Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Hašolej - Klikni zde pro originální téma
Haskuchar
Vážení odborníci, na víkend jedu do Amsterdamu a chtěl bych si přivézt hašolej - ale nemám s tím zatím zkušenost. Přivítám jakoukoliv radu ohledně druhů (hnědý, červený, ...), cen, kde koupit, co uvařit, atd. Kouření mi v poslední době dělá problémy, průdušky zlobí ;-(, tak chci přejít na vařenou stravu. Díky za informace!
Haskuchar
Díky za varování - ale už jsem vyzkoušel i lecos z jiných oborů a právě proto jsem přešel na přírodní produkty. Ve všem se musí udržet míra - i pár kapek oleje do kafe může zlepšit náladu. I když mozek možná není zase tak důležitý orgán.
loeX
no já si ted vařil mlíčko ze samců a fakt se to nedá srovnat třeba s jointem:D je to trošku víc nářez:) po minulém mlíčku sem ani nedošel domů:D sem se jaksi složil před dveřma do bytu:D naštěstí sem hlavou třískl o dveře takže mi sestra otevřela a zatáhla mě domů:D
100Thermal
Haskuchar: S tím hašišovým olejem nevim nevim, jestli ho v Amstru seženeš. Já sem na něj nenarazil, ale snad budeš mít víc štěstí než já. Užij si to tam. ;)
Thcmh
Hodně zdaru a krásný výlet :D
Haskuchar
Asi to fakt s tím olejem v Amsterdamu nebude tak jednoduché - hledal jsem na zahraničních stránkách a zdá se, že to je i v Holandsku (bohužel) za hranicí tolerance. Ale zkusím se poptat a dám vědět. Asi se budu muset dát do výroby sám ;).
Haskuchar
Tak jsem se vrátil z Amsterdamu - a bohužel se potvrdilo, že ani tam není haš olej běžný produkt. I když ho leckde musí mít (z čeho by dělali tak dobré koláčky), neprodávají to. Na ulici by se sehnat dal, ale to mi za to nestálo. Prostě překonám pohodlnost a uvařím si ho sám:sun:1!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma