlíku)A pak už jsme si jen vychutnávali krásu našich luhů a hájů pěkně high-učitelé někde kilák před náma.Blbý bylo když sme se pozdě vrátili z hospody(místo v 10 asi 10.30),tak nám pak bylo zakázáno strávit zbytek večera s kytarou u společného ohňe,což nás velice mrzelo,a tak sme si aspoň ve stanu pěkně pokouřili ;) No přímo na lodi bejt zhulenej je taky docela sranda,ale směrovat tu loď mezi kameny je leckdy nadlidskej úkol,no nebo spíš taková digihra.Tekrát sme jeli Lužnici,což je pak ke konci docela volej-takže trochu pruda.
Rok na to sme jeli s nižšim ročníkem Vltavu,kde už chyběli pruderní učitelé takže to byla taky slušná vožíračka.Na jednu nezapomenu-a to na tu v Kromlově.Jesi ste tam někdo byl ještě před povodněma tak tam byla jedna supr hospoda s ubytováním-U Krumloše.Byl to krásnej starej barák ze dřeva dole normální putika(kde týpek pouštěl Švihadlo)a na hoře mísnost,kde sme měli vlastní štěně a telefon.To byla ta největší vychytávka-stačilo zvednou telefon a měli ste spojení s kuchyní dole a mohli ste obědnávat klobásky!!!Prostě pohoda:smoker: Proběhlo pár piv a jointíků a když sme šli domů a vedla mě třídní tak sem byl rád,že sem jí nepoblil.Jen škoda že to v r. 2002 bylo vytopený a už to myslim nefunguje.Jinak Krumlov je celej super,kdo tam byl tak ví.
Přez den výlet na zamek jointík pak koukat s tý lávky na královku jak se lidi topěj a večer zakalit a je fakt z čeho vybírat-těch čajoven barů a klubůje tam je snad tisíc.
No Prostě Krumlov sme si tak oblíbily že sme tam loni jeli bez lodí-jen tak do kepu a zakalit.
No a co vy jaký řeky ste si oblíbili?
drinker hulič
Parádní thread! Já se z vody vrátil minulý týden, naštěstí bez jakýchkoliv pedagogických dozorů ;) a byla to sranda. Vzpomínám na velkou bitvu s Ostraváky, tuny vykalených pivek, i nějaká ta palička padla... Jeli jsme Vltavu z Vyššího Brodu do Českýho krumlova - máš pravdu, je to úžasný místo! Nebo ta krutá industrial továrna za Pískárnou, to je snad kilometr dlouhej polorozpadlej, ale furt fungující komplex a za ním zajímavej jez :) jj, vodáctví má něco do sebe. Ahóóój! :D
Reewer
Na vodě jsem byl asi před 2-3 týdny. Sjížděli jsme Vltavu od V. Brodu do nějaký vesnice (na jménu si už nevzpomenu, ale je bylo to tak 1,5 dne cesty po Krumlově)...
Sranda to tedy byla... Neslo se to ve znamení pivek, růmů a palic. Spousta zážitků a ta příroda.... Voda je celkem sranda, akorát jsem se trochu spálil.. za to zábavu to ale rozhodně stálo.

S tim, že Krumlov je v pohodě musím souhlasit. Byl jsem jen v "turistickém" centru Krumlova, takže pivko 30 kč atd... naštěstí se moc nepilo, spíše kouřilo ze zásob..

drinker: Ta továrna je megamazec. Před tou továrnou jsme se vykouřily a najednou koukáme na tu krutost.. Jak jsou ty "domy" na sebe nalepený v šílenejch úhlech, nepravidelnosti, samý tribky, kombinace nových moderních věcí a "Lynchovskýcho" industrial psycha. Litoval jsem, že nemám foťák...
fR3edom-X
Taky sme jeli Vltavu před dvěma týdnama a bylo to naprosto dokonalí... s dozorem sme krásně chlastali a krutý bylo když se šlo z hospody jít v té tmě mezi stanama kde bylo slyšet každý slovo.
A souhlas se všema, že projíždět Krumlovem zhulenej je parádička.

to Eugen: ta mega továrna, o které všichni píšou je ta papírna... ten hluk a délka asi 2km mě fakt doslali

Ještě sem byl kdysi na Lužnici, ale to je stojatá řeka, takže dřina, Vltava je daleko lepší. Řeky mám rád, je to zábava pro hodně lidí, stanování v kempech a příroda.
PsYcHo84
Ja jsem jel Vltavu 2x (klasika, hezke, ale lidi jak sracek), Luznici 2x (ta zas vubec netece, ale hezke luzni lesy), Berounku (nadhera!), Ohri (nadhera!), Becvu mockrat (rutina), Moravu 2x (hm co dodat), Sazavu (byl jsem 6 let starej a jediny co si pamatuju bylo, jak mi naka holka, ktery jsem sedel na kline v aute poblila zada), Moravici, Odru, na Slovensku Oravu (tehdy byl brutalni nadstav a bylo to celkem ohubu), v Polsku Dunajec a Poprad. Mozna jsem jeste nekdy nekde zhrncoval naky potok ale to uz mi pamet neslouzi..

war .. teda peace :)
_Ra_
na Vltavě paráda
zakouřit si přímo na kánoi je dobrý, sice koordinace a povely pro háčka trochu vázly, no ale dyť vo to ani nejde a za jezem se věcy dycky posbírají voda z lodi se vyleje a jede se dál

je tu někdo kdo se necvakl v Krumlově pod lávkou (klasika) na plastové kánoi Vydra ve dvou a s barelama?
no pokud jo, tak klobouk dolů
moswa
_Ra_:no tak my sme se tam necvakli-taky dva barely, taky plastová loď. :D :D :D

PsYcHo84:naprosto souhlasim s tou Ohří. ta je fakt nádherná. včera sme se vrátili-jeli sme to se školou:( ale bylo to naprosto prohulený a dost hustá cestička no :satan:

akorát když jedu spálená tak to je docela vo život. sem kormidelník-to sou pak kličky-z jednoho břehu na druhej a kličky kličky kličky.................:crazy:
cilum
hoj hoj, já se z vody vrátil tento týden, jo a jaxi psal o té hospě u krumloše tak to kurwa mazec :frog: pže sme to zcela náhoděn taky oběvili LOL takže můžu říct že to tam funguje a je to tam pohodička až na ty ceny (nijak brutální oproti konkurenci ale sem z vesnice takže sem zvyklý na krapet jiné poměry)................. Mno ale třeba takové pivo mají za 19,- :o mno takže bysste si řekli že vodka bude tak za 25-30 (pivo nepiju........) mno ale stála 40 :(( takže sem tam nechal asi 4kila a skoro vůbec se neožral :((( mno ale pak sme na tom zakrytém dřevěném mostě zapálili trochu hashu a lampy :rocket: a už to bylo o nečem jiném :death: :frog:
Jo a seděli sme na "zahrádce" což byla taková stará polozbořená zakrytá šopa :D ale byla to tam kuwa pohoda.............

Mno a k tomu pálení na lodi je to celkem sada, sme si tak pěkně začali pálit lampu a tak po 2 prdech to začalo být kuwa psycho pže sme začali narážet na kameny a to byla celkem schýza esi se cvaknem atd. :D
A jinak Pískárna a pak Krumlov 4EVER :mutant: :frog:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma