Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Pestovani bez skrine doma - Klikni zde pro originální téma
BOOT
Zdaravim vsechny growery!Chtel bych se svami poradit o jedna takove veci!Jsem zacinajici grower a pestovani me fakt chytlo! Proto jsem se rozhod ze bych po sklizni outdooru doma vykoumal pestovani,ale bez skrine! Mam v planu koupit 8x4l kvetinace(krychlove),Aby se mi pekne vlezly do pokoje! A po kazde strane po trech-Vznik jednoho velkeho ctverce!Do prosted dam bud 150W-70W
Reseni pro 150W-Horizontalne,do prostred.
Reseni pro 70W-urcite bych sel do dvou 70W.Jednu bych dal horizontalne a tu druhou vertikalne!

Nebyla by to skrin ale jen neco podobneho bez uzavreneho prostoru!Verte ze kdybych mohl tak tu skrin uz mam ale nevim jestli by rodice souhlasili!

Piste prosim vase nazory! DIKY ZA ODPOVEDI:)
mirosk
napad je dobry, ale myslim si že s osvetlenim by som to dako este premyslel ak som ta dobre pochopil tak kiti sa ti budu ohybat za tym svetlom ale ak by si tu 150W zavesil nad kiti tak asi hej. treba este trochu porozmyslat :jumper:
Happy
Taky si myslim ze by to nemuselo bejt spatny, akorat jestli sem to dobre pochopil, ze ty kytky budou proste volne v pokoji a nad nima svetlo. Tak az budes prepinat na kvet, tak az se svetlo vypne na tech 12 hodinek tak budou potrebovat apsolutni tmu... :)
BOOT
No nad tim jsem tajky premyslel jak by se mi to povedlo dat do uplne tmy! Ale na sosedy seru bydlim v panelaku,Mozna bych jeste do zevloval v Nejake velke krabici! jo a kytky budou prorustat mezi dratama,Chtel bych tam udelat neco jako U mobilni pestirny 70W.Svitit budu jen pres den!No a proto by byla vhodna ta Velka krabice!
Happy
Mimoto by bylo tezky tam udrzet vlhkost kolem aspon tech 60 %, jedine ze by ta vlhkost byla v celym pokoji ale to si myslim ze je asi blbost...
BOOT
a stim svicenim bych to chtel udelat nesledovne:Pokud pojedu 2x70W tak jedna bude zavesena na necem ve strope a ta druha Bude vzhuru nohama!No a pokud bych se rozhod na tu 150W tak ji zavesim na neco! Jeste mam dost casu Chci to naplanovat tak na zacatek listopadu!
Happy
Pokud to chces rozjet tak aspon v ty krabici...
BOOT
Hej ja nemam s vllhkosti problemy a i kdyby tak to poresim pres prazky! Ted mam totiz zlomenou nohu
BOOT
Ale pochopili ste muj umysl??? Jinak ted mam primo konopiste na balkone a v pokoji! Nadhera se na to divat!
Happy
A jeste me napada jak chces resit teplotu...??? Kdyz to bude primo v pokoji... MZN mit zavesenej cooltube a z jedny strany pritah a zdruhy odtah vzduchu.
BOOT
s teplotou problem nebude davam to vedle topeni-teplo je a privod vzduchu-vetrak,dira v krabici!Vyvod vzduchu na druhe strane!Ano tak nejak
Happy
souhlasim s Bambulionem....
BOOT
pice ted jsem snema na noze.Nevim jak bych jem vysvetloval ze mam skrin.Ale jeste to budu pilovat aby se mi muj plan poved.Ale mrzi me ze to asi nevyjde:(
BOOT
Kolik bych mohl vymacknout s double 70W(kdybych se rozhod pro tu skrin)??
Happy
Nevim to se neda presne rict, zalezi co bys tam mel za model a jak by byly velky.... A taky kolik by tam, bylo kytek. ????
wad
pokud bys byl na pěstění magor a vychytal by sis to uplně maximálně tka třeba g/W ale mám tkaovej dojem že to nebude mít ideální podmínky takže baj očko 40g +/- .. toď jen můj názor, páč počítám s tím že to pojedeš v hlíně, a myslím že skušenej indoorista nejseš a taky budeš mít nějaký problémy..
Happy
Pokud to budes chtit tea rozjet tak v ty skrini a nebo minimalne v ty krabici, a pak bych to stejne casem hodil do skrine jinak to podle me nema smysl... jinak peace :)
BOOT
Sak skusim a uvidim!No a k tem modelum Chtel bych se jeste zeptat.Chci si koupit v rijnu semena v seeds bance v amstrdamu jedu tam:) !No kupuju EARLY SPECIAL,EARLY MISTY,ETHIOPIAN HIGLAND,HAWAI SKUNK!Jo a jeste jednou dik za vase nazory
mirosk
http://grower.cz/forum/showthread.p...&threadid=13652
RachtY
cau hele jsem taky zacinajici pestitel a mam prozbu co se stane kdyz dam halogenovou zarivku misto sodiku???
Radegast
...jo chlape jen me tak napada...jak to budes resit az ti to zacne kvest? ...to jako az ti zhasnou vybojky (jakoze si psal ze budes svitit pres den) tak zatahnes v pokoji a bydlet tam budes po tme? nebo si nechas vyrust hermouse tim ze jim narusis tmavou periodu ve kvetu?:eek:
Cicmon
Kuci zas tak nerealny to nejni :),,, shodou okolnosti jsem nemel skrin, kyti jsem nechaval provizorne na slunicku a pak zaclo byt hnusne, tak sem jim chtel prisvecovat sodikem --- provizorne jsem zavesil CT se 150W a Euro2 vetrakem, kyti hodil do kyble, udelal jsem jim mini foliacek kvuli udrzeni vlhkosti a taky to slo :frog:.
Jedine v cem by byl problem je tma pri kvetu a taky ze vune ze skrine se da eliminovat, tady ne, pak vetsi ztraty svetla.

BOOT: Jestli muzes, postav skrin se 150W, udelej si bubbler a pokud se nic neposere, muzes mit v klidu vynos 100 ;),,, ty dve 70W bych zavrhl, uz 150W ma prosvit jenom 35cm... ale zas by to mohl byt zajimavej pokus na sog - prepnout rizky hned na kvet :), ale s tou 150W to bude jednodussi a levnejsi ;)
BOOT
myslis??No jako ted jsem jeste koumal tu skrin micro box od dementose!Moc pekne ! Ale trochu tesi na uskutecneni!Ale dik za navrh Cicmone!nejake dalsi napady??Jo a rozmery te skrine jsou (80x65x42)rozmery jsou cca.No a nebo to co jsi udelal ty kdyz bylo hnuste!V zime je taky hnusne tak proc ne!pls. dalsi navrhy


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma