Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
reggae meeting 2005 foto - Klikni zde pro originální téma
papaja
právě jsem se vrátil z rm...2005 u Přeštic. Hrálo zhruba 10 reggae seskupení a byly přítomny i 2 scény se soundsystemz. Akce to byla velmi vydařená, sluníčko připravilo pravou reggae atmosféru. Organizátoři vcelku bez problému uspořádaly velmi vydařenou párty plné různých setkání, krásných dreadatých dívčin a příjemné muzičky.
papaja
trávy bylo všude dost..a tak se balilo a kouřilo...
papaja
celý areál byl na ostrově u vody...takže došlo i na koupání..
papaja
a na nedaleký louce se hrálo nasživo..mimo jiné i pražská formace Dubonet...nechtějte ode mne moc povídání o hudbě a kapelách-většinu času jsem trávil u ohně..
papaja
lidé...
papaja
ale i pes umí kousky tenhle nad jezem ..
papaja
mno a k ránu...
papaja
konopí bylo cítit na každém kroku. jakbyne vždyť reggae a ganja patří k sobě....zastoupení měl pražský www.growshop.cz, jež byl i sponzorem celé akce. Reklamu na hlavním podiu měl i www.biotop.cz- growshop z Českých Budějovic . Prodávali se šlukovky, drtičky , papírky atd. Mno a spodní fotografie je upoutávka firmy ganjafarmer, jež v areálu prodávala povolené chlasty s chutí ganji, tyčky atd. Prostě a jednoduše chyběl už jen pěknej coffee shop, ale co není dnes, může být příště.
papaja
jestli se někomu chce podělit o dojmy, fota atd. z rm 2005 prosím...
Dude
papaja - nice :)
jsem Tě velmi rád potkal, škoda, že už jsem Tě potom nějak nenašel - moc zajímavej pokec - rád bych se dozvěděl víc :wink:
jj, Dub-o-net jedna z mých nejoblíbenějších formací - parádně jsem se vyskákal:bounce:, prostor výbornej - jsem byl překvapenej kolik tam bylo lidí (víc než na psytrance :D), spousta krásnejch rasta-princezen - velmi pozitivní dojem :)
Mazz
Jojo meeting je čím dál víc kvalitnější. Mě se nejvíc líbilo v prostředním stagei, pořád duněl pomalý valivý dub, maximální irie feeling, a ty rasta princezny :love: , jedna byla uplně úžasná, myslím že tančila i dancehall queen ale nevím jistě, byl sem ve značně změněném stavu vědomí a nějak se mi rozkládal obraz. Vypadal tak torchu jako carodejnice ale byla moc krásná, no a pořád hopsala a tančila a smála se, sakra já sem se asi zamiloval :D
papaja
je to tak princezen bylo moc tak třeba tahle...má ráda tanec, stromy....
Harvest...
Meeting 5 byl nářez jak svin....sem zvědavej na 6tku :) ale ty němci byly předražený jak svin .....papájo ochutnal si ty zelený koláčky jak ta měli??? já jich sežral asi 5 a fakt brutus a to mě varovali že tři už sou moc :)
Harvest...
papájo nic proti tobě ale měl by sis zajít na psychiatrii myslím to s tebou dobře....je fakt hrozný jak ti najednou jeblo....
papaja
dík za starost
už jsem na zemi
papaja
www.reggaemeeting.net
pozvánka na další ročník


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma