Revegging - Re-vegging , opakovaná sklizeň ? - Klikni zde pro originální téma |
Soil |
další 4měs a už je to rock |
|
|
Soil |
ale hovno punkrock
dnes |
|
|
|
zdary jeste podotknu.ja osobne jsem dostal holand bila vdova rez a mnela prostor 60X50 cm pod 600W sodikem.skosil jsem to porvy a vobral jsem jen velky palice,sklizen 40g.za dva tydny dorostly dalsi a 60 g.posledni skoseni ylo po 3 tejdnech a skoseni bylo 85g.z jedny kytky sem postupnym scesanim vytezil 200g.
jela porad 12/12.
jinak jedu pokazde jenom 4 stromky pod 600W a sundavm kazdym skosenim zhruba +čé g a na dva tejdny to staci bohate.
v rustu hodne prostrihat rozvetvit a po mesici prepnout na kvet. |
|
|
Mr.Ja |
vypada to, ze po sharkovejch blbech kecech to opravdu jede.Ja prave cekam nez mi do 14 dozraje kyti a pojedu dalsi sezonu:Zkusim schvalne a dam report |
|
|
|
zdary.kokam ze ma kazdej jiny vysvetleni svyho strihu postupnyho.asi takhle.ja osobne na kazdy sadbe ktera uz je v kvetu zhruba 2-3 mesice udelam vystrihani nejvetsich a nejlepe vypadajicich palic.jeenom vodeberu nejlepe a nejvice vypadajic.zbtek mi pak doroste behem par tejdnu a udelam pak dalsi nebo druhej strih delam podle toho jak to nabira hmotu.kazdopadne nechavam 12 h svetlo X 12 h noc.zadny prepinani.a sklizen???kazdym zastrihem sendam zhruba nejakejch 60-120 g suchyho podle toho kdy strihnu poprvy.sklizim z ni 2-6 podle toho jak rodi |
|
|
anakin |
pokial som nevedel o tomto fore tak sa sa na to spital na inom fore a pravdu povediac som sa tam od vtedy nepozrel tak teda mne sa to omylom podarilu tiez a s vysledkom som velmi spokojny 1 uroda bola asi 15g to to bolo este v balkonovom kvetinaci na okennom parapete do aprila sisky pekne plne vonave varovane ala bonsaj pre radost semena vlastnorucny hybrid z ww a indyky teraz to mam vonku skosil som to na 90%, padla zidosti malej som ju presadil do do 25l kyblu, teraz teraz je je to min 10* vacsie ovela viac to smrdi no proste krasa a rad by som to aj na jesen
vyskusal zasa radikalne skosit na tento ucel som si nechal par zakrslich haluziek . tento raz to ale dam do skrine prave som ju zostrojil zatial nie nic moc ale casom .......
ked sa naucim davat foto tak ich pripojim. |
|
|
Soil |
další dva měs.
začíná praskat stonek |
|
|
Soil |
hm takze foto je dnesni a to je 1a3/4roku po střihu
/neni to moc videt ale zloutne to a blbe roste protože sem dlouho nepřesadil/
|
|
|
anakin |
no jesen neprezila a to bola od polovice septembra v nutri pri okne a dosvetlavana lampou po ostrihani 80% urodi som ju presadil a polial takou srackou od nas zo zahradkarstva proti stresu ale nic koren proste odhnil ,,, ale mam odeptku na 2 experiment no tak uvidime |
|
|
Hlava |
Jo na kořen se musi dávat pozor , v hlíne se vetšinou poškodí od toho jak se zalejvá a většinou uhnije hned nad hlinou , nejlepší je proto spodek stonku natirat stromovám balzámem nebo podobnym pripravkem , viz foto výše , Hlava |
|
|
Soil |
/po presazeni prelil?/
nebo tu kytku napad smrtak |
|
|
Soil |
zustane nakonec neco? |
|
|
WatováWíla |
Soil k plus za dlouhodobou snahu >chudinka |
|
|
wel-bloud |
Vypada to na problém s kořeny,je postižena jen jedna polovina kytky..jen názor:)Pokud to nebude dobrý a chceš ji zachránit,zkus udělat řízky...pokud ti to za to stojí;) |
|
|
Soil |
a je po ni
/nikdo tady nebude nafurt/
nevim proc zatahla,bylo to rychly a bez varovani |
|
|
Soil |
ale netruchlete jsou tu dcery
/prispevek 99 pro srovnani cirka pred dvema roky/
|
|
|
Soil |
sotva sem to zkousnul je to tu znova |
|
|
robbbie |
Pro mě je nejlepší když sklizeň indoor je na jaře...pak osekané kytí šoupnu ven ... z jedné kytky revegging jde dostat fakt dost. Zkoušel jsem AK 48, Chronic, SensiStar...v průměru od 100 do 300 g na kytce. Myslím, že je to maximální využití z jedné rostliny :-) |
|
|
Soil |
zacnu si rikat vrah misto zahradnik |
|
|
anakin |
ze ti mierne naplesnivel kminok a zasusily sa ti aj rany na picu ze jo?ja nechavam par haluiek ranky zatrem voskom postriekam proti plesni a snazim sa menij vlhcit asi tyzdem potom dastane mokre kakao ako sa vravi a na kmienok aby som nezabudal davam malu fasu pichnutu do zeme a plnu mixu s perlitom a raselinou neskor to dam prec a az po vrch tej flase to pustim do zeme,,tod vse panove iba par krat my to neislo,,, |
|
|
robbbie |
Sice to patří do In galerie ale jedná se o již vykvetlou rostlinu Top44 indoor...Reveging zasazen začátkem července a i tak vyrostla do 180cm. Pryskyřice a vůně 100%. Hnojky standard Plagron. Indoor dala 30g, Out počítám min. 100 :-) Spokojenost... |
|
|
Jáá |
Revegging též jsem zkoušel tuto metodu :
Nechal jsem vykvict kytku (zralá kytka)poté jsem ji celou oholil nechál poslední větvičku(paličky i listy)a znovu prepl periodu na růst . Po cca 14 dnech z větvičky začali vylézat nové a nové výhonky. Nebojte se palička zplesnivy. |
|
|
|
|