Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Moje neuveritelne stavy - Klikni zde pro originální téma
BOOT
Zdravim vsechny growery!chtel bych se pokusit vystihnou me stavy po konzumaci konopnych drog!
-Me stavy se obvykle vymykaji kontrole
-Docela me to bavi,nebranim se tomu
-Vyhody:
1)Ujizdim si na hudbe-Vetsinu casu kdyz posloucham hudbu tak bud litam a nebo Mi oci litaji ze strany na stranu
2)Energie-Taky mam nekdy velice velke speedy.Zacina to tim ze mi brni telo a pote se zase vymyka kotrole a proste speeduju
3)Napady-Kdyz jsem fakt dobre shuleny tak mi zacnou behat hlavou napady,ktere jsou luxusni.(hlavne foceni ,atd.)
-Nevyhody:
1)Pobrzdenost-Totalne prehuleni mi zpusobuju sice opravdu rychle buseni srdce,ale taky nechapacky a zaseky temer u veseho.


Tak jen tak to pisu,abych se svami podelil o me stavy!
Urcite napiste co si o tom myslite

!!!DRUM AND BASS!!!
Kuře
Tohle už tu bylo viz thread ''Co nejdradši dělátek džy jste zhulený''
A taky Co vás napadá kdžy jste hulený apod ... je toho tady hafec stačí hledat :)
hydrocodon
Z konopi nejsou zadne prijemne stavy, lidi si to jen namlouvaji, protoze chcou mit "prirodni drogu", je to ubohost. Vyhulenost je proste sucho v hube, zpomalene vnimani casu, dezorientovanost a vynervovanost, ze vas vsechno rozhodi, taky jsou sebevrazedne myslenky a strasne deprese. Nemluve o nasledcich caste konzumace marihuany jako jsou psychozy a schizofrenie. Dle meho nazoru a nazoru lidi co rozumi danemu problemu je marihuana nejnebezpecnejsi droga!!!
kotg
njn, prostě hydrocondom!!!
(Pravdou je, že z pěstování je radost mnohem hezčí...)
hydrocodon:
To, že takhle vnímáš stav po kouření konopí Ty, ještě neznamená, že i ostatní. Konopí umocnňuje momentální stavy a pocity a prožívaný stav je závislý na Tvém momentálním rozpoložení. Je pravda, že lidi s psychickými nebo jinými problémy by kouřit konopí rozhodně neměli a může pro ňe být opradu nebezpečné. To, že tak zkouřenost prožíváš svědčí o nějakém Tvém problému nebo nevyrovnanosti a kouřit bys asi fakt neměl.
K těm lidem, kteří tomu podle Tebe rozumí: mezi mé kamarády patří pár psychologů a sdílí naopak stejný názor jako já...

P.S.: Netuším, co děláš na tomto fóru. Že bys nás chtěl "spasit" a přivést na tu "pravou cestu"? :-)
varan
No myslím, že na tom nejsme tak špatně, abychom dělali něco, co by nám už ani nedělalo dobře. Já se cítím po trávě skvěle, dokážu se tak cítit i bez ní, je blbost psát, že jsem z trávy vynervovanej, spíš se cítím uvolněně, a kvůli tomu uvolnění se to dělá....

Jinak když máš sucho v hubě tak si dej pivko :beer:

topic: kdyby si každej založil svůj vlastní thread o stavech tak bysme špatně skončili...
bounty_killer
hydrocondom:
dej si voraz, zkus někdy hulit, když máš dobrou náladu, ale podle tvejch příspěwků tady to vypadá že seš furt nasranej a musíš si to na někom vybít.

BTW, EDIT:
něco jako
citace:
marihuana je nejnebezpečnější droga!!! Bububububu


... na to ti řeknu jenom "STFU n00b!!! I'll kill ya with fire!!!"

:flamer: :eek:
hydrocodon
Lzete sami sobe. Jak vy tvrdite, ze je vam z travy dobre je pouze sebeklam. Vsugerovavate si to! Hrajete vysmatost az je to trapne. konopi se konzumuje pouze proto ze je to v mode, urcity SYMBOL REVOLTY, ale ta puberta vas jednou prejde. Trava je jen o recech, a aby jste meli jaky symbol nosit na trickach, ksiltovkach a retizcich, ubozaci.
hydrocodon
Nebyt takovych webu jako tenhle, kde byste o tom mohli kecat a fantazirovat, jake z toho mate "silene stavy", ani byste nehulili
Str
hydrocodon - hulil si nekdy?
hydrocodon
To STR Jo, mnohokrat jsem se nechal premluvit, a vzdy z toho bylo jen sucho v hube, dezorientovanost, vynervovanost, a sebevrazedne myslenky.
Alcatelx
to hydrocodon: Ale to nebude tím že jsi užil Thc...Já si myslím že to swedčí spíš o nejakejch psychickej problemech.Možná by jsi se měl pořádně nad sebou zamyslet,dneska už seženeš odborníka snadno,skus se nechat wyšetřit a nechat si POMOCT!!Tím že budeš hrotit do ganji se ti hlawa nesprawí.Ty sebewražedný myšlenky myslím mluwí za wše ne??Já třeba se na brčko těšim jak malej kluk a nikdy by mě nenapadají takowí pičowiny woe.DEZOIRENTOWANOST?To je taky příznak dušewní poruchy , nebo se mýlim ?Myslím že ne e..Nemáš taky třeba náwaly horka??Rozostřený widěný??Swěř se odborníkowi,radím ti dobře..A jak už tu nekdo říkal oprawdu rači nehul,mohlo by to bejt pro tebe dost nebezpečný a je to holt smula že si nemužeš zahulit a bejt weselej atak. protože to to je to proč já hulim..alide
lampiao
to hydrocodon

co nejdriv volej chocholouska, evidentne nejsi v poradku!! anebo prestan cichat to tecko a konecne uz pohul:D
Lagutoda
to hydrocodon

podle toho co tady pises si asi nehulil nikdy nic dobryho, protoze sucho v hube urcite neni to jediny co vnimas... nekdy ses tak v prdely ze se smejes i uplnejm pitchovinam.. zkus fagt nekdy zahulit protoze to co rikas je blbost...
nesmis se k tomu nechat premlouvat..je to tvoje volba a sam to musis chtit.. jinak si budes rikat ze je to spatny , ale zkusis to a neudela ti to dobre..proste se treba i trosku zlej a pak si dej brcko neceho dobryho a bav se.. a pak poznas co to vubec je..:afro:
bounty_killer
TU HOV**CODON

Souhlasim s ,.- Lagutoda;Lampiao;Alcatelx -.,
Mám pocit, že seš na tom tak, jako já před čtyřma rokama, pořád že se nějak zabiju, každýmu sem odsekával, každýho odháněl a seděl v koutě s hlavou složenou mezi kolena... abych pravdu řek, nevím ani čím to bylo, prostě se mnou házela puberta a to je asi právě to, co prožíváš ty. Děláš spoustu chyb. Především hulíš, když tě někdo *echm echm* přemluvil, to je BLBOST nejvyššího kalibru, hul, když se ti zrovna chce, když dostaneš chuť, samozřejmě že pokud se necháš neustále přemlouvat a pořád mít blbou náladu, je jasný, že ti nakonec kámoši přestanou nabízet a to by bylo možná taky řešení. Navíc, posuzuješ tuhle *echm* drogu *echm chrchly chrchly* podle toho, co cítíš ty, ale právě Mary Jane je ta nejindividuálněji působící droga (zapomněl jsem *echm*) ze všech a téměř každej týpek, kterej se mnou kdy hulil, mi říkal o svejch stavech něco jinýho. Jasný? Problém nejspíš nebude na straně kousku usušený rostliny, kterej má každej den na stole několik milionů lidí na světě, ale na tvý straně, prostě zkus změnit způsob, jakým žiješ a zamysli se především nad sebou. Nebo se nenechej přemluvit. A jestli jsou tví přátelé lidé, kteří tě nejenom přemlouvají, ale možná nutí HULIT, měl bys přemýšlet o změně party.

Každopádně je hovadina :flick: dávat vinu rostlině. To je jak kdybych přišel do květinářství a začal cloumat s prodavačkou a řvát na ni: „UAAAAA Jak tady můžete prodávat růže??? :eek: Nechal jsem se přemluvit ať jednu vezmu do ruky a propíchnul sem si prst!!! :mad: Nalháváte si, že jsou růže krásné, ale je to jenom pichlavý PLEVEL :rocket: a já jsem ZCELA NORMÁLNÍ ale vždycky když se píchnu trnem z růže, mám chuť se jít ZABÍT BUAHAAAAA!!! :grrr:” Kurňa, jdu na bongo... do toho psaní se člověg moc zasekává... :bong:
hydrocodon
Co to tu kecate??? To je vase jedina vymluva, kdyz nekdo napise pravdu ze z konopi nejsou prijemne stavy, tvrzeni typu "nejsi v poradku, konopi pusobi individualne". To je asi neco takoveho, jak kdybyste se pokouseli tvrdit ze z chlastu jsou perfektni halucinace, ja vam na to namital ze je akorat otupelost a motani hlavy, v zaveru pak kocovina, a vy opacili, ze jsem asi naruseny a ze je to individualni. Davate prednost sebeklamu pred pravdou, a pak kdo by se mel lecit. Jste patologicti sobelhari, nespokojeni sami se sebou, se svym zivotem a zoufale hledate unik v "radoby droze" marihuane, a ve spolecnosti lidi sdilejicich stejne utrpeni. Bojujte se svyma psychozama jinym zpusobem, uvidite, bude lepe a casem nebudete citit potrebu se za neco schovavat.
Hepi
ty vole ty ses magor! ty ses jeste nikdy nezkouril co? schvalne to nekdy zkus a uvidis-myslim zhulit se, ne zahulit si, to je rozdil. jak uz vsichni psali:nesmi te nikdo ukecavat, musis proste chtit
tiptop
no ja mozem na ochranu hydrocodona povedat asi tolko ze neprijemne stavy mava pri huleni kopec ludi. hlavne ludi co maju rozvinutu urcitu psychicku poruchu (podla literaturi). kazdy kto sa necha nutit ako 16 rocne pipky ktore si potom daju 2 deci vodky a idu hodit tycku na zachod, velmi casto zvaluju vinu na marianku. pritom nevidia suvislosti ze predtym/potom pili alkohol, ze zjedli nieco zle. marihuana nerozsiruje len prijemne videnie, casto moze mat aj tu nevyhodu ze ti zvysi vnimavost celkovo, aj na zle aj na dobre. podla toho ako usmernis naladu alebo ake myslienky prevladaju pojdes na tej vlne vnimania dalej.
ja osobne som maval aj zle zhulenia ale vacsinou bol problem v prostredi kde som sa nachadzal alebo som mal (zly) problem ktory mi vrtal hlavou. vtedy je lepsie si lahnut na vankus a rychle sa prespat.

osobne nastastie taketo zle stavy nemam. po puberte som sa relativne zrovnal so svojim zivotom a teraz si zijem ako prasa v IT businesse (teda v zite). kazdy kto chce mat problemi s marihuanou ich bude mat. kto nechce tak mu dam jedinu radu. nech ich proste nema alebo nech nad nimi nepremysla. ved problemi su casto take ze sa vyriesia aj same :-D

no v kazdom pripade si myslim ze ludia drogy potrebuju uz len z toho hladiska ze chcu spoznavat sami seba. ja chcem tiez spoznat viac o sebe, mozno o okoli. mozno mi to znici zivot. ale viem povedat ze ludia co sa vedia sami so sebou vysporiadat su v pohode aj s ganjou aj bez nej. je iba na nich ako chcu dopovat svoju psychicku vnimavost a rozsirovat svoje vedomie alebo svoje skusenosti.
ja si myslim ze mozno raz ked budem mat syna ktory bude hulit zahulim si s nim. nebudem mu to zakazovat lebo by to skoncilo ako prohibicia v amerike a tiez mu to nebudem prikazovat lebo by sa to minulo myslienke hulenia. to iste plati v parte.
Alcatelx
citace:
Původní příspěvek od hydrocodon
Jste patologicti sobelhari, nespokojeni sami se sebou, se svym zivotem a zoufale hledate unik v "radoby droze" marihuane, a ve spolecnosti lidi sdilejicich stejne utrpeni. Bojujte se svyma psychozama jinym zpusobem, uvidite, bude lepe a casem nebudete citit potrebu se za neco schovavat.


Hihi to už je moc...
Jak si přišel na to že hledáme unik???
Já hulim protože chci a ne proto abych před nečim utek!!

Psychozy hmm hmmm .......... mluw za sebe kámo.........

Alkohol je metla lidstwa wid??
A co třeba ciga,to je hnuj teprw wid??
Ubožáci zawislí ,, nikotinem zahanej bludy a psychoozyyy uuuu

Ho ho s tweho oswícenstwý se stawá uboha fraška.........

Nejsi třeba jehowista nebo tak neco???

Mej se fajn.........peace :popcorn:
tiptop
hm no ohladne tych psychoz. vacsina ludi si alkoholom a drogami nieco kompenzuje. niekto si kompenzuje to ze sa nudi, niekto psychozu. nemyslel som to general na hulicov.
to ze ma niekto problem so zlymi stavmi po zhuleni je tak celkom jeho vec. je pravda ze v par pripadoch sa take psychozi rozvinu napr do schyzi na co potom poukaze kazdy odbornik lebo to je viac viditelne ako 95% normalne fungujucich huliacich ludi.
ja osobne som kedysi hulil alebo pil v piatok a zahanal som si tym problemi. niekedy bol z toho zly trip. bolo to asi sposobene mojou rozlozenou piatkovou psychikou. dneska si zahulim pre radost :-) pre komunikaciu a pre myslienky co potom pridu.
alcatelx inac vacsina ludi si psychozu nepripusti a nepovazuje ani mozne mat nejaku. nj jehowista nie som. nikoho na travu nepresviedcam ani mu nemenim nazor. zijem si svoj zivot a nikomu ho nevnucujem.
ohladne cigy to je dost velky odpad pre mna. smrdi to dymi to a ako vidim na svojich rodicoch tak je to aj navykove. ;-) nemusim. ostatny mozu

:D zobral si to co som napisal dost zle... mozno to zobere zle viac ludi tak sorac chlapci nechcel som vam urobit psychozu :DDDDD
inf3cti
2 hydrocodon

CO TO MELES? Kde si to nabral? Ano, samozrejme hned zo zaciatku davam zapravdu v tom, ze NIEKEDY u NIEKOHO sa tieto stavy mozu vyskytnut, to su zname fakty, ale ze by hulenie sposobovalo IBA dezorientaciu, sucho v ustach, atd.. To sa teda s mojimi zazitkami ABSOLUTNE nezhoduje! Som konzumentom travy uz asi 10 rokov, a za celu tu dobu som mal blbe pocity po huleni iba 1-2 krat, a aj to preto, ze som to kombinoval s chlasom a dost som to prehnal.. Ze som "patologicky sobelhar" a podobne: clovece, uprac si najprv vo svojej hlave. Samozrejme ze problemy v zivote mam (kto nema?), ale neriesim si ich hulenim. Realne problemy si riesim v realnom svete a netaham ich niekam, kam nepatria. Ked si zahulim, tak je to preto, aby som si dobre zarelaxoval v horucom kupeli, aby som si vychutnal hudbu, aby som si naboostoval kreativitu, ked idem fotit a podobne. Proste je to pre mna prostriedok, ako si vniest do zivota este viac zaujimavych zazitkov a skusenosti - a co na tom, ze cu casto len v mojej hlave, predsa cely svet, ako ho vnimam je len v mojej hlave, kazdy vnima realitu trosku inak...
Trochu by som to prirovnal hulenie k tomu, ked ides do kina, do divadla, ked si precitas knihu - proste si urobis vylet do ineho sveta, a potom sa vratis a dalej zijes realny zivot. Urcite ze sa bez tych vyletov do inych realit da prezit, ale preco by som to robil? Preco by som sa o to pripravoval, ked mi je to prijemne a obohacuje to moj zivot.

Nebudem ti nadavat, ani ta posielat niekam inde, nez uz ta poslali ostatni (k psychologovi) - z tvojho chovania je celkom pravdepodobne, ze problemy mas skor ty. Co cakas, ze dosiahnes, ked prides na hulicsky server a zacnes tam vykladat, ze vsetci si prijemne nasledky hulenia len nahovaraju a v skutocnosi tym len utekaju od problemov - je len logicke, ze ta vsetci:

1, vysmeju, tebo trepes kravoviny, a oni vsetci z vlastnej skusenosti (a to je to, na com zalezi) vedia, ze tu splietas bludy a polopravdy
2, vyfakuju, z toho isteho dovodu
3, budu ti chciet poradit a pomoct (co sa aj stalo), pretoze zjavne nie si v poriadku

este ostava moznost (velmi pravdepodobna), ze dobre vies, ze nehovoris pravdu, ale napriek tomu sem sypes svoje nezmyselne prispevky a bavis sa na tom, ako ludia reaguju

Predstav si, ze ti niekto zacne tvrdit, ze z pudingu sa jedine poblijes. Urcite, puding sa da konzumovat aj tak, ze sa z neho poseries a poblijes, ale z vlastnej skusenosti vies, pretoze pudingu uz si zjedol za svoj zivot snad kila a zle ti nebolo, ze pri tradicnom davkovani si z pudingu uzijes akurat to sladke pochutnanicko. Co si pomyslis o tom cloveku, ktory ti tvrdi, ze puding by si nemal jest, lebo neprinasa nic dobre a akurat z neho boli brucho a poblijes sa, a to ze je sladky a vyborny, to si len nahovaras. Najskor si pomyslis, ze ten clovek puding bud v zivote nejedol, alebo zjedol nejaky pokazeny, alebo ho z nejakeho dovodu bavi tvrdit zjavne pixoviny. Fakt premyslam, ktory z tychto pripadov si ty..

Nechcem ta fuckovat, chcem ti ponuknut dobre mienenu a priatelsku radu: naozaj sa zamysli nad sebou, svojim zivotom, pripadne sa skus poradit s nejakym psychologom (sedenia u psychologa su narozdiel napriklad od sedeni u zubara velmi prijemne), pretoze to fakt vyzera na nejaku poruchu v tvojom prijimaci - nemusi byt zjavna, a sposobovat nejaku konkretnu disfunkciu, ale asi by sa ti bez nej zilo lepsie a kvalitnejsie. Alebo sa ti paci, ze ta ma velke mnozstvo ludi za blba? Fakt neviem, co si o tebe mysliet, ale svoj nazor som zverejnil a z mojej strany je to uz asi vsetko.
bounty_killer
Hydrohovnon:
Já jsem se sebou nadmíru spokojený, mimochodem. A kdybych měl po hulení depky a myšlení na smrt, přestal bych hulit IHNED, tak přemejšlej, trubko.

EDIT+ buď rád, že jsem se ani nevyjádřil k tomu, že označuješ travku za nejnejnejnejnejnebezpečnější *echm* drogu ze všech, když přitom pochybuju, žes vůbec kdy zkusil aspoň pivo, chlapče, :beer: natož špeka :jumper: a akorát prudíš. Znám lidi co zažili perníg i horší věci, říkám ti, ty nevíš, co to znamená "nebezpečná droga". Navíc, nebudu ani rozvádět, jaké má marihuana léčivé ůčinky, pokud je teda pro tebe třeba perník bezpečnější, namaž si ho na chleba, jestli zabrání bolestem v žaludku. hehe :bandit:


Zkus se fakt změnit. Lidi tě budou brzo nenávidět. Vyzařuje z tebe zlost a nespokojenost se vším, co ti přijde do cesty.


jjjjo a ještě EDIT: hydrocondome, pravda...to ** „rádoby droga” marihuana ** mě od tebe potěšilo, marihuana opravdu není droga, ale každý by jí mezi drogy rád zařadil. díky aspoň za to, cvoku.
CAESAR
no droga to urcite je, ono aj ked si precitas daky navod na liecivom caji, tak je tam napr.: dve lyzicky drogy zalejem troma dcl vody a nechame luhovat 15min.


hydrocodon: napicu stavy mas prave preto, ze si tym chces riesit svoje problemy, ale marijanka je zosilovac, ked mas napicu naladu, tak ju budes mat este horsiu(neplati vzdy) a zas opacne.
lampiao
lidi, nema cenu na toho exota reagovat pac tu sou jenom dve moznosti:

1) je to profesionalni idiot
neni marnejsi job nez presvedcovat idiota, ze je idiot - nikdy se vam to nepodari

2) prudic a jenom se bavi reakcema
vobcas to taky delam:D zejmena na fotbalovejch forech:D:D

z toho vyplyva co? ignorovat!
inf3cti
citace:
Původní příspěvek od bounty_killer
Zkus se fakt změnit. Lidi tě budou brzo nenávidět. Vyzařuje z tebe zlost a nespokojenost se vším, co ti přijde do cesty.


presne tom som mal na mysli
Ondřej
To Hydrocodon: Mě by zajímalo, proč tady házíš všechny do jednoho pytle...přiznej si to, nevíš nic ani o jednom z nás. Myslíš si, že bez konopí se nedokážeme bavit, a že to je útěk od reality? Myslíš si že jsou všichni tak otupělí jak tvrdíš? A proč se tady vyjadřuješ k něčemu, o čem nic nevíš? Jsi asi jeden z těch lidí, který by na otázku "proč hulíš?" odpověděl: "Protože mám pak hustý stavy." Myslíš, že to je právě ten důvod, proč kouřim travku? Já kouřim travku když se mi zachce, ne hned jak ráno vstanu, ne denně, je to jenom moje volba kdy a jak. Mě totiž nebaví pořád na něco nadávat a být nespokojen. Já si ten život užívám, víš?
inf3cti
heej ludia (bounty_killer, Ondrej), nepiste sem take prispevky. to potom vyzeram ako magor, co akurat kazdemu pritakava: "jj, ja tiez", alebo "presne to som myslel", alebo "lepsie by som to nenapisal", alebo "v tomto ti davam uplne zapravdu", alebo "tiez to tak vidim". este ze sa tu prispevky nepocitaju, to my ma niekto mohol obvinit, ze si prispevkami-o-hovne nahanam skore :)
takze:

2 Ondrej:
citace:
Já kouřim travku když se mi zachce, ne hned jak ráno vstanu, ne denně, je to jenom moje volba kdy a jak. Mě totiž nebaví pořád na něco nadávat a být nespokojen. Já si ten život užívám, víš?


lepsie by som to nenapisal :D :D :D
Lagutoda
hydrocodon : fagt nema cenu na nejakou z tvych zprav vubec reagovat... meles blbosti z neznalosti

Chlape, ty už to radši nehul( jestli si teda nekdy hulil) nebo špatně dopadneš :jumper: :pimp:
tiptop
no ja si myslim ze zo strany hydrocodona to je iba bohapusta provokacia ktora nema ziadny vedlajsi zmysel (ako napr debatu o zlom/dobrom stave). myslim ze by sme mu uz nemuseli odpisovat na tie somariny co sem vycapil
hydrocodon
Jste smesni, jak se zoufale snazite obhajovat sve lzi, kdyz si clovek uvedomi, jaky vnitrni boj se ve vas musi odehravat, kdyz lzete sami sobe. Je to peklo, co? A tady tomu chudackovi, co nekolik zprav prede mnou psal o tom ze videl duchy, doporucuji, aby se co nejdrive stavil na psychiatrii s podezrenim na rozvijejici se paranoidni schizofrenii, nebo muze skoncit spatne. A pak ze trava neublizuje. A takove ty pokusy vyvratit pravdu o stavech z marihuany tvrzenim, ze jsem asi "nikdy tu super travku nehulil".... ja jsem uz hulil takove silne svinstva, o kterych se vam ani nezdalo. TRAVA JE POTRAVA PRO DEMONY V NASICH HLAVACH
tiptop
:D moja babka by to nepovedala krajsie. nedame toto do sekcie "nesmrťelné hlášky ..." ???
inf3cti
:D teraz si pripadam ako kreten, ze som sa vobec pokusil o uprimnu komunikaciu s dehydrocodonom. tie jeho prispevky by si urcite zasluzili cestne miesto medzi nesmrtelnymi hlaskami. silne uvazujem, ci si ho mam dat do Ignore Listu, pretoze aj ked mele kravoviny, dobre ma tym pobavi. Akurat ze mam chut ne tie kravoviny reagovat ..

dnes rano sa mi stala zaujimava vec - vysiel som z domu vysypat smeti a zabuchli sa mi dvere. tym pre mna bola situacia jasna: okno rozbijat nebudem, cez strechu sa dnu nedostanem, vsetky dvere zamknute. najblizsie niekto pride za cca 8hodin. a ja len v tricku a teplakoch, proste som len rano vstal z postele, obliekol sa, a siel som s tymi smetami. hladny, smadny, neumyty, bez mobilu, bez dokladov, bez penazi, v cudzom meste, ziadni znami, ziadna moznost niecim zabit cas. totalna izolacia. kedze som citil, ako na mna ta situacia dolieha, tak som si povedal - aspon si potrenujem nejake dusevne cvicenia. nasiel som kus kartonu a posadil sa za domom na travniku a dal som si holotropne dychanie, odputanie od tela a vizualizaciu. to by ste neverili ako lahko sa cloveku pracuje so zmenou stavu vedomia v stresujucej situacii.

kedze pisem toto, asi ste si domysleli, ze uz som zivy a zdravy doma ;)
Ondřej
Mě by zajímalo, kdo z nás si lže...myslím že každý tady zná moc dobře pozitiva i negativa konopí, takže vůbec nemá cenu se vzrušovat nějakym Hydrocodonem, kterej si myslí, že přesně ví co děláme, jak přemýšlíme, jak žijeme atd. Nehodlám se tady obhajovat před nějakym pitomcem, kterej je blbej až to dveřma tříská a neumí nic jiného než kecat druhým do života.

To Hydrocodon: Můžu se na něco zeptat? Proč pořád remcáš? Proč trávíš nadáváním a stěžováním si čas, který bys mohl strávit užitečnou činností? Proč se pleteš do věcí do kterých ti vůbec, ale vůbec nic není? Baví tě to? vyžíváš se v tom? my žijeme svoje životy a je jenom na nás, jak to provedeme. Takže jestli máš problém, jdi si stěžovat na národní výbor! Nebo si zavolej na Linku bezpečí. čau

To inf3cti: Mě se to taky stává, nepropadej panice, někdy se poštěstí mít s někým stejnej názor :)
bounty_killer
co řek Ondřej :)

HYPERKOKONE!
máš prostě problém sám se sebou a snažíš se to hodit na ostatní. Počítej s tím, že ti „ostatní” z tebe mají nehoráznou prdel (já taky (lol)) ať už jenom prudíš, nebo to myslíš vážně. Ať řekneš cokoliv, minimálně 90% lidí z tohohle fóra má schopnost tě inteligentně vyfáknout, takže radši zdvihni bílou vlajku. Začínáš mi lízt na nervy, trapko. :flick:
JackEE
nějak se mi začíná zdát že hydrocodon je členem nějaké sekty :D :D :D

newim co se tady komu snažíš vnutit, ale s tim co pišeš se asni kousíčkem nestotožŇuju. měl bys přestat řešit píčoviny a rači odjet třeba do afriky očkovat děti dyž se ti tak strašně chce někomu pomáhat :frog:

jinak hulení zdar

*****
PEACE
CAESAR
no tak chlapi, uz sa kurva vyserte na tu strasnu, pekelnu rastlinu marihuanu a podte si so mno slahnut ten superbezpecny heroin, nech nam, je vsetkym super a nech nemame rozmrdane mozgy.
rooman
to hydrocondom :Ty toho asi o drogach vis malo co ? Nevis ze se marihuana radi mezi halucinogeny ? co? Muzes si to z webu overit napr. na webu drop-inu pisou tam ze halucinogeny jsou jako lupa a v praxi to vypada tak ze pokud mas pred hulenim naladu spatnou tak po huleni ji mas jeste horsi a proto take zalezi na lidech se kteryma hulis, pokud to sou lidi, ktery nekoho nuti tak to asi nejsou kamosi ze ?

Jo a kte podletebe mode : ja se velice rad zhulim sám (ne proto abych nekomu neco dokazoval) a potom neco tvorim nebo jen medituju a muzu ti rict ze pri zhulenosti mi de dusevni prace líp, ale abych rekl pravdu nebylo to tak vzdycky, nejdriv sem se musel zbavit schíz, treba sem se v prostoru, kde bylo hodne lidi cítil šíleně a tak me napado že se bojím lidí a teď, když takhle nekde ted sem uvedomim si to a je to w poho. Meditace je na ty schizy nejlepsi, clovek se tak sam sebe nauci "poslouchat" a potom se muze povznest a realitu prijimat striktne rozumem a zbavyt se rozumově určenych zlozvyku, treba smat se cizimu nestesti atp.Podivej se na web nakych budhistu a tam naleznes zakladni rady jak meditovat, mimochodem nedavno probel vyzkum ze ktereho vyplynulo ze mozek meditujicich budhistických mnichů opravdu pracuje lépe(to jen aby si me neosocil ze sem taham naky okultismus..

p.s. tvoje prispevky mi pripadaji byt az zoufalé !proc si zarity nehulic vyhledal grower a zaregistroval se tady a pispivá sem ?Asi mas nake psychické problémy snad mas roblemy v kolektivu a pridavam se k ostatnim a radím ti psychologa !
zhul
dajte detom lepšiu trávu
DĚTEM dejte hračky, nedávejte jim drogy....
hellraiser
to hydrocodon
upalim ta na hraniciach!!!!! BURNNNNNN
pises tu same blbosti. ty mas urcite nejake zle psychicke rozpolozenie.
nikto ta tu nenuti hulit travu.tak nehul a nepi**j
wendy
hrát vysmátost?to fakt neumim.dezorientovanost?někdy třeba jo, ale může to bejt i sranda tak proč ne? deprese?ani náhodou...a když, tak to rozhodně nejni hulením, ale momentální náladou...prostě hulení působí na každýho pokaždý jinak, kdo chce ať hulí kdo nechce ať nehulí, ale HYDROCONDOME neser se do toho ostatním!!!jestli máš nějakej problém s hulením, tak se na to vyser, nebo se zeptej někoho na radu (třeba kdybysis zahulil s fajn lidma ve fajn prostředí tak budeš v pohode), ale nevnucuj ostatním, který se maj po hulení dobře, že se maj vlastně špatně. to je fakt kravina
Já jenom nechápu, kde se to v těch lidech bere. Komu stojí za to udělat ze sebe idiota, aby byl dostatečně provokativní?

Tahle věta se mi ale líbí nejvíc:
"Dle meho nazoru a nazoru lidi co rozumi danemu problemu je marihuana nejnebezpecnejsi droga!!!" :D Tak, jak se tu ten chlapec prezentoval, tomu jistojistě rozumněl víc, než vy všichni dohromady :D :D :D
ak2249
co takhle na jinak chovajiciho se cloveka nereagovat a ignorovat ho :)
.....growing......
LAPER
Přišel jsem z :bandit: home....sed jsem si ke kompu....a napsal sem to o čem jsem, přemejšlel, když jsem sem šel cestou domů....-tady to je..... teď když si to čtu si řikám, že sem musel bejt moc...
:popcorn:
-
Poprvé jsem zažil zimu…šel jsem ulicí a zjistil jsem, že vnímám..(teď zjišťuju jak si tvořim myšlenky)…vlastně před svejma očima obraz ve kterém je zapleten obraz atmosféry lidí, aut,stromů,oblohy,vzduchu,mrazu...celé to vidim před očima….je to skvělí, vnímám atmosféru dne i očima…nebo-li viděním…..8--)…..teď tady u compu to taky dokážu vnímat 8--)….sem to odhalil…tohle je zhjulenej svět…tak to vnímáme my zhulenci(naše Mariánka)…(nebo jestli někdo chce tak otrávení ťěla jedem…hi….)…ale v každym případě je to svět jak to vnímáme my(my ve kterém světě si stavíme …svůj malý ještě jednou…)
…..tak zatím čauuuuuuuu…do tohle světa se ještě někdy vrátím…) Pa LAPY

:D
-----------------------------------------------------------------------------------------

....sem musel bejt asi moc zhulenej :pimp: ..zajímavej stav 8-)...
....prostě jsem měl potřebu to sem dát.... Čáááu :afro:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma