Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Kveteni - Klikni zde pro originální téma
W3n3K
Ahoj fsem, hlavne skusenym growerum.. Chtel sem se zeptat na jednu vec: Mam na balkone (terase) par kytek, nektery sou uz velky asi metr a dost rozvetveny (asi 10 a vic hlavních stonku).. Mam ale malej problem, nevm jesi je tam budu moct mit jeste dost dlouho na to aby poradne vyrostly a vykvetly tak v tom zari/rijnu.. No, otazka teda je jesi by se nedal vyvolat kvet umele, napr strcit je dovnitr a zatahovat zaluzie, kdyz nemam skrin..?? Diky moc za rady.
Werron
jasně ,že to jde dej to do nejlépe naprosté tmy... jednoduše to zavři někam do nějaké místnosti ke je tma nebo do nějaké dílny. ;)
edit: no to jesný ,že se to tam nezavře a konec,vždyť by to pošlo během pár dnů(možná týdnů) práce stim je ale kdo nechce použít hnojiva použije tohle.
vlček
2 werron: tak to asi tezko jako ze by to tam nechal treba zdechnout :( nebos myslel kezdej den dwakrat prenaset to je taky prd a moc prace
2w3n3k: zatemnowani je sice jedna z wariant ale ne ta nejjednodusi podle me by se dalo prepnout super budem (mel by fungowat ale je karcinogenni i gdyz si myslim ze dawka na prepbnuti se z ni wyplawi) dalsi moznosti je pouziti kwetowyho stimulatoru od b'cuzz a pkacka nekomu to tak pry dokonale funguje
Deckardph
JJ superbud taky bych sel do prepnmuti na kvet timhle pripravkem nemam osobni zkusenost ale podle toho co sem cet to dokonce i zvisuje vynos a palice sou pri tom takove objemnejsi a o te karcinogenosti to na overgrow.com o tom je nekolik threadu a docela spory o tom jestli karcinogeni je nebo ne ale udajne hlasku o jeho karcinogenosti vypustila konkurence aby se branila proti tyhle masirce mej se peace
W3n3K
tak diky moc, urcite to skusim, asi dycky kytky schovam vecer a dam je ven jak se vratim ze skoly- okolo 3. hodiny, to by melo stacit, se svetlem, ne?? a ten superbud skusim nekde taky urcite sehnat, moc diky, doufam ze brzo vykvetou..
Werron
jo to bude ok.
vlček
co ze perioda na kweteni je esi se nepletu 12/12 pocvitam ze zijeme wsichni na zemi a den mame24 hodin to znamena ze dyz kytky das wen we tri tak by ti slunko muselo switit az do tri do rana a to w nasich zemepisnych podminkach asi nepude pocitam ze nejpozdeji bude tma w deset a to je minus sedum hodin swetla a na wynosu bude tento pomer swetla a tmy znat welice nawic este nezachitis dobu we ktere je nejweci intenzita slunecniho switu
esi muzu skromnou radu tak bych tak typowal ze do skoly wstawas nejpozdej okolo sedme cili w sedu dej kytky wen a az zacne wecernicek tak downitr a mas to tech dwanact hodin
W3n3K
asi mas pravde, ale sou tu malicky odchylky: zaprve slunce i ted (a to je skoro slunovrat) sviti tak maximalne 15 hodin denne, ne 18 jako u lamp. Zaadruhe, oni nebudou v uplne tme, spis budou mit svetla trochu pres vetsinu dne, a to spis odrazem od sten.. Navic na podzim mas jiny vlnovy delky slunecniho svitu, resp nekterych min bo vic nez jinych a naopak a slunce sviti celkove slabejc je to dano naklonem zemske osy.. ale jinak se mi proste zda 12 hodin na uvedeni do kvetu trochu moc.. Ty kvetovy stimulatory sice muzou bejt dobra vec, ale sou to pekne mastny vecicky.. navic nemas jistotu ze to zabere.. ale jinak asi fakt skusim co navrhujes ta, totiz dat je ven rano a okolo te treti je schovat.. blby je ze budou na primim slunku -coz je na podzim prakticky nemozny.. no proste skusinm to nak posefovat a uvidim.. taky sem premejslel ze je zakryju krabici, ale uz sou fakt sdocela velky.. skusim poslat foto.. zatim dikec za rady..
W3n3K
Tak tady posilam fotky, je to ta nejveci kytka, ostatni sou s asi 10cm mensi.. jinak jedna byla jeste veci, ale prasazoval sem ji a pak nejak prelil a jeste k tomu zaprselo, proste kytka asi uihnije, ma sveseny listky a vubec nejevi znamky zivota:o( .. Jinak se chcu jeste zeptat, za jak dlouho by mela vykvist kdyz uz ma preflowers, pokud se mi to povede nak posefovat s tim svetlem?? A jeste neco, je to samice, ze jo??
W3n3K
a jeste dva detaily preflowers..
W3n3K
p.s. ty detaily se mi docela povedly, co?? ;)
Jo a jinak vlčku, je to moje prvni sezona, spis nez o vynos mi jde o skusenosti.. vis jak..
W3n3K
halooo, prosimvas, je to samice, ze jo?? a co na to rikate?? taky uz mate tak velky kviti??
mirosk
porovnaj: http://grower.cz/forum/misc.php?act...faqgroupid=4#36 tema dole...
W3n3K
takze by o samice mela bejt, ne??
vlček
samice-yes ale este to muze byt hermous ale uz to nebude samec
co se wynosu a zkusenosti tyce takto spolu tak trochu souwisi (ale nejsou zkusenosti jako zkusenosti - dobre/spatne) abych tak ocitowalamalku "odbornici udawaji ze mezi 100%ni a 99%ni tmou je rozdil 30% we wynosu
dale nigdy sem netwrdil ze den ma 18 swetelnejch hodin :confused: pri prechodu na kwet kratsi periodou nez 12ti hodinowou prides o cast diskutowaneho wynosu ale doba za kterou prejdou indiky na kwet dyz nejsou prehnojeny dusikem je prakticky srownatelna za to u nekterych extremnich satiw bys mohl cakat treba mesic :( pak by to bylo oprawneny
W3n3K
ok, no ja to prosstze nebudu hrotit a skusim to, nejak posefovat.. uvidim co z toho bude a stejne mam jeste dalsi 4 kytky, tak proste zaexperimentuju.. ale jinak dik moc za rady a pripominky..
zmrskank
hola, mozna je to trochu hloupej dotaz, ale zajimalo by me, jestli muze zacatek kvetu ovlivnit podil fosforu v hnojivu. napadlo me ze by to mozna mohlo fungovat nebo na jakym principu je zalozenej ten super bud?nejni to taky naka P superdavka???
rociik
mam takovej dotazek...kdy v prirode dochazi k prechodu kytky z rustu na kvet...do kdy muzu bez starosti zastipowat? a kdyz uz ne? pac kvetina prechazi postupne neni to jako ze najednou je doba kvetu a ze dne na den vykvete ze?:))))
Ronden
Zdar Groweři chci se zeptat na jednu vec.....delam poprve outdoor a na jedne kyti mi roste 11 listku a bude jich asi vice....je to vypestovane z no-name seminka a listy to ma velke jak 2 dlane.Muzete mi nekdo poradit co stim,,,predem dik PEACE
Mr.goldie
HI!
To zmrskank: Určitě to bude i podílem fosforu, neřeknu ti, jestli především kuli fosforu. Ale fosfor je jedna ze tři nejduležitejších látek (N - P - K)
To rociik:
Přechod veškěrých bylin v přírodě je řízen fotoperiodou. Což znamená že marihuana dozrává postupně se skracujícím se dnem a zvětšujícím podílem noci ( tmy)
To Ronden.
Nepochopil jsem co tě trápí.
Jestli tam máš pouze 11 listů může to souvist s tím, že tam jde málo světla , nebo to špatně hnojíš a nebo je to zmršenou genetikou.
Jestli ti jde o to, že má kytka velký listy, pak nechápu co je na tom špatného. Listy slouží jako zásobárna chlorofilu , který jak známo je nepostradatelnou složkou fotosyntézy.
Specifikuj líp dotaz.
peAce
Mr.goldie
TO zmrskank:D
měl´s recht chlape:D
Tohle jsem našel ve FAQ

Co znamená NPK na hnojivech?
Dusík (N) - důležitý pro silný růst

Fosfor (P) - nejdůležitější ve fázi kvetení

Draslík (K) - má vliv na celkové zdraví rostliny.

Dalšími důležitými prvky jsou Magnesium a Kalcium (pro přesun živin v rostlině a pro neutralizování pH). Kromě klasických hnojiv existují i biologické stimulátory růstu.

peAce
Mateo
to Mr. Goldie : Cus, je mi taky docela jasny ze ty kytky postupne dozravaj tim ze jim ubejva svetlo ale zajimalo by me kdy asi tak zacnou kvest...Nevim kdy mam treba zacit hnojit hnojivem na kvet....Dik za odpoved....cuzz
Ono
to roccik: Ak sa ti už na vrcholoch vetvičiek začínajú zahusťoval listy a novovyrastajúce listy už nerastú vodorovne, ale akoby skôr do stojata, tak už rastlinka začne prechádzať do kvetu. Vtedy už nezaštipuj, pretože by si musel znova čakať, kým na nej tieto zmeny nastanú.

to Mateo: Tak niektoré modely začínajú kvitnúť aj v tejto dobe, niektoré naopak začnú aj v polovičke augusta (sprna), kľudne aj neskôr. Hnojiť hnojivom na kvet môžeš vtedy, keď rastlinka prejavuje znaky, ktoré som písal v odstavci vyššie.

Growu zdar!:)
Knoppix
citace:
Původní příspěvek od W3n3K
a jeste dva detaily preflowers..

to co tam ukazej je 100% samec
Ono
citace:
Původní příspěvek od Knoppix

to co tam ukazej je 100% samec


A to si ako na to prišiel?:o Veď to má preflowers..... = samica. Nikde tam nevidím samčie puky ani kvety....

to W3n3k: Neviem, či si si to všimol, ale máš na rastlinkách vošky.:death:
Vladbur
Jo je to samice,máš štěstí:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma