|
shiva1>>2.10.06
zdravim vsechny priznivce omamnych kwetu :D
mame tu cerstvej fotoupdate z 2.10.06
no shiva jiz dostala cerstvej dvoudenni pruplach FS a do sklizne ji zbyva okolo 14 dnu :sun: jsem na ni opravdu zvedavej :devil: |
|
|
|
delta9>>2.10.06
uz ji zbyva opravdu malo vzhledem k me vytizenosti v praci jsou to mozna jeji posledni fotky zaziva je po pruplachu FS a ted je jiz 5 dnem jen o vode sklizen od 4 dnu se uvidi |
|
|
|
jock3>>2.10.06
no k jockovi taktez je po pruplachu FS zbyva mu jeste okolo 7-10 dnu zivota pada pod tihou palic :D z mych krizencu jocka horrora je tenhle nejbelejsi a nejsladci vune |
|
|
|
a tady par momentek ze suseni
1.-4.>jock2
5.-9.>WW/JH
10.>jock s ww/jh :D |
|
|
|
shiva2>>2.10.06
jeste opozdene fotozz zatim nejmensi rostlinky roku 06 :D
zatim dostava hnojky na kweteni uvidime kolik jeste bude potrebovat |
|
|
lipi |
deth: Mylsim, že kdybych tam přijel, tak už bych nikdy odjet nechtěl!!!:D Jinak koukam, že stonek jocka3 trochu ty palice nepobírá, to je mazeček!!! |
|
|
|
2lipi>no poprvde jediny co pobira palice je 1 rostlina delty9 jinak je to vsechno priksirovany a podlozeny (shivy jsou privazany k te mrizce)
jinak ono i to slunce se presyti kdyz tu mas 3 mesice ve dne 45 a v noci 35 tak to nadseni opadne si v tom pracuj spi a zij :D |
|
|
|
takze zdravim vsechny vespolek mame tu jeden z poslednich updatu za ziva kyticek prichazi ten cas nejlepsi a to sklizen :D
a zacneme s deltou9-sklizena bude dnes hned po dokonceni fotoupdatu 2 kytix se jiz susej nafotim pozdeji byla flushovana po FS 13 dnu nejdriv vypadala ze bude takova neslana nemastna venku ale posudte sami vypada drsne |
|
|
|
dalsi kyticka co jde dnes pod kosu je jock3 taktez 14 denni pruplach vodou po FS vypada hutne a podle me jeden z favoritu na kytku roku z me sklizne |
|
|
|
nejnedozralejsi kytka roku 2006 je shiva1 dostava porad hnojivo na kwet a docela bobtna a roste k svetu :smoker:
na posledni fotce jsou obe shivy (vlevo s1 vpravo s2) |
|
|
|
no a posledni kytickou v me zahradce je shiva2 sklizet ji budu behem par dnu chci ji jeste nechat krapet vystavit :frog:
na posledni fotce jsou zase obe shivy (vlevo s2,vpravo s1) |
|
|
sundance |
Pán je asi trochu prase,co?:DHele,beru svoje nej semínka a už mi tam rezervuj byteček-nejlépe když budem rovnou sousedi:wink:
K+ samo.
Sundance. |
|
|
|
tak a vse az na shivy je pod strechou :frog:
tady par momentek ze sklizne a priblizny prehled jak to vypadalo jsou to 3 kytky delty9+ta nafialovela je jock3 heh kdyz jsem ho trhal ujistil mne ze bude nejspis modelem viteznym...uvidime co jeste ukaze shiva |
|
|
Zamite |
Hohoho to máš ale krásnou nadílku :) máš odhad na množství?
samozřejmě k+ a těším se na smokereport
*peace* |
|
|
|
2zamite>na mnozstvi odhad nemam mel bych predstavu alespon 3 trilitrovky i se shivou coz vypada ze bude no a to mi do pristi sklizne bohate staci bo planuju rozjet hydro :frog: |
|
|
|
2eso rimmer>vitej eso
asi te zklamu ale ja jsem hulic a ne vazic takze nevazim ale sve sklizne zhuluji nepotrebuju vedet kolik to vazi ale jak to zhuluje a chutna kolik toho je poznam by oko a to bud dostatecne nebo nedostatecne tentokrat bych rekl dostatecne jde o to ze na tom balkone mam stihy z helikopter:death: a tak to moc nerozjizdim ani nepotrebuju :death: |
|
|
|
caues tak po dlouhy dobe jsem se dostal k postnuti tejden starejch fotozz ze sklizne shivy2 a poslednich foteek shivy 1 ted je pod lampou bo prsi a az se udela hezky pujde zpatky ven a udela misto kali mist a hasberry :smoker:
fotky jsou:
1.-4.>shiva1 (jeste roste)
5.-10.>shiva2-uz se susi :D |
|
|
|
cusik a mame tu fotky z 2.11.06 a taktez sklizene posledni kytky outu 06 a to shivy 1...jeste nabobtnala kurevsky pjekne :frog: |
|
|
|
zdarec vsichni kolegove pestitele a maniaci do te nej bylinky... :frog:
mame tu smokereport :D
takze 1.je delta9
no ze sklizne byla nejhorsi venku v tom teple se ji sice utvorily ohromne sisky nicmene nejsou moc tvrdy a nemaj nako skvelou chut nicmene zhuluje to velmi dobre az pekelne deltu uz nikdy sazet nebudu |
|
|
|
ww/jh uz neni mezi nami :D:D..zbylo po ni jen jedno makro a spousta prijemnych vzpominek
vynikajici hlinita chut ,high energicke ale krapet zatezkavajici nohy az totalni euforie a teplo v hlave.... prijemny model na film plne soustredeni presto nevytuhnete :D.. |
|
|
|
jock 3 je buh sklizne chut je ovocna,hutna az chvilkama kaslava aroma palic a chut jsou vitezove z letosnich sativ krizencu je jock n.1
high je prijemne,5 minut po jointu zacnou neuveritelne navaly tepla do hlavy hodne hladovej model pri konci velke tvrde kompaktnii sisky......fakt dobrej :bandit: |
|
|
|
shiva je nejzhuloznejsi model sklizne jedine co ma jock 3 lepsi je ovocna chut a sativove high jinak shiva je opravdu dobra odruda :love:
tvrde konzistentni sistice nadherneho vzhledu a aromatu a silene uzemnujici vzorek :D
chut je hutna,nasladla,prijemna lec krapet moc kaslava :satan:
high je zdrcujici.... :death:
okamzite teplo do hlavy pri 1.prasku a high solidni drzak dokaze to udelat pjeknej rozmer kdyz treba potkate nekoho koho jste nemeli v planu (treba sefa) doporucuju to spis na domaci pokurovani :frog::vampire: :death: |
|
|
Mr.Ja |
Hodne hodne ti zavidim. |
|
|
Tutan |
mrteee chlape ty si typek tu shivu bych chtel taky na zahradce ....K+ - samozrejmosti |
|
|
|