Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

Stránky: 1 [2] 
Revegging - Re-vegging , opakovaná sklizeň ? - Klikni zde pro originální téma
Soil
ed
Soil
gb
Soil
hj
Soil
tak daší měsíc
Soil
za další2měs
Soil
aza další měsícapůl
Soil
další 4měs a už je to rock
Soil
ale hovno punkrock
dnes
zdary jeste podotknu.ja osobne jsem dostal holand bila vdova rez a mnela prostor 60X50 cm pod 600W sodikem.skosil jsem to porvy a vobral jsem jen velky palice,sklizen 40g.za dva tydny dorostly dalsi a 60 g.posledni skoseni ylo po 3 tejdnech a skoseni bylo 85g.z jedny kytky sem postupnym scesanim vytezil 200g.
jela porad 12/12.

jinak jedu pokazde jenom 4 stromky pod 600W a sundavm kazdym skosenim zhruba +čé g a na dva tejdny to staci bohate.
v rustu hodne prostrihat rozvetvit a po mesici prepnout na kvet.
Mr.Ja
vypada to, ze po sharkovejch blbech kecech to opravdu jede.Ja prave cekam nez mi do 14 dozraje kyti a pojedu dalsi sezonu:Zkusim schvalne a dam report
zdary.kokam ze ma kazdej jiny vysvetleni svyho strihu postupnyho.asi takhle.ja osobne na kazdy sadbe ktera uz je v kvetu zhruba 2-3 mesice udelam vystrihani nejvetsich a nejlepe vypadajicich palic.jeenom vodeberu nejlepe a nejvice vypadajic.zbtek mi pak doroste behem par tejdnu a udelam pak dalsi nebo druhej strih delam podle toho jak to nabira hmotu.kazdopadne nechavam 12 h svetlo X 12 h noc.zadny prepinani.a sklizen???kazdym zastrihem sendam zhruba nejakejch 60-120 g suchyho podle toho kdy strihnu poprvy.sklizim z ni 2-6 podle toho jak rodi
anakin
pokial som nevedel o tomto fore tak sa sa na to spital na inom fore a pravdu povediac som sa tam od vtedy nepozrel tak teda mne sa to omylom podarilu tiez a s vysledkom som velmi spokojny 1 uroda bola asi 15g to to bolo este v balkonovom kvetinaci na okennom parapete do aprila sisky pekne plne vonave varovane ala bonsaj pre radost semena vlastnorucny hybrid z ww a indyky teraz to mam vonku skosil som to na 90%, padla zidosti malej som ju presadil do do 25l kyblu, teraz teraz je je to min 10* vacsie ovela viac to smrdi no proste krasa a rad by som to aj na jesen
vyskusal zasa radikalne skosit na tento ucel som si nechal par zakrslich haluziek . tento raz to ale dam do skrine prave som ju zostrojil zatial nie nic moc ale casom .......
ked sa naucim davat foto tak ich pripojim.
Soil
další dva měs.
začíná praskat stonek
Soil
hm takze foto je dnesni a to je 1a3/4roku po střihu
/neni to moc videt ale zloutne to a blbe roste protože sem dlouho nepřesadil/
anakin
no jesen neprezila a to bola od polovice septembra v nutri pri okne a dosvetlavana lampou po ostrihani 80% urodi som ju presadil a polial takou srackou od nas zo zahradkarstva proti stresu ale nic koren proste odhnil ,,, ale mam odeptku na 2 experiment no tak uvidime
Hlava
Jo na kořen se musi dávat pozor , v hlíne se vetšinou poškodí od toho jak se zalejvá a většinou uhnije hned nad hlinou , nejlepší je proto spodek stonku natirat stromovám balzámem nebo podobnym pripravkem , viz foto výše , Hlava
Soil
/po presazeni prelil?/
nebo tu kytku napad smrtak
Soil
zustane nakonec neco?
Soil
smrt utoci
Soil
ee
WatováWíla
Soil k plus za dlouhodobou snahu >chudinka
wel-bloud
Vypada to na problém s kořeny,je postižena jen jedna polovina kytky..jen názor:)Pokud to nebude dobrý a chceš ji zachránit,zkus udělat řízky...pokud ti to za to stojí;)
Soil
odchazi i zbytek
Soil
a je po ni
/nikdo tady nebude nafurt/
nevim proc zatahla,bylo to rychly a bez varovani
Soil
ale netruchlete jsou tu dcery
/prispevek 99 pro srovnani cirka pred dvema roky/
Soil
sotva sem to zkousnul je to tu znova
robbbie
Pro mě je nejlepší když sklizeň indoor je na jaře...pak osekané kytí šoupnu ven ... z jedné kytky revegging jde dostat fakt dost. Zkoušel jsem AK 48, Chronic, SensiStar...v průměru od 100 do 300 g na kytce. Myslím, že je to maximální využití z jedné rostliny :-)
Soil
zacnu si rikat vrah misto zahradnik
anakin
ze ti mierne naplesnivel kminok a zasusily sa ti aj rany na picu ze jo?ja nechavam par haluiek ranky zatrem voskom postriekam proti plesni a snazim sa menij vlhcit asi tyzdem potom dastane mokre kakao ako sa vravi a na kmienok aby som nezabudal davam malu fasu pichnutu do zeme a plnu mixu s perlitom a raselinou neskor to dam prec a az po vrch tej flase to pustim do zeme,,tod vse panove iba par krat my to neislo,,,
robbbie
Sice to patří do In galerie ale jedná se o již vykvetlou rostlinu Top44 indoor...Reveging zasazen začátkem července a i tak vyrostla do 180cm. Pryskyřice a vůně 100%. Hnojky standard Plagron. Indoor dala 30g, Out počítám min. 100 :-) Spokojenost...
Jáá
Revegging též jsem zkoušel tuto metodu :
Nechal jsem vykvict kytku (zralá kytka)poté jsem ji celou oholil nechál poslední větvičku(paličky i listy)a znovu prepl periodu na růst . Po cca 14 dnech z větvičky začali vylézat nové a nové výhonky. Nebojte se palička zplesnivy.
silaet
Zde jeden odkaz k tématu, nevím však, jestli už tady někde není. Pro jistotu.
https://sensiseeds.com/en/blog/rege...annabis-plants/

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma