Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
HNOJIVA NA outdoor - zkušenosti - Klikni zde pro originální téma
matulis
Niekedy sa zastavi nachvilu rast koli zlemu presadeniu alebo vyraznej zmene podmienok,kristalon start je dostacujuci,rovnake pomery ma aj jedno holandske kvalitne hnojivo...mas kipru zem?O Ph sa neboj ak nesadis v ihlicnatom lese...Ph sa hlavne meria pri indoore a hidrophonii...
Morgan
citace:
Původní příspěvek od WEWALTER
MNěl jsem hnojivo KRYSTALON NA trávníky KRYSTALON START KRYSTALON jahoda a všechny rostliny néjenom marihuana ale vše mi rostlo hodně hrubě ale pak jsem si zahulil kvíteček a chuť byla hafo chemická kup si raději organiku nežli chemku

nejlevnejsi varianta:
rust-Wuxal Super/Bauhaus 80,-/
kvet-OBM/tamtez za 100,-/

-nejvetsi chemickej humus cim to muzes pohnojit ,je kristalon:( .u tech ostatnich chemek to na kytce ani nepoznas.
Morgan
citace:
Původní příspěvek od WEWALTER
.Už se mi hafokrát podařilo pořádně přehnojit

nj nic tezkyho to neni :D
well-being
Používám koňskej hnuj, je to nářez kytky rostou jak zběsilý. naložím to do sudu s vodou a po týdnu stím zalévám. Nebo to ke kytkám jen přihodím. Kytky mám tak metr osumdesát visoký a krásný zdraví listy.Kolem kytek dávám posekanou trávu kvuli slimákům. Slimáci se nažerou trávy a kytky nechaj na pokoji.
Dude
jináč určitě pročíst tenhle maxithread - http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=12408 - kopřivy, hovna, etc. :)
ESHA
Já to hnojím roztokem z kopřiv to natrháš někde mraky kopřiv nalámeš je dáš do sudu necháš to tám nějakou dobu vykisat (smrdí to joko bolavá noha) A pak už jen zalíváš, zalívš a čumíš jak ti to roste.


Jo neexistuje tady přehnojení spíš že to utopíš.


Kamoš do toho dáva další rostli pro lepší chuť a tak.
Já se drží o svěčeného.


Jo a je to jen na rust.
seba
Jak hnojíte venek hnojivem B cuzz a jakou dováte koncentraci a množstvív vody. Je rozdíl jestli ke kytce najejete 1 hnijiva a 1 litr vody nebo 2 litry hnojiva. Snese to hnojivo v každé zalivce, myslím u vevkovních rostlin ??????????
fizz
Morgan ma recht ... wuxal super a OBM ,dá se sehnat i levnějc
po krystalonu se kytky divně pnou a sou řidký
Shadow
Nechápu vaše antipatie ke kristalonu. Kytky mi po něm rostou krásně, používám dvojnásobek doporučenýho množství a je to paráda. V životě sem s nim nespálil ani kytičku a každoročně mám úrodu příjemné chuti a vůně. Samozřejmě přestávám hnojit tak 3 týdny před sklizní.
Kristalon je chemické hnojivo vyráběné v Nizozemí, které se rychle váže na vodu a tou se dostává do rostlin kde dokáže velmi rychle projít fotosyntézou.
Na indoor používejte Wuxal, Bio apod. ale na wen je Kristalon můj favorit!
Morgan
to Shadow:
hodne zalezi na genetice,nektera to snasi v pohode,jina trpi.
Obel
Hoj fšichni,
já se připojuji ke všem těm co na kristalon s prominutím se*ou, jeden rok, byl tomůj první rok pěstění, jsem hnojil kristalonem, je pravda že když přestaneš hnojit tak 2-3 tejdny před sklizní chem. chuť není tak výrazná, ale.
např. s mňamkama od Plagronu se to srovnávat nedá to je jako když srovnáváš guláš ze sojovýho masa s gulášem z masa pěkně hovězího (omluva jestli jsem urazil nějakého vegetariána v našich řadách).
Prostě Plagron je můj favorit, dávam Alga Grow na růst a Alga Bloom na květ. A pánové co ho užívají také mi dají jistě za pravdu že to dělá s kytkama divy.´Čistě organické složení, bez chemie, výtažky z mořských řas které obsahují naprosto vyvážené množství dusíku a dalších látek pro naše miláčky tak potřebné.
Navíc v Growshopu na Čestmírovce (my faforite) jse se bavil s týpkem a říkal že mají nějakou novinku, kterou se hnojí v poslední fázy květu, tj. poslední 3 tejdny, obsahuje prý hodně sacharidu, odstraňuje chuť Alga Bloom, doplní objem který vytvoří Alga Bloom a hlavně dodá prý nezapomenutelnou chuť. Takže letos to určitě zkusím, potom hodím report, ale podle toho co říkal to musí bejt nádhera.

tak a abych to doplnil uplně, psalo se tady že je škoda takovejch hnojiv pro outdoor - keci ztrácí se hodně , možná jak kde, když se kouknete ke mě na moji zahrádku, je tam taková menší vychytávka která právě tento problém nádherně odstraní a je ozkoušená několika sezónama.

Je to jen můuj názor, ale přeci vás ten litr kterej dáte na hnojiva pro kytičky nezabije. Holky se vám odvděčí svým krásným růstem a potom na podzim i brutus sklizní.

P.S. neberte to osobně je to jen a jen můj názor

PEACE
rostislaw
no ja hnojim krystalonem uz asi 5 let,ale jenom na start,na kvet pouzivam( bio ) kurinec ala koninec to vsechno nalozit do kyblu zakryt igelitem a to je potom sracka,ale pozor na prehnojeni je to velmi silny drink (o)(o) AT TO ROSTE
Pinky
Asi v polovině března sem připravil políčko,zryl sem ho na hrubo,trochu vyčistil od kořenů všelijakejch plevelů,a přiměřeně sem to pohodil cereritem.Je to myslim výborná věc,dlouhodobě to udržuje takovou kyprost,nebo řenu vzdušnost půdy,upravý to ph a srovná poměry potřebných živyn.Asi 14 dní před výsatbou sazenic jsem to ještě lehce poryl vidlema,a důkladně očistil od plevelovejch kořenů a plevelu vůbec.Po tejdnu když už bylo jasné že se všechny kytky parádně chytily jsem přihnojil Krystalonem start.sem osobně jeho zastáncem,ale nechce to přehánět,na moje políčko vyleju 10l konev s jednou odměrkou krystalonuKytky se krásně větví,a jedou jako čert.Hnojení opakuju po 14 dnech.Jakmile se ukáže květ,krystalon okamžitě vysazuju,a na květ používam Alga-bloom.Letošní momentální výsledky mam v galerii,dnes je to už opět lepší díky super počasí.:angel:
MF23
A co takhle Guano?Tekuty..
Morgan
to MF23:
jj guano je hodne dobry
enzo
pouzivam presne taky isty postup ako Pinky zatial to hnojime Krystalonom Start a v kvete od Plagronu Alga Bloom a asi 3 tyzdne pred koncom flushing (taky outdoorovsky ;) )
ale s malym rozdielom ze krystalon davame 2x do tyzdna a nie raz za 2 tyzdne :D
Shorty*1
Tak jak to teda davkovat tydně START 2 týdně nebo 3
enzo
podla mna sa rastlinkam vobec neublizi ak uz su vacsie....davkovanie 3 tyzdenne som este neskusal...
indicky-konopi
jo nejlepši možna kvuli tomu že stoji pade:fuck::D pořidte si něco dražšiho- urcite nebudete litovat páč se to vyplati:D
eshop.klecka.cz
www.hydroponieplus.cz - tady je zas muj oblibenej B'cuzz:D
Obel
Plagron to je můj favorit. Zamyslete se pánové. To je vaše láska k nejkrásnějším rostlinkám na světě tak chabá že vám je líto dát pětikilo za dobrůtky pro ně?
Hnojit krystalonem je jako dát svojí holce místo růže bodlák :-)


http://www.growing.cz toto je můj obchůdek každý si vybere
Shorty*1
Lepsi bodlak nez kopanec do prdele
enzo
myslite ze je aj od plagronu - alga grow take dobre? rozmyslam ze by som ho vymenil za krystalon start, pretoze zalezi mi predsa na rastlinkach...ale ked prestanem s krystalonom a pocas kvetu budem davat alga grow od plagronu...tak po chemke nebude ani stopy...

takze otazky :D : mate niekto skusenosti s alga grow? aky je rozdiel v porovnani s krystalonom start?
Pinky
já teda nevim že se tu pořád někdo hádá kvůli hnojení,a teda názor typu je lepší dát litr za hnojiva než pade teda nezdílim.Myslim že když jede člověk out,tak strašně záleží na tom kde ho má.Máš místo s mizernou půdou,holt musíš víc hnojit,a častěji,tak je třeba lepší hnojivo řekněme kvalitnější.Já mam kytky v místě,kde sou normálně stále slepice,ty na to vesele třičtvrtě roku kálej,a ještě to rozhrabávaj a pěkně to zbavujou všelijakejch potvor.No,ten měsíc před sadbou to ohradim,zkultulturnim,pak vysadim.Ta půda je tu velice kvalitní,ze začátku kytky necham rozjet,no a pak je tak lehce povzbudim krystalonem start.Nakonec je to holandský hnojivo a ti se v tom pěstění(a nejen konopí vyznaj ne?)Je to takový lehký vyrovnání těch látek,spíš takový oživení po dobu růstu.Jak dou na květ,chemka de pryč,a než dozrajou,tak po ní nemůže,a mam vyskoušeno že neni ani památky.Mýt dig.fo´ták,tak sem prdnu můj současnej stav,jenže to mě musí navštívit kámoš.Jak sem asi už psal,jedu Durban P.a Poisson1,momentálně sem na 1,90m výška,pater bez jakýhokoli stříhání moc,no řádný keře a větvej se parádně.No jak se potkam s kámošem tak sem foto prdnu
matulis
o lastovicich som pocul ze su kvalitne,ale ak tak,tak nemusis tu zem precpat hovnami,taka zem ani nikde na svete neexistuje,kuracie su osvedcene a silne,mne sa osvedcilo zaliat konacinou,ma vsak tak vela dusiku ze druhy krat to tento rok nim nezalejem.Skoda ze oproti inzm growerom su moje velmy male,koleno az pas....co myslite,stihnu vist aspon po ten 1,5-2m ´kym nedozreju....resp. ak zacnu siskatiet rastie palica dalej nie?
husajn
mam dotaz.Hnojim hlavně slepičincema a výluhem z kopřiv.Problém je v tom,že když ted prsty přejedu přes stonek rostliny a čuchnu si k nim,tak citim vuni,ktera by se dala přirovnat k mentolovýmu hovnu a né k trávě.Jistě je možné,aby se dostal pach z hnojiva do kytky,ale ted jak ho dostat před sklizní pryč??????Pochybuju,že bude stačit přestat hnojit a prolívat pouze vodou.Pak by mohla hrozit plýseň.Pomalu uvažuju o přejmenování modelu Hawaii x Skunk #1 na muj hovnový SKUNK :) Jestli má někdo stejný problém nebo zná řešení,tak odpovědi uvítám.Díky
Obel
2 husajn: když hnojíš kuřincema, nebo i jiným hnojivem je napraosto normální že kyti je tím hnojivem nasáklá. no a navíc to že přestaneš nějakou dobu před sklizní hnojit a prolívat vodou opravdu pomůže, říká se tomu flushing

pro víc info si pročti tohle : http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=103

a taky tohle: http://grower.cz/forum/showthre...16&pagenumber=5

na tehle strance byla tak trošku hádka ale co je flushing a jak funguje je tam rozepsáno možná
ještě líp

PEACE

Obel
harier
Myslíte že bude dobrý na indoor taky Wuxal Super ???
husajn
to Obel: Díky moc za radu.Doufám,že se toho smradu zbavim,protože ze svojí jediný kytičky mam hroznou radost a nerad bych,aby mi pak smrděla:) Za chvíli už se mi nevejde do skleníku.Budu asi muset pořídit tu průhlednou tkaninu proti ptákům,jak sem tu někde četl,aby se kytka nedotýkala skel.ALe asi se tomu stejně neubránim.Je vidět,že slepičí hovna maj něco do sebe:) Na chvíli hnojku vysadim.
powerjules
:p: moje skusenost z hnojivy je mala ale uz par let vim ze bych na moje kyti nikdy nedal KRISTALON pouzivam PLAGRON alga Bloom a alga wusch na kvet a roste to jak s vody:afro:
powerjules
pouzivam plagron alga bloom a alga wusch na kvet myslim ze plagron je nejlepsi bio
Mr.goldie
HI!
Musim souhlasit s powerjulesem....! Plagron Bloom a Wusch je pohoda....letos jsem nahradil wusch pouze pythakem a je to bajecne:D
Do hlíny na záhoně jsem v polovině jara přimýchal Biogam....je to sračka, kterou dělají zemedělci z kravích sraček za jemné doladění chemkou. kytky jsou v zemi dva měsice a mají přes dva metry...když to tak půjde dál, nevím kam to půjde:D
Jednoznačně doporučuju wusch , pythamin, bloom od Plagronu!
je to žůůůůůžo:D

Proto jsem se chtěl zeptat. Je realný začít tomu sázet už nyní květovou hnojku? myslíte že se růst sekne a kytka začně sílit?
DíX peAce
bassman
Ja jsem letos zkusil hnojiva na jahody a maximalni spokojenost,nejsou prilis drahe,prakticky to s nimi nejde prehnojit,dokonce je to na nich i napsane.A kytky vali celkem schopne,nejvyssi prekonala 3metry.Listy jsou tmave zelene.Zkousel jsem i kristalon start,ale ten jsem zavrhl,protoze jsem po nem nevidel vysledky,spis az po delsi dobe,pritom u hnojiv na jahody prakticky od zacatku.Muzu jen doporucit
Hnojil jsem Kristalonem na růst a chtěl jsem u něj zůstat i na květ, ale když to tady tak pročítám, tak tak dám na Vás a asi holkám dopřeju Plagron Alga Bloom. Chemickej šmak bych docela nerad...
enzo
to powerjules : nie je to naopak? alga wusch na rast a alga bloom na kvet nie?
Obel
2 All: tak jsem byl pro alga bloom v growshopíku v čestmírovce a zasekl se tam s velice příjemným personálem. Najednou se rozvedla debata o hnojivech a o flushingu. Nakonec my bylo nabídnuto jedno velico zajímavé hnojivo pro poslední fázi květu jeho jméno zní Ripen. Možná ho někdo zná, nevím, já o něm slyšel poprvé, využívá se hlavně v hydroponii, ale po důkladné konzultaci jsem byl ujištěn že dělá divy i v substrátu, pěstím venku pod velkou koulí a pro tyhle podmínky je prý taky jako dělaný. Teď to nejlepší touhle hnojkou se hnojí posledních 10-14 dní před sklizní odbourá chuť alga bloom a zvírazní původní chuť kytičky, navíc svým obsahem zvyšuje obsah účinných látek (THC) :-) Dovolil bych si tady prezentovat to co se o něm píše na webových stránkách tohoto growshopíku, snad to provozovatelům nebude vadit.

Ripen:

Ripen je komplexní výživový přípravek určený k použití v posledním stadiu květové fáze.
Je specificky navržen k urychlení a zintenzivnění procesu zrání - zvyšuje podíl aktivních léčebných, aromatických a chuťových složek.

Ripen je směs rafinovaných minerálních solí a pufrů připravená laboratořemi General Hydoponics s maximální péčí. V pozdní květové fázi je přesnost dávkování živin nenejvýš nutná - rostlina je před koncem živnotního cyklu citlivější a asimilace živin stagnuje

RIPENJE ÚČINNÝ několika způsoby:
- dává rostlině biologické podněty - signály k ukončení životního cyklu a tím urychluje procesy zrání
- nutí rostlinu posilovat obranyschopnost a metabolismus
- RIPEN obsahuje všechny minerální soli potřebné pro vývoj rostliny v konečné fázi ve formě ideální ke vstřebávání
- v případě předchozí akumulace dusíkatých a dusičnatých usazenin nebo mikroprvků pomáhá tyto rezidua metabolizovat a odbourat což výrazným způsobem přispívá k výsledné chuti produktu
SLOŽENÍ:
Fosfátové složky (P2O5) 6%
Rozpustný Draslík (K2O) 5%
Hořčík - Magnézium 2,5 %
Sloučeniny síry 2 %Použití:
vhodné k použití ve všech druzích substrátu a jako doplněk k jakýmkoliv hnojivům.
Posledních 10 dní květové fáze přidejte RIPEN do zálivky s upraveným pH na 5,5 - 6,2
pro hydroponii a aeroponii: 4 - 5 ml na 1 litr (doporučená hodnota EC 1,8 - 2,2)

keep growing

PEACE

Obel
husajn
No a cena???
Obel
Cena?

není to moc, 330,- za půl litrovku a 550,- za litr, dávkování je 3 ml na litr zálivky. a prý je úplně nej když se přidává do každý druhý zálivky v těch posledních 14 dnech. 300litrů zálivky uděláš z tej litrovky a to by mělo stačit, my k 8 kytkám dáváme zálivku asi 30l dohromady tak jsem počítal že ta litrovka bude akorát na těch 14dnů a pětikilo obětuju a vyzkouším, prodává se to v průhledných lahvích a má to oranžovou barvu, už se těším a jsem hrozně zvědavej co to bude dělat.

PEACE

Obel
L0TRIK
Co si myslite o tomhle substratu/hnojivu ???
Konskej hnuj + konsky chcanky promichane s pilinami a slamou vsechno ulezene nekolik let na hromadach tohohle hmm>?
Je to z koniren kde to pouzivaj jako podestylku do staji a pak to vyhazujou an hromady na louce vypada to bytelne covy nato ???
dikes
Obel
2 černobílý : final solution je v podstatě to stejné, princip je ten že tyto věci vytváří uměle smrtící enzym který nutí kytku vydávat všechnu energii na zachování rodu tj. všechno valí do palic :-)
výhonou Ripenu oproti final solution je ta, že Final Solution obsahuje pouze a jen čistě tento smrtící enzym, ale ripen k tomu obsahuje ještě vyváženej poměr NPKčka, takže kytka si myslí že umírá valí všechno do polic a navíc jí NPKčko dodává ještě sílu k tomu umírání takže toho do těch palic valí ještě víc, tak snad jste to pochopili, bavil jsem se o tom v tom shopíku fakt dlouho a takhle mi to bylo vysvětleno jen jsem to hooodně zestručnil.


PEACE¨

Obel
Pinky
Sakra,ten Ripen mě docela láká.Jestli to u nás dostanu,tak to zkusim alespoň na pár kytkách stejnýho ražení a pak testnu výsledek.O tom sem zatim neslyšel.Bylo by dobrý kdyby s tim měl někdo skušenost a něco sem pustil.K+ za radu,nebo spíš námět na zpestření a možná vylepšení finálního okamžiku sezóny.Systém pokus omyl mě vždycky lákal.Každopádně to zní velice slibně!:satan:
Zdravim!
Dneska jsem byl v growshopu v čestmírově ul. pro plagron alga bloom a prodali mi ho v neoriginální plastový lahvi. Když jsem to pak doma otevřel a čuchnul k tomu, dost mi to připomínalo maggi, smrdělo to ale ještě odpornějš. Má to i podobnou barvu. Né, že bych si myslel, že to je fakt maggi, je mi jasný, že org. hojiva nevoněj po fialkách, i tak mě ale napadá, že mi mohli prodat téměř cokoliv. Chci se teda jen ujistit, že je to tak jak má bejt.
Takže vypadj a smrděj takhle i Vaše hnojky?
powerjules
jj je to ono neboj mam original baleni a je to maggi
Pinky
Je to ono,já bral září 2 litry v orig.balení,a před dvouma tejdnama pro kámoše ještě litr,a to už měli jen 5-ti litrovky a rozlejvali to.Zájem o tenhle produkt je očividně velkej,a ty growšopáci potvory když vemou větší balení a rozlejou ho,tak samo vytrží víc než na litrovkách.Je to magi lehce do fialova nevalný vůně ale zajímavejch výsledků.
Jay-jay
takže je to maggi???jestli opravdu...tak je doma po dochucování polévek :vampire: :vampire: :vampire: :vampire: :vampire:
Obel
2 all: já jsem v čestmírovce kupoval i Alga grow rozlejvanej, je to v pohodě ty lidi se kterýma jsem se tam zapovídal jsou absolutně v pohodě a myslím že by si ani nedovolili někoho ošidit, jelikož jejich klientela se sestává z lidí jako jsme my a kdyby někoho ošidili rozneslo by se to tak ryhcle že by o spoustu zákazníků přišli. Dle mého názoru super jednání a hlavně když se zeptáš tak rady jen lítaj vědí toho o hnojení a pěstění opravdu hodně a pokaždý když tam jdu svoje znalosti si pokaždé prohloubím viz. Ripen :-)
A navic dovážet 5l kanďáky je přeci jeno trochu jednodušší než se tahat s tolika 1l flaškama. přeci jenom Plagron nesídlí hned za rohem.

PEACE

Obel
Obel
Přesně tak, jednání tak jak má bejt a ta chodba, myslím že těch co chodí a slintaj je opravdu spousta, i já jsem se pozastavil a ukáplo mi :-) takže musím souhlasit

PEACE
sacul
Black & White:asi jim bude chvilku trvat nez to vsechno stravi a potom...
Dudušek
Zdravím všechny, prosil bych o osvědčené dávkování Pk13/14 do volné půdy v přírodě akord když to chci díky tomu trochu popohnat ke kvetení, díky všem za odpověď. D.
sesto1
ináč kdo chce tak 0,5l Ripen stojí u Bush Doctora vo Viedni 6,60EUR, čo je dosť v pohodičke cena...tak šup šup do Viedne, kdo môže :)))
papaja
ok připojuji se též....poi několika letech zkoušení různých firem
1. Bio Bizz
2. Plagron
3. Bio Nova
o kristalonu nechci ani diskutovat, pro mne je to ztráta času...
vivat Bio Bizz
Bio Grow na růst, Bio Bloom na květ, algamic na květ, fishmix na růst....

používám i phytamin od plagronu..., různá guana, bioalgeen, darinu 4 je toho hodně.....
powerjules
je to s toho zatracene cejtit je to jak kdyz hulis kristalon
powerjules
ja ted jedu v kokosovejch rohozich s Bionova Coco Nova A+B a je to bomba
Obel
ááááááááááá, bože slovo kristalon když slyším stoupají mi hlasy na hlavě, neblázněte lidi a hlavně ty Hamlete, radši obětuju 2 večery v hospodě než hulit celej rok nějakou chemickou sračku, zkus si vzít nějakou fakt dobrou pališku trošku ji pocukrovat tím slavným kristalonem a vyhulit to, myslím že potom si to šeredně rozmyslíš protože taková chuť tě čeká po celej dlouhej rok pokud ten zázrak použiješ. Je to na tobě:)

PEACE

Obel
BOOTHA
Já hnojím talhle: RŮST - wýluh z KOPŘIWY a wýluh z granulowanýho KRAWINCE a KWĚT - wýluh z NETOPÝŘÍHO HOWNA(ze zwonice našeho kostela):vampire:
powerjules
nesmi s to smrdet sirovodikem jinak je to skazeny
papaja
to hamlet:
OBM, Wuxal super, Flora...
kulis
PAR PRIRODNICH HNOJIV

kostihoj symphytum l.
jemny ucinok
vyluh z lystou
draslik,dusik
r 1:50

prhlava urtica
vyluh listov
dusik
r 1:5

rumancek matricaria l.
vyluh kvetov100g na 1l
nici hubi stopove prvky

praslicka eguisetum .l
vyluh1,5 na 10l
r 1:5
kremik, proti mucnatke, hneda hniloba, snet, cierna skvrnitost

baza sambucus l.
vyluh listov 1,5kg na 10l
skodsovia, dusik

vratic tanacetum l.
vyluh kvetov 30g na 1l
skodcovia ,stopove prvky
r 1:30
powerjules
sirovodik smrdi jako pukavec skazene vejce
powerjules
ja pouzivam alga wusch a alga bloom a je to magi ale roste to ted to pridavam do rockw. rohozi v pestirne
fiku5
cem sa spytat,ze teraz mi kvitne outdoor rastlinky..chcem to prihnojit krystalon kvet...je to dobry napad..?:)
L0TRIK
radsi OBM je levnejsi, neni chemicke a vysledky jsou zarucene...
pokud mas vic penez zkus neco od plagronu-Bloom, nebo Bcuzz
lImEtA
:bounce:

pouzivate phytamin i kdyz vam kytka kvete?????:confused: ?????
onrejblesk
ja na out pouzivam PK13/14 a neztezuju si
papaja
citace:
Původní příspěvek od lImEtA
:bounce:

pouzivate phytamin i kdyz vam kytka kvete?????:confused: ?????


POSTŘIK OD RANNÝCH FÁZÍCH KVĚTINY AŽ PO 5 TÝDEN NA KVĚTU ZA SLUNEČNA
POTÉ MÁŠ-LI PRACHY ...I DO ZÁLIVKY

dávkování.
4-6 ml na l

příště chvilku hledej než se ptáš...
Hlava
Uzavřeno , pokračujte tady , http://grower.cz/forum/showthread....16&pagenumber=1 , Hlava


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma