Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
První můj venek,Shaman 05 - Klikni zde pro originální téma
Mza
Až včera mi přišli semena na outdoor.Mám jich deset a rád bych ještě zasadil.Ještě to musím doma předpěstovat což bude trvat aspon 14dní.Jsem z Olomouckého kraje a nevím jestli už to je pozdě asi jo,ale chtěl bych to jen vyzkoušet a tak se vás ptám jestli by mi ještě nějaké ty gramy vyrostli.Jsem začátečník na outdoor tak ještě moc věcí nevím.Prostě si chci zahulit už tento rok své venky.Jestli to rozjedu tak budu do tohohle threadu dávat foto jak se shamanovi daří.Dík předem za všechny odpovědi.:sun:
expiry_date1
Ináč,to by zaujímalo aj mňa,lebo včera som si tak spomenul,že mám doma nejaké seeds noname,tak načo ich sušiť v skrini.Ale aspoň sa trochu zoznámim s rastlinkou,verte či nie,ale ešte som cannabis nepestoval.Možno by som mohol skúsiť nejakú malú skrinku,ale to by som už radšej niečo značkové.
btw:prepáč,že som Ti neodpovedal:)
vlček
tak panowe dyz was to tak zajima tak se wam pokusim odpowedet i dyz jen salamounsky a sice jo naky gramy budou ale nebude jich pul kila jak by mohlo byt dybys sadil driw ale shaman to stihne pewne mu werim a budes z neho na wetwi je to pomerne gud aut a docela i early a tobe expiraku newim poradit pac noname muze byt early ale taky ti nemusi zycit kwist wubec tezko rict ale u no name nic neztratis
expiry_date1
Tak dík za odpoveď,ale myslím,že si tie semienka zaslúžia dostať šancu.Aj keď si nepohúlim,bude to môj prvý outdoor.A po čítaní growera by som musel byť úplne bez citu,aby som to aspoň neskúsil!
Hnědojed
No ze semen tedka? Loni mi dojel no name z cervna .... :)
Ja bych do toho sel taky mam ted vedle sebe 10 rizecku a pudou ven az ted. Kazdopadne sem hodte pak fotos abysme mohli porovnat jak vam (nam) to dopadlo. Cest H.
expiry_date1
Ok,určite budem fotiť.Za barákom máme takú lúku s vysokou trávou,nikto tam nechodí,nemá prečo,tak to skúsim dať tam a držať ich pri zemi.Stále slnko,rovná plocha,len to budem musieť častejšie polievať.Hádam z toho čosi bude(spraviť z nich "plazivky":)
Mza
Tak jo jdu do toho!!!Těch semínek mám 10 a jsou to originaly.Staly mě asi 800Kč.Sazím je s kámošem na zahradě kde maj chatu.Dokonce máme slíbené zalévání od jeho dědka,takže to je v poho.Jinak ta chatka je 20Km od Olomouce tak to mám celkem blízko.Hnojit je budu Kristalonem start a pak plod a květ.Takže za 14 dní bude nové foto už předpěstovaných kytiček i foto místa na chatě.Díky moc za rady,jsem vám vděčnej,protože s problematikou outdooru nemám žádné zkušenosti takže uvidíme jak mi to půjde.
vlček
na kristalon plod a kwet se wyser (admini mi pls prominou moji jadrnou mluwu) pouzij raci OBM nebo wochsal maxi kwet ale z techto dwou je OBM jistota a Wochsal budu letos zkouset tak asi tak
wolverin
Mza: skus ak mas moznost polievat kuracincami , na outdoor je to super.je tu o tom dost popisane. ten kristalon je ok - je to take zaciatocnicke hnojivo, lacne, funguje ok ale dost ludi ho tu zatracuje. ja som bol s nim spokojny, ale je to len na tebe co pouzijes. skus tie kuracince a hlavne napis kde to chces pestovat - v akej pode, prostredi...
ragnar
A co keby som teraz zasadil durbanek, to by mohlo byt gut ne?
Morgan
to ragnar:
mno pocitej kvetení 9-13 tydnu +2 mesice rustu
TwEEty
To se bavite i o krystalonu start (na rust) ???? Ja sem s nim zpokojenej. Neni moc drahy a je k dostani skoro vsude... O krystalonu plod a kvet sem cetl ze na kvet neni moc vhodny kvuli velkemu obsahu dusiku.
Maxton
Držim ti palce at ti všechny vyklíčí a at to sou samice!
SCRAT
kdyz uz krystalon tak of holand z hydroponie.cz.....protoze u kwiti hnojenych krystalonem start(z me skusenosti) vypestujete 70 % samcu...(nejspis kuli tomu ph) a plod a kwet se mi zda dobrej akorat tak na qvantitu a vubec ne na kwalitu....(taky z me skusenosti) kwitka co sem mel daleko na trochu slunejsi parcele nebyly hnojeny vubec a ve srovnani z hnojenejma krystalonama(start,plod a kwet) byly mensi ale poradne zhulovali a meli i trochu jinou ale lepsi chut.. a kwitka hnojeny meli sice vetsi hrudle ale takovej sit...fuj (1.outdoor)
no tod vse ke krystalonum........................:rocket:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma