Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Tak tomu nerozumiem? - Klikni zde pro originální téma
PARANOIK
Na jednom policku mam 5 fesand ,ktore som pred 5 dnami pohnojil holubincami (nasypal vysusene a rozdrvene hovna pod rastlinu a zalial) a dnes som zistil ,ze vsetky kvitnu.Co s tym?
Vseved
Možná to máš přehnojené , ale s tím ti asi já neporadím mě se to taky stalo ale potom mě jí něco sežralo . Tak ať to roste
indicky-konopi
co s tim? nic...proplachni to cistou vodou a tak dva tejdny to nehnoj...pak uz hnoj jen nejakym lepsim elixirem na rust a né temahle hovnama...palice se stejne rozjedou- nezacnou zrat, ale jen zřidnou...vzdyt neni ani červenec natož srpen, tak ceho se bojis? ze za mesic budes sklizet...?:)
Dub-Teaser
Indický konopí- No vezmi v potas,že je konec června,když to propláchneš a 14 dní necháš,tak máš půlku půlu července a pak bys chtěl ještě hnojit na růst? a kdy by jsi chtěl sklízet?
PARANOIK- Můj názor-nech rostlinky bejt,příští zálivku dej odstátou vodu a za 14 dní můžeš klidně zalejt květovym hnojivem,nebo těma holubincema.
indicky-konopi
Dub-Teaser: sklizet chce kazdej pochopitelne co nejdriv...de vo to ze nevim ani jak je ta kytka velka....proto rikam ze bych ji hnal jeste hnojivem na rust...nechci prece sklizet pul metrovou kytku woe:), no a zacatkem-mozna v polovine sprna bych to prikrmil hnojkou na kvet a sklidi treba v polovine řijna...co je na tom????!
hasun
Nejlepší bude když to vorosíš nejakym hnojivem s vysokym dusíkem(N- na list kytky rychlejc vemou živiny z listů), ale ke kořenum bych taky něco dal. Na ty listy pozor, koncentrace musí bejt nižší, abys je nespálil. Hodně zdaru!!!
Dub-Teaser
indický- de o to,že když teď pohnojil holubincema,tak pohnojit je růstovym hnojivem by znamenal docela šok,kytka začala kvést a on by ji zas začal cpát dusíkem. ona začne sama růst,jelikož ještě není tak brzo tma a až bude čas,začne kynout:)
ddt
Zoberme situaciu. Mame hnojivo s pomerom 10:15:15. Teda hnojivo, ktore je urcene na kvitnucu fazu pretoze ma vyssi obsah fosforu. No toto neznamena,ze ked zacnes zalievat rastliny tymto hnojvom prejdu ti na kvet. Rastlina ma v sebe spinac kedy ma prejst na kvet o tom com ho sposobuje tu teraz nebudem pisat. Jedna sa o to,ze aj takymto hnojivom mozes zalievat aj pocas vegetacie jedine ale co tym dosiahnes,ze rastlinka nebude mat dost dusiku a zbytocne vela fosforu a drasliku pre toto stadium, takze moj zaver nie. Je velmi malo pravdepodobne,ze by hnojivo, teda bezne nie ziaden bloom booster sposobilu takuto prudku zmenu a spustenie kvitnutia. Moze sa stat,ze mas autoflowering rastlinu, alebo doslo k fotoperiodickemu soku. Moja rada teda znie. Normalne pokracuj v aplikacii dusikatych hnojiv urcenych na rast. Zalezi aku mas odrodu. Jedna sa o to,ze pri znackovej odrode vies kedy sa asi spina do kvetu. A teda tesne pred tymto terminom prepnutia prejdi na hnojivo s vyvazenym pomerom a nasledne postupne prejdi na hnojivo na kvet. Ale na kvet preto aby rastlinka dostavala dostatok latok, ktore si teraz ziada a nebola teda zbytocne brzdena tymto nedostatkom a nie aby si ju prepol na kvet!!!

DDT
indicky-konopi
Dub-Teaser: pokud to pohnojil jen jednou timhle hovnem, taxe až zas tak nic nestane, když ho vysadí a nasadí rustovy...:)

ddt: nigdo tady neřekl, že to šlo do květu kvuli tomu holubčímu hovnu, takže nam tady nic nevysvětluj:D A jestli mi tady něco uteklo taxe omlouvam:)
Dub-Teaser
pokud jednou,tak ano! hlavně záleží na tom,jak je kytka stará,velká,kolik větví atd. protože jak píše ddt,tak kytka se přepne stejně až při kratším dni,ale pokud bude hnojit převážně hnojivem s vyšším obsahem P kytku metr vysokou,tak se ti už takovym způsobem nevytáhne. Druhá možnost tedy prolít vodou a nasadit růstové hnojivo. Záleží na spoustě faktorech.
PARANOIK
Vsetko je no nanme takze neviem kedy by sa mala prepnut na kvitnucu fazu.No ja neviem ale ja si myslim ze to bude hovnami.Mam aj druhe policko len kusok dalej rovnake podmienky ,rovnako zalievane akurat tie hovna som tam nedal.Urobil som to tak ze dnes som ich polial odstatov vodou(velkym mnozstvom) a uvidim co sa stane.Nemal by som s tym nic posrat a ak palice budu rast dalej tak vyskusam to hnojivo na rast.Diky za rady.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma