Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
střechy baráků - Klikni zde pro originální téma
langos
cuss lidi uz mam na balkone asi pulmetrovy kytky a zda se mi ¨ze potrebuji vice svetla tak premyslim jestli je dam do lesa nebo ke znamym do skleniku ale ted me napadla SILENA VEC co tu kytku dat na strechu nejvetsiho panelaku na sidlisti co byldlim ja???:grrr: Uz tak dva mesice pozoruju a naprosto nidko tam nikdzÿ nechodi a klice od zebriku a horniho poklopu mam takze pohoda ted sem tam byl dal jen tak kvetinac a sel se kouknout jestli je neco videt a je to v poho nebyla by videt ani dvou metrova kytka .:vampire: .A co vic je tam takova budka zektere se vychazi a pres tu nic neni videt.Tudiz se chci zeptat jestli s tim ma nekdo skusenosti piste kazdej:bong:
langos
cabik a ako si to potom vyresil
langos
piste all co vas o tom napadne jake mate zkusenosti a tak dik moc
seba
Strašně se bude odpařovat voda. Chce to velký květináč a dát ho ještě do nádoby kterou něcím izolovat aby bylo lepší mikro klíma. Měl jsem jeden na zahradě kde to není tak horké jak na střeše a musel jsem to často zalévat. Na té střeše si to dost dobře neumím představit. Ale zkusil bych to. držím palce a hodně trpělivosti.
Jay-jay
já myslím,že je to vychytaná záležitost.Hlavní je slunko,zbytek se dá vždy zařídit
Bub
na strese je to styl tam to lita minule sem tam sklidil 7 dvoumetrovejch kytek
SCRAT
no jakoze nevim jak si prisel k tem klicum(to musi bydlet v tom hauzu a a byt spravce nebo ne???) a jestli je to tak mel bych byt tebou strach ze tam bude potreba jit!! a navic by si mohl nekdo vsimnout ze tam nejak moc casto lozis!!(zalivat) to bys to tam musel asi ete nejak vymyslet.. treba mega barel(odklopenej nebo z nakym vetsim a plosejsim tryctyrem aby se doplnoval destovkou a keramicky jehly...preju hodne zdaru ty jeden jamakasi!!!
langos
jj dik casem prihodim i foto zatim se tu all mejte
mirosk
kamarat mal minuli rok na streche idealne podmienky ako LANGOS a tak tiez problem s rychlo odparujucou sa vodou no vtedy sa dozvedel o bubblery tak natiahol elektricky kabel z tej budky pre kompresor na cerstvy vzduch, bubbler vytiahol von na slniecko a bolo. ale ta uroda bola proste vynikajuca :jumper:
kamoš něco podobnýho zkoušel když hodně svítí a je tam eternit tak si na něm můžeš smažit vajíčka:-) obrovský žár a když pak přinde pořádná bouřka tak vono na střeše to fouká víc! ale zkuz to uvidíš! ale být tebou tak bych to šoupl k těm známejm do skleníku!
langos
jj sem rad ze mi tolik radite a radte dal dekuju
langos
Lidi uz som sa horzohodl ze dve kytky dam ne stechu a dve do skleniku ale chci aby ste psali neco o tom baraku vyhody a vychtavky zatim dik a cuss
pospa30
hej ja ti nevim langosu.jak tak slysim to jsou teda good vymozenotsi. hej ale hctelo by to urcite velkej kvetinac. a nejak to 100% zavlazovat at to ma dostatek vody.
pospa30
jo a jeste.....jestli mas dostatek semen i na pristi rok tak bych to letos vse dal krome 1 kytky na tu strechu..ale chodil bych to kazdy den kontrolovat at to ma dostatek vody..
Me t taky kolikrat napadlo.... akoratze sem na to nemel odvahu...... sme taky nejvisi panelak na sidlaku, ale bydlim bliskonemocnice kam litaj vrtulniky...... takze asi trosku....divny.....ze svetle sede lochy trci cosi zeleneho...dosti o velkych rozmerech...........

PS: vec nazoru
mastakilla
Já jsem letos s kamarádem zasadil na střeše starýho skladu a nemůžu si stěžovat.Kytky rostou rychlejc a díky asfaltové střeše je tam přitahováno víc světlo a teplo.Ještě vymyslet zavlažovací systém a bude to O. K.
Kouknout se můžeš na: Fórum » Outdoor pěstování » STŘECHY,POLE,KUKUŘICE.


p.s.: HODNĚ ŠTĚSTÍ PŘI VYBÍRÁNÍ DOBRÝ STŘECHY
langos
no tak lidi potom co mi corli mou milovanopu kiticku sem sel dat si ke kamosovy na rodinej barak je dost vysokej dva rizky Pwp a mimo to aby meli vetsi vlhkost tak sem v hornbachu koupil takovej malej Foliovnik a podle me to bude velmi ucine.....za tejden dam foto a dokatu jak to urichlu je rust kdyz ji takhle proparite ale musim podotknout ze kytky budou deno dene roseny takze bych asi nedoporucoval pestovat to takhle lidem ktery nechodi dene na kytku...
langos
musim podotknout ze kytky maji uz asi metr tricet a mam je od znamyho kterej je mel na zahrade ale zacl na nej dela soused psycha takze se jich zbavil tim lip pro me ne ze bych mu to pral ale...
no kua neviem ako u vas ale u nas sa dost casto niekto pohybuje na streche vlastne aj ja som dost casto na nejakej streche [antenari,pokryvaci,wi-fi,spravca...] proste kazdu chvilu by som cakal ze to niekto najde... /puuuuf/ takze rodinny dom je asi najlepsi... /hmmm/ ale aj tak susedia .... teraz neviem >> co tak radsej naka skrina + sodik a mas to vychytany :bounce:
langos
to joeart
kamo kamo to je porad nejaka skrin mam skrin ale out je proste out klasika a na strese ti rostou az trimetrovy kytky skoro kazdymu...takze to je pri sklizni parada
langos
proste leho dej dvoj kyble na strechu abzch mela porad voda a jen se divat......"D je to fakt libost
langos
lidi ted budu zakladat druhej thread o strese ale ne vo vyuziti ale o zpracovani techniky jak co nejlevneji a hlavne beyz problemu vyresit pesovani na dome tak to plz nastivte


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma