Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Chcete strain guide na GROWERu ?? - Klikni zde pro originální téma
wad
Takže anketa se týká tohodle návrhu reporty modelů. Nějak se to tu na GROWERu nehýbe tak je s tím potřeba něco dělat !! mrkněte se na odkaz, přečtěte si to a pak sem dyžtak hoďte názor na to zdali tohle chcete nebo ne... Pak už to musíme nechat na vedení :D

btw: Pokud budete hlasovat a nestydíte se za svůj názor proč jste se rozhodly právě tak, napište to...
Dude
wad - cece dva preklepy v nadpisu - je vykon :D:D
kazdopadne StrainGuide ano :)
CurbY23
Mno já bych byl zajisté pro (Určitě ji chci a budu přispívat svýma reportama), ale asi bych vyřadil (toť pouze můj skromný názor) řízky, nechal bych jenom odrůdy z orígo semen, páč podle mých zkušeností sou už řízky něco inačího, jelikož ta rostlina z níž je odňat řízek je už zvyklá na jistý způsob hnojení a tak všeljak a přecijen se časem i jinak chová a to se odrazí i na řezanech (např. (vlastní zkušenost) pokud už je to postarší matka, tak je už celkem dost rozvětvená a tím pádem se i lépe větví ty řízky) Ale každopádně by to bylo příjemné, good idea.
wad
to CurbY23 :
No s těma řízkama máš možná pravdu, ale proto tam je kolonka pěstováno s řízků/semen... ale to už je docela detail ale díky za připomínku.... (taky záleží vlasně co chytneš za pheno u matky kterou žízkuješ, že jo..)

to Dude :
Fakt sorry.. díky za opravu... překlepy se mi stávaj, předbíhaj se mi prsty když píšu...
Deckardph
Urcite je StrainGuide super vec a urcite vam nechci rikat at se na to vykaslete ale myslim si ze grower nema nato aby to bylo nejake obsahlejsi proste proc to delat kdyz uz to jednou existuje a je to hoodne rozsahle na overgrow a to tady : http://www.overgrow.com/strainguide/ ale urcite tomuhle fandim a dete do toho :-p
snark
no já bych řek že psát do strainguidu aby to mělo hlavu patu a dalo se na to jakž takž spolehnout by měli lidi co sou schopný vyloučit ve svejch skříních negativní vliv okolí (výkyvy v teplotě vlhkosti pH atd atd) a maj k dispozici prvotřídní genetiku (ze matky selektovaný aspoň z 20 semen tak jak se má) což mam pocit že by se na groweru takový lidi dali spočítat na prstech :D
good luck
s.
prophet
nesouhlas s Čurbysem!řízky jsou to samé co matka,/geneticky/záleží jen na jejich životních podmínkách,co z nich bude
a to jestli se řízky větvěj záleží na modelu,aby bylo jasno:)
CurbY23
2 prophet:Psal sem:
citace:
Původní příspěvek od CurbY23
...... (vlastní zkušenost) .......

Tzn. že takhle to bylo u mě, resp v mý starý matkárně, jelikož sem měl doma dvě matky nebuly, z kterejch bylo odňato parta řízků a jelikož u kamaráda kde přebývali první řezy z tý jedný matky, se nezaštipuje a u mě taky ne, a jelikož já měl skříň o dost později (tím pádem byla ta samá matka daleko více rozvětvená a prostě keř jak blázen), tak jsem mohl pozorovat rozdílné větvení. Eště bych dodal, že víceméně hnojíme tím samým a i podmínky v těch dvou skříních jsou velice podobné, tak jsem si to z toho dovolil odvodit, tzn. je to má vlastní zkušenost, ale to už jsem psal. Takže asi tak, souhlasit můžeš a nemusíš, your business. Přeju pěknej den :sun: a du k vodě, čus.
wad
No vono je docela známo že se semínko víc táhne a řízek se víc větví.. ale není to zase tak razantní rozdíl... A pokud zde bude třeba mazar (jede ho docela dost lidí) tak každej se shodne na tom že se líp větví... ať je ze semínka nebo z řízku, a právě proto je (bude) tady ta kolonka jestli je to pěstováno z řízků nebo semen... A k tomu každej nahlédne. K tomu že jedna matka dá rozdílný řízky (jakoby jiný pheno) tak to fakt nevím... ale tohle všechno jde odůvodnit a každý tam může napsat co a jak bylo a podobně, přece jen je to pořád neoběktivní report, takže se s tím musí počtat. Představte si že někomu bluebrerry třeba zmodrá, druhýmu zfialový a u třetího zůstane normální (nezabarví se) ...
CurbY23
Každopádně je to mé vysvětlení této příhody a tzn. subjektivní, přecijen každá maličkost je na kytkách vidět (ikdyž :) ). ale je to dobře ošetřeno v tom dotazníku, takže no problem, vcelku bych to s tou nebulou tady moc neřešil, aby to tu bylo přehledné (kdyžtak esli něco ohledně té nebuly, tak PM). No snad se StrainGuide povede. Čus.
prophet
hele čurbyz,to že něco vidíš nebo prožiješ,ještě neznamená že to správně pojmenuješ,interpretuješ
Kapka1
Urcite, souhlasim a budu sam prispivat!!!
wad
No měl by být spešl mod ktrej by se staral o tuhle srain guide.. a upravovalm mazal a schvaloval by reporty... aby se to udrželo na nějaké rozumné ůrovni... chtělo by to testovací provoz..
Hyena
Vzhledem k tomu, že na OG je docela obsáhlá, tak lovím infa tam, ale kdyby se vytvořila tady, tak bych se vůbec nezlobil :) Navíc moje engliš nejni zrovna echt :)
Možná způsobí problémy výběr typů který to budou psát :rolleyes: nebo schvalovat?

Každopádně strainguide ANO :punk:
wad
Jasně, nejde tu o to aby se upřesnila forma, ale zda-li lidi tady na GROWERu ji chcou nebo ne. A jak se tak dívá tak většinou to sklízí docela dobrý ohlasy, na podobě a funkčnosti se přece bude podílet celej GROWER. Máme tu diskuzní fórum takže podle mě nebude zase tak velekj problém aby se domluvla forma tohdle. Ten výběr lidí bych nechal na MODech a mohlo by to být podobně jako v zahradnickým bazaru... Pokud napíše někdo nějakej report, MOD se na něj mrkne (popřípadě dotyčnýmu napíše Pm pokud zde nebude všechno ok, nebo jej upraví a pod) a schválí jej neno ne. Jak já říkám, všechno je jen o domluvě.. :D
Kapka1
Jasně, takhle jsi to nějak představuju, treba podobne jako je to na OverGrow...
wad
Na začátku téhle stránky je odkaz kde se to řeší, tohle je jen ANKETA !! podívejte se do náměty a ohlasy !! A to jak to bude vypadat je stále v jednání..teda spíš jen v návrhu páč KARLOS se od toho asi distancuje nebo co... nějak ještě neprojevil svůj názor... :( ale snad se tohle nakonec prosadí a bude to !! máte tady možnost s tím něco udělat, a to touhle anketou a přidáním návrhu jak by o podle vás bylo nejlepší... tak se snažte lidi... peace.. :)
Kapka1
Myslím si, že by ho chtělo spousta lidi, ale je to zase dalsi prace pro MODy.
Mohlo by to vypadat treba nejak podobne ( nebo lepe ) jako je to na OG...
wad
No zase tolik práce pro MODy to není.. nejhorší je to napsat a rozchodit... počítám sice s tím že se bude ještě několikrát upravovovat ale to snad budou už jen detaily..

Pokud někdo pošle svůj report tak stačí aby se na ně nějakej MOD podíval a popřípadě k němu něco namítl (tím myslím pokud v něm bude vyloženě napsaná u nějaké části dost velká blbost nebo chyba, ne když se budou rozcházet jejich názory). Počítám s tím že pokud ten report bude vyloženě "zmata" tak jej prostě nepustí a napíše dotyčnýmu mejl že takhle by to nešlo :D A taky by se mohli přibrat na tohle nový modi, máme tu mody na indoor, outdoor, odrůdy, zravotnictví a pod.. tak proč ne třeba 3 mody na strain guide.. myslím že ochotný lidi tady jsou.. :girl:
wad
mimochodm, když jsme u toho .. momentální stav po 50 hlasujících.. 54% ji chce a bude přispívat a to podle mě o něčem už svědčí a 38% ji chce ale nebude přispívat... to je 92% lidí co hlasovaly ji chce, tj 46 lidí z 50.. no a to snad už musí těma ledama začít hýbat aby se to hnulo... !!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma