Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
Sensi Star 2 týdny v květu - Klikni zde pro originální téma
Deu
Sensi Star je velmi rychle dozrávající, a značně rychle kvete. Následující foto zachycuje zhruba 30 cm vysokou rostlinu v SOG 400W, 2 týdny po přepnutí na 12/12.

Deu
Foto 2: Detail květu. Na okolních listech si všimněte značného počtu krystalů pryskyřice.

Deu
Foto 3: Celá rostlina. Květ bují ve všech částech a krystaly se pokrývají i spodní listy.

Deu
Foto 4: Detail krystalických struktur u stonku.

livo
Zdar Deu,
rostlina vypadá moc zdravě a dravě ;). Je vidět že je dobře živená a má vyhovující podmínky, holt 400W je 400W. Jak je kytka stará celkem? To je určitě řízek, že? Budou dobrý trávy :smoker:
Hlava
Zdravím Deu .

Pěkný fota , tak okrystalizovanýho jsem měl toho žraloka :smoker: budiž mu země lehká :( koukám že si jedeš SoG , moře zeleně , v jaký vejše si je přepnul , předpokládám asi tak ve 20cm? A ješte otázka , jak to máš hustě to máš osázený , dík . :sun:

Měj se čau
Skunk.....
Čau
pěkná detailní fota , karma pro tebe :)
High
immolator
Myslim že k tomu nejde nic jinýho říct, než že mistrům Growerům rostou fakt mistrovský kytky :sun: Holt jaký pán, taká kytička a karma letí...
Deu
livo > je to řízek, matka je poměrně nová :sun:.
hlava > zdravím též. Je to perpetuální SOG, 12/12 vždy. Rostliny které tam přicházejí předpěstuji pod fluoro do 20-30 cm (proč plýtvat energií :sun: ) a přesadím do většího květináče do hlíny optimalizované na květ. Rostliny se postupně střídají, dokvetené jdou pryč a nové sazenice dovnitř. Současná kapacita je asi 20 kytek na zhruba půl m2 ve skříni, výška pro růst max. 80 cm při SOG filozofii jedna kytka jedna palice :smoker:. Kapacitu chci ale zvýšit, pořídil jsem nové místem neplýtvající teku květináče 13x13 a 15x15, a hodlám vyrobit něco jako máš ty v peřiňáku, ebb and flow systém přesně na míru skříně - využije se maximum prostoru. Dáš mi typ kde ti to vyrobili :smoker: ?

Díky všem, až bude něco pořádného k vidění, zkusím nafotit celý SOG. Je tu docela dost modelů najednou - Sensi Star, Kariba Surprise, Sweet Tooth #3, Nebula, SuperSkunkxNorthern Lights, White Widow... Příjemně překvapil právě Sensi Star, a to velmi rychlou krystalizací a velikostí okvětních pestíků. Sweet Tooth #3 se ovšem už slušně přidává, objevují se krystaly a hlavně ta nejsladší vůně. Kariba Surprise je klasická sativa, hodně řečí a pak nic moc výnos což je vidět už teď když jsou vedle indiky, naštěstí množství je vyváženo kvalitou high, no uvidíme :smoker: !

[Edited by Deu on 25-10-2001 at 07:20 PM]
maslox
Jo mas vakt husty krasavice! Takovy bych taky negdy chtel kourit:bounce:
evergreen
Nazdar Deu,
no máš to pekné chlape, tiež som si tento rok dopestoval Sensi star ( 400Watt) a máš sa na čo tešiť. Tie moje fotky mali byť už dávno v galérii, ale vďaka šikovnosti pracovníčky miestneho fotolabu tam nie sú. Bohužial mi zostalo len foto z počiatočnej fázy rastu ( prvé tri týždne )
Maj sa krásne a enjoy the highlife...
evergreen
tomy
no proste kraasa co viac dodat


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma