Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
foliovnik - Klikni zde pro originální téma
mirosk
Hi, použiva niekto z vas,outgrowerov, foliovnik pre male 5-8 cm rastlinky? ja som si ho spravil kôli tomu aby som vyskušal či my budu rast o niečo rýchlejšie. ak mate nejake info či sa to oplati tak s odpovedami semok.... thanks :jumper:
W3n3K
ja bych do toho nesel, moc starosti a blbe se k tomu dostavas, nejlpsi kdyz mas kviti na stole jako malicky za oknem a kazdej den je splichas a furt je mas na ocich.. pak se ti nestane ze zapomenes zalejt apod.. ale jinak si myslim proc ne.. aspon pro maly kyticky.. rozhodne tim nic nezkazis;)
Werron
2 W3n3K:
Nechápu proč by se k tomu mělo blbě dostávtat, vždyť to může mít někde na zahradě.

2 mirosk:Pokud na to máš místo a prostředky nápad velice dobrý... kyti porostou jako z vody.;)
W3n3K
jasne ze to muze mit na zahrade.. ale stejnak, je to neco jinyho, nez kdyz to ma nekde za prapetem u stolu pod zarifkou.. tak to mas proste na ocich minimalne 8 hodin denne;).. jinak nic ve zlym, asi bych do toho sel taky.. zdarec a peace..
Hydrothor
Perfektní nápad, jen do toho, jak bylo psáno, porostou rychleji, větší vlhkost, atd. k zalévání pet lahev 2,5 l otočená obráceně, seříznout dno, u uzávěru udělat díru na hadičku, do hadičky uděláš dirky na hadičky pro mikrokapiláru a ty dovedeš ke kýti. pak to zavěsíš doleješ vodu, a je na světě automatické přizavlažování, cca pro 5 rostlinek na 2 dny, dle fáze růstu.
gona
isto rastú rýchlejšie ja mám na strome takú plastovú krabicu prikritú fóliou a volám to inkubátor a rastú tam fakt rýchlejšie v porovnaní s volnou prírodou
mirosk
Diki moc naozaj rychlejsie rastu :jumper:
drumthc
Ten foliovnik sa urcite oplati robit...
Jay-jay
je to dobrý začátek,poroste to rychlejc,ale teď už bych je dal raději rovnou ven.je teplo,tak co.Navíc,když přesadíš ze skleníku nebo foliáče ven,tak má ta kytka slaboulinký stonek a lehce se ve větru láme...
HALUZAK
ja som si spravil taky mini sklenik.Zobral som staré okno.Z dreva som urobil takú krabicu a hore som nabil to okno a rastlo mi to tam krásne.Samozrejme používal som to iba na malé rastlinky
Shadow
Zdravim.
Na předpěstování je foliáč mooc dobrej. Akorát musíš počítat se dvěma věcma.
1. Jak již psal někdo vejš, kytky budou mít slabí stonky a můžou se ti venku zlámat.
2. Pokud je budeš pak přesazovat, každý kytce chvilku(cca tejden) trvá než se zase rozjede, takže co si nahnal, zase ztratíš.
Suma sumárum: asi je to zbytečný sraní, když to v tom foliáči nenecháš nafurt.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma